Poisoning
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poisoning
Mihale no jo, pokud si opravdu UO magor tak se není čemu divit(závislák). Teď jsem tu zkoušel 2 hodiny lítání všude možně a mám 2.0% poison....
Ten skill dělat nebudu Stačil mě nejdebilnější skill na DP a to taming a mám toho až nad hlavu.
A to sem cca 30% npc potkal už poisnutých....hmmmm ve tři ráno.....
Ten skill dělat nebudu Stačil mě nejdebilnější skill na DP a to taming a mám toho až nad hlavu.
A to sem cca 30% npc potkal už poisnutých....hmmmm ve tři ráno.....
dělal jsem to u dvou psotav do hodnoty asi 30% a neprislo mi to nijak problematicke a stejne jsem trenil bhlavne na npc mimo dung, ktery by davali gain i kolem 100
Trénit poisoning je opruz a opravdu na dlouho ... sám jsem udělal 100, a fakt to není zrovna na chvíli ... na druhou stranu ... ten poisoning vůbec nepotřebuješ, takže stačí to trénit v klidu v dungu, trénink máš zdarma a bez nutnosti investovat čas navíc.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
On se ten trejn kit nemusí nabíjet poisnama?Raziel píše:Trénit poisoning je opruz a opravdu na dlouho ... sám jsem udělal 100, a fakt to není zrovna na chvíli ... na druhou stranu ... ten poisoning vůbec nepotřebuješ, takže stačí to trénit v klidu v dungu, trénink máš zdarma a bez nutnosti investovat čas navíc.
heloween - môžeš mi povedať kde si trenil a kolko mobov si poisnul? Ja za 2 hodiny napoisnujem mozno tak 1k mobov takze tu ide skôr o to, kde to treniš, na čom to treniš a či dokážeš rozmýšlať ale moc ti to asi nejde ... nemienim tu uz dalej vypisovat. Nie je to tazky skill a je dokonca zabavny a trva trošku dlhšie ... ale ked nan chcete nadavat, skuste si vytrenit take kradnutie .... uvidite čo je to najťažši skill na dp ... i taming bude ako trenit v cechu healing ...
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kak to mi, prosím, popiš, kde každé 7.2 sekundy potkáš moba nad 1 K hpMihal píše:heloween - môžeš mi povedať kde si trenil a kolko mobov si poisnul? Ja za 2 hodiny napoisnujem mozno tak 1k mobov takze tu ide skôr o to, kde to treniš, na čom to treniš a či dokážeš rozmýšlať ale moc ti to asi nejde ... nemienim tu uz dalej vypisovat. Nie je to tazky skill a je dokonca zabavny a trva trošku dlhšie ... ale ked nan chcete nadavat, skuste si vytrenit take kradnutie .... uvidite čo je to najťažši skill na dp ... i taming bude ako trenit v cechu healing ...
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A v tom ses myslím probudil spocený ne? za 2 hodiny 1k mobů jo? to máš speedhack ne?Mihal píše:heloween - môžeš mi povedať kde si trenil a kolko mobov si poisnul? Ja za 2 hodiny napoisnujem mozno tak 1k mobov takze tu ide skôr o to, kde to treniš, na čom to treniš a či dokážeš rozmýšlať ale moc ti to asi nejde ... nemienim tu uz dalej vypisovat. Nie je to tazky skill a je dokonca zabavny a trva trošku dlhšie ... ale ked nan chcete nadavat, skuste si vytrenit take kradnutie .... uvidite čo je to najťažši skill na dp ... i taming bude ako trenit v cechu healing ...
Myslím že si taming netrenoval, jinak bys tohle neříkal
ja trenoval taming, trenoval jsem i poisoning a zkousel jsem i kradeni .....Helloween píše:
A v tom ses myslím probudil spocený ne? za 2 hodiny 1k mobů jo? to máš speedhack ne?
Myslím že si taming netrenoval, jinak bys tohle neříkal
taming 100 ............. opruz ... ale nutnost
poisoning 70.............. u ranga takze pouze do 70 do 50 uplna pohodicka
okradani 1,8 .......... a vic na to nemam nervy xD
takze souhlasim s Mihalem
Legie (navzdy!!)
prečo nad 1k HP? Hovoril som to o tych 2 hodinach do skillu cca 30 +-Dudek píše:Kak to mi, prosím, popiš, kde každé 7.2 sekundy potkáš moba nad 1 K hpMihal píše:heloween - môžeš mi povedať kde si trenil a kolko mobov si poisnul? Ja za 2 hodiny napoisnujem mozno tak 1k mobov takze tu ide skôr o to, kde to treniš, na čom to treniš a či dokážeš rozmýšlať ale moc ti to asi nejde ... nemienim tu uz dalej vypisovat. Nie je to tazky skill a je dokonca zabavny a trva trošku dlhšie ... ale ked nan chcete nadavat, skuste si vytrenit take kradnutie .... uvidite čo je to najťažši skill na dp ... i taming bude ako trenit v cechu healing ...
Heloween:
Taming som trenil chvilku, pomahal bratovi ... Pri tamingu prideš k zvieratku pustiš taming a ideš afk, pozeraš film ... Poisoning aktivny skill, behaš k prišere a ideš dalej ... Kradnutie? musíš príst k príšere na 1 poličko, ona musi mat maximálne max hp, ty musis byt doliečeny, nesmieš nič ine robiť. Zatargetiš naradie, počkaš cca 3 sekundy a skusiš okratnuť .... niekedy som okradal jedneho moba aj 30 pokusov .... a leze to ako taming ... obehal som za den aj 5x pvp zonu a nepridalo mi to ani 0,1 a byť afk pri tomto skille? Nemožné ... a za dalšie, nikde ti nepíše, čo ti pridáva, čo nie, či je to podla HP, alebo .... takže kludne môžeš okradať povedzme krakena a on ti od 50 uz nepridava ... skus teraz posudit čo je ťažšie. Poisoning aj kradnutie som trenil velmi dlho, možno aj 2 roky ale s prestavkami, lebo ma to moc nebavilo vkuse trenit ....
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mihale proč mi tu dáváš příkladem nějaký kradnutí, o tom se tady nebavíme....Tady se bavíme o poisonu.....
U poisonu taky nesmíš nic dělat, musíš na 1 políčko k němu a když tě bouchne tak máš smůlu a musíš překlik war mod a znova, takže jako opruz.
U poisonu taky nesmíš nic dělat, musíš na 1 políčko k němu a když tě bouchne tak máš smůlu a musíš překlik war mod a znova, takže jako opruz.
a co je za problem proklik war a da se rict instantne to opoisnovat? Poisoning se treni opravdu v pohode a ted po zmene, kdy uz ani nebere z poisn kitu, kdyz se snazis opoisnovat neco co uz nekdo treinnul a nezabil, nebo ti to uz neprida skill .... ted je poisoning basenHelloween píše: U poisonu taky nesmíš nic dělat, musíš na 1 políčko k němu a když tě bouchne tak máš smůlu a musíš překlik war mod a znova, takže jako opruz.
Legie (navzdy!!)
Nevim proc kradeni vubec delate. Vzdy sem myslel, ze je to jen "balt boostovaci skill", coz uz je mozna opraveno, nevim. No zajimalo by me, ale kolik lidi ho ma na vetsi urovni a jak ho delali
pheme ja mam 100% kradnutia a trenil som to normalne na moboch ...
Heloween: ano, musis k prišere na 1 poličko ale nemusis pri nej stat, ja som okolo tych prišer len prebehol ani som nezastavoval ... Takže hbcko si opoisnuješ tak za 2 minutky max a za 2 minuty okradnes max tak 10 mobov na tom hb ... neviem ako je to s poisnom teraz ale ked som ho trenil ja nebolo to nič hrozne skôr zábavné, take spestrenie napr. dungu ... plakal som ked som po poisne začal kradnutie ...
Heloween: ano, musis k prišere na 1 poličko ale nemusis pri nej stat, ja som okolo tych prišer len prebehol ani som nezastavoval ... Takže hbcko si opoisnuješ tak za 2 minutky max a za 2 minuty okradnes max tak 10 mobov na tom hb ... neviem ako je to s poisnom teraz ale ked som ho trenil ja nebolo to nič hrozne skôr zábavné, take spestrenie napr. dungu ... plakal som ked som po poisne začal kradnutie ...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Právě že když proběhneš, tak ti to napíše že musíš jít blíž, tzv musíš stát u npc jak debil a čekat na hlášku že si ho otrávil......což stát třeba u earth elma s negrem je o život i v +5 kostech a to nemluvím když sem zkoušel poison troll barbara, ten mě třísknul a zbyli mě 3 hp....Mihal píše:pheme ja mam 100% kradnutia a trenil som to normalne na moboch ...
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
poisn je trapne lehky skil s dobrym skriptem staci opravdu jen probihat...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Myslim kolik lidi kradeni delalo pres zed, kolik na drakach v jhelom a podobne, to by me zajimalo
Takze trenovani traveni je o tom kdo ma dobry probihaci script?
Takze trenovani traveni je o tom kdo ma dobry probihaci script?
nerekl bych ani ze je na to poterba buh vi jaky script staci pouziti kitu na last status a jak bezis okolo prisery zmacknes hotkey. to je asi tak vse
Heloween - neviem či sa za posledny tyzden niečo menilo ale na rangovi som to robil pred tyzdnom a uplne normalne to poisovalo (travil som nigtmare a trollwarov a barbarov) ...
Arianna ma script odo mňa a ja scripty písat neviem, takže super zložity nebude. Ak si dobre pamatam, je to len obycajne prepnutie waru a pouzitie itemu na laststatus (a dokonca to som nenapísal ani ja len som vybral par časti scriptu z ineho scriptu a skombinoval to ).... ak je to super script, podam si žiadost do microsoftu ...
Arianna ma script odo mňa a ja scripty písat neviem, takže super zložity nebude. Ak si dobre pamatam, je to len obycajne prepnutie waru a pouzitie itemu na laststatus (a dokonca to som nenapísal ani ja len som vybral par časti scriptu z ineho scriptu a skombinoval to ).... ak je to super script, podam si žiadost do microsoftu ...
Jestli to umi vybrat jakekoliv npc kolem ktereho probihas a otravi ho to, rychle ignoruje uz otravene a neblbne, tak je to dobry probihaci script na traveniMihal píše: prepnutie waru a pouzitie itemu na laststatus
Nevím jestli si četl to na co reagujes ale on píše o laststatus.Pheme píše:Jestli to umi vybrat jakekoliv npc kolem ktereho probihas a otravi ho to, rychle ignoruje uz otravene a neblbne, tak je to dobry probihaci script na traveniMihal píše: prepnutie waru a pouzitie itemu na laststatus