Mapky pokladu

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapky pokladu

Příspěvek od Mihal »

Ariana: neviem ako si na to prišiel ze je to 5:5,kedze co som sa pýtal, kazdy ju mal v T2A a jeden mi povedal, ze mal mapku na ostrove v T2A ... ale ano, môže to byt len nahoda. Zaujimave miesto = kdekolvek po svete. A čo by sa zmenilo keby boli po ostrovoch? PK by museli okrem prebehnutia krizom cez T2A a trackovania nasadnut na lodky a prist na ten ostrov čo si bude vyžadovat viac usilia a snahy ako script na chodenie vpred a trackovanie.

Severka bola velmi dobra kamaratka s Egom a Joem ešte ked som behal PVP a predtym ako ju zmazali, takže určite bude hajit a branit zaujmy Ega a PK (neviem či ma teraz pk, ale ty to lahko zistis). A zdroj je Joe ;), takže neviem či dôveryhodny zdroj :)
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Mihal píše:Ariana: neviem ako si na to prišiel ze je to 5:5,kedze co som sa pýtal, kazdy ju mal v T2A a jeden mi povedal, ze mal mapku na ostrove v T2A ... ale ano, môže to byt len nahoda. Zaujimave miesto = kdekolvek po svete. A čo by sa zmenilo keby boli po ostrovoch? PK by museli okrem prebehnutia krizom cez T2A a trackovania nasadnut na lodky a prist na ten ostrov čo si bude vyžadovat viac usilia a snahy ako script na chodenie vpred a trackovanie.
ano co jsem videl tak na ostrovech v T2A je asi 5 pozic na ostrove a 5 pozic je normalne v T2A. porad ale ten tvuj navrh neresi problem s pk, ty pk taky netracknou na ty ostrovy v T2A. Takze stejne pokud se tam chcou podivat musi na tu lod a dojet si tam.
Naposledy upravil(a) Arianna dne 17.01.2013 18:47:05, celkem upraveno 1 x.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Mihal píše:Zaujimave miesto = kdekolvek po svete.
Napriklad v T2A? ;)
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Ariana: ok a kde sa konali tie pojezdy, na tych ostrovoch? A ked je 10 lokaci mapiek, aky problem je to obehat za 10 minut a vzdy obiehat len tych 10 miest? a pochybujem, ze ked obiehata mapky obiehate kazdy ostrov ;). Ked bude povedzme 30 lokaci zniži sa frekvencia mapiek na vašich 5 miestach a budete musiet vynakladat viac snahy aby ste si mohli pojet nejaku mapku ... to je ako ked za 10 minut si PVM vyprava dokaze zistit, či je v nejakom dungu poklad ...
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Mihal píše:Ariana: ok a kde sa konali tie pojezdy, na tych ostrovoch? A ked je 10 lokaci mapiek, aky problem je to obehat za 10 minut a vzdy obiehat len tych 10 miest? a pochybujem, ze ked obiehata mapky obiehate kazdy ostrov ;). Ked bude povedzme 30 lokaci zniži sa frekvencia mapiek na vašich 5 miestach a budete musiet vynakladat viac snahy aby ste si mohli pojet nejaku mapku ... to je ako ked za 10 minut si PVM vyprava dokaze zistit, či je v nejakom dungu poklad ...
treba kdyz pojeli hatedi amonthii (Na mape lvl 5) tak to byl celkem velky fight a konal se na ostrove, ja nerikam ze je 10 lokaci to jsem jen tak obrazne rekl, a hlavne sem reagoval na tvuj navrh kdy si navrhnul asi 12 pozic map. V tom jsem nevidel vubec zadne reseni.
A ja jsem nekde psal ze se obihaji ostrovy?
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Arianna píše:
Mihal píše:Ariana: ok a kde sa konali tie pojezdy, na tych ostrovoch? A ked je 10 lokaci mapiek, aky problem je to obehat za 10 minut a vzdy obiehat len tych 10 miest? a pochybujem, ze ked obiehata mapky obiehate kazdy ostrov ;). Ked bude povedzme 30 lokaci zniži sa frekvencia mapiek na vašich 5 miestach a budete musiet vynakladat viac snahy aby ste si mohli pojet nejaku mapku ... to je ako ked za 10 minut si PVM vyprava dokaze zistit, či je v nejakom dungu poklad ...
treba kdyz pojeli hatedi amonthii (Na mape lvl 5) tak to byl celkem velky fight a konal se na ostrove, ja nerikam ze je 10 lokaci to jsem jen tak obrazne rekl, a hlavne sem reagoval na tvuj navrh kdy si navrhnul asi 12 pozic map. V tom jsem nevidel vubec zadne reseni.
A ja jsem nekde psal ze se obihaji ostrovy?

tie lokacie tvorili 10 ak si si nevsimol /a ak som sa neprepocital/ to bol vyjadreny pomer :), nie absolutne cislo ... Nie nepísal, ale hovoril si, že nie je rozdiel medzi ostrovom a T2A, ja ho vidim v tomto, ze PK si obehnu T2A bez namahy a maju velku sancu na niekoho natrafit, lebo tu je vacsina pozicii. Takze sa minimalne usilie velka odmena ... ak pojedu niekoho na ostrove, vynalozili snahu a cas, takze si odmenu relativne zasluzia ....
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal uz sa zobud z toho tazkeho sna :) ziadne pojazdy nie su, a i keby, mas tam 1-2% riziko, tak prestan plakat. Vobec nevies co job PKcka obnasa tak tu nemudruj ako keby si roky hral pk, ale jasne pod tu zo seba najmudrejsieho robit :)
To ze su mapy iba v T2A je SUPER a VYHOVUJUCe a dufam ze to TAK OSTANE, takze zbytocne neplytvaj pismenami :P
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Strigwyr píše: To ze su mapy iba v T2A je SUPER a VYHOVUJUCe a dufam ze to TAK OSTANE, takze zbytocne neplytvaj pismenami :P
Strigwyre, ja myslim, ze na tomhle foru plytvas pismenama nejvic TY, nekteří uz jsou z toho dost unaveny, takze nevidim duvod, proc by sem nemohli psat taky jiny. To forum neni jen TVOJE!!
Ja taky doufam, ze vse co TY chces zmenit, se menit nebude a zustane tak jak je!!!
Na jednu stranu se divim, ze te to tu porad bavi hrat, kdyz se ti tu nic nelibi, vsechno chces menit, nic ti nevyhovuje, vsechno stoji za houby, zrid si svuj server a udelej si tam svoje forum a budes spokojenej ty i my...diky
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Mihal uz sa zobud z toho tazkeho sna :) ziadne pojazdy nie su, a i keby, mas tam 1-2% riziko, tak prestan plakat. Vobec nevies co job PKcka obnasa tak tu nemudruj ako keby si roky hral pk, ale jasne pod tu zo seba najmudrejsieho robit :)
To ze su mapy iba v T2A je SUPER a VYHOVUJUCe a dufam ze to TAK OSTANE, takze zbytocne neplytvaj pismenami :P
Strigwire viem že ma glorifikuješ ale písať zo spanku ešte neviem, takže ťa sklamem :(, snad sa to naučim ešte :). Ak mi napíšeš, ako si vypočítal tie 1-2% a ukážeš podklady, ospravedlnim sa ti :). Ale asi to bude jeden z tých tvojich faktov ako napriklad strašné stúpnutie cobov (kvoli WH kedze ho mozu povolania s cobowkov parnut alebo stupnutie +25 deathky na neviem kolko 100k pritom ceny ostali nezmenené). A ano, PK nehravam, neviem aky straaaaaaasne ťažky život maju a ked je to tak ťažke a nemáš na to a nedokážeš to zvládať tak ho nehraj, nie? Je to logicke a pochopi to i dieťa v školke, takže pod, fandime ti aby si to pochopil aj ty ;). Ja netvrdim, že som najmudrejší to je tvoja parketa okrem toho že si najväčší skill v PVM (dal si v 2 IVM draka), v PVP (jediny si tu top lebo si vyndaš 2 a viac modrakov) a vo všetkom ostatnom, lebo tvoje genialne navrhy sú tak objektívne a pravdive ako že v iraku su zbrane hromadneho ničenia ;) alebo že elvis stále žije.

POZOR POZOR strigwire povedal TAK TO OSTANE tak vsetci padnite na kolena a vzdavajte mu vdaky oooooooooo mocnemu Egovi s moooooooocnym Egom ...

Navrhoval by som, aby sa spravilo hlasovanie a vyjadril nazor hračov, či by privítali pridanie lokacii i mimo T2A a či GMka by boli ochotné v tejto veci uvažovať poprípadne konať.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

mas jine lokace..
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Tak zvyste pocet lokacii o 50% a znizte sancu na drop lepsich veci tiez o 50% a budu vsetci spokojny, uplne jednoduche...
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

A ted mi uz vazne dosla trpelivost!!!!!!!!
Vyhodte ty mapy z T2A protoze dneska me tam chteli pojet hated na LVL 5 mape a nemuseli ani nikam jet lodi...... Tak jsme nejak nevedeli vubec co delat tak jsme chteli kopnout, ale nedalo nam to a zabili jsme je
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Ohání te se tu tím že není problém PK zabít. Ne všechny ovšem baví to vaše podělaný PVP tak si ho strčte do řiti a dejte nám s ním pokoj. Čili nenuťte nás běhat/hrát pvp hrajte si to svoje pvp s těmi kteří pvp chtějí a vyhledávají. Prostě a jednoduše tahle změna je debilní, nic jiného se na to říct nedá. Když chci jít dung, chci si zahrát pvm a ne posrané pvp kuli totalním debilům které baví kazit hru normálním hráčům. A to protože mají mindráky z dětství, či je taky někdo někde (ve škole, na hřišti či v práci) šikanoval a teď si to vybíjí na ostatních.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Arianna píše:A ted mi uz vazne dosla trpelivost!!!!!!!!
Vyhodte ty mapy z T2A protoze dneska me tam chteli pojet hated na LVL 5 mape a nemuseli ani nikam jet lodi...... Tak jsme nejak nevedeli vubec co delat tak jsme chteli kopnout, ale nedalo nam to a zabili jsme je
Člověče občas píšeš že si myslím že máš všech pět pohromadě a jindy zase že asi bereš dobrý material.

Jediný problém tohoto serveru je PVP a PK, znám řešení nebude PVP nebudou PK nebude problém. Nevidím jediný důvod proč PK mají mít možnost jako jediní na serveru možnost získat majetek v řádech 10-15dungu za 5minut.

Za poslední 2měsíce jsem byl cca 4mapy lvl5 všechny byli t2a s toho dvě mapy na ostrovech ty proběhli bez problému a dvě na poušti tam pokaždé dorazili indiani. Pánbuh zaplať že jednou dorazili dřiv než se kopla mapka a jednou až když už se kopalo že je vše zabité neskočilo žádné zákeřné monstum jako IVM drak nebo slisko apod.

Jo vždy jsem detecoval a tracoval a vždy jsem viděl indiana dřiv než na tom tracku.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Nejak nerozumim tomu proc se kazdej druhej topik zvrhne do brekotu a o zruseni Pk a PvP. Pk jsou soucasti serveru a zcela spravne ke hre patri. Tak si to uvedomte a prestante se snazit pri kazde prilezitosti tady plakat o jejich zruseni apod. nesmysly.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Sir Artuhr píše:Nejak nerozumim tomu proc se kazdej druhej topik zvrhne do brekotu a o zruseni Pk a PvP. Pk jsou soucasti serveru a zcela spravne ke hre patri. Tak si to uvedomte a prestante se snazit pri kazde prilezitosti tady plakat o jejich zruseni apod. nesmysly.

No evidentně pro to že to asi lidem vadí. Chápu že tvrdit že je to ke hře patři a že je to tradice je super ale tradice bylo i otrokařstvi nebo nevolnictví.

Nechapu důvod proč se zde někdo PK zastává.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Protoze je to hra a kazdej se ve hre bavi jak ho to bavi. Nezastavam se PK, ale svobody herniho projevu. Jediny co me zajma je, jestli pri tom neporusuje pravidla. Pokud ne, tak je vse v poradku. Vic nema cenu resit, protoze jsou to jen a jen osobni subjektivni nazory.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

kdyz nejste schopny za ty roky se to pvp naucit tak at vas porad zabijeji....
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Sir Artuhr píše:Protoze je to hra a kazdej se ve hre bavi jak ho to bavi. Nezastavam se PK, ale svobody herniho projevu. Jediny co me zajma je, jestli pri tom neporusuje pravidla. Pokud ne, tak je vse v poradku. Vic nema cenu resit, protoze jsou to jen a jen osobni subjektivni nazory.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Svoboda

Pravidla někdo definuje, stejně tak jak někdo definuje prostor té hry a její chování nastavení charakteru a také kde jsou spawny mapek. Pokud je pravda a ono to tak opravdu vypadá že většina nových mapek(lvl5) je jen v T2A tak je normální že někdo napíše že je to nevýhodné. Pravděpodobnost potkání tam PK je prostě větší než na zbytku mapy.

PVP a PK nejsou synonyma je to úplně něco jiného, ve většině her je PVP dobrovolnou zábavou ale ne donucenou zábavou, to je ten problém. Takže vždy je někdo omezen ve svobodě, buď hráč který musí změnit svůj umysl jit mapku ale PK hrozba tomu brání nebo PK protože mu system neumožni najit jeho PVP. počkat ale on si PVP muže dopřat s kamaradem a normalně se honit kde jen bude chtit a on v tom neni ten zisk tomu rozumim.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Je celkom vtipne, ako sa postoje niektorych jedincov (Irto, erunno) menia podla toho,o aky mamon ide :P Mapka bez PK je cisty zisk bez rizika vylahu (lahnut sa da, ale vzdy sa da ressnut nekonecne krat)... Takze rovnake miesto bez rizika vylahu je hb, toz ak chcete mapy bez rizika, tak by som upravil drop, aby odpovedal dropu na hb za rovnaky cas...

Napad!

Zaviest kamen, ktory by menil mapky na specialne nonPVP mapky, ktore by boli na chranenych lokalitach bez PK, ale zas by mali nizky drop, odpovedajuci nulovemu riziku... Takze hraci, co nechcu PVP by si mohli davat bezrizikove mapky s nizkym lootom, alebo risknut PVP z vyssim lootom... A kedze tu kazdemu ide o zabavu a nie o loot, tak by sa tento suter hodne moc vyuzival!! :D
Odpovědět