Souhlas! Je opravdu dost hloupy ze clovek dokaze zvire ochocit a pote ho nedokaze ovladat. Je to vysmech vsem ktery maj tamming a nechtej druida, kterej strili pomalu a jeste nic netrefi, nebo samana, kteryho ani radsi nebudu komentovat. Jeste dokazu pochopit blesk ve smyslu preboostu ale co se tyce klamaku a zvere, tak odshrink by mel zvladnout kazdy ranger..Driana píše:Výše Tamingu určí jaké klamaky můžeme odšrinknout
Ranger
Re: Ranger
Jinak připomínky k shamanovi za jelena.......ve formě soulshard když umře příde o stealth a magery a je pak uplně nepoužitelnej nešlo by s tím něco dělat?
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jedeš baboKatrin píše:tomu by dle me nejvic pomohlo kdyby nikdy nebyl..Rainbow píše:čili jestli nějaké specce by se mělo pomoci je shaman....

A proto si ho chtel menit?Marcus De Raven píše:Jedeš babo!! Je to pro mě to nej co jsem si mohl vybrat, šaman je skvělý a kdo nezkusil tak prostě neví a nemůže soudit
.

-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem zkusit ještě i Ostrostřelce, ale toho má stejnak každý žeKatrin píše:A proto si ho chtel menit?Marcus De Raven píše:Jedeš babo!! Je to pro mě to nej co jsem si mohl vybrat, šaman je skvělý a kdo nezkusil tak prostě neví a nemůže soudit
.

To je asi moji deformaci ze vsech tech zmenMarcus De Raven píše:Otázka je, co tebe furt štve na šamanech?

Rád bych se zeptal jestli se opravdu plánuje mystik na shamana
Rád bych se zeptal na Rang Mystick, nešlo by udělat že by měl 3režimy střelby?
Stávající řežim střelby A) střílí a pokud se pořádně trefíš NPC dostane poison B) po uspěšném výstřelu hidne a nově C) jen střílet? bez poisnu bez hidnutí jako normální kuše LC?
Stávající řežim střelby A) střílí a pokud se pořádně trefíš NPC dostane poison B) po uspěšném výstřelu hidne a nově C) jen střílet? bez poisnu bez hidnutí jako normální kuše LC?
Univerzální zbraň by byla asi hezká, ale určo není chtěná. Chceš něco spešl? Vem mystik/sutr/rare(top) gun (nebo jak nazvat honory, true neco, apod)... chceš normál dmg? vem + ...
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som povedal ze je shaman skor len opicenie sa po niecom co tu uz je *ukazuje na vampira* myslim si ze tato specializacia nema s rangerom absolutne nic spolocne ranger bol vzdy specificky tym ze mal v ruke luk/kus a teraz ma drapy a srst? trochu divna specializacia uz len z rp pohladu specializacia by mala byt (ak som to spravne pochopil) vylepsenie jedneho skillu alebo jednej ability na ukor druhej (ako u ostrostrelca vylepseny damage zhorsene kuzlenie u druida naopak ubrali mu v damagi ale pridali mu paru) ale shaman zobrali mu luk a dali mu drapy a srst?Marcus De Raven píše:Jedeš baboKatrin píše:tomu by dle me nejvic pomohlo kdyby nikdy nebyl..Rainbow píše:čili jestli nějaké specce by se mělo pomoci je shaman....!! Je to pro mě to nej co jsem si mohl vybrat, šaman je skvělý a kdo nezkusil tak prostě neví a nemůže soudit
.
Mate radi ptacky?
Shaman môže používať luk, zobrali mu kuše a krúžkové brnenieStich píše:... ale shaman zobrali mu luk a dali mu drapy a srst?

-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mno původní idea shamana byla, myslím, asi něco jako druid ve wowku - několik forem, každá ucházející v určitém stylu hry. Ne tak dobrá jako dané povolání, ale použitelná. Můj osobní názor je ten, že se to pokonilo tím, že
A) cena remorfu (900 karmy a 900 fame) je draha na to, aby se to během dungu vůbec měnilo
a za
B) jelen je k ničemu (bleskač s magerkou 60 a bez sumonů? k smíchu).
V praxi se tedy používá jenom polar (pseudo warr) a grizzly pro jeho spešl morfy. Což šamana opravdu změnilo na buchnu typu "morf_vampire" - levná buchna zcela závislá na fame. Je to škoda, ale vzhledem k tomu jak je levnej svoje využití má
A) cena remorfu (900 karmy a 900 fame) je draha na to, aby se to během dungu vůbec měnilo
a za
B) jelen je k ničemu (bleskač s magerkou 60 a bez sumonů? k smíchu).
V praxi se tedy používá jenom polar (pseudo warr) a grizzly pro jeho spešl morfy. Což šamana opravdu změnilo na buchnu typu "morf_vampire" - levná buchna zcela závislá na fame. Je to škoda, ale vzhledem k tomu jak je levnej svoje využití má

Cena morfů je 600karmy a 600fame, při čemž prostě ta karma tam vadí nejvíc a když už si dá hráč a splní Q pro shamana a dostane "Shamansky odznak" je zklamanej protože je to jako z bláta do louže... žádného výrazného snížení ceny karma/fame morfů se nedočka s odznakem žerou morfy 250fame a 450karmy řekl bych že by o dost lepší bylo kdyby se to číslo obrátilo na 450fame a 250karmy nebo jeste lépe na 300karmy a 300fame!!
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Irelevantní - beztak je hlavní problém v tom, že ostatní morfy stejně nejdou moc využívat. Pokud by se u jelena pohlo s hodnotou magery a u grizzliho alespoň malinko s dmg (nebo jiná alternativa v podobě nějakého stálého efektu při útoku například) pak by mělo smysl měnit formy a na řadu by přišla otázka ceny remorfů. Při současném nastavení je to celkem jedno, protože tak jako tak remorfuješ párkrát za celý dung.
Lze si na druida udělat Silver LC mě se to teda nezadařilo prosím nějakej typ
Rainbow píše:Lze si na druida udělat Silver LC mě se to teda nezadařilo prosím nějakej typ
samozřejmě že dá mám jich několik a dneska sm to zkoušel a udělal mi ji bez problémů
Sice vím, že se to strhne ve Flame, ale myslíte si, že nastevní fízování elven logů je v pořádku? Pochopil bych ho za situace, kdyby šli logy sehnat jinak než z ručních pokladů.. Když to srovnám s jinýma top věcma ( leto mě teďka napadá ancestralka ), tak na můj pocit je ten fizz hodně velkej. Ano vím, že existuje quest, ale stejně... 

Zrovna sme se o tom bavili v guilde
HC fizzujou opravdu hodne. Mam tedy navrh: Co nejaky questik pro crafta na nozik, ktery bude pridavat skill bowcraft.

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Z logů radši předělávám LCčka protože ty HCčka je opravdu pro sebemrskačského geje co si libuje ve vyhazování logů oknem....
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhls tohle se deje posledni dobou nevim co se stalo ale asi to neni tak uplně v pořadku.K tomu qestiku hadam nemusim ani dodavat ze ti rovnou nekdo řekne ze to je nesmyslDucky píše:Zrovna sme se o tom bavili v guildeHC fizzujou opravdu hodne. Mam tedy navrh: Co nejaky questik pro crafta na nozik, ktery bude pridavat skill bowcraft.