Ja si sem jisty tim, ze jsem nejlepsi.Blatos píše:Kdepak, s Robinem to nesije. On jen trpi strachem z vlastni nejistoty. Projevuje se to prave tim psanim hrdinskych postu na foru. Zalezi pak na jeho vychove a moralce, jak bude dal zivote pokracovat. V extremu se to projevuje zvysenou agresivitou, ktera pomalu prechazi az k nasili. Myslim ze jeho byvale/soucasne partnerky by mohly vypravet, ceho vseho je schopen(pokud nejake mel/ma). Je potreba projevovat vice tolerance (a to zvlaste zde na foru, ale i ve hre) a nesnazit se byt za kazdou cenu ten "nejlepsi". O sve nejistote by mohl jiste i Strygwyr vypravet...
EhmAcarus píše:Ja si sem jisty tim, ze jsem nejlepsi.Blatos píše:Kdepak, s Robinem to nesije. On jen trpi strachem z vlastni nejistoty. Projevuje se to prave tim psanim hrdinskych postu na foru. Zalezi pak na jeho vychove a moralce, jak bude dal zivote pokracovat. V extremu se to projevuje zvysenou agresivitou, ktera pomalu prechazi az k nasili. Myslim ze jeho byvale/soucasne partnerky by mohly vypravet, ceho vseho je schopen(pokud nejake mel/ma). Je potreba projevovat vice tolerance (a to zvlaste zde na foru, ale i ve hre) a nesnazit se byt za kazdou cenu ten "nejlepsi". O sve nejistote by mohl jiste i Strygwyr vypravet...
Ehm ukázat co? Že dokáže týden makrovat postavu, párkrát zajít někam na harvest a dungy řídí jeden člověk, co je má projitý nazpamět?Shadowsong píše:ultima moze stale ponknut stare dobre rpg kde ked chces nieco mat, tak musis najprv nieco skutocne dokazat. v poslednej dobe sa ale shard uberal smerom ku zlahcovaniu hratelnosti, ako k jej zkvalitnovaniu. niekoho taky styl bavi a niekoho nie. aj to je mozny dovod preco tu uz nieje tolko hracov....
Helloween píše:
A víš co je zajímavý? Mě ta grafika přeplácaná přímo vadí. Nový hry nehraju protože je to až přímo přeplácaný novou grafikou a nedá se v tom skoro orientovat
Já mám výkonej PC, na kterým si i nový hry zahraju, ale nebaví mě, už především, že to je přeplácaný....jsou i dny, kdy si zahraju starý dobrý DOSovský hry a někdy i crimson skies...Wlern píše:Helloween píše:
A víš co je zajímavý? Mě ta grafika přeplácaná přímo vadí. Nový hry nehraju protože je to až přímo přeplácaný novou grafikou a nedá se v tom skoro orientovat
Ja taky nehraju novy hry kvuli grafice... Ale je to tim, ze mam slabou graf. kartu:D:D
//samozrejmne mam dalsi pocitace s lepsim MW, ale tenhle starej kousek ma dokonalou klavesnici a vsechny porty; proto vyuzivam predevsim jeho...
Tak proč aspoň těm pár lidem co to ještě baví nedoplňujete poklady? ))))Qvido píše:Co bylo v minulosti nemůžeš srovnávat s dnešním stavem. Uvědom si, že UO je z roku 1997 a taky pár let patřila na špičku MMORPG. Ale dnes tomu tak zdaleka neni. Při dnešní konkurenci a že není zrovna malá jsem rád i za těch "pár" hráčů. A těžko přivedeš nové hráče k UO, když jsou zhýčkaný novodobou grafikou a dalšíma aspektama nových her.
Souhlasím. Já za poslední týden vybral 5 pokladů. Takovejhle luxus tu nebejval nikdy ;pQvido píše:Proč bych je doplňoval někomu kdo na ně ani neklikne a je zvyklej na 0?
A teď vážně. Poklady doplňuji dostatečně často, to že je někdo vybere před tebou není naše chyba. Prostě jen máš smůlu.