Severka bola velmi dobra kamaratka s Egom a Joem ešte ked som behal PVP a predtym ako ju zmazali, takže určite bude hajit a branit zaujmy Ega a PK (neviem či ma teraz pk, ale ty to lahko zistis). A zdroj je Joe

ano co jsem videl tak na ostrovech v T2A je asi 5 pozic na ostrove a 5 pozic je normalne v T2A. porad ale ten tvuj navrh neresi problem s pk, ty pk taky netracknou na ty ostrovy v T2A. Takze stejne pokud se tam chcou podivat musi na tu lod a dojet si tam.Mihal píše:Ariana: neviem ako si na to prišiel ze je to 5:5,kedze co som sa pýtal, kazdy ju mal v T2A a jeden mi povedal, ze mal mapku na ostrove v T2A ... ale ano, môže to byt len nahoda. Zaujimave miesto = kdekolvek po svete. A čo by sa zmenilo keby boli po ostrovoch? PK by museli okrem prebehnutia krizom cez T2A a trackovania nasadnut na lodky a prist na ten ostrov čo si bude vyžadovat viac usilia a snahy ako script na chodenie vpred a trackovanie.
Napriklad v T2A?Mihal píše:Zaujimave miesto = kdekolvek po svete.
treba kdyz pojeli hatedi amonthii (Na mape lvl 5) tak to byl celkem velky fight a konal se na ostrove, ja nerikam ze je 10 lokaci to jsem jen tak obrazne rekl, a hlavne sem reagoval na tvuj navrh kdy si navrhnul asi 12 pozic map. V tom jsem nevidel vubec zadne reseni.Mihal píše:Ariana: ok a kde sa konali tie pojezdy, na tych ostrovoch? A ked je 10 lokaci mapiek, aky problem je to obehat za 10 minut a vzdy obiehat len tych 10 miest? a pochybujem, ze ked obiehata mapky obiehate kazdy ostrov. Ked bude povedzme 30 lokaci zniži sa frekvencia mapiek na vašich 5 miestach a budete musiet vynakladat viac snahy aby ste si mohli pojet nejaku mapku ... to je ako ked za 10 minut si PVM vyprava dokaze zistit, či je v nejakom dungu poklad ...
Arianna píše:treba kdyz pojeli hatedi amonthii (Na mape lvl 5) tak to byl celkem velky fight a konal se na ostrove, ja nerikam ze je 10 lokaci to jsem jen tak obrazne rekl, a hlavne sem reagoval na tvuj navrh kdy si navrhnul asi 12 pozic map. V tom jsem nevidel vubec zadne reseni.Mihal píše:Ariana: ok a kde sa konali tie pojezdy, na tych ostrovoch? A ked je 10 lokaci mapiek, aky problem je to obehat za 10 minut a vzdy obiehat len tych 10 miest? a pochybujem, ze ked obiehata mapky obiehate kazdy ostrov. Ked bude povedzme 30 lokaci zniži sa frekvencia mapiek na vašich 5 miestach a budete musiet vynakladat viac snahy aby ste si mohli pojet nejaku mapku ... to je ako ked za 10 minut si PVM vyprava dokaze zistit, či je v nejakom dungu poklad ...
A ja jsem nekde psal ze se obihaji ostrovy?
Strigwyre, ja myslim, ze na tomhle foru plytvas pismenama nejvic TY, nekteří uz jsou z toho dost unaveny, takze nevidim duvod, proc by sem nemohli psat taky jiny. To forum neni jen TVOJE!!Strigwyr píše: To ze su mapy iba v T2A je SUPER a VYHOVUJUCe a dufam ze to TAK OSTANE, takze zbytocne neplytvaj pismenami
Strigwire viem že ma glorifikuješ ale písať zo spanku ešte neviem, takže ťa sklamemStrigwyr píše:Mihal uz sa zobud z toho tazkeho snaziadne pojazdy nie su, a i keby, mas tam 1-2% riziko, tak prestan plakat. Vobec nevies co job PKcka obnasa tak tu nemudruj ako keby si roky hral pk, ale jasne pod tu zo seba najmudrejsieho robit
To ze su mapy iba v T2A je SUPER a VYHOVUJUCe a dufam ze to TAK OSTANE, takze zbytocne neplytvaj pismenami
Člověče občas píšeš že si myslím že máš všech pět pohromadě a jindy zase že asi bereš dobrý material.Arianna píše:A ted mi uz vazne dosla trpelivost!!!!!!!!
Vyhodte ty mapy z T2A protoze dneska me tam chteli pojet hated na LVL 5 mape a nemuseli ani nikam jet lodi...... Tak jsme nejak nevedeli vubec co delat tak jsme chteli kopnout, ale nedalo nam to a zabili jsme je
Sir Artuhr píše:Nejak nerozumim tomu proc se kazdej druhej topik zvrhne do brekotu a o zruseni Pk a PvP. Pk jsou soucasti serveru a zcela spravne ke hre patri. Tak si to uvedomte a prestante se snazit pri kazde prilezitosti tady plakat o jejich zruseni apod. nesmysly.
Sir Artuhr píše:Protoze je to hra a kazdej se ve hre bavi jak ho to bavi. Nezastavam se PK, ale svobody herniho projevu. Jediny co me zajma je, jestli pri tom neporusuje pravidla. Pokud ne, tak je vse v poradku. Vic nema cenu resit, protoze jsou to jen a jen osobni subjektivni nazory.