Mapky pokladu

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapky pokladu

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ja su super vsude ja?

Debata o podobnosti charakteru ve hre a v realu je fakt usmevna a dopravdy ji muzou brat jen lidi, co vi moc dobre co je hra, ale uz mene vi co je real.
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Ne-e, Ty všude vůl, pan Artuhr :).
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Stale nutite PVM hračov hrať vaše PVP
ale nam pvm hraci taky nuti pvm kdyz je chceme pojet,takze bych rekl ze to je fer:/
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše: Stale nutite PVM hračov hrať vaše PVP...
No toto je vrchol, malo by sa zmenit cele nastavenie servra

Preco ked ja PLAYERKILLER chcem zabit modraka mam ist za nim dung a prekonavat pasce a monstra v dungu? preco ma do toho MIHAL nutis?! si nejaky drzy nie zaliezt do dungu ktory ledva ledva vieme prejst nie?

PK su cerveny, monstra su cervene = mali by spolupracovat nie? sak zaujem monstier aj pk je ten aby blue pvm vykradaci pokladov nedosli dung
navrh - dat PKckam imunitu od monstier kedze ich zaujmy sa spajaju...
tak mihalko co mi na to povies?

A niekde som cital nejake blbosti co tu pheme mudruje ze kto sa chova v hre tak tak isto v RL, kamo dojdem za tebou v RL strachuj sa a klep sa od strachu urcite ta zavrazdim ... :roll: :roll: :roll:

e: a nieco malo k topiku, si kludne chodievajte tie mapy, ja za cely den 1x obehnem nake 2-3 (a je ich snad 20)mapkove lokality a to som este aktivny takze asi tak...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Me píše:Ne-e, Ty všude vůl, pan Artuhr :).
Vyprosuji si aby me nazyval volem nekdo koho ani neznam.. Housky sme spolu nepasli...
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Strigwyr píše: PK su cerveny, monstra su cervene = mali by spolupracovat nie? sak zaujem monstier aj pk je ten aby blue pvm vykradaci pokladov nedosli dung
navrh - dat PKckam imunitu od monstier kedze ich zaujmy sa spajaju...
všichni si uděláme PK a budem probíhat jen pro poklady
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ano dlouho jsem vam veril, ze se lidi chovaji uplne jinak ve hre, foru a realu. Dokud jsem nesel na sraz. Jak uz jsem psal do jednoho hotpisc, ne kazdy z oci do oci najde odvahu rict to, co do monitru. Ale v sobe to ma :wink:
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Se tu musim za břicho popadat jak to vsechno ctu :) Hosi podte na panacka vse bude tak nejak ruzovější :))
The show must go on :lol:
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Ludia, čo tvrdia a popierajú vedecké štúdie o vplyve hier na ludí, ich správanie v hrách atd. a tvrdia že to tak nie je, nemali by verit ani doktorovi, čo im tvrdí, že im prave prasklo slepe črevo a musia mu ho vyoperovat. Ved oni to vedia najlepšie a ked tak si ho vyberu sami ;). Oni proste vedia všetko najlepšie, všade boli, všetko videli, ... ;)

A nebavíme sa tu o tom, ze niekto hra maga alebo wara, ze v CSku zastrelis teroristu, ... ale to ako sa spravaš k ostatnym, ako sa vyjadruješ, prezentuješ a ako udrzujes medziludske vztahy ... a to že niekto je strašne drsný v hre, byva väčšinou len prejav komplexu, že v realite je 0. Ale ako hovorí ista basnička. Nuly nám treba, hlavne ked sú dve vedla seba (medzinárodné označenie pre toaletu).

Strig: nemusis ist do dungu, takže nikto ťa nenúti, pockaj si v cove a určite niekto pride. A stale si mylis PVP s tym, že je to PK vs Blue. PVP je aj PK vs PK, tak sa zabijajte medzi sebou a mas tvoje vysnivane PVP a nikdy nemusis prist do styku s PVM.
Kludne nech vam GMka daju imunitu na monstra, nam modrakom budu stačit bezpečnostne zložky aj v dungu, ktore zabiju kazdeho vraha na zavolanie Guards ;)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

pvm/pvp server.... co chcete resit dal....si zalozte vlastni pvm a pvp server a nikdo vam tam hrat nebude, pk v dungu beru jako equip zadarmo pro vypravu..kdyz nejsou zesrany
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:A nebavíme sa tu o tom, ze niekto hra maga alebo wara, ze v CSku zastrelis teroristu, ... ale to ako sa spravaš k ostatnym, ako sa vyjadruješ, prezentuješ a ako udrzujes medziludske vztahy ... a to že niekto je strašne drsný v hre, byva väčšinou len prejav komplexu, že v realite je 0. Ale ako hovorí ista basnička. Nuly nám treba, hlavne ked sú dve vedla seba (medzinárodné označenie pre toaletu).
Tak preto vychadzam s 95% ludmi ktorych som spoznal dobre :) lebo sa k nim spravam ako hajzel alebo co?
Potom ty musis byt strasne drsny ked ta vlastne ohovara vlastna guilda VIR, arandil ta vykopol lebo ta nemohol zniest, tuxo po celom DP rozkrical ze sa rozbijes z jedneho piva, harpagoni si z teba robili srandu ze vymyslas taktiky za pochodu atd dalej si uz nepamatam z toho kopca narazok a hlavne ze si pred harpagonmi ohovaral empa a cely jeho team("nenazranci, co nesmu vediet ako sa prechadza ankh lebo by mali dalsi mamon") a teraz ked uz nemas s kym tak si im vliezol do zadku :)
tak ty si iny charakter :clap: :clap:
(I ked som sa s empovcami pojazdieval neraz pojazdieval v dungu, raz oni nas, raz my ich tak som ich nikdy narozdiel od teba neohovaral :) )

edit: Urob si tvoju zapisnickovu statistiku ze vlastne ake riziko pojazdu ti hrozi v T2A, a vyjde ti tak 1%, chod 100 mapiek a poznac si to a potom tu mudruj :)

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:
Mihal píše:A nebavíme sa tu o tom, ze niekto hra maga alebo wara, ze v CSku zastrelis teroristu, ... ale to ako sa spravaš k ostatnym, ako sa vyjadruješ, prezentuješ a ako udrzujes medziludske vztahy ... a to že niekto je strašne drsný v hre, byva väčšinou len prejav komplexu, že v realite je 0. Ale ako hovorí ista basnička. Nuly nám treba, hlavne ked sú dve vedla seba (medzinárodné označenie pre toaletu).
Tak preto vychadzam s 95% ludmi ktorych som spoznal dobre :) lebo sa k nim spravam ako hajzel alebo co?
Potom ty musis byt strasne drsny ked ta vlastne ohovara vlastna guilda VIR, arandil ta vykopol lebo ta nemohol zniest, tuxo po celom DP rozkrical ze sa rozbijes z jedneho piva, harpagoni si z teba robili srandu ze vymyslas taktiky za pochodu atd dalej si uz nepamatam z toho kopca narazok a hlavne ze si pred harpagonmi ohovaral empa a cely jeho team("nenazranci, co nesmu vediet ako sa prechadza ankh lebo by mali dalsi mamon") a teraz ked uz nemas s kym tak si im vliezol do zadku :)
tak ty si iny charakter :clap: :clap:
(I ked som sa s empovcami pojazdieval neraz pojazdieval v dungu, raz oni nas, raz my ich tak som ich nikdy narozdiel od teba neohovaral :) )

edit: Urob si tvoju zapisnickovu statistiku ze vlastne ake riziko pojazdu ti hrozi v T2A, a vyjde ti tak 1%, chod 100 mapiek a poznac si to a potom tu mudruj :)
Počul si už niekedy o prísloví, "Trafená hus zagága". Ja som to myslel ako všeobecný príklad ale som rád, že si sa v ňom našiel ;)
Počul si už o teorii bielych ovečiek? A ak s 95% ludmi vychadzaš, preco si sa bal ist na zraz, ze ta niekto zmlati? :) A väčšina ludi su s tebou kvoli mamonu a aby si ich nepojizdel ... preto vrt vrt do dierky
Ja v reale nestruham machra, som diplomat a problemy riesim hubou a konexiami ;)
Arandil ma vykopol? a odkial prosim? jedine co sa stalo, ze som mu povedal, ze s niektorymi ludmi chodit nebudem a preto sme prestali spolu hrat.
Za to, že nie som alkoholik a neznesiem vela alkoholu sa nehambim absolutne. Ale par piv zvladnem bez problemov ;)
Tie taktiky čo som vymyslel ked som hraval s Harpagonmi sa používaju dodnes, okrem toho, ked som začal s Harpagonmi hravať, ich taktizovanie bolo na urovni NB guildy. Takze je mi fuk čo si hovoria :)
Ano, Empa som nemal rad (zisti si prečo) a ja som začal hravat s MG ked Emp nehral, takze urcite to je tak ako hovoris ;). A ano, taktiky po dohode s Ariannou sme nechceli hovorit, pretože my sme si to oddreli, nechali tam equipy a niekto len skopíruje nase usilie a ma odmenu zadarmo ;)

Topik sa mierne zvrhol a ja som nazory prezentoval, teraz je na GMkach ako sa rozhodnu. Dalsia debata s niektorými nemá zmysel, pretoze ako hovorí jeden vyrok: S blbcom hádku nevyhráš. Najprv ťa stiahne na svoju úroveň a potom ubije skúsenosťami. Nechal som sa stiahnuť ale je načase vratiť sa späť.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Stale tu trapcite? :D Tak PVP/PVM servr, to mas jednoduche:

Bluu
((Zabijes potvory) && (zabijes zle PK)) => (dostanes odmenu)

Pk
((Zabijes potvory) && (zabijes modrakov)) => (dostanes odmenu)

Cize kde je problem? V obrovskej vacsine pripadov boli vybrecane opatrenia, kde sa druha cast prvej podmienky odstranila, takze skoro vzdy mas odmenu za 50% usilia, LEN: (Zabijes potvory) => (dostanes odmenu).

Takze ste uz tak zaslepeny mamonenim, ze aj tie mapky chcete zadarmo, to je uz snad vtip, ne? :D
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

skoda ze za zabiti severky zadna odmena neni:p
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Mihal píše:Dalsia debata s niektorými nemá zmysel, pretoze ako hovorí jeden vyrok: S blbcom hádku nevyhráš. Najprv ťa stiahne na svoju úroveň a potom ubije skúsenosťami. Nechal som sa stiahnuť ale je načase vratiť sa späť.
Tak to si ještě promluvíme o tom, jestli tohle vůbec budeš moct dále používat :D
Ten, co se pořád válí!
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Neskutečně se bavim, co jste totu vyplodili za guláš ? Nechcete si svoje osobní hádky řešit třeba na icq ? Aby se prase v tomhle topiku vyznalo. Prosím přejmenujte tento topik na "Honění ega, pojd si pohonit s námi"
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No, sice nevim co a jak se resi na uzavrene casti fora, ale myslim, ze by jsi tam mel pozadat o pristup nagas
Jestli chces znovu psat o svem problemu na verejnou cast dp fora, zaloz svuj topics, sleduj ho a pri prvni znamce zaspamovavani ho nech "ocistit"
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Mapky prece nikdy nebyli v GZ, PK mohli je pojet. Jen ted jich je asi tak málo, ze nedokazou obíhat celej svet, nebo jsou tak lini :-)
Chápu, kdyby se posunuli ty lokality, ktere byli blizko u GZ nekam dal. Ale narvat to PKacku pod nos, do lokality ktera je na PK nejfrekventovanejsi ?

Pravda. GM Pkackum ozivili hru. Situaci kdy obe skupiny jsou schopny umrit, refnout a znovu se stretout moc neni. Vlastne si GM usetrili praci s "pvp eventy" diky mapkam.

Kdyz uz tam na tu mapku jdu tak s temi PKa pocitam i ekvip mam "darkovej". Proste misto 3. vlny hlidacu musite zabit PKacka.

Nestastne je to asi jen v tom, ze moc lidi nehra, sehnat lidi na mapku je obcas fuska. Tim ted horsi sehnat skupinu lidi ktera by se mela stretnou s pocetnejsi skupinou PK. Proto to chodte kdyz jsou "PK" ve skole. Nebo brzy rano o vikendu kdy se vyspavaj opicky :-D Ale to budou vyspavat i modraci :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Han Gamms píše:Mapky prece nikdy nebyli v GZ, PK mohli je pojet. Jen ted jich je asi tak málo, ze nedokazou obíhat celej svet, nebo jsou tak lini :-)
Chápu, kdyby se posunuli ty lokality, ktere byli blizko u GZ nekam dal. Ale narvat to PKacku pod nos, do lokality ktera je na PK nejfrekventovanejsi ?
1. chlapec zobud sa zo sna, hlavne ze s tym mas skusenosti ze nas tu s nimi obstrelujes
Dat PKcka pod nos? tebe sa zda ze cela pasaz t2a + del je naka mala? je velka, aby si neplakal navrhoval by som to dat do ohradky v dele nech je to trochu okorenene...
2. PKciek je malo, cca 10% z hracov na sharde (myslene ze ich tolko beha v jednu chvilu) a ty si myslis ze sa niekto kto rad hra pvp(pk) ide obiehavat po celom t2acku mapky ? kazdy sa ti na to vykasle, stojime o pvp a nie o nejake 5 hodinove obiehanie koli 1 mapke
Han Gamms píše:Pravda. GM Pkackum ozivili hru. Situaci kdy obe skupiny jsou schopny umrit, refnout a znovu se stretout moc neni. Vlastne si GM usetrili praci s "pvp eventy" diky mapkam.

Kdyz uz tam na tu mapku jdu tak s temi PKa pocitam i ekvip mam "darkovej". Proste misto 3. vlny hlidacu musite zabit PKacka.

Nestastne je to asi jen v tom, ze moc lidi nehra, sehnat lidi na mapku je obcas fuska. Tim ted horsi sehnat skupinu lidi ktera by se mela stretnou s pocetnejsi skupinou PK. Proto to chodte kdyz jsou "PK" ve skole. Nebo brzy rano o vikendu kdy se vyspavaj opicky :-D Ale to budou vyspavat i modraci :)
3. Nie, GM to na 80% nerobili pre PKcka, ale kto vie mozno ze sa mylim ale zda sa mi celkom optimalne nastavenie pre PKcka momentalne...
4. Skupiny su schopne refnut, akurat ty sudis cely DP server ze je neschopny pretoze ty nie si schopny... Pri viacnasobnom mapkovom boji proti hatedom sme tam obe strany boli refnuty v boji do 5 minut a to pocitam aj cestu ...
5. ludi zohnat nie je problem, predsa mas k dispozicii 90% blue hracov na sharde tak sa nevyhovaraj, pkciek je odost menej a ani zdaleka nespolupracuju vsetci navzajom... Je citit z tvojho preslovu mierne komplexy, tak sa s tym pokus vysporiadat
mas viac moznosti : chodit mapy o 3 rano, o 4 rano, o 5 rano, o 6 rano, o 7 rano, o 8 rano, zohnat viacej ludi pripadne nejakych ludi co si s bandou PK v ressrobkach poradia, avsak kde by ressrobkari zabili nejakeho hlidaca od pokladu? s m. daggermi ho budu mlatit ? :roll:

Ja si myslim, ze si tu ludia nejak zvykli na luxus ze mapa z dungu = insta premenene love, dal by som to do novej vytvorenej ohradky v dele nech to neni ta mapa len tak zadarmo ako stale je, zohnat par ludi a zajst ju je skoro uplne zadarmo, a nehovorim ani to ze sa to da prejst v 2-3 ludoch bez problemov (casu na ref by ste mali dost, ressrobkari kym zabiju hlidacov a kym to s 0 lockingom locknu je casu az az...)

Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše: Ja si myslim, ze si tu ludia nejak zvykli na luxus ze mapa z dungu = insta premenene love, dal by som to do novej vytvorenej ohradky v dele nech to neni ta mapa len tak zadarmo ako stale je, zohnat par ludi a zajst ju je skoro uplne zadarmo, a nehovorim ani to ze sa to da prejst v 2-3 ludoch bez problemov (casu na ref by ste mali dost, ressrobkari kym zabiju hlidacov a kym to s 0 lockingom locknu je casu az az...)
-jojo mapa je straaaasne zadarmo to je us sa to tu vela krat spominalo je to bonus k lotu
-prerabali sa najskor kvoli tomu ze to ludia chodili s kraftom a kusok vedla v GZ to odlogovavali tak nevidim problem dat tie mapy aj na ostrovy vo svete kam sa niekedy dostanes este tazsie ako na niektore pozicie v ta2
-a ad stigwir uf mal by si skusit ohradku a zvieraciu kazaiku aspon na par tyzndou alebo zas skoncit s DP a trucovat lebo ti rozbili hracku a niekto si dovolil s tebou nesuhlasit
Odpovědět