Aha....takže 24/7 lítat jen po světě a trackovat? Já dneska taky lítal jak pošuk a nic....Qvido píše:Resp je velmi velmi krátký. Ale cestuje.
Ranger
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ranger
Pozici změní, jen pokud ho někdo "vybere". To, že po 2 dnech nevíte, kde se respuje je opravdu zarážejicí.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Trakovat veškerý lesy.......skus si toQvido píše:Pozici změní, jen pokud ho někdo "vybere". To, že po 2 dnech nevíte, kde se respuje je opravdu zarážejicí.

Asi blba otazka ale zkusim to:)
Kdyz ten qvest udelam co to ma za vyhody nevyhody?
Kdyz ten qvest udelam co to ma za vyhody nevyhody?
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Je možné že Elven luk stále přidává +10 tactics a archery ikdyž by podle informací na webu neměl? Je to bug nebo nějaká vyjímka či co? Nebo jsem úplně blbý?

Současný nastavení Rangera je zachováno kromě následujících změn ( neplatí pro specializace ):
Kuše a luky již nepřidávají do skillu Archery a Tactics mimo Mystické kuše.
Může použít jen pety lvl 4
Robe of Druids přidává bonus +5% ke skillům Taming, Animal lore a Parrying
Nelze uz pouzit Srdicko temneho lesa.
Elven luk je predmet pre nubikov na training predsa ne? Myslim si ze je tam nejaka vynimka, aby sa aj nadalej mohol pouzivat na train.Cherrybomb píše:Je možné že Elven luk stále přidává +10 tactics a archery ikdyž by podle informací na webu neměl? Je to bug nebo nějaká vyjímka či co? Nebo jsem úplně blbý?![]()
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
O tom že by to byla zbraň určená především k trénování nevím. Četl jsem že má sice nižší dmg než klasický luk ale za to je několikrát rychlejší. To by ke tréningovým účelům bylo fajn, ale naopak nárůst skillu který chceš trénovat to dost komplikuje. Přecijen to jde lépe z 90 na 100 (jak by tomu bylo normálně) než ze 100 na 110 (když jedeš s elvenem)Kesemot píše: Elven luk je predmet pre nubikov na training predsa ne? Myslim si ze je tam nejaka vynimka, aby sa aj nadalej mohol pouzivat na train.

Ak si dobre pamatam (bolo to dost davno, co som trenoval rangera), trenuje sa s elvenom do realneho skillu 90, potom sa nahodi od 90 do 100 normalny luk.Cherrybomb píše: O tom že by to byla zbraň určená především k trénování nevím. Četl jsem že má sice nižší dmg než klasický luk ale za to je několikrát rychlejší. To by ke tréningovým účelům bylo fajn, ale naopak nárůst skillu který chceš trénovat to dost komplikuje. Přecijen to jde lépe z 90 na 100 (jak by tomu bylo normálně) než ze 100 na 110 (když jedeš s elvenem)
Nad 100vku skill neleze, pri treningu je vsak dolezitejsi pocet potencionalnych gainov, ako vyska skillu. Samozrejme mam na mysli rozdiel 10 percent skillu.
Takze elven luk, ktory ma o dost vacsiu rychlost, ma potencionalnych gainov o to viac.
Kazdopadne, keby sa zachovala terajsia rychlost elven luku s tym, ze by nepridaval skilly, bolo by to na trening o to lepsie.

To uz je ale otazka na GMka, ci to mienia zmenit.
Imma keep it real with ya.
U ostrostřelce je považováno za bug když kouzlí Lighting ze svitku, či ne?
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Super, díky za vysvětlení, takže to beru jakože je to ok. DíkyKesemot píše: Ak si dobre pamatam (bolo to dost davno, co som trenoval rangera), trenuje sa s elvenom do realneho skillu 90, potom sa nahodi od 90 do 100 normalny luk.
Nad 100vku skill neleze, pri treningu je vsak dolezitejsi pocet potencionalnych gainov, ako vyska skillu. Samozrejme mam na mysli rozdiel 10 percent skillu.
Takze elven luk, ktory ma o dost vacsiu rychlost, ma potencionalnych gainov o to viac.
Kazdopadne, keby sa zachovala terajsia rychlost elven luku s tym, ze by nepridaval skilly, bolo by to na trening o to lepsie.
To uz je ale otazka na GMka, ci to mienia zmenit.

neDriana píše:U ostrostřelce je považováno za bug když kouzlí Lighting ze svitku, či ne?
Neni niekolkokrat rychlejsi, maximalne o 50%...Cherrybomb píše:O tom že by to byla zbraň určená především k trénování nevím. Četl jsem že má sice nižší dmg než klasický luk ale za to je několikrát rychlejší. To by ke tréningovým účelům bylo fajn, ale naopak nárůst skillu který chceš trénovat to dost komplikuje. Přecijen to jde lépe z 90 na 100 (jak by tomu bylo normálně) než ze 100 na 110 (když jedeš s elvenem)Kesemot píše: Elven luk je predmet pre nubikov na training predsa ne? Myslim si ze je tam nejaka vynimka, aby sa aj nadalej mohol pouzivat na train.
A na trenovanie je aj ked pridava skilly uplne super... ja som s nim trenoval do rovnej 100vky a az potom nasadil obyc luk a rozdiel obtiaznosti treinu ani nerozpoznas...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
A nebo si staci sehnat serpu ktera ti to archery ze 100 shodi zase na 90 a trenujes celych 100 s elvenem... respektive z 90 na 80Strigwyr píše:Neni niekolkokrat rychlejsi, maximalne o 50%...Cherrybomb píše:O tom že by to byla zbraň určená především k trénování nevím. Četl jsem že má sice nižší dmg než klasický luk ale za to je několikrát rychlejší. To by ke tréningovým účelům bylo fajn, ale naopak nárůst skillu který chceš trénovat to dost komplikuje. Přecijen to jde lépe z 90 na 100 (jak by tomu bylo normálně) než ze 100 na 110 (když jedeš s elvenem)Kesemot píše: Elven luk je predmet pre nubikov na training predsa ne? Myslim si ze je tam nejaka vynimka, aby sa aj nadalej mohol pouzivat na train.
A na trenovanie je aj ked pridava skilly uplne super... ja som s nim trenoval do rovnej 100vky a az potom nasadil obyc luk a rozdiel obtiaznosti treinu ani nerozpoznas...
Agranal do resyncu/restartu zmizel ze světa.
Agranal o5 brouzdá světem.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Planujete s Tempestem u ostrostrelce neco delat, nebo je stav, kdy mu pridava stejne skillu jako druidovi(+9arch, +10tact) chtenej?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Zbrane u rangera jsou nastavene presne tak, jak si to zadalo v ramci vyvoje danych vetvi.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete udelat Agarana trackovatelnyho?
A je v poradku, ze kdyz mi zadal ukol, tak zmizel? Myslel jsem, ze ma zustat na jednom miste, dokud nekdo nesplni ten quest.
A je v poradku, ze kdyz mi zadal ukol, tak zmizel? Myslel jsem, ze ma zustat na jednom miste, dokud nekdo nesplni ten quest.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
Tenhle Quest je opravdu těžkej. Našel jsem sice dva respy, sehnal jsem ten odznak, ale najít ho znovu a vyzvednout odměnu se my jaksi nedaří. Sem oběhl několikrát celou mapu, snad kromě Second Age a prostě ne a ne ho najít. Vyměním pozici respu