Změna
Změna
Cao, tak jsem si po cca 2 letech hrani na jinem shardu rekl ze se zajdu podivat na DP jak to tam vypada, tak jsem behem makrovani postavy obepsal par lidi jak to tady funguje, bylo mi receno par veci ze kterych jsem nebyl moc nadseny, ale kdyz jsem to poznal na vlastni kuzi, uvedomil jsem si, ze tohle uz z DP pomalu nema nic spolecnyho, co se tyce ekonomiky ani nemluvim, drive se s nekrem/magem tezko zabijel warrior/paladin kdyz na sobe mel blood rock za 60k, tedka za 60k ma sobe v uvozovkach mighty ekvip ze 100 armorem (nebrat do slova) proto v uvozovkach. Nejaky retazy na zhozeni z kone, to uz si pripadam jak na _ kde tam ranger knockuje lidi z kone a warrior haze bola koule, jeste chybi warovy .leap jak na morii a nikdo uz si prska ani nezalozi. Ke kamenovkam konkretne ke shrink speare, drive to fungovalo tak ze pokud dotycny ze shrink spearou trefil obet na posledni ranu a dal efekt, shrinklo to do jeho batohu, ted staci aby do neho parkrat praskl a shrinkne mu to jezditko, na to ze ma warrior jeste golden medailon tak je pomerne nesmrtelny, u vampa bych zminil zrychlovatko nebo co to je (ani nevim), to bych jeste nejak vstrebal tyhle vsechny mighty vyhody pro plechovky, ale abych hodil za nekra haluze a ubralo me to pulku staminy, to me prijde jako spatny for. Jeste jsem slysel (nevim jestli je to pravda) ze jsou pozmeneni hlidaci aby se nedalo dobihat, to ze DP odjakziva ztezovalo hru PK je mi jasny, ale ty upravy v prospech plechovek vazne nechapu. Zajimalo by me kam smerujete s temahle upravama, chtel bych slyset rozumnou odpoved. Predem diky
Re: Změna
Tohle jsem chtel slyset, uz je mi to jasny, diky.
A ty budes modrak ktery stoji na trhu nebo chodi deceit a ma potrebu ze sebe delat hlupaka? O pk je tam jedna veta, tema se tyka spis zmen jako celkove hlavne spis frakce, ale ty se chytnes jedny vety. Be cool 

- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jsem modrák a chodím deceit, ale ty určitě meleš výkaly, které člověk produkuje...Louboutin píše:A ty budes modrak ktery stoji na trhu nebo chodi deceit a ma potrebu ze sebe delat hlupaka? O pk je tam jedna veta, tema se tyka spis zmen jako celkove hlavne spis frakce, ale ty se chytnes jedny vety. Be cool
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
zrovna ty si jeden z mala vykalov co sa tu premielaju tak si utri pusu a bez rypat do svojich rodicov nech ti zvysia kapesne ako odskodne za to ze splodili nieco take ako si ty. alebo ty snad nehras na dp hlavne koli tomu ze tu uz mas partiu super ludi, s kt sa pozas aj z rl, a spolu sa v tejto hre este bavite tak ako sa len da? lebo ten cloviecik co ten prvy post pisal ma celkom dost pravdu. tiez by som si rad opat zahral, ale po nejakej dobe som nevedel ci hram wow v 2d clientovi alebo ci som nahodou omylom nelogol _. ta jedinecna atmosfera co tu bola sa uz proste stratila a okrem "dp zavislakov" tu su uz len ludia co to hraju koli kamaratom s kt sa tu mozu pobavit, a ludia ktory maju puto ku staremu dp a je im smutno to vsetko len tak hodit za hlavu. egotycoon si rob v pokeci alebo trebars aj v tvojom mocnom pvp. tento clovek napisal slusny post v ktorom sa chcel viac informovat o aktualnej situacii. aj ked musim uznat ze (ospravedlnujem sa za skaredy vyraz) "sracky" je celkom vystizny popis...Robin de Martis píše:Jsem modrák a chodím deceit, ale ty určitě meleš výkaly, které člověk produkuje...Louboutin píše:A ty budes modrak ktery stoji na trhu nebo chodi deceit a ma potrebu ze sebe delat hlupaka? O pk je tam jedna veta, tema se tyka spis zmen jako celkove hlavne spis frakce, ale ty se chytnes jedny vety. Be cool
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Hned idem brat moj! Ryspekt tobě i tvy mamě!Shadowsong píše: zrovna ty si jeden z mala vykalov co sa tu premielaju tak si utri pusu a bez rypat do svojich rodicov nech ti zvysia kapesne ako odskodne za to ze splodili nieco take
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Vývoj shardu je přirozená věc. Co se týká cen ekvipu tak s tím moc neuděláme, jelikož tržní ceny si určují hráči sami.
To, že prsk už holt není klikačka v PvP pro každýho a trošku se to vybalancovalo je jenom dobře. A to, že war/pal běha PvP se 100 ar proti prskovi je asi stejně důležitý jako posty Robina a Shadowsonga.
To, že prsk už holt není klikačka v PvP pro každýho a trošku se to vybalancovalo je jenom dobře. A to, že war/pal běha PvP se 100 ar proti prskovi je asi stejně důležitý jako posty Robina a Shadowsonga.
No Prsk nikdy nebol pre kazdeho... Vela hracov hravaloostatne postavy lebo neuhrali prska...Qvido píše:Vývoj shardu je přirozená věc. Co se týká cen ekvipu tak s tím moc neuděláme, jelikož tržní ceny si určují hráči sami.
Ono ide o to, ze je sice pekne ze war ma retaze a lava bomby (musim povedat ze sa mi hralo za wara naozaj extremne dobre pohodlne a bola to zabava) lenze vymizlo z DP to, ze to bola najviac skill-pvp-klikacka snad zo vsetkych ostatnych MMO.
V ziadnej inej hre nemozes mat taky edge proti superom proste ze sam si zabijes 3 prskov a v tom to bolo najlepsie...
Ostatne povolania je zabava behat ale uz to nie je tak o skille ako o equipe v tom smere sa to hlavne zmenilo, pre niekoho je to + pre niekoho -
Ja osobne uz nehravam a hned mi je lepsie ked sa uz nemusim rozculovat nad istymi vecami ohladom PvP ktore sa dali spravit avsak nebola ochota/kompromis

DP aj po tychto zmenach by bolo hratelne avsak pocet online/den je katastrofa cize to nema velku buducnost co je aj skoda...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Jasny, vyvoj shardu je prirozena vec to stevou souhlasim, ale melo by se to vyvijet tim smerem aby to bylo vyhodny pro vsechny povolani stejne tudiz by meli byt charaktery vyrovnany, ted nevim zda-li to tak je, ale je na case si uvedomit ze drive tu hravalo az 300 lidi, pred 2 lety cca 150 a ted? 30-50 lidi, neco musi byt spatne, chapu ze kazdy ma realny zivot mam ho take, ale vzdy si najdu aspon chvili volny cas kdy si chci zahrat takze je zcestne vymlouvat se na to ze maly pocet hracu je kvuli tomu ci tomu. S tim armorem jsem napsal kravinu, spis jsem chtel poukazat na tu ekonomiku, ono i kdyz si hraci urcuji ceny samy z neceho to musi vyplivat, podle me a ostatnich je to tim ze kazdy toho ma plnou banku nikdo nic neshani a kdyz nekdo potrebuje penize na veci ktere zachovali svou cenu jako napriklad regy ne-li se zdrazily jako treba jezditka tak dotycny proda vec pod cenou protoze ji nikdo nechce a maji toho vsechni dost. Mozna je to necim jinym, ale necim to byt musi, chtelo by to sednout dat hlavy dohromady a zjistit co by ekonomice prospelo. Ted si mimo gz kazdy vytahne +9 a rekne si sak co usmrkanych 30K, a jde s tim rozdavat prskum pomalu IK, drive se nosila maximalne +5 zbran a o tech Chaos/Order zbranich ani nemluvil kdyz me s tim praskne do 80hp za 78 a nestoji to v podstate zadny peniz, kdyby aspon ty haluze nebraly staminu, to nechapu z jakyho duvodu je tahle uprava. Je to proste skoda, kdyz hralo 150 lidi, tak se dungovalo, harvilo, pvpilo a ted je to proste mrtve, chtelo by to neco na oziveni, zkuste nad tim popremyslet. Prosim Vas omluvte preklepy a chyby pisi to z iphone.
Pokial si PvP hrac tak DP je only PVM & anti-pk shard, ak tu hladas PvP tak ziadneho sa nedockasLouboutin píše:Je to proste skoda, kdyz hralo 150 lidi, tak se dungovalo, harvilo, pvpilo a ted je to proste mrtve, chtelo by to neco na oziveni, zkuste nad tim popremyslet. Prosim Vas omluvte preklepy a chyby pisi to z iphone.

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
Co bylo v minulosti nemůžeš srovnávat s dnešním stavem. Uvědom si, že UO je z roku 1997 a taky pár let patřila na špičku MMORPG. Ale dnes tomu tak zdaleka neni. Při dnešní konkurenci a že není zrovna malá jsem rád i za těch "pár" hráčů. A těžko přivedeš nové hráče k UO, když jsou zhýčkaný novodobou grafikou a dalšíma aspektama nových her.
Louboutin píše:A ty budes modrak ktery stoji na trhu nebo chodi deceit a ma potrebu ze sebe delat hlupaka? O pk je tam jedna veta, tema se tyka spis zmen jako celkove hlavne spis frakce, ale ty se chytnes jedny vety. Be cool

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A víš co je zajímavý? Mě ta grafika přeplácaná přímo vadí. Nový hry nehraju protože je to až přímo přeplácaný novou grafikou a nedá se v tom skoro orientovatQvido píše:Co bylo v minulosti nemůžeš srovnávat s dnešním stavem. Uvědom si, že UO je z roku 1997 a taky pár let patřila na špičku MMORPG. Ale dnes tomu tak zdaleka neni. Při dnešní konkurenci a že není zrovna malá jsem rád i za těch "pár" hráčů. A těžko přivedeš nové hráče k UO, když jsou zhýčkaný novodobou grafikou a dalšíma aspektama nových her.
Amen.. Wowko je humus a ostatní nejsou o moc lepší.Helloween píše:A víš co je zajímavý? Mě ta grafika přeplácaná přímo vadí. Nový hry nehraju protože je to až přímo přeplácaný novou grafikou a nedá se v tom skoro orientovatQvido píše:Co bylo v minulosti nemůžeš srovnávat s dnešním stavem. Uvědom si, že UO je z roku 1997 a taky pár let patřila na špičku MMORPG. Ale dnes tomu tak zdaleka neni. Při dnešní konkurenci a že není zrovna malá jsem rád i za těch "pár" hráčů. A těžko přivedeš nové hráče k UO, když jsou zhýčkaný novodobou grafikou a dalšíma aspektama nových her.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
WoWko sem hrál asi 10 minut a bolely mě z toho oči. Nění nad klasiky jako UO.erunno píše:Amen.. Wowko je humus a ostatní nejsou o moc lepší.Helloween píše:A víš co je zajímavý? Mě ta grafika přeplácaná přímo vadí. Nový hry nehraju protože je to až přímo přeplácaný novou grafikou a nedá se v tom skoro orientovatQvido píše:Co bylo v minulosti nemůžeš srovnávat s dnešním stavem. Uvědom si, že UO je z roku 1997 a taky pár let patřila na špičku MMORPG. Ale dnes tomu tak zdaleka neni. Při dnešní konkurenci a že není zrovna malá jsem rád i za těch "pár" hráčů. A těžko přivedeš nové hráče k UO, když jsou zhýčkaný novodobou grafikou a dalšíma aspektama nových her.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
když už se tu o těch hráčích mluví..
zdá se mi to, nebo je poslední dobou špička kolem 40 hráčů?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pokud venku bude 35 ve stínu, tak se nediv, každej vypadne k voděErik Nighelt píše:když už se tu o těch hráčích mluví..

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nemyslím jen víkend.. tak od úterý jsem každý večer kouknul na web a nepřeklenulo se to přes 50, což je stav, kdy ani snad nemá cenu logovatHelloween píše:Pokud venku bude 35 ve stínu, tak se nediv, každej vypadne k voděErik Nighelt píše:když už se tu o těch hráčích mluví..
zdá se mi to, nebo je poslední dobou špička kolem 40 hráčů?Jen závisláci se tu drží zuby nehty
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)