Ranger

Odpovědět
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Re: Ranger

Příspěvek od erunno »

Ascalante píše:Smutnu je, ze si ostro ani nezasumi lsnko... Dneska nez jsem zabil jedno blbi lsnko, tak jsem nemohl sumit ani jednoho summa... Ten fiiz je silenej...
Mě se osvědčilo bejt najedenej.. a vysumím v pohodě třeba 4/6 :) ale je to smutný to je fakt. Ovšem víc než sumi, mi osobně vadí nemožnost vyhození všech klamáků. To je postavený na hlavu ale to bychom to mohly omílat pořád dokola.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Najidealnejsie riesenie by bolo druidovi zdvihnut archery o 10 a ostrovi magerku o (?)
Samozrejme s viazanostou na druidku, nech to zas neni zadarmo.
Potom by boli podla mna vsetci spokojni, popripade na to spravit kvesty nejake, prejdes, a mas item, ktory ti tie skilly zvysi.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Druid je imho dobra postava, ktera ma uplatneni ve vsech dungach, jak v low, tak v top. Jen je to postava u ktery hodne zalezi na skillu. A pokud mate kvalitni equip, tak je proti nemu ostrostrelec uplnej chudak :) (Nej zbran do pvm - Tempest - dava oboum stejny skilly. Nej zbran do pvp - skladacka - taky dava oboum stejne).

Spis by to chtelo posilit ostrostrelce. V dobe, kdy plechovky slapaly pasti byl dobrej. Daval sice mensi dmg, min toho vydrzel, ale mohl davat soustavne dmg a neslapat u toho pasti! To byla jeho nejvetsi vyhoda. Po zruseni vyslapavani pasti o ni prisel. Dneska, kdyz je potreba dmg do dungu(a ostro je jen dmg, nezaklamakuje, nezasumi, a nic jinyho skoro neumi :) ), tak vemu vzdycky radsi paladina, protoze tu dmg dam vetsi, pasti taky nevyslapu a navic toho nesrovnatelne vic ustojim.
Pokud nekdo ma jen ostra, tak jasne, do dungu se vezme, taky je tam uzitecnej, ale proste vedle plechovek je dneska trochu nevyvazenej.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Taky se mi to zdá přehnané Shaman X Ostrostřelec, aspoň ty klamaky by to chtělo či něc vymyslet.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

No ono ten tempest mozno moze davat skilly, ale co z toho ked je to uplna sracka? :D
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

Mohlo by se k tomu vyjadrit nejaky gm prosim?
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

K čemu? Nějak jsem se tady v tom zamotal.
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

No k te fizovosti summu u ostra... Sotva zvladne zabit 1 lsnko... Opravdu je tohle zamer?
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Zkus summit brown beary, třeba ti to půjde lépe.
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

I kona fizznu klidne 3krat za sebou... Samozrejme borwn beara jsem zkousel, ale +,- stejny vysledek...
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Ascalante píše:I kona fizznu klidne 3krat za sebou... Samozrejme borwn beara jsem zkousel, ale +,- stejny vysledek...
Stím fizem je to fakt ranger sumony fizuje jak na masle....:P
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Já s kraftem taky tu LSN nedávám.
The Third
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

Tak si u nej udelej specku na golemy a budes je skladat jak nic... :lol:
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

co jsem tak slysel tak stejne je jedno jakeho suma kouzlis. protoze vseobecne je sumon 5 kruh kouzleni

potom cim vyssi mgr, tak mas akorat za toho ranga jen vic otevrenych moznosti summu (slepice kun atd)
Takze pokud se mu nezvedne mgr tak bude fizzovat porad stejne, nebot 60 mgr je malo na 5. kruh

Ale nemam to odzkouseno takze jen rikam co jsem slysel a co nekteri snad i testovali
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Nesuhlasim, asi pred dvoma mesiacmi som zacal s ostrom sumit brown bearov, a ten rozdiel je fakt poznat.
Predtym som kludne prefizoval grizli stylom, ze som mal jedneho - dvoch, pri tych brown bearoch je ten fizz o dost nizsi, takych 3 dam minimalne vzdy.
Je ale pravda, ze na druidovi sa mi tiez stalo, ze som prefizoval vsetkych sumov. Parkrat, ale stalo sa. Aj ked tam je to irelevantne, vzhladom na klamakov.
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

Ikdyz to Ariana nema odzkousene, tak ja jo... Byl by schudny kompromis snizit fizz brown bearu a odebrat grizzlyho?
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

bych to nechal, většinou si dokážu těch grizzly tak 4 - 6 vysumit, (summim dopředu, pokud to jde, když do me neco pere, nenasumim nic) a když je pozabíjíš a vysummíš znovu není to tak zlý. Samozřejmě pak jsou situace, kdy do mne nic nebuší, a fizznu si 6 světel a 5 summu po sobě. Jedinný co bych uvítal tak aby se zveřejnil timer po jaké době se otvírá zablokovanej slot na summa, v některých případech mi to připadá jako 15 minut někdy jako 5.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Ascalante »

No prave, ze si vzdy sumim predem, ale i tak silenej fiiiz... No slot se ti zase otevre, po stejny dobe jako kdyby se ti vysumenej sum ortnul na timer... Aspon myslim...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Obcas ten pocit nemám, už se mi stalo, že jsem 10 minut nemohl vysummit vubec nic, pokud se ovšem předčasným pokusem nenahodi novy timer, ale to snad ne.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Dudek píše:Obcas ten pocit nemám, už se mi stalo, že jsem 10 minut nemohl vysummit vubec nic, pokud se ovšem předčasným pokusem nenahodi novy timer, ale to snad ne.
A já bych zase tenhle systém změnil úplně....
Proč neudělat to, aby podle skillu MGR mohlo povolání vykouzil určitej počet summů, a fizz by se nezapočítal, jako v některých situacích je tento systém fakt UNP.
i když proklikneš war mod, tak stejně s drudem fizzuju jak idiot, někdy ne... a to mám 75 mgr :roll:
Raději zavěďte, aby počet summu byl zavislí krz MRG a fizz by neubral summy....jen by byl určitej počet summu..
Někdy je fakt koule totálně prapodivná a když lognu, vykouzlím někdy s druidem 8 summů, někdy jen 3 (a to sem nefizzoval) někdy trvá naběhnutí slotu i 30 minut.
Nevím, ale určitě nejsem sám komu tenhle systém nesvědčí...co vy na to?
Odpovědět