Změna
Re: Změna
Jasne ja to chapu, ale netreba novych hracu, oni by hrali i ti stari kdyby to fungovalo jinak, kdyby nebyli pozmeneni hlidaci, hrali by vsechny PK guildy, vetsina lidi co hralo frakci hrali prsky, pak se preboostil war a rekli si ze radsi pujdou hrat lineage/diablo/wow a podobne, to vidim ted beha samy clerik/war, vetsina tech pvperu jak frakcnich tak pk meli i pvm postavy a kdyz videli jake je tu pvp tak se na to vykaslali uplne, tim chci rict ze ty upravy donutili prestat hrat hrace a dalsi hraci prestali hrat kvuli tem lidem kvuli kterim tady hrali je to takovy retezec, hral jsem na jinem shardu a tam to bylo tak ze jakakoliv zmena byla resena z hraci a nebo aspon kdyz bylo moc negativnich ohlasu tak se to vratilo zpet na puvodni, mozna i v tomhle je chyba hraci na DP hraji proto protoze ten shard je takovy jaky je, v necem je tim pravym a originalnim a kdyz se z toho udela shard jako jsou ostatni tak to lidi omrzi. No kazdopadne uz nic nezmenim, jen si muzu postesknout jak to tu bylo fajn kdyz hralo 200 lidi 

jestli chces jit nekoho pojizdet tak to fakt nema cenuErik Nighelt píše:.. tak od úterý jsem každý večer kouknul na web a nepřeklenulo se to přes 50, což je stav, kdy ani snad nemá cenu logovat

ale jestli si chces zajit dung s kamarady, nemusis koukat kolik lidi je lognutych a co vic... mas vetsi sanci ze nenajdes ten "svuj" dung obsazeny

Legie (navzdy!!)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
o pojezdech nemá cenu se bavit.. dung pro mě není, to je přílišná nuda spíš to cv pvp ale to při tolika hráčích nevznikneMianek píše:jestli chces jit nekoho pojizdet tak to fakt nema cenuErik Nighelt píše:.. tak od úterý jsem každý večer kouknul na web a nepřeklenulo se to přes 50, což je stav, kdy ani snad nemá cenu logovat![]()
ale jestli si chces zajit dung s kamarady, nemusis koukat kolik lidi je lognutych a co vic... mas vetsi sanci ze nenajdes ten "svuj" dung obsazeny
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
O pojezdy vubec nejde, muzu sehnat 10 pk a jit pojet partu do dungu ale z toho uz jsem vyrostl a kempit dungy je casove narocny, spis me jde o to abych si zabehal kvalitni pvp jak chaosáka tak za pk, uz jenom pozmeneni portu po svete me otravilo + byl vymazan stary pvp lesik pres ktery se behalo do cove, v delu dole byl port mezi porty do mest ted je kdesi posunuty dole a kope do buxu, ja bych to pvp za prska i hral ale budu se opakovat ale nez abych vylezl za nekra a placl me war v ress robe a nechal mi 2 hpcka a ja abych mu nemohl dat halucinace protoze nemam staminu, tak to pvp radsi hrat nebudu
Neznam autora, ale odhaduju pk prskal. Prsk je pravdepodobne v mozku kazdeho pk hrace veden jako to, co si udelam, protoze je to hned vymaxovany, muzu to hrat solo a naklady na hrani zanedbatelne, proti tomu co pojedu
Docela by me stvalo, kdyz by to gm zmenili
Ale pro jistotu se vas vsech, kteri brecite nad tim jak mocne vybavy maji frakce zeptam. Proc taky nehrajete frakcni pvp a furt si jen stezujete a chcete jim to brat? Co myslite, ze se stane, kdyz vezmete frakcim vyhody?
Ale pro jistotu se vas vsech, kteri brecite nad tim jak mocne vybavy maji frakce zeptam. Proc taky nehrajete frakcni pvp a furt si jen stezujete a chcete jim to brat? Co myslite, ze se stane, kdyz vezmete frakcim vyhody?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mám frakci, mám neutral, mám pk.. tohle už není o výhodách a nevýhodách, to už je o tom, že nejsou lidi, kteří by to hráli -sice je 50 guild, takže tu je potencionálně minimum 150 hráčů ale nejen díky úpravám je teď ve špici 40 lidí z toho v pvp 0Pheme píše:Neznam autora, ale odhaduju pk prskal. Prsk je pravdepodobne v mozku kazdeho pk hrace veden jako to, co si udelam, protoze je to hned vymaxovany, muzu to hrat solo a naklady na hrani zanedbatelne, proti tomu co pojedu
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nikdo tu nemluví o stavu bez jakýchkoliv změn přesto mě pořád neopouští pocit, že by bylo bývalo hrálo víc než teďPheme píše:Kolik lidi a jak dlouho si myslis, ze by hralo bez jakychkoliv zmen?

UdelalY se zmeny kvuli kterym lidi zustavali, specky, questy a tak, tak to jsou treba super veci, ale jenom rikam, kdyz to reknu ve zkratce, ze duvod proc lidi prestali hrat ze na dp bylo 75% prsku a kdyz takhle upravili plechovky a vampy + ekonomika sla tezce do haje, takze ted bere do pvp kazdy +9, driv to bylo proste vyrovnany ted to tak neni a lidem to vadi a prestali hrat. Trosku me to prijde jako v politice, politici se nam snazi zvedat DPH a mysli si ze tim vyrovnaji minus ve statni kase, ale pravda je uplne nekde jinde a system vyrovnani statni kasy tkvi v uplne necem jinem 

Ten lesik mrzi aj mna, ten mi velice chybalo, ked sa zmazal.
Teraz sa viacmenej nevyjadrujem k teme, len by ma zaujimalo, preco sa vlastne lesik vymazal ?
Teraz sa viacmenej nevyjadrujem k teme, len by ma zaujimalo, preco sa vlastne lesik vymazal ?

Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Čas aktualizace : 2012/6/19 14:28:59
Připojených hráčů : 51
Maximum připojitelných : bez omezení
Počet NPC : 39584
Počet předmětů : 3174343
Počet guild : 53
rychle se pripojim a bude nas 52 !!
Připojených hráčů : 51
Maximum připojitelných : bez omezení
Počet NPC : 39584
Počet předmětů : 3174343
Počet guild : 53
rychle se pripojim a bude nas 52 !!
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Je opět letní období, kdy online statusy jdou všude dolů, s postupem času obeceně ubývá UO hráčů, to nemá se změnami nic společnýho a těch pár uplakanců, co jakože DP kvůli změnám nelognou, online status nevytrhne... Spíš udělat utopii, splácat těch asi 5 aktuálně nejvíc aktivních serverů dohromady a bude 200 lidí online 

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Fascinuje mě, jak typek, co dva roky nelognul, dokázal během chvíle identifikovat důvod, proč ubývá hráčů, a to s největší pravděpodobností mylně.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Stacilo napsat par znamym z icq a udelat si pruzkum proc uz nehrajou a vetsina rekla zrovna tenhle duvod, myslim ze jsem to nekde uz psal, staci cist.
cermi píše:mě nikdo nepsal
Asi jsi neznámej

Pokud jde o PvP tak si troufnu říct že hlavní vliv na počtu hrných PK měla guilda Hated, která byla smazána + někteří hráči s ní společnými ( asi každý ví ). Když přestali hrát PK ( PvP ) tito hráči, tak přestali i další a další, to je ten váš řetězec

Dál když se vyjádřím k nesmyslným topikum jako že je lognuto 50 lidí v 14 hod. odpoledne, kdy venku je 30 stupňů, tak jen blázen, který má hovno co na práci nebo má např. po noční u toho sedí. Ještě okolo ledna / unora logovalo okolo 120 lidí.
Dále k PvM neznamená že nejsi lognutý ve hře, tak že nejsem na mapě( či na ICQ ), kde se domlouvá mraky věcí i ty dungy, jak se jde dung, tak lognu

Je pravda že s tou ekonomikou by se mělo něco udělat, taky mě to strašně začíná mrzet, že každý má všeho tři prdele, nic se nekupuje, nic se neprodava ( snad jen ty jezditka ). Ale co s tim?? Když jste frajeři na kritizování tak něco navrhnite ....
WoW jsem hrál cca 3 roky, ale je to pořád dokola levluješ chodiš instance, ale když umřeš, tak se nic neděje. O nic nepřijdeš, prostě jako by se nic nestalo, proto mě wow nebaví, je to pořád dokola .... V tom zas vydím napínavost UO, že když jdu dung nebo někam vylezu mimo gz a umřu, tak můžu stratit vše, ale dnes? jak už bylo psaný je každýmu jedno jestli umře nebo ne, jestli stratí ekvip za 50k, když ma v bance dalších 10 mega

A ve finále už mi to opravdu nedá, dlouho jsem se držel, ale musim to napsat. Pane Robin de Martis neznám vás, ani vás poznat nechci, jen se divím že jsi ještě nedostal BAN na forum, protože zatim jsi tady za poslední dobu nenapsal nic rozumnýho jen na každýho hážeš špínu a Shadowsong to vystihl moc pěkně.Když Strigwyr nebo kdokoliv něco vymyslí navrhne, tak ty hned jak největší žebrák musíš napsat topik o tom jaká je to či ono blbost a k tomu ho hned začneš urážet. VZPAMATUJ SE!!! Za klávesnicí je každej tvrďák a zároveň i ubožák.
Děkuji potřeboval jsem se vyplakat....
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pacholek píše:A ve finále už mi to opravdu nedá, dlouho jsem se držel, ale musim to napsat. Pane Robin de Martis neznám vás, ani vás poznat nechci, jen se divím že jsi ještě nedostal BAN na forum, protože zatim jsi tady za poslední dobu nenapsal nic rozumnýho jen na každýho hážeš špínu...
Dostal trvaly ban, nevim proc ho sem zase pustili.Qvido » 16 lis 2011 09:37
Robin de Martis - vulgarni mluva - trvalý ban.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Z nekym ta puberta sije i do 30 no, Robin je toho prikladem.
Kdepak, s Robinem to nesije. On jen trpi strachem z vlastni nejistoty. Projevuje se to prave tim psanim hrdinskych postu na foru. Zalezi pak na jeho vychove a moralce, jak bude dal zivote pokracovat. V extremu se to projevuje zvysenou agresivitou, ktera pomalu prechazi az k nasili. Myslim ze jeho byvale/soucasne partnerky by mohly vypravet, ceho vseho je schopen(pokud nejake mel/ma). Je potreba projevovat vice tolerance (a to zvlaste zde na foru, ale i ve hre) a nesnazit se byt za kazdou cenu ten "nejlepsi". O sve nejistote by mohl jiste i Strygwyr vypravet...
ja kdyz sem vedle robina, tak sem teda hodne nejisty, to je fakt
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk