Ah jo

samej komediant
Empe, krom toho, že takle usiluješ nasrat GM, aby tě nechali hrát, je dobrej nápad, a taky jsem pro.... (Aspoň to tak vypadá)
DP umírá a není to jen díky GM, hráči už nejsou co bejvalí.
Jak už tu někde zaznělo, vůdci jsou buď smazání, nebo BAN's.
Dřívější Mamon poklady umožnili skládat silné skupiny a tak i dospět k uspokojení hráču a ega GM, že se jím povedlo něco pěkného. Nyní to už je spíš závislost na UO, v poslední době co jsem měl čas hrát, tak najít lidi co by něco šli, byl fakt boj. Proto jediné co teď dělám abych nemusel chodit decaity, s kterého mám 20k a 1 itemek tak občas nějaký scriptík na Phoenixa...
Baltove změny typu HP inspirující s 56b jen místo 100% tam je 256HP. Ale i přes to všechnu čest. Ukázal, že 51a umí vše co balt chce....
Na DP jsou 3 typy lidí:
- co chcou mamon (aby mohli v invulka pokořovat dungy typu desp4 a jiné )
- co nechcou mamon (stačí jím cove a decik)
- co hrajou jen na skilli a craftí
Přeberte si to jak chcete. Ale stejně si myslím, že změny, které provedli GM. Jsou razantní a už lidi neinspirují ke hraní.
Proč lidi nehrajou? aby došli po 6 hodinách dung s 800K ? S cenama spotřebáku, a s námahou jej získát to je fakt ztráta času. Neříkám, že by gm měli dávat rare, ale aspoň by mohli přizpůsobit hrající hráči:doba dungu:obtížnost
což dneska se moc nesleduje.....
PS: Odpověďi jsou zbytečné

můj názor, moje myšlení, moje prostoje... třeba za čas lognu a bude zas hrát spousta lidiček:-)