Craftsman

Odpovědět
Illidan
Book Snake
Book Snake

Re: Craftsman

Příspěvek od Illidan »

Mulambo píše:
Illidan píše:Pls potrebujem radu ked prerabam napr wire na string co je lepsie mat zapnuty alebo vypnuty war mode ? alebo je to jedno :P
nejlepsi je ho pri krafteni stringu prokliknout
Nedalo ti to tej tvojej arogantnej skaredej strapatej hlave co ?
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mephist píše:Mohli byste prosim pridat hlasku "akce skoncila" i do Fools pickaxe?
Stale nevypisuje.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Rád bych se zeptal zdali je tu nějáký Craft který vyráběl ADA KLADIVO mám 115% BS a fizzlo mi tak bych rád věděl jestli to byl kritickej fail nebo jestli je to tak blbě nastavený jako že profízzuju XY ingu a budu z toho akorát nasranej a kulový z toho?
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

erunno píše:Rád bych se zeptal zdali je tu nějáký Craft který vyráběl ADA KLADIVO mám 115% BS a fizzlo mi tak bych rád věděl jestli to byl kritickej fail nebo jestli je to tak blbě nastavený jako že profízzuju XY ingu a budu z toho akorát nasranej a kulový z toho?
Ja mam se 115% BS statistiku 2x fizz 2x ok.

Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Ja 1* fiz 5*dobre pak zas 1*fiz :lol: Koule je holt koule ješte že to nestoji tolik :lol: :lol: :lol: Zkus si ho voenchantit ja to omylem udelal :lol: A hadej fiz :lol: :lol: :lol:odpověd gm nemusim tlumočit předem ji znaš:)
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

"Vypravi se (quest na pridani), ze jeden z mistru looteru (npc nekde mimo gz)[name] objevil zpusob jak svoji schopnost dokaze propujcit ostatnim hrdinum pomoci zapsani svitku ocarovani(prach na ocarovani/sance ziskani svitku nebo surovin pri loceni enchantnuteho pytle). Sve tajemstvi nesveri kazdemu (only craft looter) , pouze tem, co vykonaji urcitou sluzbicku (dones craft veci +gp/mc/rc/ac?, ingoty, popr. nove itemy). Ten, jenz tuto dovednost provozuje, se nemusi bat konkurence (nepouzivani crafta do dungu), protoze magicky svitek ocarovani je slabsi (mensi enchant lootu, nebo funguje pouze na slabsi loot pytle/potvory) a jeho sila take casem vyprchava (bud slabne, nebo se rozpadne v prach za nejake casove obdobi, pr. tyden - moc se neda psat do zasoby). "

Artamis, hospodský barman
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Raona píše:"Vypravi se (quest na pridani), ze jeden z mistru looteru (npc nekde mimo gz)[name] objevil zpusob jak svoji schopnost dokaze propujcit ostatnim hrdinum pomoci zapsani svitku ocarovani(prach na ocarovani/sance ziskani svitku nebo surovin pri loceni enchantnuteho pytle). Sve tajemstvi nesveri kazdemu (only craft looter) , pouze tem, co vykonaji urcitou sluzbicku (dones craft veci +gp/mc/rc/ac?, ingoty, popr. nove itemy). Ten, jenz tuto dovednost provozuje, se nemusi bat konkurence (nepouzivani crafta do dungu), protoze magicky svitek ocarovani je slabsi (mensi enchant lootu, nebo funguje pouze na slabsi loot pytle/potvory) a jeho sila take casem vyprchava (bud slabne, nebo se rozpadne v prach za nejake casove obdobi, pr. tyden - moc se neda psat do zasoby). "

šlo by to ještě jednou a česky? ty chceš jako aby si Looter napsal svitek a mohl ho dát komukoliv ve výpravě? a on by s ním lootil nebo by ho mohl použít jen zase looter?
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

erunno píše:
Raona píše:"Vypravi se (quest na pridani), ze jeden z mistru looteru (npc nekde mimo gz)[name] objevil zpusob jak svoji schopnost dokaze propujcit ostatnim hrdinum pomoci zapsani svitku ocarovani(prach na ocarovani/sance ziskani svitku nebo surovin pri loceni enchantnuteho pytle). Sve tajemstvi nesveri kazdemu (only craft looter) , pouze tem, co vykonaji urcitou sluzbicku (dones craft veci +gp/mc/rc/ac?, ingoty, popr. nove itemy). Ten, jenz tuto dovednost provozuje, se nemusi bat konkurence (nepouzivani crafta do dungu), protoze magicky svitek ocarovani je slabsi (mensi enchant lootu, nebo funguje pouze na slabsi loot pytle/potvory) a jeho sila take casem vyprchava (bud slabne, nebo se rozpadne v prach za nejake casove obdobi, pr. tyden - moc se neda psat do zasoby). "

šlo by to ještě jednou a česky? ty chceš jako aby si Looter napsal svitek a mohl ho dát komukoliv ve výpravě? a on by s ním lootil nebo by ho mohl použít jen zase looter?
jasne, k cemu by mu jinak ten slabsi svitek byl?!
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

No můj názor je takovej že pokud chceš mít enchantnutej loot musíš sebou mít LooterCrafta. Pokud si ho vzit nemůžete váš problém musíte to jít bez něj. To je jako bych já chtěl abych si k mágovi mohl dát GOLEMY a normálně je v plném rozsahu a se všema výhodama využíval prostě nesmysl.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

erunno píše:No můj názor je takovej že pokud chceš mít enchantnutej loot musíš sebou mít LooterCrafta. Pokud si ho vzit nemůžete váš problém musíte to jít bez něj. To je jako bych já chtěl abych si k mágovi mohl dát GOLEMY a normálně je v plném rozsahu a se všema výhodama využíval prostě nesmysl.
tak za krafta umis cist svitek svetla ktery ti napise mag, nebo vypit lahev kterou ti namicha mag

byl to jen navrh, zatim jsi asi prvni kdo je proti (nebo mi to tak alespon pripada)

golema ani moc nevim co dela ale beru ho jako summona, proto tu nenavrhnuju moznost ostatnich povolani pouzivat golemy
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Raona píše:
erunno píše:No můj názor je takovej že pokud chceš mít enchantnutej loot musíš sebou mít LooterCrafta. Pokud si ho vzit nemůžete váš problém musíte to jít bez něj. To je jako bych já chtěl abych si k mágovi mohl dát GOLEMY a normálně je v plném rozsahu a se všema výhodama využíval prostě nesmysl.
tak za krafta umis cist svitek svetla ktery ti napise mag, nebo vypit lahev kterou ti namicha mag

byl to jen navrh, zatim jsi asi prvni kdo je proti (nebo mi to tak alespon pripada)

golema ani moc nevim co dela ale beru ho jako summona, proto tu nenavrhnuju moznost ostatnich povolani pouzivat golemy
nie proti ale potom to byt craft loter strati trochu vyznam :)
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Pokud udelas ten "ocarovavaci svitek" malo dostupnej, tak je to na nic. A kdyz bude relativne dobre dostupnej, tak zase nikdo nebude tahat crafta do dungu. Ocarovavani lootu je jedina vec, kterou ten craft muze byt uzitecnej, kdyz tu moznost das nejakymu jinymu povolani, neni duvod ho s sebou tahat. Uz takhle se moc nebere, max do pride.

Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

prave ze ten duvod by byl, jelikoz ocarovaci svitek by byl "slabsi"
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Raona píše: tak za krafta umis cist svitek svetla ktery ti napise mag, nebo vypit lahev kterou ti namicha mag

Za ostatní postavy umíš taky oblect či použít věci co craft vyrobí takže je to zcela zcestné :)

Očarovaný loot je prostě výhoda dané postavy at už řekněš že ho chceš slabší než očaruje craft nebo ne, stále to nemění nic na tom že tím je ten craft "unikátní" a měl by tak zustat. A daná výhoda by měla tedy zustat pouze této postavě nikolik propůjčovat v jaké koliv podobě dál. Stejně tak jako VAMP nemůže půjčit fireimunku mágovi, nebo mág nemůže půjčit kamená zdi vampovi nebo do třetice druid nemůže půjčit umění vrátit se v čase nebo fofrtaming hůl ostrostřelci.

Ke golemům oni to nejsou sumy :) jsou to "klamáci" kteří mají přes 200 až kolem 1K hp a velmi solidní dmg a někteří dokonce jistou speciální vlastnost.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Prenos specificke vlastnosti a prave te jedine hlavni neni v planu, tedy alespon ne do dungeon zony, a to z duvody opetovne degradace povolani na pouhy makrovaci nastroj.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

jen jsem se obhajoval proti erunnovi

hmm, tak treba za ranga specku tamera dokazes tamnout nej... mustangy, a hle, dokaze na nich jezdit kdekdo? hmm?
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Raona píše:jen jsem se obhajoval proti erunnovi

hmm, tak treba za ranga specku tamera dokazes tamnout nej... mustangy, a hle, dokaze na nich jezdit kdekdo? hmm?
za craft lotera lotnes lot a moze si ho vziat ktokolvek
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Sikulka píše:

kdyz nad tim tak tkvis tak budiz neschvaleno, ja se jen snazil na server pridat neco co by dosavadni hrace mohlo trochu dal motivovat, posledni dobou (4 mesice) pada loot z priser vzacne, skriptove vsak vse v poradku, nedokazu verit ze trava roste modra

*jestli potreba tak posledni stranky mozno promazat*
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Raona píše:
Sikulka píše:

kdyz nad tim tak tkvis tak budiz neschvaleno, ja se jen snazil na server pridat neco co by dosavadni hrace mohlo trochu dal motivovat, posledni dobou (4 mesice) pada loot z priser vzacne, skriptove vsak vse v poradku, nedokazu verit ze trava roste modra

*jestli potreba tak posledni stranky mozno promazat*
tiez to neber v zlom ale je to jedina vec ktora dopomaha k tomu aby toto povolanie bolo brane do dungu zoberes mu to a zas to bude ako predtym craft v dungu na dve veci
Miramar
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miramar »

Acarus píše:Prenos specificke vlastnosti a prave te jedine hlavni neni v planu, tedy alespon ne do dungeon zony, a to z duvody opetovne degradace povolani na pouhy makrovaci nastroj.
Naprosto stručně a hlavne věcně řečeno nemam co dodat jen naprostý souhlas .Dle meho nazoru momentalne je to tak jak jen nejlepe jen to mohlo bejt :clap: Nedelejme z toho frašku a nebudte líní vy (Crafti...... :lol: )
Odpovědět