Vampire

Odpovědět
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Mephist »

Shadowsong píše:pretoze v scripte su ulozene type len normalneho human vampa a stone human tam nieje. hovoril som o tom s gm a nikto tam zatial tych par znakov nepridal...
Prosim opravit, chci to ze sebe vyndat :P (a nechci kvuli tomu rusit imunku, mam malo nabiti)

A pak jeste Blood roba se mi po nasazeni prebarvuje na modrou i kdyz ji predtim rucne obarvim (mela by se obarvovat jen s 0x0000 barvou).

A jeste jsem se chtel zeptat, jak to vypada s planovanym questem na +10heal pro tremere a brujahy?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Já sem to pochopil moc dobře, ale vy bohužel ne.
Tak mi to vylož polopaticky ať to pochopím :wink:
Eset - DoHR
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Mephist píše: A jeste jsem se chtel zeptat, jak to vypada s planovanym questem na +10heal pro tremere a brujahy?
Preco probuh ma mat vamp dalsi qwest, este k tomu heal, co je vysada Gangrela? :/ Vamp ma dost qwestov, radsej pridavat na ine povolania, napriklad kvest pre maga na +10 heal by bol najs! Jaaaj :P
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

quest na + do healu pre brujaha a tremera? dafuq?! tj s prepacenim dobry shitbull... a urobi sa q na ovladatelneho suma pre brujaha a gangrela? a urobi sa q na prerobenie mf na sw pre tremera a gangrela?
:roll:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

kdyby ste cetli novinky tak vite ze je to v planu
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

V novinkách o opravdu je nějakou dobu zpět, ale přidávám se do skupiny, která nesouhlasí s tím, aby měl wamp 85 heal, což je výsada pala....
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Ano, psalo se v novinkach, ze je to v planu. Mela to byt kompenzace za zdrazeni fire imunky.
11.12.2011 14:00:30 - Ocroc
- priprava questu na vylepseni klanovych itemu pro Brujah a Tremere klany (+10% healing)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

to som si neskor aj ja pozrel v tych novinkach ze to tam je. co ale nic nemeni na veci ze je to ako kukatko na dverach apartmanu stevieho wondera...
how to play gangrel:
...
???
profit
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eso »

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak je to s kouzlem Mana Vampire u Tremera, jelikož se mi občas stane že kouzlo se zakouzlí "špatně", tím myslím jako kdyby ho kouzlil vampír bez specializace.. vypozoroval jsem, že to má zřejmě návaznost na světlo nebo případně ještě nedostatek karmy(?) Je možné, aby toto kouzlo používal pk vampír? (tzn. postava s -10000 karmy) Dík
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

pk tremere moze pouzivat manavamp, ale pri najnizsej moznej hodnote karmy nebude fungovat uplne. tiez ten spell funguje tak, ze specialnu verziu mozes dat len raz za nejaky cas a ked sa medzitym budes snazit vykuzlit mana vampire, vykuzlis normalnu verziu tohto kuzla.

alebo to castilo normalne ked si mal tych -10k karmu a az ked karma stupla to robilo efekt? uz si nepamatam presne. v kazdom pripade s -10k karmou ti ten mana vamp fungovat poriadne nebude...
how to play gangrel:
...
???
profit
Eso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eso »

Shadowsong píše:pk tremere moze pouzivat manavamp, ale pri najnizsej moznej hodnote karmy nebude fungovat uplne. tiez ten spell funguje tak, ze specialnu verziu mozes dat len raz za nejaky cas a ked sa medzitym budes snazit vykuzlit mana vampire, vykuzlis normalnu verziu tohto kuzla.

alebo to castilo normalne ked si mal tych -10k karmu a az ked karma stupla to robilo efekt? uz si nepamatam presne. v kazdom pripade s -10k karmou ti ten mana vamp fungovat poriadne nebude...
Ono to vůbec jako nefunguje a stávalo se mi to i s šedou karmou občas.. prostě to hodí jen power words.. pár vteřin nic, zvuk a pak mi nějaká mana ubyde.. nepíše se ta hláška, co se má psát.. takhle jsem to myslel. O timeru vim, kort když to píše, že ještě nemůžu hodit další (pokud to funguje, což v tomhle případě ne)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

neviem neviem ci by mirovo laboratorium schvalilo ten script na tento specialny manavamp... :mrgreen:
how to play gangrel:
...
???
profit
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Mozem vediet dovod preco si wamp nemoze dat svetlo z kade / zvitku ?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mu nedela dobre ?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

predpokladam ze pod "wamp" myslis upira s brujah alebo gangrel subclassom. ak j, tak musis z kade vyliat jeden samostatny potion a ten sa uz zkonzumovat da.
how to play gangrel:
...
???
profit
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Shadowsong píše:predpokladam ze pod "wamp" myslis upira s brujah alebo gangrel subclassom. ak j, tak musis z kade vyliat jeden samostatny potion a ten sa uz zkonzumovat da.
takže buger jo ?
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Protokoll píše:takže buger jo ?
2x přemýšlej, 1x piš :roll:
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Wilson píše:
Protokoll píše:takže buger jo ?
2x přemýšlej, 1x piš :roll:
404 premyslej not found...

svetlo z flasky (nie z kuzla, zvitku, kade) rusi posilnujuce ucinky inych elixirov. preto sa gangrel a brujah mozu rozhodnut ci chcu byt silny, pripadne obratny, alebo ci si chcu lepsie vidiet pod pazure...
alebo nos so sebou spear of lightwave... :p
how to play gangrel:
...
???
profit
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Acarus píše:Mu nedela dobre ?
Taketo RP ? to nebyva u teba zvykom ...
Thelvyn
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thelvyn »

Musím "poděkovat" borcům co si potřebovali pohonit ego a začali běhat Gangrela ve stonu se zrychlovátkem do PVP ... fakticky borci tihle takzvaní hráči ... teď když jej zprasili můžou zpět logovat své PVP postavičky.

Zrychlovátko jsem nikdy nepoužíval nato abych honil prasící resskilující PK po cove nebo dellu. Bylo mi to prakticky putna, využití bylo jednoduché, naco má kdekdo koně ? aby měl vše blíže a rychlejši.

Napadlo by mne X způsobů jak tohle ošetřit. Zrušit by byl ten poslední!!!

Víte je super když hrajete pomaleho vampa X let, ani vam to nepřijde,to co je na obíhaní proste s vampem nechodite a vytahnete jinou postavu protože dělat neco dve hodiny misto jedné to je prostě rozdíl. ale když člověk zjistí že to jde i s vampem, kterého chce hrát proč nelítat s nim ? No a pak se to díky nějakym prasátkum opět zruší.

Místo toho se vytvoří X dalších morfů, které budou využívany snad více než málo použitelný Gangrel morf. Jo fajn asi budou využívány více diky možnosti pouzití zrychlovatka. Vyladíte to jinak, a zase někdo bude brečet. Vždycky někdo brečí nebo snad ne ?

Koukam vsichni si vybaveni mohou koupit, ale vampik ten si vybaveni musi vybehat ... nabiti krystalu , kadi ... MC ... ted k tomu vylezu z dungu kde budu vyprave pomahat jako stone garga a budu muset premorfnout pokud se chci pohybovat po světě obstojnou rychlosti, kdyz to bude stredni dungdostanu 5 nabiti takže jsem vlastnějedna v plusu ... no SUPER ... to se vyplati.... takže dungen, relog ...

vzhledem k tomu žestone imp je buh vi jak dlouho zavřeny nedokazu si predstavit jeho sílu,ale silne pochybuji že bude jeho sila dosahovat sily gargoily vzhledem k narokum na fame , zrychlovatko a podobne ... protože by ho opět nekdo driv nebo pozdeji vytahl do pvp kde by to opět někomu vadilo...

mimochodem kdy že se planuje znovuotevření tohoto questu, který dle mého bude neustale obsazeny minimalne dva měsice ? :)

možna to asi zni podražděne vznětlivě, ale vyjadřuje to jen mé pocity když jsem neska logl vampa a proběhl se od baraku k bance. znechucene jsem ho vypl a pokazil si večer ... bohužel ...

Martin
Odpovědět