Lockpikovací poklady

Vaše nápady a návrhy
Aken
Book Snake
Book Snake

Re: Lockpikovací poklady

Příspěvek od Aken »

No místo urážení empa zkus mozek použít ty. Ano mag ma 50 lockpiking, to je sice pravda, ale určitě to bylo myšleno, že i za draka s tak vysokým životem dostal ik. Věc druhá, když dojdu deceit a cestou polotim nějakejch 70k +- a v devítkovém lockáči mám +9 zbran +25 brnko kamen mystik a 2k regu což je dle mého odhadu hodnota takovejch 150k a kdybych tam mel misto brnko 25 boty tak jsem furt na 100K tak proc by lockác nemohl v celkovém lotu zabirat 65%.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Empair píše:Je to supr věc ale nevidím smysl v tom aby se nich muselo umírat.
Návrh řešení "anti IK" 1 : při neúspěšném pokusu o odemčení pokladu vyskočí náhodná skupinka tří monster, jako v kopacích pokládcích, buď s omezeným, nebo žádným lootem.

Návrh řešení "anti IK" 2 : po neúspěšném pokusu o odemčení dostane postava pauzu před dalším možným pokusem 1-10 minut v přímé úměře skillu lockpicking tedy 10 minut se skilem 0 a 1 minutu se skillem 100.
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Včera když jsem viděl, že war s 2% lockpickingu otevře na 12 pokusů bez IK poklad. Který mi dá za druida i 2-3 IK se 100% lockpickingu.

No což, příště to nechám warům :-)
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Han Gamms píše:Včera když jsem viděl, že war s 2% lockpickingu otevře na 12 pokusů bez IK poklad. Který mi dá za druida i 2-3 IK se 100% lockpickingu.

No což, příště to nechám warům :-)
ztych 12 pokusov mi povedz kolko krat mu ostalo pod 50 hp )
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Nepřijde mi správné že bych měl umírat jen proto že jsem klikl na truhlu ve chvíli kdy sféra si řekla "chcípni". Umírání / přežití by mělo záviset na schopnostech hráče a ne na náhodém kliku na truhlu.

Co je taky špatné na tom lockování je fakt že ono v takovém decu toho moc z potvor nepadne, z lokáče je alespon nějaký mystik nebo kámen, není to bůhví co, ale lepší jak drátem do oka.
Spíše bych byl pro snížení šance na otevření pokladu, a zmenšení zranění na unosnou mez kdy člověk přijde jen o boosty a pár hp - symbolicky jako že truhla je chráněná pastí. Ve výsledku bude třeba brát více lockpicků a nebudou zbytečné smrti u pokladu.
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Podle mě jsou pasti od zabíjení a IK je v pořádku. Klidně bych ho dal při každém neúspěšném pokusu.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

podla mna je sferina nalada to najatraktivnejsie co tento server moze ponuknut :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Shadowsong píše:podla mna je sferina nalada to najatraktivnejsie co tento server moze ponuknut :p
a vykradani uz ti nevoni ? ja myslel ze ty chodis na jistotu ...
Nakaikral
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Nakaikral »

Jekyll píše:Ma zmysel nieco pisat ci aj tento topic presune Wizzy do offtopicu ?

V dobrom equipe a boostami to podla mna rang musi prezit vzdy, je to ine ked sa poklad nechce nechat vybrat a vyzere ta na admirable. Aj take sa stavaju.

Skor by ma zaujimalo kolko ludi tu lockpicuje s magom? Da sa to prezit?
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Nakaikral píše:
Jekyll píše:Ma zmysel nieco pisat ci aj tento topic presune Wizzy do offtopicu ?

V dobrom equipe a boostami to podla mna rang musi prezit vzdy, je to ine ked sa poklad nechce nechat vybrat a vyzere ta na admirable. Aj take sa stavaju.

Skor by ma zaujimalo kolko ludi tu lockpicuje s magom? Da sa to prezit?
Většinou neda :) ale už se mi to parkrat podařilo přežít :)
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Plačete tu kvôli hlúpostiam. Podľa mňa je to nastavené dobre. Prečo stále hľadáte spôsob, ako prísť k vyššiemu mamonu? Nemáte ho už dosť? Je to proste tak, ako v živote. Nikdy si nespravíš všetko sám. Je to MMORPG, ale je tu takisto aj priestor pre jedincov. Kľudne si ten dung vysóluj, ale dobre vieš, čo ťa pri poklade môže čakať a je len na tebe, ako sa rozhodneš.

Poslednou dobou logika a uvažovanie hráčov smeruje vážne trošku iným smerom, ako normálnym.
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

erunno píše:
Nakaikral píše: Skor by ma zaujimalo kolko ludi tu lockpicuje s magom? Da sa to prezit?
Většinou neda :) ale už se mi to parkrat podařilo přežít :)
Lockuju občas s mágem a jak kdy. Přežít se to určitě dá a ta šance není zanedbatelná.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Nejraději za necra lokuju tak, že pořád klikám na poklad a cler mě ressuje. Do minuty to je v báglu :p
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Jsem si vzpomněl na Coriho hlasku - "po solovani dungu me hlaska "nenasel jsi poklad" vubec nevadi..."
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Odpovědět