Zrušení vyskakování monster při fishingu

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Zrušení vyskakování monster při fishingu

Příspěvek od Raona »

Pheme píše:Psal jsem sem ze dvou duvodu. Hlavni byl ohledne rybareni(kdyz me nastval borec kterej to bere jako afk cinost pri hrani pokeru a jeste se rozciluje, ze to malo nese), ale potom co me namichlo tvoje cachani ohledne macrovani lumberu, reagoval jsem i na to. A je me jedno jaky duvod jsi k tomu, ze jsi to psal mel

Sice to s tim nesouvisi, ale uplne stejne me nastvalo trenovani pomoci balt boost skillu, jhelom dracku, remove trap scriptu. A to, ze az na to nekdo konecne prijde a sekne ma stejne vysledek jen skupinu nasmatejch kteri to takto udelali
Promin jestli jsem te nastval, ale je tu vic rozdilnych lidi co pise k tematu(montujes prispevky od lidi dohromady), Chtel jsem fishing zlepsit mimi napady - ke kterym se zatim nikdo nevyjadril, napsal jsem rovnou na rovinu ze nynejsi fishing se moc nevyplaci a proto se klidne hraje polo-afk, mam na vyber jestli michat lahve, psat svitky, kopat v dole atd, coz jde take afk, z produktivnich skillu ma fishing nejmene produktu, drive to byl lumberjack kterej se paradne zviditelnil, v mem navrhu by tenhle "malo vydelecny" fishing zustal plus navic by byla moznost ho aktivne vyuzivat. Vzdy bude jeden skill nejlepsi a jeden nejhorsi, myslim ze je v zajmu improvizovat a vyrovnavat skilly, aby byly lhostejne, u tech vydelecnych na stejne urovni. Jsem single player, dungy nechodim (moje minus), a rybarim kvuli tomu, kdyz logne par mich pratel, abychom neco zasli spolecne, precijen monotonni obehavani povrch harvu je obcas vycerpavajici, varianty jsou hrat neco jineho, nebo makrovat. Dnesni doba plna informaci je urychlena a kazdy dela vice cinnosti naraz, druzi to od sebe navzajem ocekavaji. Tudiz vyuzivam teto moznosti a delam pri tom neco jineho. Byt polo-afk (mit journal stale na ocich) je urcite mensi zlo nez sledovat televizi v druhe mistnosti. To jeste patrim k te poctive mensine. Vec ktera me dopalila je, ze jsem trenoval alchemku 3 mesice skoro v kuse, byl jsem nonstop poloafk ci jen chatoval na icq, a ani jedna kontrola neprisla, a to jsem trenoval v ruznych dennich hodinach. Proc jsem nebyl afk? Protoze znam zakon schvalnosti. Kdyz bych to hodne zjednodusil tak bych nynejsi fishing a drivejsi lumberjack prirovnal k bance, vlozis do banky penize, po roce dostanes naky "zadna cela prd" navic, kdezto chozeni dungu a muj zminovany aktivni fishing by se dal prirovnat k podnikani, stale by tam mohl byt risk smrti ci pojeti od pk kdyz by se to nejak limitovalo a nebylo to celoplosne, slo by to udelat i pres specialni lod, verim ze by polovina rada zustala u soucasneho fishingu a druha polovina rybaru by tohle aktivne vyuzivala, cim by klesl pocet nezadoucich rybaru, kteri maji zarazenou lod v mole (ke kterym patrim i ja) a hraji pri tom napr. poker
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Kecka Ppecka »

Raziel píše:
Pheme píše:...
Možná by stálo za to přečíst si proč jsem to psal. Kecka navrhoval at speckový craft může chytat lvl5 mapy protože je strašně těžké sehnat všecky věci na ni, udělat lumber a nakutat ebony. Tak jsem mu oponoval.
Nemám tušení co jsi svojí reakcí myslel, nebo v čem ti to vadilo. Podle druhého postu to ale chápu tak, že neumíš napsat poloafk script na lumber a tak ti vadí že to někdo má takhle snadno a ty to klikáš ručně a máš to teda mnohem těžší? Imho tohle není argument protože scriptů je spousta na stažení i na webu a napsat si svůj taky zvládne spousta lidí, tak se stačí poptat v guildě nebo známých a nějaký dobrý si sehnat.
Kecka píše:Magove maji kovove roby, tak proc by nekrove nemeli kovove kosti.
Kovové roby pro mágy nikdo nenosí protože +15 +20 rob má každý spoustu a jsou lepší. Jinak nějaký nápad s olejem nevím ... každopádně víš že existuje salát na léčení že ? na boost jsou gs/kouzla/nástroje/prsteny/zbraně nevím jestli tady není zbytečné dělat další věci co dělají to samé ...

Tak jestli si četl ten můj post pořádně, tak jsem tam psal, že by to mělo delší trvání, než ta potionka :-) a Co se týče toho poloafk, tak bys pak s tý hry neměl dobrý pocit a s těma skriptama, hledal jsem ten skript, ale nefungoval a skriptovat neumim, to se přiznám klidně .... A c o se týče těch kovových rób, tak by ty kosti aspoň měli využití, protože mág má +5,+10,+15,+20,+25 kůže a jaký + má negr? +5,+15+25 ... tak by se to aspoň trošku obněnilo a aspoň by ten nekr měl rozmanitější brnka .....
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage

Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Je pravda, že něco by se s nějakým doplněním (vyepšením) GS mohlo udělat, v současným nastavení vydrží účinek 2 minuty, to mi připadá docela málo, když boosty od clera vydrží dýl.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

dneska padly dve rozmocene, tak cekam este na tu ctyrku, 2 lode - 4 krakeni, jen by me zajimalo co delaji pri fishingu ostatni, tim myslim ti, co vyrybari 5+ lodi denne, pokud mi dobre poradite, treba nebudu poloafk

dalsi lod 2 krakeni a zaclo to schazovat hru, nyni v britu, po 4. zapnuti skriptu jsem si precetl ze joko hlasi external exeption E06D7363, pocitam s tim ze external znamena neco na strane serveru, skusim to pak overit jeste na scara brae jestli to vyplivne stejnou hlasku, GM ale asi stejne z toho "kodu" nic moc nezjisti

E: dalsi 3 lode, 2 krakeni, 3 mapky vse lvl 2, potvrzuje moji teorii ze dvojky padaji vic jak drive (drive padali hlavne jednotky)

E2: stale se nedockal lvl 4
Naposledy upravil(a) Raona dne 21 říj 2011 13:15, celkem upraveno 1 x.
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

No jsem zvědavej jak se k tomu vyjádří GM k tomu mému nápadu, ale zase co se týče těch map, tak jsou vzácnější a vzácnější a ty co chytnou za 2 hodiny 10 map, tak buď to nejsou 2 hodiny a nebo kecají a nebo to bylo před léty :D
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Fishing je podle mě doplňkovej skill, z kterýho by neměl padat žádnej zázračnej mamon (možná i proto se zrušil drop lvl5 pomocí tohoto skillu). Nechápu jak můžete chtít aby na makrovacím afk skriptu mohl ve 100% bezpečí padat nějákej závratnej mamon. Myslím že po úpravách i na lvl4 padá slušná škála použitelnejch itemů. Topka a podobný cennosti se mají tahat jenom z dungů...
Btw když nemáš lotícího krafta vyzkoušenýho, tak ani nepiš o tom jestli je použitelnej nebo není.
Thelvyn De Jojar
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thelvyn De Jojar »

bigdrobek píše:Fishing je podle mě doplňkovej skill, z kterýho by neměl padat žádnej zázračnej mamon (možná i proto se zrušil drop lvl5 pomocí tohoto skillu). Nechápu jak můžete chtít aby na makrovacím afk skriptu mohl ve 100% bezpečí padat nějákej závratnej mamon. Myslím že po úpravách i na lvl4 padá slušná škála použitelnejch itemů. Topka a podobný cennosti se mají tahat jenom z dungů...
Btw když nemáš lotícího krafta vyzkoušenýho, tak ani nepiš o tom jestli je použitelnej nebo není.
prečo by to nemohlo padať z mapiek?????sú to mapky POKLADOV a nie smetí.mapky padajú tak málo,že z toho nikdo nezbohatne a posledne padá väčšinou velke prd.predvčerom pár hodin lovení a sama serpenta,včera 4xlvl2 1xlvl1,dnes pár hodin a zas velkej prd.
za dalšie fishing nieje AFK skill,krakouš ta sundá co by dup a máš po afk.ja si mapky lvl1,2,3 lovím pre seba,kedže hrám singl a zabavím sa ked mám čas.ked nemám čas lovím.mám dual lcd,takže vidím co se deje na druhom lcd,ked na prvom pracuji.
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Zajímavý že tu pořád brečíte a já mám dodavatele co mi každých 14 dní dodá 100 mapek z fishingu a jsou tam zastoupený i lvl 3 a 4 ne zrovna v malým množství. Takže chyba bude asi ve vašem příjmači..
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

bigdrobek píše:Zajímavý že tu pořád brečíte a já mám dodavatele co mi každých 14 dní dodá 100 mapek z fishingu a jsou tam zastoupený i lvl 3 a 4 ne zrovna v malým množství. Takže chyba bude asi ve vašem příjmači..
asi ti je tiskne, ja porad cekam na ctverku, padaji prevazne dvojky, pak jednicky, 2 trojky za ten tyden a 2 rozmocene, po ctveraku ani stopy, a to rybarim casto, znovu zopakuju ze jsem chtel problem afk vyresit tim aktivnim fishingem, diky nemuz by nemale mnozstvi hracu melo prejit k aktivnimu rybareni, samozrejme kdo chce byt afk tak afk proste bude, fishing sice neni tezebni skill ale klidne by se tam dali pridat veci do ostatnich vyrobnich skillu, posledni dobou jsem zacal kupoval lvl 3 a 4 protoze z toho fishingu se to fakt neutahne, diky vyssimu poctu krakenu mi taky ty vlasce praskaji jak chleba, alespon je v truhle pokladu zajistena hotovost, prudelecny to neni, ale nejak extra vydelecny to take neni, vim, muzu jit kopat do dolu nebo sekat ale timhle smerem jsem debatu smerovat nechtel, ale k aktivnimu fishingu :D, uspokojila by me odpoved ze shora typu pracuje se na necem podobnem
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Samozřejmě proti rybaření nic nemám, akorát je potřeba ho pořád brát jako jeden z mnoha vedlejších skillů. Vydělat se tím dá podle mě slušně a to že to teď padá míň je imho jenom koulovitost.. Taky jsem měl období kdy sem denně donesl 5 cobů z harvu a teď je doba kdy nedonesu třeba ani jeden.. To že to týden nebo měsíc subjektivně padá míň může být pořád jenom koulovitost.. :)
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

fishing sice neni tezebni skill
Asi ti řeknu novinku, ale podle GM je fishing těžební skill, protože to píšou u offline vendora ... těžební skill se bere: lumberjacking, mining a fishing .. takže buď máš ty pravdu a nebo GM ... vyberte si :-) Jinak jsem měl nápad .. dát timer na ty lvl 4 :-)
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Kecka Ppecka píše:
fishing sice neni tezebni skill
Asi ti řeknu novinku, ale podle GM je fishing těžební skill, protože to píšou u offline vendora ... těžební skill se bere: lumberjacking, mining a fishing .. takže buď máš ty pravdu a nebo GM ... vyberte si :-) Jinak jsem měl nápad .. dát timer na ty lvl 4 :-)
Dobře je to těžební skill, z lumberu nebo miningu Ti může padnout item v hodnotě 500k?
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

řekneme z lumberu item za 100K a 80K a z miningu je to zase množstevní cena :-) když budeš minit s miningem 125, tak ti padne těch 100 mytherilu v pohodě a ten ebony ti s lumberem 120 padne taky v pohodě .. tak 2 za hodinu :-) a to nemluvim o ostatních logách .... když se to tak vezme, tak u fishingu je menší šance padnout tý lvl 4 než u lumberu ebony :-) + i fishingu se ještě modlíš, aby se ti mapa nerozmočila a aby to byl lepší level, ale u lumberu máš chrs a máš to a bez fizzu ....

+ lvl 5 stojí od 250-500K ...
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Neme
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neme »

Kecka Ppecka píše:...... a ten ebony ti s lumberem 120 padne taky v pohodě .. tak 2 za hodinu :-) a to nemluvim o ostatních logách .......
Ebony padaji hodne malo i s lumberem 120, nekdy ti nepadne za 8 hodin sekani ani jeden. 2 za hodinu mi jeste nikdy nepadli. Za 14 dni skoro pravidelneho sekani jsem jich mel 8.
The Vampire
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

500k za lvl 5 mapu muze dat jen blazen, ta mapa ma hodnotu tak 200k:p Za ty 3 pytliky s regama + 3 fame deedy + nejaky sperk + hromadka par gp, coz je 8 itemu dost casto z celkovejch 9 (devaty item super +25 buckler nebo wooden stit:p), tak to je celkem vysmech:) Opravdu nechapu proc v ty mape musej bejt takovy kvanta pytliku s regama a fame deedu:)
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Hajek II. píše:500k za lvl 5 mapu muze dat jen blazen, ta mapa ma hodnotu tak 200k:p Za ty 3 pytliky s regama + 3 fame deedy + nejaky sperk + hromadka par gp, coz je 8 itemu dost casto z celkovejch 9 (devaty item super +25 buckler nebo wooden stit:p), tak to je celkem vysmech:) Opravdu nechapu proc v ty mape musej bejt takovy kvanta pytliku s regama a fame deedu:)

Ha, tady další případ toho, proč to obnovit .. říkáte tomu top itemy .. ale +25 armor neni teda top a ten top item padá tak 1 za 50 mapek ... což si myslim že dávat lvl 5 v omezeném množství si myslim, že by to vedlo trošku v oživění ... Jak se říká: Co pánbůh vzal, i dal :mrgreen:
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Fishing je hodne vydelecnej uz ted. Na to ze je to afk skill pri kterym nemusis pul hodiny sahnout na mys, tak z neho padaj pekny veci. Schvalne jsem ted 3 dny obcas chytal a chytil jsem 4x lvl4 mapku, spoustu nizsich lvl a zasobu boostovacich rybicek. Proste je to o stesti.
Srovnavat ho s vydelecnosti miningu pri kopani se skladackou(item za 5M, kterej se pri kopani nici) je trochu mimo :)
Logy z lumberu uz se ted taky neprodavaj za cenu, jako v zacatcich, kdy byla ohromna poptavaka a nikdo je jeste nemel nasekany.
Fishing mas vytrenenej za zlomek casu oproti miningu a lumberu a riziko PK je skoro nulovy.
Pokud chcete zabijet monstra, tak jich mate plnej svet, takze delat nejakej aktivni fishing, kde si budu lovit a harvit monstra na na jednom miste pekne bezpecne u GZ je taky nesmysl.
Lvl 5 mapky z fishingu? Pri soucasnym nastaveni mapek? Tak to asi ne :) Hlavni mamon ty mapky neni z pokladu, ale z sance na loot z hlidacu.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Schvalne jsem ted 3 dny obcas chytal a chytil jsem 4x lvl4 mapku, spoustu nizsich lvl a zasobu boostovacich rybicek.
Tak mi řekni kde chytáš ...
Aa mimochodem, se 4 lvl 4 bys musel chytak tak 4-5 hodin denně

Dneska jsem chytal 4 hodiny, prostřídal jsem 3 mola a jenom ušmudlaný 5x lvl 2
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Mephist píše:...
rybaris vubec? ja na mys saham min. jednou do minuty, zarovnen musim rychle napsat guards pokud mam to stesti ze se spawne potvora do gz, hodne vydelecny - mozna pro nb, driv jsem 4k gp videl hodne kdyz jsem na to harvil hodinu, pekny veci padaji malokdy, je tam jen sance, rybarim 14 dni a ctverak nepadl, tys chytil 4x4? uz druhy proti, znovu se zeptam, rybaris vubec? stesti - kdyz se to pretahlo pres prvni tyden tak to stesti teda opravdu musi byt, mining mas bezpecnejsi nez fishing, mining ti padaji ingoty primo do baglu, u fishingu tu mapu musis zajit a este ne vzdy ma prijatelnou pozici, skladany prut za 5M? mozna bych i bral na zvysenou sanci, plny svet monster? mozna v dungeonech, na povrchu co obiham obcas byva vyharvene + 7/8 oblud se nevyplati zabijet, je mi jedno zda by aktivni fishing sel u gz ci ne, ale bylo by to lehci to aplikovat globalne nez jen nejaka vytycena non-gz mista, do lvl 5 nevidim, zasel jsem celkem 3 a vsechny pred zmenou a na vsech jsem prodelal z hlediska lootu, z hlediska zkusenosti a zabavy jsem vydelal, tam je mozna ta chyba kdyz je poklad slabsi nez obsah oblud, zni to divne
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Ono stačí mít krafta s bandanou a skript v joku nebo féně a nemusíš na to šáhnout třeba 24 hodin pokud nepříjde afk kontrola. Ano +25 není top, ale takový wire z lll nebo socha mi už jako docela top příjdou a představ si že to na těch lvl5 padá.. :)
Odpovědět