Tak nějak všechno

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Nevermore
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Tak nějak všechno

Příspěvek od Nevermore »

Hraji tady delší dobu a všechny změny co přišli tak mi přišli spíš horší než lepší... Co vy na to.. myslim si že server v roce 2004 nebo 2005 byl daleko hratelnější než teď.. Co vy na to ?
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak nějak všechno

Příspěvek od Mephist »

Byl hratelnejsi protoze tu bylo vic lidi a hlavne protoze si byl nb a nemel jsi to vsechno jeste okoukany a ohrany.
Vetsina zmen co byla, byly pro me zmeny k lepsimu a prave kvuli nim me ta hra jeste bavi.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Zapominate na lagy v te dobe (doufam, ze jste meli stejne jako ja). Jestli ano, tak me nerikejte, ze jste si mohli jit dung v kteroukoliv dobu. Tahle zmena je pro me nejvetsi
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Mno ja si myslim ze k lepsimu se obratilo mnoho ale opravdu mnoho veci. Lagy uz vzpominal předřečník

1) Daily questy,
2) loot v pytlikach
3) Dual
4) Upravy class jako je paladin(v te době byl skoro na ...)
5) Specky at si kdo chce co chce rika vsude jsou vyhodnejsi
6) mnoho novych dungu
7) a mnoho opravdu mnoho uprav co spřijemňují hru.

Vzpominky na časy tenkrat bylo to a ono jsou pro mne liché. Mělo to své kouzlo a byli nějaké vyhody ale rozhodně bych to neměnil ze stavem co je ted, to more prace na tom světě je vidět možna vam to tak nepřijde když hrajete kontinuelně ale pro mě jako navratilce je přijemných překvapení vic než těch nepřijemných.
Nevermore
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Nevermore »

Daili Q uz jsi jak na wowku.. Loot v pytlikach nevim pride mi to horsi vic mi to pada jako UO.. Dual na co.. nepotrebujes .. a v rove 2005 myslim jeste byl povlenej. Ty specky mi taky pridou trapny.. tohle je UO hra z roku 98 99 ? Tusim ? Tak na co naky mega zplesovaky.. akorat se zlepsujou chary... Tim padem jsou těžší dungy.. Dungy to je asi jediny co jde.. ale řekni k čemu dungy když tu hraje max 100 lidi ... ve špicce ztoho má každej dual takže plus minus 30 hráčů na dung.
Šutrofky byli lepší jak byli. Mimo to podle mně wamp a pal bez specky k nicemu nebyl.. Jde jen o nazor.. dung se jde pro zábavu a ne že všechno musim mít top a max. Další věc magove nekrové to je hnus teď. Podle mně dnešní nastavení dungů povolání a zbraní brnek je naho.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Určitě jsi plný uchvancancujících nápadů a zlepšováků, kterýma by se dal server vylepšit. Pokud je máš sepsané můžeš je poslat komukoliv z GM teamu. Děkujeme.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

nejlepší zlepšovák by byl konečně to vypnout :p
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nevermore píše:gegly
sdfrttr

a za komara meli praci vsichni !!!
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Nevermore, píšeš jako absolutní prase. Navíc nemáš pravdu.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

trava bola zelensia a nezarastal som.... :(
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Nevermore
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Nevermore »

píšu jak píšu.. je mi to fuk. Ano jeden nápad by tu byl vrátit to jak to bylo. Mimo to jestli se ti nelíbí jak píšu tak to nečti nikdo tě nenutí. Nemám náladu se srát na nějaký forum s pravopisem čárkama atp.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Nevermore píše:píšu jak píšu.. je mi to fuk. Ano jeden nápad by tu byl vrátit to jak to bylo. Mimo to jestli se ti nelíbí jak píšu tak to nečti nikdo tě nenutí. Nemám náladu se srát na nějaký forum s pravopisem čárkama atp.
Tak potom sa necuduj ze ta dakto sprdne
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

Nevermore píše:píšu jak píšu.. je mi to fuk. Ano jeden nápad by tu byl vrátit to jak to bylo. Mimo to jestli se ti nelíbí jak píšu tak to nečti nikdo tě nenutí. Nemám náladu se srát na nějaký forum s pravopisem čárkama atp.
tak ja ti muzu rict kdyz se ti tu nelibi tak tu nehraj nikdo te nenuti ;)
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Edward Cullen píše:
tak ja ti muzu rict kdyz se ti tu nelibi tak tu nehraj nikdo te nenuti ;)

:clap: :clap: :clap:
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Mne to celkem vyhovuje jak to dnes je az na tu upravu ijs ktery stoji asi 6 regu.... kde jsou ty casy kdy jsem si bral na pvp 150 regu odkazdeho 8)
Nevermore
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Nevermore »

nooo ani sem nečekal nic trapnějšího než tak tu nehraj... ale budiž někteří jsou lehce omezený.. možná i já , když stále mačkám hru která mně nějakym způsobem baví už asi 10 let. DP mně ze začátku vůbec nebavilo... Nikdy jsem tu nenašel člověka kterej by chtěl hrát stejnou hru jako já.. Takže jsem vlastně všechny jen využíval abych si mohl hrát svoje... Třeba Imperial dawn to bylo něco jinýho než to tam chcíplo. Dp bylo v pohodě ale poslední dobou je to trapný ... Všechny ty změny specky a tyhle vaše vylepšováky maj na mně spíš opačný vliv než aby mně přitáhli ke hře.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Každý má právo napsat svůj návrh na vylepšení hry. Pokud se stydíš, případně se bojíš zaspamování, můžeš mi napsat na ICQ/PM.
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

Nevermore píše:nooo ani sem nečekal nic trapnějšího než tak tu nehraj... ale budiž někteří jsou lehce omezený.. možná i já , když stále mačkám hru která mně nějakym způsobem baví už asi 10 let. DP mně ze začátku vůbec nebavilo... Nikdy jsem tu nenašel člověka kterej by chtěl hrát stejnou hru jako já.. Takže jsem vlastně všechny jen využíval abych si mohl hrát svoje... Třeba Imperial dawn to bylo něco jinýho než to tam chcíplo. Dp bylo v pohodě ale poslední dobou je to trapný ... Všechny ty změny specky a tyhle vaše vylepšováky maj na mně spíš opačný vliv než aby mně přitáhli ke hře.
:D mno a trapne neni kdyz nekomu pises "kdyz se ti nelibi co pisu tak to necti nikdo te nenuti to cist" :D
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Jestli chápu dobře význam tohohle topiku, tak rád bych napsal odpověď, na kterou Nevermore čeká - "Týjo, hraješ tu fakt dlouho, klaním se ti. Pamatuješ si ty staré časy, prosím, vyprávěj mi o nich."
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Nevermore
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Nevermore »

ne nikdo asi nepochopil co se snažím říct to je fuk ;) lock
Odpovědět