Musím "poděkovat" borcům co si potřebovali pohonit ego a začali běhat Gangrela ve stonu se zrychlovátkem do PVP ... fakticky borci tihle takzvaní hráči ... teď když jej zprasili můžou zpět logovat své PVP postavičky.
Zrychlovátko jsem nikdy nepoužíval nato abych honil prasící resskilující PK po cove nebo dellu. Bylo mi to prakticky putna, využití bylo jednoduché, naco má kdekdo koně ? aby měl vše blíže a rychlejši.
Napadlo by mne X způsobů jak tohle ošetřit. Zrušit by byl ten poslední!!!
Víte je super když hrajete pomaleho vampa X let, ani vam to nepřijde,to co je na obíhaní proste s vampem nechodite a vytahnete jinou postavu protože dělat neco dve hodiny misto jedné to je prostě rozdíl. ale když člověk zjistí že to jde i s vampem, kterého chce hrát proč nelítat s nim ? No a pak se to díky nějakym prasátkum opět zruší.
Místo toho se vytvoří X dalších morfů, které budou využívany snad více než málo použitelný Gangrel morf. Jo fajn asi budou využívány více diky možnosti pouzití zrychlovatka. Vyladíte to jinak, a zase někdo bude brečet. Vždycky někdo brečí nebo snad ne ?
Koukam vsichni si vybaveni mohou koupit, ale vampik ten si vybaveni musi vybehat ... nabiti krystalu , kadi ... MC ... ted k tomu vylezu z dungu kde budu vyprave pomahat jako stone garga a budu muset premorfnout pokud se chci pohybovat po světě obstojnou rychlosti, kdyz to bude stredni dungdostanu 5 nabiti takže jsem vlastnějedna v plusu ... no SUPER ... to se vyplati.... takže dungen, relog ...
vzhledem k tomu žestone imp je buh vi jak dlouho zavřeny nedokazu si predstavit jeho sílu,ale silne pochybuji že bude jeho sila dosahovat sily gargoily vzhledem k narokum na fame , zrychlovatko a podobne ... protože by ho opět nekdo driv nebo pozdeji vytahl do pvp kde by to opět někomu vadilo...
mimochodem kdy že se planuje znovuotevření tohoto questu, který dle mého bude neustale obsazeny minimalne dva měsice ?
možna to asi zni podražděne vznětlivě, ale vyjadřuje to jen mé pocity když jsem neska logl vampa a proběhl se od baraku k bance. znechucene jsem ho vypl a pokazil si večer ... bohužel ...
Martin