Juuu to ted bude narvanej Dec o Panamina bude zajemTomak píše:Tak si choďte do dungu pro musty ne?
Ja to vyresil tak, ze lidem v dngu sumonim jezditka .p
A to do toho dungu chodis ciste jako sumoner jezditek ne? a nic jineho uz nedelas
Juuu to ted bude narvanej Dec o Panamina bude zajemTomak píše:Tak si choďte do dungu pro musty ne?
Ja to vyresil tak, ze lidem v dngu sumonim jezditka .p
to vieš!ty čo ich majú hafo ich zopár desiatok predajú aby sa nabalili a zvyšok si budú šetriť zas len pre seba.Haalvig píše:Je na čase začít obchodovat ze zásob.
Kdo si neudělal své zásoby, určitě bude moct nakoupit u toho, kdo je má.
Takže máme někde rovnou dát stone na výdej jezdítek, abyste za ně už nikdy nemuseli nikomu platit? Z toho důvodu, že to tak přece bylo a že jezdítko je jako vzduch, který dýcháme - bez něj nejde žít!Thelvyn De Jojar píše:to vieš!ty čo ich majú hafo ich zopár desiatok predajú aby sa nabalili a zvyšok si budú šetriť zas len pre seba.Haalvig píše:Je na čase začít obchodovat ze zásob.
Kdo si neudělal své zásoby, určitě bude moct nakoupit u toho, kdo je má.
skôr sa mi zdá že si neviete domyslieť výsledok svojich činov a potom je ťažké uznať svoju chybu,že sa to jaksi zvrtlo ináč ako ste zamýšlali.
ked som začínal na dp tak som jazdieval len na mustoch,pretože boli lacné,teraz ked je ekonomika posraná,mám jazdiť na lame za 25k???kedysi som sky,čoko musty kupoval po 15-20k.
dnes mi zas nešlo portovať z púšte a dosť velkého okolia a vypisovalo,že stadeto nejde portovať. ani cez knihy ani runy.ak je to zas nejaký skvelý výmysel,tak pánboh zaplať
chceš tím snad říct, že proto, že má nějakej osel 10K lam tak ti my máme házet klamáky do bedny ?Haalvig píše:Navíc máte možnost si své spawny vybojovat zpět - záleží jen na vás, jak rychle to bude.... taming na tamnutí nějakého druhu klamáků má polovina povolání, takže dodávat může poměrně silná část hráčské obce.
To je zase pravda, ač nejsem tamer ( mebo spíš začínající ), občas jsem na ty koně narazil, když byl kuň většinou tam nebyl, když byla nightka byla tam i několik dní ... někdy i tyden, sám jsem si to občas schválně chodil kontrolovat, a když jsem ji zabil, několik dni jsem na koně třeba nenarazil ... prostě jsou tameři lempli lenivi ... tamnout a zmizet, ale práce žádna ... teda až na ten tamming :)to je vopruzHaalvig píše: Proč, když bylo spawnu ve světě víc než nyní, se stávalo, že kolikrát bylo víc jak 75% spawnu jezdítek xdní v kuse obsazených Nightama a nikomu nevadilo, že je zpomalen přísun jezdítek? Protože jsou zásoby a je z čeho obchodovat.
no jasně ale proč to bylo ?Thelvyn píše:To je zase pravda, ač nejsem tamer ( mebo spíš začínající ), občas jsem na ty koně narazil, když byl kuň většinou tam nebyl, když byla nightka byla tam i několik dní ... někdy i tyden, sám jsem si to občas schválně chodil kontrolovat, a když jsem ji zabil, několik dni jsem na koně třeba nenarazil ... prostě jsou tameři lempli lenivi ... tamnout a zmizet, ale práce žádna ... teda až na ten tamming :)to je vopruzHaalvig píše: Proč, když bylo spawnu ve světě víc než nyní, se stávalo, že kolikrát bylo víc jak 75% spawnu jezdítek xdní v kuse obsazených Nightama a nikomu nevadilo, že je zpomalen přísun jezdítek? Protože jsou zásoby a je z čeho obchodovat.
To nebylo proto, ze by lidi nechteli ty jezditka a meli zasoby, ale protoze ranger v ressrobe s hulkou a par shrinkama nema jak tu nightu zabit..Haalvig píše:Proč, když bylo spawnu ve světě víc než nyní, se stávalo, že kolikrát bylo víc jak 75% spawnu jezdítek xdní v kuse obsazených Nightama a nikomu nevadilo, že je zpomalen přísun jezdítek? Protože jsou zásoby a je z čeho obchodovat.
Neprotiřečíš si tak trochu?Protokoll píše: první:
protože taming je sám o sobě prasáckej skill a neni sranda ho natrénovat. Proto ho má jen velmi málo rangů. Ti co ho nemají, tak nemají potřebuju zabíjet najty, protože toho koně prostě netamnou.... a ty co ho mají (ano i já ho mam) tak si s sebou na tamování nikdy neberou tak dobrej eqip aby s tim mohli zabijet najtu. Né že by to s tim +5 lukem nešlo, ale každej dobře víme, že je pravděpodobný, že dřív než tu najtu zabiju, tak mě na tom respu někdo zprasi.
druhý:
problém ceny:
jednodušše,.. proč se trápit s najtou a riskovat smrt, když tu samou lamu můžu koupit levně u bachařky.
ALE ta nízká cena přece nebyla proto aby si hošící jezdili v base na tlamě, nebo aby byl levnej přísun jezdítek.
EDIT*: a velkej průser spočívá právě v tej najtě, protože to samotný zabití vám ještě nezajistí jezdítko. Prakticky to znamená že uděláte špinavou práci a někdo další si to v pohodičce tamne.
^^^tohle je ten pravej důvod^^^
jestli myslíš serpenty, tak to lze jen jednou.Irto píše: EDIT: Jo a možnost ziskat lamku za dara za komplet denickovy questy beru jako uplně zabavnou že. Toho si ani nevšimnete že se všem dala možnost ziskat jednou za den jezditko zdarma
Ne myslim piše o tom i quido nademnou ale koukam že bohužel ani nečtete co se zde piše a kdo to piše.Protokoll píše:jestli myslíš serpenty, tak to lze jen jednou.Irto píše: EDIT: Jo a možnost ziskat lamku za dara za komplet denickovy questy beru jako uplně zabavnou že. Toho si ani nevšimnete že se všem dala možnost ziskat jednou za den jezditko zdarma
01.01.2012 19:26
Vážení hráči,
Došlo k úpravě odměny za zabití zlého mága v questu Lovci Odměn. Nyní nově dostanete i jedno zvířátko určené k urychlení pohybu po světě.
*GM Team*
Irto píše: Došlo k úpravě odměny za zabití zlého mága]