Ten skill dělat nebudu

A to sem cca 30% npc potkal už poisnutých....hmmmm ve tři ráno.....
On se ten trejn kit nemusí nabíjet poisnama?Raziel píše:Trénit poisoning je opruz a opravdu na dlouho ... sám jsem udělal 100, a fakt to není zrovna na chvíli ... na druhou stranu ... ten poisoning vůbec nepotřebuješ, takže stačí to trénit v klidu v dungu, trénink máš zdarma a bez nutnosti investovat čas navíc.
Kak to mi, prosím, popiš, kde každé 7.2 sekundy potkáš moba nad 1 K hpMihal píše:heloween - môžeš mi povedať kde si trenil a kolko mobov si poisnul? Ja za 2 hodiny napoisnujem mozno tak 1k mobov takze tu ide skôr o to, kde to treniš, na čom to treniš a či dokážeš rozmýšlať ale moc ti to asi nejde ... nemienim tu uz dalej vypisovat. Nie je to tazky skill a je dokonca zabavny a trva trošku dlhšie ... ale ked nan chcete nadavat, skuste si vytrenit take kradnutie .... uvidite čo je to najťažši skill na dp... i taming bude ako trenit v cechu healing ...
A v tom ses myslím probudil spocený ne? za 2 hodiny 1k mobů jo? to máš speedhack ne?Mihal píše:heloween - môžeš mi povedať kde si trenil a kolko mobov si poisnul? Ja za 2 hodiny napoisnujem mozno tak 1k mobov takze tu ide skôr o to, kde to treniš, na čom to treniš a či dokážeš rozmýšlať ale moc ti to asi nejde ... nemienim tu uz dalej vypisovat. Nie je to tazky skill a je dokonca zabavny a trva trošku dlhšie ... ale ked nan chcete nadavat, skuste si vytrenit take kradnutie .... uvidite čo je to najťažši skill na dp... i taming bude ako trenit v cechu healing ...
ja trenoval taming, trenoval jsem i poisoning a zkousel jsem i kradeni .....Helloween píše:
A v tom ses myslím probudil spocený ne? za 2 hodiny 1k mobů jo? to máš speedhack ne?
Myslím že si taming netrenoval, jinak bys tohle neříkal
prečo nad 1k HP? Hovoril som to o tych 2 hodinach do skillu cca 30 +-Dudek píše:Kak to mi, prosím, popiš, kde každé 7.2 sekundy potkáš moba nad 1 K hpMihal píše:heloween - môžeš mi povedať kde si trenil a kolko mobov si poisnul? Ja za 2 hodiny napoisnujem mozno tak 1k mobov takze tu ide skôr o to, kde to treniš, na čom to treniš a či dokážeš rozmýšlať ale moc ti to asi nejde ... nemienim tu uz dalej vypisovat. Nie je to tazky skill a je dokonca zabavny a trva trošku dlhšie ... ale ked nan chcete nadavat, skuste si vytrenit take kradnutie .... uvidite čo je to najťažši skill na dp... i taming bude ako trenit v cechu healing ...
a co je za problem proklik war a da se rict instantne to opoisnovat? Poisoning se treni opravdu v pohode a ted po zmene, kdy uz ani nebere z poisn kitu, kdyz se snazis opoisnovat neco co uz nekdo treinnul a nezabil, nebo ti to uz neprida skill .... ted je poisoning basenHelloween píše: U poisonu taky nesmíš nic dělat, musíš na 1 políčko k němu a když tě bouchne tak máš smůlu a musíš překlik war mod a znova, takže jako opruz.
Právě že když proběhneš, tak ti to napíše že musíš jít blíž, tzv musíš stát u npc jak debil a čekat na hlášku že si ho otrávil......což stát třeba u earth elma s negrem je o život i v +5 kostechMihal píše:pheme ja mam 100% kradnutia a trenil som to normalne na moboch...
Heloween: ano, musis k prišere na 1 poličko ale nemusis pri nej stat, ja som okolo tych prišer len prebehol ani som nezastavoval ... Takže hbcko si opoisnuješ tak za 2 minutky max a za 2 minuty okradnes max tak 10 mobov na tom hb ... neviem ako je to s poisnom teraz ale ked som ho trenil ja nebolo to nič hrozne skôr zábavné, take spestrenie napr. dungu ... plakal som ked som po poisne začal kradnutie ...
Jestli to umi vybrat jakekoliv npc kolem ktereho probihas a otravi ho to, rychle ignoruje uz otravene a neblbne, tak je to dobry probihaci script na traveniMihal píše: prepnutie waru a pouzitie itemu na laststatus
Nevím jestli si četl to na co reagujes ale on píše o laststatus.Pheme píše:Jestli to umi vybrat jakekoliv npc kolem ktereho probihas a otravi ho to, rychle ignoruje uz otravene a neblbne, tak je to dobry probihaci script na traveniMihal píše: prepnutie waru a pouzitie itemu na laststatus