velmi mala pravdepodobnost ty nas KrestaneDudek píše:Možná v ostatní dny padají lidem, co nemají potřebu si pořád na něco stěžovat, a tak tady od nich nejsou posty.
Zrušení vyskakování monster při fishingu
Re: Zrušení vyskakování monster při fishingu
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
nuž to asi tažko! ked to skúšaš celý týžden a padne ti pár jedniček a dvojek,tak potom neviem v ktoré dni by to mohli byť.Dudek píše:Možná v ostatní dny padají lidem, co nemají potřebu si pořád na něco stěžovat, a tak tady od nich nejsou posty.
"osmý den scházíí náám..."
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To si jako Vás pět ubrečenejch rybářů dělá naděje, že nikdo jinej nechytá?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Jsem si naprosto jisty ze nikdo nechytal tak intenzivne jako ja - zavislak.Dudek píše:To si jako Vás pět ubrečenejch rybářů dělá naděje, že nikdo jinej nechytá?
Vetsi pokusne mysi nenajdes
Jsem zkuseny rybar, nikoliv ubreceny (teda pokud me zahrnujes do te pětky)
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
prečo teda vyplákavaš o nás aký sme ubrečený,niekto vyplakáva kvôli postavám,pokladom atd. mi kvôli fishingu.zdá sa ti že by to bolo zakázané???nikdo ta nenutí si to čítať a ani odpovedať.ty si určite na DP zo všetkým spokojný a máš mimo jiné nad hlavou svätožiaru. ach jááááj.......Dudek píše:To si jako Vás pět ubrečenejch rybářů dělá naděje, že nikdo jinej nechytá?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No, se vším spokojenej nejsem, ta svatozář mě poslední dobou začíná tlačitThelvyn De Jojar píše:... zo všetkým spokojný a máš mimo jiné nad hlavou svätožiaru. ach jááááj.......
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
psal jsem sem ve snaze zefektivnit vylepsit osvezit atd. je plno podobnych sloves a mezi duvody proc zrovna mit v planu nejdriv fishing je spoluprace s testovanim a shlucovanim dat ze soucasneho stavu. A pokud by data s pravdepodobnosti a data opravdova se vyrazne lisila tak nekde vznikla chyba. Kdo se neozve, nedocka se zmeny, sami to vidime v tomhle state.
Mozna by z rybareni mohla padat pozvanka do dungu, co rikate?
to je mimo me ja dungy nechodim kvuli nutnosti poctu lidi a kvuli vylehovosti (spekulativni, vim), ale mozna ze nekdo jiny by to ocenilPheme píše:Mozna by z rybareni mohla padat pozvanka do dungu, co rikate?
e1: 4 lode: lv 1 2 3 2 1, zadna rozmocena, slusny vykon
pripada mi, ze se znacne zvysil drop mapek z pokladku (lv 1), ale i potvor (lv 1 2 3), takze jsem spokojeny
mimochodem vcerejsi rybareni 6 lodi a z nich 2x lv 3, a este +$3,6 z pokeru
mimochodem vcerejsi rybareni 6 lodi a z nich 2x lv 3, a este +$3,6 z pokeru
Stejně největší mamon spotřebáku, mystiků atd., máš v lvl 1 a 2 mapách. Navíc si je zasóluješ.
Ma ešte niekto okrem mna pocit, že pravdepodobnosť vylovenia mapky je podstatne menšia zo skillom 100 ako napriklad s 80tkou? Robim fishing už na druhej postave a zatiaľ mi to tak pripadá.
Eithel, klerik na dôchodku :)
Triple ranger
Triple ranger
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
tiež lovím cca na 80-ke,kedže blokli kamošov account kde som lovil na 100,a padlo mi v púriebehu 3 dní asi 15 mapek.2xlvl3 3xlvl2 a zvyšok jedničkycara píše:Ma ešte niekto okrem mna pocit, že pravdepodobnosť vylovenia mapky je podstatne menšia zo skillom 100 ako napriklad s 80tkou? Robim fishing už na druhej postave a zatiaľ mi to tak pripadá.
Moji milí piráti, pokud se už rozhodnete posílat zprávu v lahvy, tak se důkladně ujistěte, že je láhev pořádně ucpaná špuntem. Denně mi posíláte zmetky a i když jsem velmistr kartograf, díky navlhnutí to je nečitelné.
Nechcem vyvolavat flame ale mam taky pocit ze tento stav je sposobeny generaciou rybarov ako som bol ja a par jedincov cca pred 4 5 rokmi.
Kto mal rozum a script spravil si krafta s nb bandanou a chodil fishovat. bola to pekna autonomna zalezitost po X nahodeniach sa npc posunulo o x policok. Po vytiahnuti potvory equip bandana , timer na 30 sekund a potom sa lovilo dalej takto to clovek nechal vklude cez noc a isiel spat ( aj ked sa stavalo ze nieco klaklo a trebalo sa ist ressnut No boli aj take pripady ze za celu noc ( cca 10) hodin som si nasiel rano 4 5 lvl 5 tiek zopar stvoriek a spustu nizsich lvl ov. Aj ked uz neviem ci sa da s jedom odsolovat si lvl 5 ku v dnesnej dobe ale clovek ked si dal za noc dve patky tak to bol celkom pekny mamon.ach jaj so slzou v dobrom spominam,akurat nikdy nepadol drot ani socha a to som tych patiek isiel asi 150 - 200 !!
Kto mal rozum a script spravil si krafta s nb bandanou a chodil fishovat. bola to pekna autonomna zalezitost po X nahodeniach sa npc posunulo o x policok. Po vytiahnuti potvory equip bandana , timer na 30 sekund a potom sa lovilo dalej takto to clovek nechal vklude cez noc a isiel spat ( aj ked sa stavalo ze nieco klaklo a trebalo sa ist ressnut No boli aj take pripady ze za celu noc ( cca 10) hodin som si nasiel rano 4 5 lvl 5 tiek zopar stvoriek a spustu nizsich lvl ov. Aj ked uz neviem ci sa da s jedom odsolovat si lvl 5 ku v dnesnej dobe ale clovek ked si dal za noc dve patky tak to bol celkom pekny mamon.ach jaj so slzou v dobrom spominam,akurat nikdy nepadol drot ani socha a to som tych patiek isiel asi 150 - 200 !!
napodobne bola sranda no...Dami píše:Nechcem vyvolavat flame ale mam taky pocit ze tento stav je sposobeny generaciou rybarov ako som bol ja a par jedincov cca pred 4 5 rokmi.
-
- Misspelling Chicken
fish or fizz
Bodré podoledne přátelé
Jak jistě všichni víte, čas strávený na rybách se nepočítá a proto u něj trávým poslední dobou nejednu noc.
Pokusím se přispět svojí troškou do místního rybářského spolku.
statistika za posledni týden, kdy celkový počet hodin na moři odhaduju na cca 25-30.
mapy
lvl4 - 2x
lvl3- 4x
lvl2 - 4x
lvl1- 8x
krakeni cca 5x
serpenti cca 50x
ryby netusim : )
Nutno podotknout, že skill mám na max a často měním místa. Nejlépe zatím vypadá Scara Brae a Brit.
Ale nenechme se mást statistikou, bo zvláště u fishingu má náhoda nemalé slovo.
Jak jistě všichni víte, čas strávený na rybách se nepočítá a proto u něj trávým poslední dobou nejednu noc.
Pokusím se přispět svojí troškou do místního rybářského spolku.
statistika za posledni týden, kdy celkový počet hodin na moři odhaduju na cca 25-30.
mapy
lvl4 - 2x
lvl3- 4x
lvl2 - 4x
lvl1- 8x
krakeni cca 5x
serpenti cca 50x
ryby netusim : )
Nutno podotknout, že skill mám na max a často měním místa. Nejlépe zatím vypadá Scara Brae a Brit.
Ale nenechme se mást statistikou, bo zvláště u fishingu má náhoda nemalé slovo.
Re: fish or fizz
dělat statistku z 30 hodin je asi tak, jako vybrat 3 auta na parkovišti o 300 místech a prohlásit že 2/3 všech aut mají značku škoda.Morgana De Sade píše: statistika za posledni týden.
#fail
osobně pokud se nic neměnilo.. tak cca každá 20. mapa je lvl3 a výš
-
- Misspelling Chicken
Re: fish or fizz
Protokoll píše:dělat statistku z 30 hodin je asi tak, jako vybrat 3 auta na parkovišti o 300 místech a prohlásit že 2/3 všech aut mají značku škoda.Morgana De Sade píše: statistika za posledni týden.
#fail
osobně pokud se nic neměnilo.. tak cca každá 20. mapa je lvl3 a výš
Tak rychlou reakci jsem teda nečekal : ).
Ideální počet pokusů pro odhad pravděbodobnosti je samozřejmě nekonečně mnoho. Bohužel tolik prutů vážně nemám,
a proto zatím těch 25-30 hodin. Které třeba ted už jsou nějakých 35-40hod a ta "pravděbodobnost" (a ted doufám že tě naseru)
na vylovení 3llvl + mapky je ještě větší než u té první. Každopádně říkám, že to v podstatě z matematického hlediska nic neznamená, bo platí chaos nic než chaos, za předpokladu, že sdílíš nedeterministický pohled na svět samozřejmě : ).