Lockpikovací poklady
Re: Lockpikovací poklady
No místo urážení empa zkus mozek použít ty. Ano mag ma 50 lockpiking, to je sice pravda, ale určitě to bylo myšleno, že i za draka s tak vysokým životem dostal ik. Věc druhá, když dojdu deceit a cestou polotim nějakejch 70k +- a v devítkovém lockáči mám +9 zbran +25 brnko kamen mystik a 2k regu což je dle mého odhadu hodnota takovejch 150k a kdybych tam mel misto brnko 25 boty tak jsem furt na 100K tak proc by lockác nemohl v celkovém lotu zabirat 65%.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Návrh řešení "anti IK" 1 : při neúspěšném pokusu o odemčení pokladu vyskočí náhodná skupinka tří monster, jako v kopacích pokládcích, buď s omezeným, nebo žádným lootem.Empair píše:Je to supr věc ale nevidím smysl v tom aby se nich muselo umírat.
Návrh řešení "anti IK" 2 : po neúspěšném pokusu o odemčení dostane postava pauzu před dalším možným pokusem 1-10 minut v přímé úměře skillu lockpicking tedy 10 minut se skilem 0 a 1 minutu se skillem 100.
Včera když jsem viděl, že war s 2% lockpickingu otevře na 12 pokusů bez IK poklad. Který mi dá za druida i 2-3 IK se 100% lockpickingu.
No což, příště to nechám warům

ztych 12 pokusov mi povedz kolko krat mu ostalo pod 50 hp )Han Gamms píše:Včera když jsem viděl, že war s 2% lockpickingu otevře na 12 pokusů bez IK poklad. Který mi dá za druida i 2-3 IK se 100% lockpickingu.
Nepřijde mi správné že bych měl umírat jen proto že jsem klikl na truhlu ve chvíli kdy sféra si řekla "chcípni". Umírání / přežití by mělo záviset na schopnostech hráče a ne na náhodém kliku na truhlu.
Co je taky špatné na tom lockování je fakt že ono v takovém decu toho moc z potvor nepadne, z lokáče je alespon nějaký mystik nebo kámen, není to bůhví co, ale lepší jak drátem do oka.
Spíše bych byl pro snížení šance na otevření pokladu, a zmenšení zranění na unosnou mez kdy člověk přijde jen o boosty a pár hp - symbolicky jako že truhla je chráněná pastí. Ve výsledku bude třeba brát více lockpicků a nebudou zbytečné smrti u pokladu.
Co je taky špatné na tom lockování je fakt že ono v takovém decu toho moc z potvor nepadne, z lokáče je alespon nějaký mystik nebo kámen, není to bůhví co, ale lepší jak drátem do oka.
Spíše bych byl pro snížení šance na otevření pokladu, a zmenšení zranění na unosnou mez kdy člověk přijde jen o boosty a pár hp - symbolicky jako že truhla je chráněná pastí. Ve výsledku bude třeba brát více lockpicků a nebudou zbytečné smrti u pokladu.
Podle mě jsou pasti od zabíjení a IK je v pořádku. Klidně bych ho dal při každém neúspěšném pokusu.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
podla mna je sferina nalada to najatraktivnejsie co tento server moze ponuknut :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
a vykradani uz ti nevoni ? ja myslel ze ty chodis na jistotu ...Shadowsong píše:podla mna je sferina nalada to najatraktivnejsie co tento server moze ponuknut :p
Jekyll píše:Ma zmysel nieco pisat ci aj tento topic presune Wizzy do offtopicu ?
V dobrom equipe a boostami to podla mna rang musi prezit vzdy, je to ine ked sa poklad nechce nechat vybrat a vyzere ta na admirable. Aj take sa stavaju.
Skor by ma zaujimalo kolko ludi tu lockpicuje s magom? Da sa to prezit?
Většinou nedaNakaikral píše:Jekyll píše:Ma zmysel nieco pisat ci aj tento topic presune Wizzy do offtopicu ?
V dobrom equipe a boostami to podla mna rang musi prezit vzdy, je to ine ked sa poklad nechce nechat vybrat a vyzere ta na admirable. Aj take sa stavaju.
Skor by ma zaujimalo kolko ludi tu lockpicuje s magom? Da sa to prezit?

Plačete tu kvôli hlúpostiam. Podľa mňa je to nastavené dobre. Prečo stále hľadáte spôsob, ako prísť k vyššiemu mamonu? Nemáte ho už dosť? Je to proste tak, ako v živote. Nikdy si nespravíš všetko sám. Je to MMORPG, ale je tu takisto aj priestor pre jedincov. Kľudne si ten dung vysóluj, ale dobre vieš, čo ťa pri poklade môže čakať a je len na tebe, ako sa rozhodneš.
Poslednou dobou logika a uvažovanie hráčov smeruje vážne trošku iným smerom, ako normálnym.
Poslednou dobou logika a uvažovanie hráčov smeruje vážne trošku iným smerom, ako normálnym.
Lockuju občas s mágem a jak kdy. Přežít se to určitě dá a ta šance není zanedbatelná.erunno píše:Většinou nedaNakaikral píše: Skor by ma zaujimalo kolko ludi tu lockpicuje s magom? Da sa to prezit?ale už se mi to parkrat podařilo přežít
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Nejraději za necra lokuju tak, že pořád klikám na poklad a cler mě ressuje. Do minuty to je v báglu :p
Jsem si vzpomněl na Coriho hlasku - "po solovani dungu me hlaska "nenasel jsi poklad" vubec nevadi..."
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani