Zabijel bych se na dualu .pPepa Bajza píše:Wolisu tebe sem v pvp neviděl pěkně dlouho... A kdyby nebyli pk měl bys proti komu běhat?? Neměl co? :pWallace píše:))) beham frakci a nemam zapotrebi hrat pk :p kdy pochopis ze to hra, a ne realita? hraj stim co je )
Stav PvP
Re: Stav PvP
Je to moc zaujimave, ako kazdy PvP topik konci v pokeci... ale uplne kazdy
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Dobře no, tak se timdle vyřešilo hovno a akorát jsou vymyšlený blbosti v pvp, gratuluju
EDIT: Nevim proč to házíte do pokecu, todle byla jasná diskuze o hře..
Kosmeticky detail, kde dany topik bude ...Fourto píše:Dobře no, tak se timdle vyřešilo hovno a akorát jsou vymyšlený blbosti v pvp, gratuluju
Netusim o cem chcete diskutovat. O tom, kde ja rekl jasna tvrzeni a stanoviska jak se veci maji a Ocroc deklaroval jasne svuj postoj k dane problematice?
Dávalo tu najevo hodně hráčů, že je to nevyvážený a vy prostě přesto chcete jen projít? Si děláte srandu, celých X let to bylo tak jak bylo, tak proč todle.. Pvp je součást tohoto serveru a mělo by to být aspoň trošku stabilní.. Todle je nedomyšlený.. Navíc jak řikáte, že kdo neumí za PK vydělat, tak ať to nehraje, ale ty jsi si nevšiml, že to jsou modráci kdo brečí kvůli tomu, že je někdo pojede.. Takhle si bohužel PK vydělávat musí, když jedinou možnou realnou věc (arenu-rating) na vydělávání aspoň toho nejmenšího spotřebáku tak trhle zamítnete.. Bohužel se řadim nejspíš k primitivům, že si to nenechám vymluvit.
Ty vaše novinky stejně pvp moc neoživilo, akorát si mamonáři založili rangery a buchny a prskové jen dostávaj.
Ty vaše novinky stejně pvp moc neoživilo, akorát si mamonáři založili rangery a buchny a prskové jen dostávaj.
Ale to je v pohode ze to skoncilo na pokeci neboj aj Miky Mora jeho kazdy topik tu skoncil co sa tykalo podobnych veci co v tomto mozno sa nieco zmenilo/zmeni
E: tento topik sa dostal do pokecu na 12tej strane to je uspech vacsina ich v pokeci skonci uz na 5tej strane
E: tento topik sa dostal do pokecu na 12tej strane to je uspech vacsina ich v pokeci skonci uz na 5tej strane
Muzete si za to sami. Je to jen a jen o vas to pvp. Navic trosku si pletes pojmy s dojmy. Modraci tu nebreci jak si to tu nazval, nybrz jen reaguji na ty vase pvp napady.Fourto píše:Dávalo tu najevo hodně hráčů, že je to nevyvážený a vy prostě přesto chcete jen projít? Si děláte srandu, celých X let to bylo tak jak bylo, tak proč todle.. Pvp je součást tohoto serveru a mělo by to být aspoň trošku stabilní.. Todle je nedomyšlený.. Navíc jak řikáte, že kdo neumí za PK vydělat, tak ať to nehraje, ale ty jsi si nevšiml, že to jsou modráci kdo brečí kvůli tomu, že je někdo pojede.. Takhle si bohužel PK vydělávat musí, když jedinou možnou realnou věc (arenu-rating) na vydělávání aspoň toho nejmenšího spotřebáku tak trhle zamítnete.. Bohužel se řadim nejspíš k primitivům, že si to nenechám vymluvit.
Jedinej konstruktivni navrh tu mel Beruska, ocenuji, ale bohuzel pro nej takovejhle system sme uz predem odmitli vzhledem k neustalym problemu napric pvp komunitou, neustalym prekrocenim jasne danych mantinelu a tak. Hul je zlomena, kostky vrzeny.
Presvedcte nas, ze si neco takoveho zaslouzite jinak nez placanim, ala seknuta gramofonova deska, zde na foru.
Řekni mi jak a udělám maximum... jak Tě mám přesvědčit, že mi to za to stojí, mám pvp rád a chci, aby mělo úroveň a vyrovnaný nastavení? Kromě toho, že jako jeden z mála neprasím, chodím do přesil, dungy se snažím pojíždět i úplně sám a nechávám tam těžce vydobitej mamon? Předvčerem jsem nechal v ice meloun... prostě vemu dobrej ekvip a jdu hrát a ikdyž je to beznadějný, užiju si těch 10 minut dobré hry, protože je jí tak málo, že i tohle mi za to stojí... jak Ti mám dokázat, že bych to vážně ocenil? :-/ já vím, je to těžký, když těch slušnejch lidí je tu málo, ale těch bylo vždycky a všude málo... když se naskytla příležitost empovcům zbugovat zbraně, zbugovali je... když se naskytne někomu příležitost v Despu něco zabít přes zeď, nebo tak, že to na něj nemůže, udělá to... jaktože nad něma není zlomená hůl? Myslím si, že by si to tady pořád dost lidí zasloužilo... zkus mi řict jak a udělám pro to všechno, co můžu...Acarus píše:Muzete si za to sami. Je to jen a jen o vas to pvp. Navic trosku si pletes pojmy s dojmy. Modraci tu nebreci jak si to tu nazval, nybrz jen reaguji na ty vase pvp napady.Fourto píše:Dávalo tu najevo hodně hráčů, že je to nevyvážený a vy prostě přesto chcete jen projít? Si děláte srandu, celých X let to bylo tak jak bylo, tak proč todle.. Pvp je součást tohoto serveru a mělo by to být aspoň trošku stabilní.. Todle je nedomyšlený.. Navíc jak řikáte, že kdo neumí za PK vydělat, tak ať to nehraje, ale ty jsi si nevšiml, že to jsou modráci kdo brečí kvůli tomu, že je někdo pojede.. Takhle si bohužel PK vydělávat musí, když jedinou možnou realnou věc (arenu-rating) na vydělávání aspoň toho nejmenšího spotřebáku tak trhle zamítnete.. Bohužel se řadim nejspíš k primitivům, že si to nenechám vymluvit.
Jedinej konstruktivni navrh tu mel Beruska, ocenuji, ale bohuzel pro nej takovejhle system sme uz predem odmitli vzhledem k neustalym problemu napric pvp komunitou, neustalym prekrocenim jasne danych mantinelu a tak. Hul je zlomena, kostky vrzeny.
Presvedcte nas, ze si neco takoveho zaslouzite jinak nez placanim, ala seknuta gramofonova deska, zde na foru.
E: a kde jsou vlastně ty mantinely, který překračují pvpeři? Zabíhání do domků je požehnaný, odlogy v gz se řeší velmi něžně a brána v Cove je pořád otevřená pitomcům, co střelí a zalezou... tak toho ty lidi prostě využívaj, to se není čemu divit. Ale co třeba konkrétně mimo tyhle věci je za hranicí toho, co snesete?
1 - Ale tak zase to neni uplne o hracoch... Keby bolo vsetko v pvp ako v 2009 a davnejsie, tak by sa ziadne PK nestazovalo no... Vtedy sa nikto za PK nestazoval ale ideme v pred tak uvitam nove veci a moznosti...Acarus píše:1. Muzete si za to sami. Je to jen a jen o vas to pvp.
2. Presvedcte nas, ze si neco takoveho zaslouzite jinak nez placanim.
2 - Tak, ja som sa snazil, napadov som napisal vela avsak ked sa nepacia chapem to... Ale mam stale dalsie napady a vedel by som presne zvysit PvP efektivitu na maximum lebo viem o com to je no... A tak jedine ako to mozem dokazat, ze si zapisem "mesacny ucet" kolko som toho v PvP nechal a este moj "prijem"
Ja osobne by som bez sponzorov skrachoval uz pred 3 rokmi
lolStrigwyr píše: 1 - Ale tak zase to neni uplne o hracoch... Keby bolo vsetko v pvp ako v 2009 a davnejsie, tak by sa ziadne PK nestazovalo no... Vtedy sa nikto za PK nestazoval ale ideme v pred tak uvitam nove veci a moznosti...
Tva nakladoprijmova rozvaha ohledne pvp nikoho nezajima.Strigwyr píše: 2 - Tak, ja som sa snazil, napadov som napisal vela avsak ked sa nepacia chapem to... Ale mam stale dalsie napady a vedel by som presne zvysit PvP efektivitu na maximum lebo viem o com to je no... A tak jedine ako to mozem dokazat, ze si zapisem "mesacny ucet" kolko som toho v PvP nechal a este moj "prijem"
Ja osobne by som bez sponzorov skrachoval uz pred 3 rokmi
-
- Slime Flourisher
lolAcarus píše:Muzete si za to sami. Je to jen a jen o vas to pvp. Navic trosku si pletes pojmy s dojmy. Modraci tu nebreci jak si to tu nazval, nybrz jen reaguji na ty vase pvp napady.
Mám chuť na Tribit, 4 kila hořčice, Nutellu
a kiwi a dvě Mily.
Pálim pět dní v tejdnu a z víkendu oba dva,
co mi po vás, jebu vám, že vám nevoní nebula !
a kiwi a dvě Mily.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Bo tu do toho tlačí spousta lidí kakáč a přitom vo tom věděj kulovýStrigwyr píše:Je to moc zaujimave, ako kazdy PvP topik konci v pokeci... ale uplne kazdy
Správce charity válečníků
sem cekal kdy do toho postne od doby co je to v pokeci :p ))Raynor píše:Bo tu do toho tlačí spousta lidí kakáč a přitom vo tom věděj kulovýStrigwyr píše:Je to moc zaujimave, ako kazdy PvP topik konci v pokeci... ale uplne kazdy
to chce aby si pvperi dali nekdy sraz ))))))))))
Zucastnil by som sa iba ak nepride nejaky gangrel :/ , alebo Reneme z LAGu ktory mi chce rozbit hubu za to ze som mu popravil nejake jazditka a dal full v PVM equipe :/ alebo velky klučina z Prazskej mafie Mefis ktory by mna dedincana rozbil keby ma stretol :/ a tak no zaplatim si ochranku asi od teba wolisWallace píše:to chce aby si pvperi dali nekdy sraz ))))))))))
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že spousta PK co dává RK HK a fulla by dostala přes držku od modrejchStrigwyr píše:Zucastnil by som sa iba ak nepride nejaky gangrel :/ , alebo Reneme z LAGu ktory mi chce rozbit hubu za to ze som mu popravil nejake jazditka a dal full v PVM equipe :/ alebo velky klučina z Prazskej mafie Mefis ktory by mna dedincana rozbil keby ma stretol :/ a tak no zaplatim si ochranku asi od teba wolisWallace píše:to chce aby si pvperi dali nekdy sraz ))))))))))
-
- Slime Flourisher
Myslím že spusta modrých co kurvý pvp by dostala přees držkuHelloween píše:Myslím že spousta PK co dává RK HK a fulla by dostala přes držku od modrejch
a kiwi a dvě Mily.
a kiwi a dvě Mily.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jooooo to taky TO by bylo PvP naživo :pPepa Bajza píše:Myslím že spusta modrých co kurvý pvp by dostala přees držkuHelloween píše:Myslím že spousta PK co dává RK HK a fulla by dostala přes držku od modrejch
Myslím, že by to byl úplně pohodovej sraz jako každej jinej a všichni ti drsňáci by se spolu vesele ožrali... a ta úplně největší mafie by se ukázala jako 40cetikiloví šašci s mastnýma vlasama a pivem s brčkem. True story bro, všechny srazy jsou stejný .
-
- Slime Flourisher
A já bych si konečně mohl najít kamarady aj mimo Uo :-/Beruska píše:Myslím, že by to byl úplně pohodovej sraz jako každej jinej a všichni ti drsňáci by se spolu vesele ožrali... a ta úplně největší mafie by se ukázala jako 40cetikiloví šašci s mastnýma vlasama a pivem s brčkem. True story bro, všechny srazy jsou stejný .
a kiwi a dvě Mily.
a kiwi a dvě Mily.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To byla jen ironie Samozdřejmě sou srazy od toho, aby se lidi poznali, ožrali se, pokecali atd.Beruska píše:Myslím, že by to byl úplně pohodovej sraz jako každej jinej a všichni ti drsňáci by se spolu vesele ožrali... a ta úplně největší mafie by se ukázala jako 40cetikiloví šašci s mastnýma vlasama a pivem s brčkem. True story bro, všechny srazy jsou stejný .