Magic coins

Vaše nápady a návrhy
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Magic coins

Příspěvek od Driana »

Ciatronic píše:....
Aha takže když ti řeknu že když dáš soul shard na +9 udělá ti to zní hned +20 tak tomu taky uvěříš? Radil bych ti nejdřív to zkusit a pak až psát takový voloviny že si to slyšel
Nj, obětoval sem dva Soulshardy a udělal si +8 Maul of Power ( Wizzy na IRC kecal ). Pak Ale když toto jde nechápů to degradování Ebon Logů na 'Hou..no' Protože ty ničej ty zbraně tak řádsky že teď by se s nima daly dělat akorát maximálně třísky.
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Driana píše:
Ciatronic píše:....
Aha takže když ti řeknu že když dáš soul shard na +9 udělá ti to zní hned +20 tak tomu taky uvěříš? Radil bych ti nejdřív to zkusit a pak až psát takový voloviny že si to slyšel
Nj, obětoval sem dva Soulshardy a udělal si +8 Maul of Power ( Wizzy na IRC kecal ). Pak Ale když toto jde nechápů to degradování Ebon Logů na 'Hou..no' Protože ty ničej ty zbraně tak řádsky že teď by se s nima daly dělat akorát maximálně třísky.
Ne Wizzi na IRC nekecal on si z tebe delal prachsprostou prdel ! Obzvlaste kdyz v minimalne dvou topicich zde uz nekdo zminoval ze si takto dela bezne +9ky z +7cek ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Pokial mate tych +9 zbrani moc, mozte ich dat mne ja mam stale malo.
ad tema. Myslim ze to je nastavene dobre. Recyklatori su v dungach takze tie zbrane nie su ako kedysi prakticky zadarmo.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Podle mě je to dobře nastavené, sice jsou lvl 9 poklady, ale když člověk shání jednu konkrétní zbraň, např. +9 hc tak má problém, takže když ji chci, musím sebrat lidi a jít výpravu a "riskovat" MC ještě průchodem dalšího dungu, kde je opět mohu ztratit. (což se nám i opravdu stalo) :lol:

Větší množství MC je v atraktivnějších dungách (lvl 9 poklady), takže zároveň "odškodňují" výpravy, které tam nemají ani lockovací poklad - bo když by ho měli a tu +9 si "rozdělili", tak stejně mají každej jen kousek. :p

Navíc tím, že jsou v rewardách MC = zbraně, tak mohou být v pokladech zajímavější itemy. (viděl bych to jako výhodu)

A o větší spotřebě via soul shard ani nemluvím.

Mě se to líbí, jak to je. :)

edit: prostě na chození lepších dungů už dnes nestačí pomalu ani ta +9 a je praxí, že lidi musí udělat dalšího "něco navíc" proto, aby měli lepší gun a MC to umožňují.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Ulter-Bes píše:Podle mě je to dobře nastavené, sice jsou lvl 9 poklady, ale když člověk shání jednu konkrétní zbraň, např. +9 hc tak má problém, takže když ji chci, musím sebrat lidi a jít výpravu a "riskovat" MC ještě průchodem dalšího dungu, kde je opět mohu ztratit. (což se nám i opravdu stalo) :lol:

Větší množství MC je v atraktivnějších dungách (lvl 9 poklady), takže zároveň "odškodňují" výpravy, které tam nemají ani lockovací poklad - bo když by ho měli a tu +9 si "rozdělili", tak stejně mají každej jen kousek. :p

Navíc tím, že jsou v rewardách MC = zbraně, tak mohou být v pokladech zajímavější itemy. (viděl bych to jako výhodu)

A o větší spotřebě via soul shard ani nemluvím.

Mě se to líbí, jak to je. :)

edit: prostě na chození lepších dungů už dnes nestačí pomalu ani ta +9 a je praxí, že lidi musí udělat dalšího "něco navíc" proto, aby měli lepší gun a MC to umožňují.

Pod tohle bych se podepsal. Ovsem neco bych ja osobne zmenil. Narazil jsem na nekolik recyklarotu umisteny v ruznych dungeonech a lisili se minimalne. Co takhle udelat nejakej rozdil ?

Osobne bych narval napriklad do deceitu 5kovy platy a ringy. A do despu a nebo do podobnych tezkych dungeonu bych dal treba i ty 20ky platy ( Invuly ne, to je vec, ktera by tam byt nemela.) Jak je to ostatne u stitu. A mozna ze bych z nekterych recyklatoru vyhodil zbrane a dal tam vyse zminovane brneni

Cena MC by samozrejmne odpovidala...

A jeste by jsem zavedl Deedovac na MCcka ( pokud bych to umel nascriptit, pomohl by jsem, ale bohuzel jsem anti-talent na nascriptovani cehokoliv, pral jsem se s tim na osobni Sphere. ) jako je u gold coinu. nejaky deed of 50k MC, deed of 250k MC a deed of 1M MC ( ten mega nevim, za jak dlouho by se uplatnil... :-) ) protoze znam lidi, kteri tich MCcek maji hafec, hromadka uz nekupi a deedy by byly zajimave... ;-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Wlern píše:Osobne bych narval napriklad do deceitu 5kovy platy a ringy.
A když už jsme u toho - co tavit štíty a magická brnění? (jen já v tom mám takových 500 itemů - a to jsem určitě oproti ostatním suchar - jsou úplně na nic, ale zase trashovat to, co tahám z pokladů :? )

Minimálně ty štíty bych ocenil.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Do toho aby se daly tavit zbroje ti bohužel nikdo nepujde :( tavit štíty mi přijde už logické když se dají kupovat za mc. I když zas nadruhou stranu už takhle je MC ve světe hrozně moc.

Pokud máš moc +5 platu nahazej je do charity nebo rozdej trenujícím v cechu. :)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Neplnte si truhlice vecma ktery nepouzivate. To je radeji rozdejte, pouzivejte, nebo nezbirejte
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

A co takhle dát do recyklátorů nějaké ty brnění např +20 platy, ale stím že by tam nemusely být pokaždé a vždy jenom jedna část(random)...dal bych to do težších dungů (v pride bych ten recyklátor posunul o něco dál)... Bylo by to něco jako s ac traderem, že by to vždy hodilo random část akorát by nebyla jistota, že pokaždé co půjdu to pride tam na výběr ty pláty budou... Lidi by častěji do dungů tahali MC a sem tam by se sněma třeba i umřelo + by tam byla možnost i na nějaké to brnění... ovšem nevím zda to by to šlo nascriptit
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Už zbraně byla chyba, která se teď napravuje. Pochybuju že by zavedení plátů do recyklátorů mělo nějakej jinej efekt, než přesycenost trhu plusovejma plechama, teď, když už mají lidi plný banky +9 zbraní a MCčka se prodávají i za 4gp kus.

Pokud jde o odliv slabejch pluskovejch brnek a štítů ze serveru našly by se lepší možnosti.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

jenže ty mc se prodávají za 4gp kus jen kvůli tomu, že jich strašně moc padá z reward... asi to, ale bylo uděláno kvůli tomu, že se zavedly soul shardy.

Tak mě jěště napadá, ty zbraně nebyla chyba pamatuju si když jsem byl fakt rád, že sem sehnal 12k mc abyhc si udělal +9 HC (a není tomu zase tak dávno), akorát teď se změnila situace
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Jop, ty konečné rewardy tomu nasadily korunu. 5 nejlepších +9 za průchod 14ti lidí Hytlem? To byl celkem masox :)
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

A co spiše udělat větši využiti ? třeba dat do recyklatoru i nějaky + časti zbroju ? ring, chain, plate... ? Tím by se lepe využilo využiti Mc, a třeba by nějake ztratily.... opravdu jich je strašná spousta. Nebo je prostě omezit...
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Amigor píše:A co spiše udělat větši využiti ? třeba dat do recyklatoru i nějaky + časti zbroju ? ring, chain, plate... ? Tím by se lepe využilo využiti Mc, a třeba by nějake ztratily.... opravdu jich je strašná spousta. Nebo je prostě omezit...
Cetl jsi toto ?
Wlern píše:Osobne bych narval napriklad do deceitu 5kovy platy a ringy. A do despu a nebo do podobnych tezkych dungeonu bych dal treba i ty 20ky platy ( Invuly ne, to je vec, ktera by tam byt nemela.) Jak je to ostatne u stitu. A mozna ze bych z nekterych recyklatoru vyhodil zbrane a dal tam vyse zminovane brneni
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Wlern píše: Cetl jsi toto ?
Asi sem to přehlidl :-)
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Arianna píše:Já spíše nepochopil vyjmutí z recyklátoru +9 LC...káždá postava tam najde zbraň, kterou obleče a je fuk ať je už méně použitelná nebo více... Ale momentálně se věc má tak, že druid si v recyklátoru neudělá nic na střílení... Pokud ovšem to v nějakém recyklátoru není jinak, navštivil jsem zatím 2 a tam nebyly
hledej šmudlo :wink:
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Stejně sou ty MC hnus. Musim si do toho rejpnout. MC je cim dal vic a stava se z nich (at si gm team rika co jak chce ze neni/nema byt) cim dal vic vyznamnej zdroj equipu. Podle me to je ale celou dobu jen fix spatnyho nastaveni vetsiny zbrani. Nepremejsli se, misto dalsiho cpani velkyho mnozstvi MC do obehu, nad nejakou vyznamnejsi spolecnou revizi zbrani a stitu, aby nebyla z kazdyho druhu zbrani a celkove stitu vzdy jen jedna nejuniverzalenejsi a nejvyhodnejsi kombinace? Pripadne alespon snizit maximalne pocet tehle nejlepsich zbrani/stitu a donutit lidi prostym nedostatkem pouzivat i ty slabsi? Acarus nekde psal, ze to dycky bude tak, ze lidi tu nejlepsi kombinaci budou lidi pouzivat a zadnou jinou. Myslim ze to jde nastavit tak aby nebyla zadna takhle nejvyrazneji nejlepsi kombinace, nebo alespon udelat tak aby toho nejlepsiho byl takovy nedostatek, aby to nemohl mit kazdy.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Morph
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Morph »

Inkvizitor Dan píše:Acarus nekde psal, ze to dycky bude tak, ze lidi tu nejlepsi kombinaci budou lidi pouzivat a zadnou jinou. Myslim ze to jde nastavit tak aby nebyla zadna takhle nejvyrazneji nejlepsi kombinace, nebo alespon udelat tak aby toho nejlepsiho byl takovy nedostatek, aby to nemohl mit kazdy.
Jak to udělat? Zkus být konkrétní.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Takže chceš vzít lidem svobodu rozhodnutí co si vezmou za eqip? Ať si každej hrač nosí co chce! Proč furt revize, revize a zase revize? Stačilo by aby se zmenšil přisun MC do světa, když z reward padali prachy bylo to o dost lepší a nikomu to nevadilo. Ale mrvit zbraně a štíty to mi přijde jako ptakovina. NECHTE HRAČE AŤ SI HRAJI S ČÍM CHTĚJI!!!!!! A pokud se ti nelíbí nejlepší kombinace zbraň/štít tak si ji prostě nenos.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

erunno píše:Takže chceš vzít lidem svobodu rozhodnutí co si vezmou za eqip? Ať si každej hrač nosí co chce! Proč furt revize, revize a zase revize? Stačilo by aby se zmenšil přisun MC do světa, když z reward padali prachy bylo to o dost lepší a nikomu to nevadilo. Ale mrvit zbraně a štíty to mi přijde jako ptakovina. NECHTE HRAČE AŤ SI HRAJI S ČÍM CHTĚJI!!!!!! A pokud se ti nelíbí nejlepší kombinace zbraň/štít tak si ji prostě nenos.
Bud v klidu pokud by se necim hybalo, tak jedine ve prospech tech min pouzitelnych zbrani. Takze s zadnejma ( halama, lbackama, maulama) se oslabovat nebudou.

Prisun MC. Je adekvatni, krome hythu a ankhu, coz se nejak fixne. Z recyklatoru nelze ziskat vyse zminene zbrane, a propo vzdy jsem slysel jak ma plech tezky zivot v pvp trebas, ze musi nosit +1 halu etc.
Odpovědět