Stav PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Stav PvP

Příspěvek od Wallace »

Pepa Bajza píše:
Wallace píše:))) beham frakci a nemam zapotrebi hrat pk :p kdy pochopis ze to hra, a ne realita? hraj stim co je )
Wolisu tebe sem v pvp neviděl pěkně dlouho... A kdyby nebyli pk měl bys proti komu běhat?? Neměl co? :p
Zabijel bych se na dualu .p
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Je to moc zaujimave, ako kazdy PvP topik konci v pokeci... ale uplne kazdy :)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Dobře no, tak se timdle vyřešilo hovno a akorát jsou vymyšlený blbosti v pvp, gratuluju :)
EDIT: Nevim proč to házíte do pokecu, todle byla jasná diskuze o hře..
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Fourto píše:Dobře no, tak se timdle vyřešilo hovno a akorát jsou vymyšlený blbosti v pvp, gratuluju :)
EDIT: Nevim proč to házíte do pokecu, todle byla jasná diskuze o hře..
Kosmeticky detail, kde dany topik bude ...
Netusim o cem chcete diskutovat. O tom, kde ja rekl jasna tvrzeni a stanoviska jak se veci maji a Ocroc deklaroval jasne svuj postoj k dane problematice?
Fourto
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Fourto »

Dávalo tu najevo hodně hráčů, že je to nevyvážený a vy prostě přesto chcete jen projít? Si děláte srandu, celých X let to bylo tak jak bylo, tak proč todle.. Pvp je součást tohoto serveru a mělo by to být aspoň trošku stabilní.. Todle je nedomyšlený.. Navíc jak řikáte, že kdo neumí za PK vydělat, tak ať to nehraje, ale ty jsi si nevšiml, že to jsou modráci kdo brečí kvůli tomu, že je někdo pojede.. Takhle si bohužel PK vydělávat musí, když jedinou možnou realnou věc (arenu-rating) na vydělávání aspoň toho nejmenšího spotřebáku tak trhle zamítnete.. Bohužel se řadim nejspíš k primitivům, že si to nenechám vymluvit. :clap:
Ty vaše novinky stejně pvp moc neoživilo, akorát si mamonáři založili rangery a buchny a prskové jen dostávaj.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ale to je v pohode ze to skoncilo na pokeci :) neboj aj Miky Mora jeho kazdy topik tu skoncil co sa tykalo podobnych veci co v tomto :) mozno sa nieco zmenilo/zmeni

E: tento topik sa dostal do pokecu na 12tej strane to je uspech :D vacsina ich v pokeci skonci uz na 5tej strane 8)

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Fourto píše:Dávalo tu najevo hodně hráčů, že je to nevyvážený a vy prostě přesto chcete jen projít? Si děláte srandu, celých X let to bylo tak jak bylo, tak proč todle.. Pvp je součást tohoto serveru a mělo by to být aspoň trošku stabilní.. Todle je nedomyšlený.. Navíc jak řikáte, že kdo neumí za PK vydělat, tak ať to nehraje, ale ty jsi si nevšiml, že to jsou modráci kdo brečí kvůli tomu, že je někdo pojede.. Takhle si bohužel PK vydělávat musí, když jedinou možnou realnou věc (arenu-rating) na vydělávání aspoň toho nejmenšího spotřebáku tak trhle zamítnete.. Bohužel se řadim nejspíš k primitivům, že si to nenechám vymluvit. :clap:
Ty vaše novinky stejně pvp moc neoživilo, akorát si mamonáři založili rangery a buchny a prskové jen dostávaj.
Muzete si za to sami. Je to jen a jen o vas to pvp. Navic trosku si pletes pojmy s dojmy. Modraci tu nebreci jak si to tu nazval, nybrz jen reaguji na ty vase pvp napady.
Jedinej konstruktivni navrh tu mel Beruska, ocenuji, ale bohuzel pro nej takovejhle system sme uz predem odmitli vzhledem k neustalym problemu napric pvp komunitou, neustalym prekrocenim jasne danych mantinelu a tak. Hul je zlomena, kostky vrzeny.

Presvedcte nas, ze si neco takoveho zaslouzite jinak nez placanim, ala seknuta gramofonova deska, zde na foru.
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Acarus píše:
Fourto píše:Dávalo tu najevo hodně hráčů, že je to nevyvážený a vy prostě přesto chcete jen projít? Si děláte srandu, celých X let to bylo tak jak bylo, tak proč todle.. Pvp je součást tohoto serveru a mělo by to být aspoň trošku stabilní.. Todle je nedomyšlený.. Navíc jak řikáte, že kdo neumí za PK vydělat, tak ať to nehraje, ale ty jsi si nevšiml, že to jsou modráci kdo brečí kvůli tomu, že je někdo pojede.. Takhle si bohužel PK vydělávat musí, když jedinou možnou realnou věc (arenu-rating) na vydělávání aspoň toho nejmenšího spotřebáku tak trhle zamítnete.. Bohužel se řadim nejspíš k primitivům, že si to nenechám vymluvit. :clap:
Muzete si za to sami. Je to jen a jen o vas to pvp. Navic trosku si pletes pojmy s dojmy. Modraci tu nebreci jak si to tu nazval, nybrz jen reaguji na ty vase pvp napady.
Jedinej konstruktivni navrh tu mel Beruska, ocenuji, ale bohuzel pro nej takovejhle system sme uz predem odmitli vzhledem k neustalym problemu napric pvp komunitou, neustalym prekrocenim jasne danych mantinelu a tak. Hul je zlomena, kostky vrzeny.

Presvedcte nas, ze si neco takoveho zaslouzite jinak nez placanim, ala seknuta gramofonova deska, zde na foru.
Řekni mi jak a udělám maximum... jak Tě mám přesvědčit, že mi to za to stojí, mám pvp rád a chci, aby mělo úroveň a vyrovnaný nastavení? Kromě toho, že jako jeden z mála neprasím, chodím do přesil, dungy se snažím pojíždět i úplně sám a nechávám tam těžce vydobitej mamon? Předvčerem jsem nechal v ice meloun... prostě vemu dobrej ekvip a jdu hrát a ikdyž je to beznadějný, užiju si těch 10 minut dobré hry, protože je jí tak málo, že i tohle mi za to stojí... jak Ti mám dokázat, že bych to vážně ocenil? :-/ já vím, je to těžký, když těch slušnejch lidí je tu málo, ale těch bylo vždycky a všude málo... když se naskytla příležitost empovcům zbugovat zbraně, zbugovali je... když se naskytne někomu příležitost v Despu něco zabít přes zeď, nebo tak, že to na něj nemůže, udělá to... jaktože nad něma není zlomená hůl? Myslím si, že by si to tady pořád dost lidí zasloužilo... zkus mi řict jak a udělám pro to všechno, co můžu...

E: a kde jsou vlastně ty mantinely, který překračují pvpeři? Zabíhání do domků je požehnaný, odlogy v gz se řeší velmi něžně a brána v Cove je pořád otevřená pitomcům, co střelí a zalezou... tak toho ty lidi prostě využívaj, to se není čemu divit. Ale co třeba konkrétně mimo tyhle věci je za hranicí toho, co snesete?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Acarus píše:1. Muzete si za to sami. Je to jen a jen o vas to pvp.
2. Presvedcte nas, ze si neco takoveho zaslouzite jinak nez placanim.
1 - Ale tak zase to neni uplne o hracoch... Keby bolo vsetko v pvp ako v 2009 a davnejsie, tak by sa ziadne PK nestazovalo no... Vtedy sa nikto za PK nestazoval ale ideme v pred tak uvitam nove veci a moznosti...

2 - Tak, ja som sa snazil, napadov som napisal vela avsak ked sa nepacia chapem to... Ale mam stale dalsie napady a vedel by som presne zvysit PvP efektivitu na maximum lebo viem o com to je no... A tak jedine ako to mozem dokazat, ze si zapisem "mesacny ucet" kolko som toho v PvP nechal a este moj "prijem" :)
Ja osobne by som bez sponzorov skrachoval uz pred 3 rokmi :D :D

Acarus

Příspěvek od Acarus »

Strigwyr píše: 1 - Ale tak zase to neni uplne o hracoch... Keby bolo vsetko v pvp ako v 2009 a davnejsie, tak by sa ziadne PK nestazovalo no... Vtedy sa nikto za PK nestazoval ale ideme v pred tak uvitam nove veci a moznosti...
lol
Strigwyr píše: 2 - Tak, ja som sa snazil, napadov som napisal vela avsak ked sa nepacia chapem to... Ale mam stale dalsie napady a vedel by som presne zvysit PvP efektivitu na maximum lebo viem o com to je no... A tak jedine ako to mozem dokazat, ze si zapisem "mesacny ucet" kolko som toho v PvP nechal a este moj "prijem" :)
Ja osobne by som bez sponzorov skrachoval uz pred 3 rokmi :D :D
Tva nakladoprijmova rozvaha ohledne pvp nikoho nezajima.
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Pepa Bajza »

Acarus píše:Muzete si za to sami. Je to jen a jen o vas to pvp. Navic trosku si pletes pojmy s dojmy. Modraci tu nebreci jak si to tu nazval, nybrz jen reaguji na ty vase pvp napady.

lol
Mám chuť na Tribit, 4 kila hořčice, Nutellu
a kiwi a dvě Mily.

Pálim pět dní v tejdnu a z víkendu oba dva,
co mi po vás, jebu vám, že vám nevoní nebula !
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Strigwyr píše:Je to moc zaujimave, ako kazdy PvP topik konci v pokeci... ale uplne kazdy :)
Bo tu do toho tlačí spousta lidí kakáč a přitom vo tom věděj kulový
Správce charity válečníků
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Raynor píše:
Strigwyr píše:Je to moc zaujimave, ako kazdy PvP topik konci v pokeci... ale uplne kazdy :)
Bo tu do toho tlačí spousta lidí kakáč a přitom vo tom věděj kulový
sem cekal kdy do toho postne od doby co je to v pokeci :p ))
to chce aby si pvperi dali nekdy sraz ))))))))))
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Wallace píše:to chce aby si pvperi dali nekdy sraz ))))))))))
Zucastnil by som sa iba ak nepride nejaky gangrel :/ , alebo Reneme z LAGu ktory mi chce rozbit hubu za to ze som mu popravil nejake jazditka a dal full v PVM equipe :/ alebo velky klučina z Prazskej mafie Mefis ktory by mna dedincana rozbil keby ma stretol :/ a tak no zaplatim si ochranku asi od teba wolis :)

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:
Wallace píše:to chce aby si pvperi dali nekdy sraz ))))))))))
Zucastnil by som sa iba ak nepride nejaky gangrel :/ , alebo Reneme z LAGu ktory mi chce rozbit hubu za to ze som mu popravil nejake jazditka a dal full v PVM equipe :/ alebo velky klučina z Prazskej mafie Mefis ktory by mna dedincana rozbil keby ma stretol :/ a tak no zaplatim si ochranku asi od teba wolis :)
Myslím že spousta PK co dává RK HK a fulla by dostala přes držku od modrejch :D
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Helloween píše:Myslím že spousta PK co dává RK HK a fulla by dostala přes držku od modrejch :D
Myslím že spusta modrých co kurvý pvp by dostala přees držku :D
a kiwi a dvě Mily.

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Pepa Bajza píše:
Helloween píše:Myslím že spousta PK co dává RK HK a fulla by dostala přes držku od modrejch :D
Myslím že spusta modrých co kurvý pvp by dostala přees držku :D
Jooooo to taky :D TO by bylo PvP naživo :p
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Myslím, že by to byl úplně pohodovej sraz jako každej jinej a všichni ti drsňáci by se spolu vesele ožrali... a ta úplně největší mafie by se ukázala jako 40cetikiloví šašci s mastnýma vlasama a pivem s brčkem. True story bro, všechny srazy jsou stejný :-D.
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Beruska píše:Myslím, že by to byl úplně pohodovej sraz jako každej jinej a všichni ti drsňáci by se spolu vesele ožrali... a ta úplně největší mafie by se ukázala jako 40cetikiloví šašci s mastnýma vlasama a pivem s brčkem. True story bro, všechny srazy jsou stejný :-D.
A já bych si konečně mohl najít kamarady aj mimo Uo :-/
a kiwi a dvě Mily.

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Beruska píše:Myslím, že by to byl úplně pohodovej sraz jako každej jinej a všichni ti drsňáci by se spolu vesele ožrali... a ta úplně největší mafie by se ukázala jako 40cetikiloví šašci s mastnýma vlasama a pivem s brčkem. True story bro, všechny srazy jsou stejný :-D.
To byla jen ironie :-) Samozdřejmě sou srazy od toho, aby se lidi poznali, ožrali se, pokecali atd. :-)
Odpovědět