PvP reforma ?
-
- Inkless
Re: PvP reforma ?
Co takle udelat z DP blue shard?Orrroc,Acarus budou spokojeni budou z mit blue shard a muzou si pichat prdele az do aleluja stejnak od pk ani page neresite psal jsem 3 page o utoku z hb mam i foto stejnak se nic neresi ale pohodicka 

- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
pokud vim tak je zakazan jen utok DO hb :p
-
- Inkless
aha tak jo pudu za ranga na hb a budu z tama strilet pk.. myslim si ze je zakazany jak utok do hb tak i z hb
a jesly neni tak dalsi nedokoumana vec

Dudek, nevím jak hraješ dlouho, ale já se nepamatuju, že by tu někdy bylo 300 lidi. Vlastně možná jo, když byly ještě před zákazem někdy v roce 2005 nebo 2006 povolený duály a hrálo tak 150 v průměru a přihlášený hráče si dneska poděl dvěma, protože většina z nich je prostě na dualu a makrujeDudek píše:
300 : 15 = 20
80 : 4 = 20
Myslím, že PK je, v poměru k počtu hráčů online, pořád stejně.
A pokud si myslíš, že se nedá hrát group PvP ve 30 lidech, tak se podivej na Morii.

A jinak k věci:
Můj názor je takovej, že prostě to pvp opravdu upadlo ALE myslím si že se dá bavit jen o frakcích O/CH. kdysi se to řídilo "rytířskýma pravidlama o cti". Dřív bylo například pravidlo o HK jiný. Každej hráč frakce měl kvůli rytířské cti zákaz dávat HK komukoliv i PK, stejně tak RK, pokud se teda ten dotyčnej nelotil v boji, nebo když ještě ten "vítěz" boje lotil. Jenže pak prostě přišla éra kdy se v Orderu za wara objevil Wrall a to ještě frakčáci nosili +9 mauly, jenže pak jsme s Garfieldem z BH (Bierhex z Evilu) začali order zabíjet protože nám to prostě šlo jak po másle (tím nemyslím že sme prostě borci a nikdo na nás neměl) a order začal plakat na fóru že je fulíme s takovýma věcma. No a to už bylo v době kdy Xam ani Spurlos (Woodoo) moc nehráli a Láďa už vlastně taky ne, tak to nikdo z Chaosu nikdo neřešil a pak přišel nějakej Regis z BH a začal Quamovi podsunovat jeho návrh reformy CH/O a bylo po srandě, objevily se věci jako školka, true warriors. A podle mě to šlo do sraček. Teď to není žádná čest hrát za frakci. Vždycky sem hájil chaos a taky sem za něho hrál, ale co předvádí ten dnešní, to je nablití !
No a tak prostě Wizzy, co se takhle podívat na ty frakce (?) a zkusit zase udělat nějaký Leadery jako to bylo kdysi a znemožnit dělat komukoliv frakční gildu. Tak jak se to muselo kdysi odhlasovat, jestli si muže i Amonthia udělat frakci. Protože pak si to udělá každej blb a podle mě to ztrácí ten nádech a zapálení bejt ve frakci. Já už sem totiž dlouho neviděl nějaou fakt hezkou bitku frakcí ve městě (Cove nepovažuju za město).
A co se týče pk, prostě sou to hráči jako ostatní a hrajou svým způsobem, a podle mě teda s těma pojezdama, proč když se ví že moc lidí teď chodívá cove, proč se kempí na začátku a proč se dobíhá? tak to zajdu, hidnu někde v klidu v dungu a dělám si svoje na dualu a čekám až modráci skočí někde dál

TO: kolko dni ti este ostava do tvojho konca?
-
- Inkless
pokud je hráč napaden v guardzóně má právo volat stráže na obranu dle libosti
pokud na hráče v guard zóně PK neútočí, má právo zahnat pomocí stráží PK na útěk, spam stráží (volání velkého množství stráží a spamování textu) na neútočící PK je trestný.
úmyslné čekání na hranicích guardzóny a vyspamovávání PK, nebo zneužívání stráží k jinému účelu než k ochraně sebe nebo jiné napadené postavy, je chápáno jako úmyslné kažení hry
Minimální pauza mezi relogem PK a blue postavy je 10 minut. MOhly byste zacit uplatnovat tyto pravidla kdyz uz je sepisete?
pokud na hráče v guard zóně PK neútočí, má právo zahnat pomocí stráží PK na útěk, spam stráží (volání velkého množství stráží a spamování textu) na neútočící PK je trestný.
úmyslné čekání na hranicích guardzóny a vyspamovávání PK, nebo zneužívání stráží k jinému účelu než k ochraně sebe nebo jiné napadené postavy, je chápáno jako úmyslné kažení hry
Minimální pauza mezi relogem PK a blue postavy je 10 minut. MOhly byste zacit uplatnovat tyto pravidla kdyz uz je sepisete?

To není brekot mě je jedno, jak to teď je, byl to jen názor a srovnání co bylo kdysi. Jen sem tím chtěl říct, že tenkrát to za to stálo. Dneska už bych se CH/O neučastnil. Zabíhání, guardění, hk, rk...2x sem byl neprávem vyloučenej z chaosu a dneska to nikdo neřeší, to mě mrzí. Ale najednu stranu Quam to napsal dobře (ikdyž sem s ním snad nikdy v ničem nesouhlasil). Dneska už je moc mmorpg a Ultimu už lidi buď neznají a nebo to chce jen někdo zkusit.Sikulka píše:dalsi brekot pekne
Popravde, ak mi niekto poradi dobre MMO hlavne dobre v PvP systeme tak tu uz nebudem ano urobim tym niekomu radostCubajz píše:Dneska už je moc mmorpg a Ultimu už lidi buď neznají a nebo to chce jen někdo zkusit.

Tera online má podobný způsob pvp jako ultima...s targetovaním kouzel a zbraně mají svoje "pole" působnosti(jestli se to dá teda takhle napsat:P)
Aji ve wow muzes targetovat, kdyz si udelas treba za locka makra na onmouseover.Lahmia píše:Tera online má podobný způsob pvp jako ultima...s targetovaním kouzel a zbraně mají svoje "pole" působnosti(jestli se to dá teda takhle napsat:P)

Horko to psal první Quam, tak sem jen napsal, že s tí souhlasím. Ještě je třetí možnost, nehrát nic

Tady si evidetne nikdo moc nepamatuje jak to bylo ... ale to je jedno celkem, jak si to chce kdo interpretovat historii. V ramci pvp sem se jen co pravda angazoval az moc a vzdycky po ustupcich to stejne ztroskotalo. Jste lidi. kteri se neshodnou ani na barve hovna, to se s takovym materialem fakt tezko pracuje. Necht se toho ujme kdo na to ma cas a udela si jakou chce pvp reformu, ktera nebude omezovat a zvyhodnovat jakoukoliv jinou skupinu hrajici na serveru.
Ale sak tu uz padli dobre navrhy.Acarus píše:Tady si evidetne nikdo moc nepamatuje jak to bylo ... ale to je jedno celkem, jak si to chce kdo interpretovat historii. V ramci pvp sem se jen co pravda angazoval az moc a vzdycky po ustupcich to stejne ztroskotalo. Jste lidi. kteri se neshodnou ani na barve hovna, to se s takovym materialem fakt tezko pracuje. Necht se toho ujme kdo na to ma cas a udela si jakou chce pvp reformu, ktera nebude omezovat a zvyhodnovat jakoukoliv jinou skupinu hrajici na serveru.
Viac ludi sa zhodlo, ze low dungy pre zacinajucich hracov/skupiny budu nedobiehatelne aj ked budu vymlatovat vsetko (TK, DEC....)
Potom medium dungy urcene pre skusene partie budu dobiehatelne ze sa budu dat dobiehat ze prvy hlidaci budu mat dlhsi timer a potom kratsi aby sa vyprava stretla napr. na konci s PKckami...
a TOP dungy tie stejne pk dobiehat nebudu cize tie kludne mozu ostat nastavene tak ako su...
Aby som to zhrnul, ked v cove behaju PKcka tak to je slobodne rozhodnutie blue ked ich pojdu zabit - Ale ako prestava to bavit hracov (konkretne PK skupinu)
-Vcera sme cakali 1 hodinu v cove 2 PK - bolo tam 5 blue a az ked ich bolo 8 tak nabehli a my sme skapali - taketo pvp ma naozaj nebavi a nebudem pobiehajuci terc a cakat kym oni pojdu zase v presile 3 nasobnej (a ano vzdy je to tak)
-Ked deletli hatedov, tak darmo sa tam nejaky chujkovia 5 hodin v cove cakali na PK ked stejne ziadne nebehali... Teraz beha poslednych par ludi ktorych proste cakanie v cv na cigansky suboj nebavi
Tym, ze sa pvp trochu premiestni do dungov (staci naozaj iba skratit timer hlidacov), bude sa proste viac behat o/ch pvp keby boli k tomu este aj runy + by modraci necakali na PKcka v cove ale keby prisli tak by sa proste behalo pvp na priblizne rovnaky pocet (Lebo by si rozmysleli ci tam budu cakat na posilu zase hodinu ked PKcka odidu za 5 minut)
Aby som to zhrnul poslednymi slovami : Preco chodia blue dobrovolne do cove aj ked sa tvaria ze PKcka neznasaju???
-No lebo chcu pvp, a to pvp proste nebude ked nebude hrat ziadne PK, a zachvilu ziadne PK nebude hrat, lebo uz nas to naozaj prestalo bavit behat IBA proti presile (4v5 este sa zahrajkame ale ako vcera 8v2 no dakujem pekne idem odlog)
Aby som bol trosku konkretnejsi - staci na to chvila casu - skratit timer hlidacov v shame fdd cvts destarde a este nejakych 2 dungoch na 10-20 minut - to neda myslim vela prace preskriptit tych 40+- postaviciek? (podla mna staci iba prepisat cislo 90 minut na 15 minut) a dat frakcii proste runy do par dungov kde si budu huntit PKcka a mozes mi verit, ze sa hned do frakcie prihlasi viacej hracov aby sli huntit tie PKcka...
ZA POKUS lepsieho pvp si myslim, ze toho moc nedate, trocha casu a pri velmi zlej situacii (aj ked pochybujem ze by horsia mohla byt) to navratite........
No jednak se tu vychvaluješ jakej si skill a pak ti vadí že na tebe naběhne 8:2Strigwyr píše: Aby som to zhrnul poslednymi slovami[/size] : Preco chodia blue dobrovolne do cove aj ked sa tvaria ze PKcka neznasaju???
-No lebo chcu pvp, a to pvp proste nebude ked nebude hrat ziadne PK, a zachvilu ziadne PK nebude hrat, lebo uz nas to naozaj prestalo bavit behat IBA proti presile (4v5 este sa zahrajkame ale ako vcera 8v2 no dakujem pekne idem odlog)

Strigwyr píše:Bla bla bla aby jsom to zhrnul bla bla blaAcarus píše:Tady si evidetne nikdo moc nepamatuje jak to bylo ... ale to je jedno celkem, jak si to chce kdo interpretovat historii. V ramci pvp sem se jen co pravda angazoval az moc a vzdycky po ustupcich to stejne ztroskotalo. Jste lidi. kteri se neshodnou ani na barve hovna, to se s takovym materialem fakt tezko pracuje. Necht se toho ujme kdo na to ma cas a udela si jakou chce pvp reformu, ktera nebude omezovat a zvyhodnovat jakoukoliv jinou skupinu hrajici na serveru.
Chceš hrát PVP? Hraj WoT, Hraj WoW, Hraj CoD, Hraj Batfield,.... Hry kde jde o PVP a jsou k tomu vytvořeny kvalitní podmínky k vyváženosti. Zde to nejde udělat a je to jen o možnosti snadno občas přijít k majetku a maximalně nasrat někoho jiného, ne tim že stratí equip ale tím že musí znova vše refovat aspoň to je pro mě ta nejméně zabavná část hry v UO. Nebaví mě PVP a nechodím do cove a proto mám být nucen hrat PVP v dungach s tebou že?
Ukaž mi prosím jedinou MMORPG hru kde je PVM a PVP tak propojené jak zde? Ono ano dungy se chodí stale a je strašně easy poskladat skupinu na ně a budou se chodit ještě snadněji když tam budou pojezdy.
Nechápu důvod proč se někdo kdo se dobrovolně chce stat vyvrhelem a žit bez zasad stale domáhá nějaké ochrany svých práv. Pišeš zde že se zde shodli někteří hrači ale na většinu sereš a pišeš jim nerozumiš tomu drž hubu, to pišeš každému kdo má jiný názor než ty.
Takže ano uprava PVP je možné vytvořit equip jenž by zmizel pouze a jen pokud zmizí tělo? Jinak se stane New-By? Nebo item jenž by neumožnil loot v dungu červené postavě.
Stale dokola je to o tom, ze pk tak ziska cely eqip... Proste dajte 80% sancu, ze sa kazdy item, ktorym v tele pohne niekto iny ako majitel znici (este vramci gyldy to byt nemusi) a hned su tie neustale argumenty, ze pk ma najlepsi reward bla bla prec a moze sa uvazovat o vylepseniach pre pk....!!!Irto píše:Strigwyr píše:Bla bla bla aby jsom to zhrnul bla bla blaAcarus píše:Tady si evidetne nikdo moc nepamatuje jak to bylo ... ale to je jedno celkem, jak si to chce kdo interpretovat historii. V ramci pvp sem se jen co pravda angazoval az moc a vzdycky po ustupcich to stejne ztroskotalo. Jste lidi. kteri se neshodnou ani na barve hovna, to se s takovym materialem fakt tezko pracuje. Necht se toho ujme kdo na to ma cas a udela si jakou chce pvp reformu, ktera nebude omezovat a zvyhodnovat jakoukoliv jinou skupinu hrajici na serveru.
Chceš hrát PVP? Hraj WoT, Hraj WoW, Hraj CoD, Hraj Batfield,.... Hry kde jde o PVP a jsou k tomu vytvořeny kvalitní podmínky k vyváženosti. Zde to nejde udělat a je to jen o možnosti snadno občas přijít k majetku a maximalně nasrat někoho jiného, ne tim že stratí equip ale tím že musí znova vše refovat aspoň to je pro mě ta nejméně zabavná část hry v UO. Nebaví mě PVP a nechodím do cove a proto mám být nucen hrat PVP v dungach s tebou že?
Ukaž mi prosím jedinou MMORPG hru kde je PVM a PVP tak propojené jak zde? Ono ano dungy se chodí stale a je strašně easy poskladat skupinu na ně a budou se chodit ještě snadněji když tam budou pojezdy.
Nechápu důvod proč se někdo kdo se dobrovolně chce stat vyvrhelem a žit bez zasad stale domáhá nějaké ochrany svých práv. Pišeš zde že se zde shodli někteří hrači ale na většinu sereš a pišeš jim nerozumiš tomu drž hubu, to pišeš každému kdo má jiný názor než ty.
Takže ano uprava PVP je možné vytvořit equip jenž by zmizel pouze a jen pokud zmizí tělo? Jinak se stane New-By? Nebo item jenž by neumožnil loot v dungu červené postavě.
E. no a zvysi to odliv veci zo serveru, nie len prehadzovanie medzi pk/blue/prasatami...

V presile? tak ak sam harvis v dungu tak je jasne ze na teba pride presila, ale ukaz mi fotku alebo pripad kde v dungu prislo ovela viac pk na blue... PK nebehaju vacsinou v presile to mi mozes verit, ale dakedy sa stane, ze ich pride viac (ja osobne chodim solo ice, lenze po skusenosti ze tam bolo 7 amontakov, tak aj v 5 ludoch na jedneho pojdeme no...)erunno píše:No jednak se tu vychvaluješ jakej si skill a pak ti vadí že na tebe naběhne 8:2ale nadruhou stranu to same dělají pk ty taky nejdou na ferovku ale jdou v drtivé většině připadů v přesile.
Ale vsak prezrad mi, kolko krat ta PK pojazdilo v dungu, a kolko krat ta "pojazdili priserky = vylah". Stavim sa, ze ak tu hras 3+ roky tak ta mohlo PK pojazdit tak 2x maximalne a toho sa bojis?Irto píše:Chceš hrát PVP? Hraj WoT, Hraj WoW, Hraj CoD, Hraj Batfield,.... Hry kde jde o PVP a jsou k tomu vytvořeny kvalitní podmínky k vyváženosti. Zde to nejde udělat a je to jen o možnosti snadno občas přijít k majetku a maximalně nasrat někoho jiného, ne tim že stratí equip ale tím že musí znova vše refovat aspoň to je pro mě ta nejméně zabavná část hry v UO. Nebaví mě PVP a nechodím do cove a proto mám být nucen hrat PVP v dungach s tebou že?
Ukaž mi prosím jedinou MMORPG hru kde je PVM a PVP tak propojené jak zde?

Proste ty nehravas pvp to chapem ani ta to nebavi, ale polka hracov hraju radi oboje, a proste bez PK by to nebolo to spravne (hlavne pvp) a vravim proste ze cakat v cove ziadne PK nebavi.
-len tak mimochodom - Ci uz je vo vyprave vyhal, alebo ta pojazdia PK je to v podstate to iste, iba sa z toho tesia PK hraci lebo samozrejme "PC" sa z toho tesit nemoze... (ked si v dungu 5 hodin a nakoniec lahnes pri poklade, to tiez neni moc sranda co?

Tazko sa mi tu argumentuje ale proste nevravim aby bol kazdy dung na odstrel modrak vs PK, ja som chcel LEN 5 z 25 dungov - to tiez nie je nic hrozne... vyber dungov je naozaj velky a tym "dobiehacim" dungom by si sa kludne mohol vyhnut lahko, aj pojazdu...
EDIT: toto mmo je specialne v tom ze su tu OBROVSKE moznosti hracieho skillu ci uz v pvp alebo pvm, preto nemam rad tie nudne ostatne blbosti, aj v L2 je pvm to ze chodis na priserky v skupine a samozrejme ze aj pk kempia tych hracov ale to neni vobec zabava ...
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Máš rád PvP v dungu? Tak je choďte za červený, uvidíš kolikrát vás doběhne a rozmrdá někdo modrej.Strigwyr píše: mele sračky
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jekyll píše:Poviem ti presne kolko krat: 0 krat pretoze tu hra tak malo ludi ze sa s vypravou ani nestretnes, dokonca dungy su tak nastavene ze ak by isli dve modre vypravy po sebe tak sa ani nestrentu.Dudek píše:Máš rád PvP v dungu? Tak je choďte za červený, uvidíš kolikrát vás doběhne a rozmrdá někdo modrej.Strigwyr píše: mele sračky
Presne prave toto je problem ty tupec Dudek, Presne teraz si tu postol to co Strigwyr aj ostatny prezentuju.
Nemám rád to, čemu vy říkáte PvP, ale je to jen sbírání equipů od lidí co na to nejsou vybavený, chtěl jsem nazdančit že jsem za posledních pár dní byl asi 9 dungů, několikrát i v tom probíhatelným Ice, ale že by se objevilo cokoliv červenýho kromě mobů to se říct nedá, takže až ty PK nebudou iba lenivy, tak ať si prosazujou co nějaky změny, zatím to vidím tak, že sou to ubrečná srágorky co pro to PvP nejsou schopní a ochotní cokoliv udělat.
Lol ty si mudrlant 1. triedy ale uplny hlupak najvacsi aky postuje na tomto fore.Dudek píše:Jekyll píše:Poviem ti presne kolko krat: 0 krat pretoze tu hra tak malo ludi ze sa s vypravou ani nestretnes, dokonca dungy su tak nastavene ze ak by isli dve modre vypravy po sebe tak sa ani nestrentu.Dudek píše:
Máš rád PvP v dungu? Tak je choďte za červený, uvidíš kolikrát vás doběhne a rozmrdá někdo modrej.
Presne prave toto je problem ty tupec Dudek, Presne teraz si tu postol to co Strigwyr aj ostatny prezentuju.
Nemám rád to, čemu vy říkáte PvP, ale je to jen sbírání equipů od lidí co na to nejsou vybavený, chtěl jsem nazdančit že jsem za posledních pár dní byl asi 9 dungů, několikrát i v tom probíhatelným Ice, ale že by se objevilo cokoliv červenýho kromě mobů to se říct nedá, takže až ty PK nebudou iba lenivy, tak ať si prosazujou co nějaky změny, zatím to vidím tak, že sou to ubrečná srágorky co pro to PvP nejsou schopní a ochotní cokoliv udělat.
Vidis, presiel si si 9x NB dung si rad asi ze ta 0 krat nepojazdili PK, to ze ta nikto npojazdil to znamena ze nie sme schopny alebo ochotny nieco urobit?

Sa trochu preber a uz nic nepostuj pretoze vacsi pako ajk si ty este nepoznam.
Udelujem ti 1. miesto blba tohto roku

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nauč se číst, ty slovenskej imbecile. Ty bys chtěl, aby rewardy z dungu vedly k tobě do baraku?