Z technického kreslení? O.oCpt.Rookie píše:?!
A abych nebyl OT - mám ji.
Maturita
Re: Maturita
No a je to tady zase
Kdo maturuje? Kdo to ma uz za sebou? Zazitky z maturit? Ostre debatovane tema statních maturit. Jaky na ne mate nazor? Souhlasi te s nimi ci si myslíte jako ja ze drivejsi system maturit naprosto stacil??
Hodim svuj zacit z dejepisu jsem umel jen jednu otazku 18 vytahnul jsem si 30 tak jsem zacal povidat o te osumnacte a dostal jsem 1. (bylo to na gymnazium)

Hodim svuj zacit z dejepisu jsem umel jen jednu otazku 18 vytahnul jsem si 30 tak jsem zacal povidat o te osumnacte a dostal jsem 1. (bylo to na gymnazium)

Ustni prakticka za mnou ) cestinu sem si nedal i diky hodne pani ucitelce ktera mi nerekla ze mluvim o knizce kulicka misto horalka :p
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys mi míň kradl majetek a vic četl tak ten problem nemaš .Hodmal píše:Ustni prakticka za mnou ) cestinu sem si nedal i diky hodne pani ucitelce ktera mi nerekla ze mluvim o knizce kulicka misto horalka :p
neexistující stranka
olollololollSejra píše:Kdybys mi míň kradl majetek a vic četl tak ten problem nemaš .Hodmal píše:Ustni prakticka za mnou ) cestinu sem si nedal i diky hodne pani ucitelce ktera mi nerekla ze mluvim o knizce kulicka misto horalka :p
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že z (nejen) tohoto tvého projevu je zcela patrné, proč jsi nedal zkoušku z češtinyHodmal píše:olollololollSejra píše:Kdybys mi míň kradl majetek a vic četl tak ten problem nemaš .Hodmal píše:Ustni prakticka za mnou ) cestinu sem si nedal i diky hodne pani ucitelce ktera mi nerekla ze mluvim o knizce kulicka misto horalka :p

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tento rok nikto nematuruje?
Ani Robin?

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Repete že bych si dal třebaJohny Matovic píše:Tento rok nikto nematuruje?Ani Robin?

Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
no mohol by si aspon mne pre radost..Robin de Martis píše:Repete že bych si dal třebaJohny Matovic píše:Tento rok nikto nematuruje?Ani Robin?
Sklb - okrasny clovek
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Bych to znovu nemusel udělatJohny Matovic píše: no mohol by si aspon mne pre radost..

Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Budem asi najmladsi postujuci clen na tomto fore, nakolko som mal maturovat tento rok ja ale odklad na september bohuzial 

Growin' up as a Brooklyn baby
Hm pred 3 roky jsem odmaturoval viz asi 4 stranka
Ted statnicuji ale opet jsem to podcenil na maturitu 7 az 10 dni staci na stanice asi ne jak ted poznavam... 

-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Robine, ale tak ten dřevěnej gympl snad podruhé dáš.Robin de Martis píše:Bych to znovu nemusel udělatJohny Matovic píše: no mohol by si aspon mne pre radost..

Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
wtf som si do teraz myslel ze mas 16 rokovDarkness píše:Hm pred 3 roky jsem odmaturoval viz asi 4 strankaTed statnicuji ale opet jsem to podcenil na maturitu 7 az 10 dni staci na stanice asi ne jak ted poznavam...
Sklb - okrasny clovek
Příští rok maturuju ( doufám, pokud prolezu z technický deskriptivy... )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani