Tak nějak všechno
Tak nějak všechno
Hraji tady delší dobu a všechny změny co přišli tak mi přišli spíš horší než lepší... Co vy na to.. myslim si že server v roce 2004 nebo 2005 byl daleko hratelnější než teď.. Co vy na to ?
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak nějak všechno
Byl hratelnejsi protoze tu bylo vic lidi a hlavne protoze si byl nb a nemel jsi to vsechno jeste okoukany a ohrany.
Vetsina zmen co byla, byly pro me zmeny k lepsimu a prave kvuli nim me ta hra jeste bavi.
Vetsina zmen co byla, byly pro me zmeny k lepsimu a prave kvuli nim me ta hra jeste bavi.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Zapominate na lagy v te dobe (doufam, ze jste meli stejne jako ja). Jestli ano, tak me nerikejte, ze jste si mohli jit dung v kteroukoliv dobu. Tahle zmena je pro me nejvetsi
Mno ja si myslim ze k lepsimu se obratilo mnoho ale opravdu mnoho veci. Lagy uz vzpominal předřečník
1) Daily questy,
2) loot v pytlikach
3) Dual
4) Upravy class jako je paladin(v te době byl skoro na ...)
5) Specky at si kdo chce co chce rika vsude jsou vyhodnejsi
6) mnoho novych dungu
7) a mnoho opravdu mnoho uprav co spřijemňují hru.
Vzpominky na časy tenkrat bylo to a ono jsou pro mne liché. Mělo to své kouzlo a byli nějaké vyhody ale rozhodně bych to neměnil ze stavem co je ted, to more prace na tom světě je vidět možna vam to tak nepřijde když hrajete kontinuelně ale pro mě jako navratilce je přijemných překvapení vic než těch nepřijemných.
1) Daily questy,
2) loot v pytlikach
3) Dual
4) Upravy class jako je paladin(v te době byl skoro na ...)
5) Specky at si kdo chce co chce rika vsude jsou vyhodnejsi
6) mnoho novych dungu
7) a mnoho opravdu mnoho uprav co spřijemňují hru.
Vzpominky na časy tenkrat bylo to a ono jsou pro mne liché. Mělo to své kouzlo a byli nějaké vyhody ale rozhodně bych to neměnil ze stavem co je ted, to more prace na tom světě je vidět možna vam to tak nepřijde když hrajete kontinuelně ale pro mě jako navratilce je přijemných překvapení vic než těch nepřijemných.
Daili Q uz jsi jak na wowku.. Loot v pytlikach nevim pride mi to horsi vic mi to pada jako UO.. Dual na co.. nepotrebujes .. a v rove 2005 myslim jeste byl povlenej. Ty specky mi taky pridou trapny.. tohle je UO hra z roku 98 99 ? Tusim ? Tak na co naky mega zplesovaky.. akorat se zlepsujou chary... Tim padem jsou těžší dungy.. Dungy to je asi jediny co jde.. ale řekni k čemu dungy když tu hraje max 100 lidi ... ve špicce ztoho má každej dual takže plus minus 30 hráčů na dung.
Šutrofky byli lepší jak byli. Mimo to podle mně wamp a pal bez specky k nicemu nebyl.. Jde jen o nazor.. dung se jde pro zábavu a ne že všechno musim mít top a max. Další věc magove nekrové to je hnus teď. Podle mně dnešní nastavení dungů povolání a zbraní brnek je naho.
Šutrofky byli lepší jak byli. Mimo to podle mně wamp a pal bez specky k nicemu nebyl.. Jde jen o nazor.. dung se jde pro zábavu a ne že všechno musim mít top a max. Další věc magove nekrové to je hnus teď. Podle mně dnešní nastavení dungů povolání a zbraní brnek je naho.
Určitě jsi plný uchvancancujících nápadů a zlepšováků, kterýma by se dal server vylepšit. Pokud je máš sepsané můžeš je poslat komukoliv z GM teamu. Děkujeme.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší zlepšovák by byl konečně to vypnout :p
Nevermore, píšeš jako absolutní prase. Navíc nemáš pravdu.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
trava bola zelensia a nezarastal som....
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
píšu jak píšu.. je mi to fuk. Ano jeden nápad by tu byl vrátit to jak to bylo. Mimo to jestli se ti nelíbí jak píšu tak to nečti nikdo tě nenutí. Nemám náladu se srát na nějaký forum s pravopisem čárkama atp.
Tak potom sa necuduj ze ta dakto sprdneNevermore píše:píšu jak píšu.. je mi to fuk. Ano jeden nápad by tu byl vrátit to jak to bylo. Mimo to jestli se ti nelíbí jak píšu tak to nečti nikdo tě nenutí. Nemám náladu se srát na nějaký forum s pravopisem čárkama atp.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
tak ja ti muzu rict kdyz se ti tu nelibi tak tu nehraj nikdo te nenutiNevermore píše:píšu jak píšu.. je mi to fuk. Ano jeden nápad by tu byl vrátit to jak to bylo. Mimo to jestli se ti nelíbí jak píšu tak to nečti nikdo tě nenutí. Nemám náladu se srát na nějaký forum s pravopisem čárkama atp.
Edward Cullen píše:tak ja ti muzu rict kdyz se ti tu nelibi tak tu nehraj nikdo te nenutiNevermore píše:píšu jak píšu.. je mi to fuk. Ano jeden nápad by tu byl vrátit to jak to bylo. Mimo to jestli se ti nelíbí jak píšu tak to nečti nikdo tě nenutí. Nemám náladu se srát na nějaký forum s pravopisem čárkama atp.
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Mne to celkem vyhovuje jak to dnes je az na tu upravu ijs ktery stoji asi 6 regu.... kde jsou ty casy kdy jsem si bral na pvp 150 regu odkazdeho
nooo ani sem nečekal nic trapnějšího než tak tu nehraj... ale budiž někteří jsou lehce omezený.. možná i já , když stále mačkám hru která mně nějakym způsobem baví už asi 10 let. DP mně ze začátku vůbec nebavilo... Nikdy jsem tu nenašel člověka kterej by chtěl hrát stejnou hru jako já.. Takže jsem vlastně všechny jen využíval abych si mohl hrát svoje... Třeba Imperial dawn to bylo něco jinýho než to tam chcíplo. Dp bylo v pohodě ale poslední dobou je to trapný ... Všechny ty změny specky a tyhle vaše vylepšováky maj na mně spíš opačný vliv než aby mně přitáhli ke hře.
Každý má právo napsat svůj návrh na vylepšení hry. Pokud se stydíš, případně se bojíš zaspamování, můžeš mi napsat na ICQ/PM.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
mno a trapne neni kdyz nekomu pises "kdyz se ti nelibi co pisu tak to necti nikdo te nenuti to cist"Nevermore píše:nooo ani sem nečekal nic trapnějšího než tak tu nehraj... ale budiž někteří jsou lehce omezený.. možná i já , když stále mačkám hru která mně nějakym způsobem baví už asi 10 let. DP mně ze začátku vůbec nebavilo... Nikdy jsem tu nenašel člověka kterej by chtěl hrát stejnou hru jako já.. Takže jsem vlastně všechny jen využíval abych si mohl hrát svoje... Třeba Imperial dawn to bylo něco jinýho než to tam chcíplo. Dp bylo v pohodě ale poslední dobou je to trapný ... Všechny ty změny specky a tyhle vaše vylepšováky maj na mně spíš opačný vliv než aby mně přitáhli ke hře.
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chápu dobře význam tohohle topiku, tak rád bych napsal odpověď, na kterou Nevermore čeká - "Týjo, hraješ tu fakt dlouho, klaním se ti. Pamatuješ si ty staré časy, prosím, vyprávěj mi o nich."
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
ne nikdo asi nepochopil co se snažím říct to je fuk lock