Magic coins
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Magic coins
Zdárek párek, měl bych směrovaný dotaz na GM, neuvažuje se o zdražení zbraní za magic coins nebo omezení mc ve světě ?
Důvod je prostý, zbraní +9 má každý po klobouk a mc padají všude mraky, by se místo mc do reward gate mohlo zavést raději 10 AC třeba nebo cokoliv jiného.
Důvod je prostý, zbraní +9 má každý po klobouk a mc padají všude mraky, by se místo mc do reward gate mohlo zavést raději 10 AC třeba nebo cokoliv jiného.
Re: Magic coins
nesmysl.. z řeky sice padá kotel MC, ale jinde žádná sláva.. navíc použitelný zbrane jsou drahý jako prase.Otec Z Nebes píše:Zdárek párek, měl bych směrovaný dotaz na GM, neuvažuje se o zdražení zbraní za magic coins nebo omezení mc ve světě ? .
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Zbraní je ve světě víc než dost, MC taky, takže změna nabídky v traderu místo zbraní za mystiky, hvezdny prach nebo cokoliv pouzitelneho by nebyl od veci, klidne bych nvarhnul za 50-100k mc moznost zakoupeni lvl 5 mapy
Na zacatku pises o omezeni mc protoze vis, ze slovo omezit ma u gm uspech, ale myslim, ze to pises jen proto, ze mas neceho malo a to chces, aby se zavedloOtec Z Nebes píše:Zbraní je ve světě víc než dost, MC taky, takže změna nabídky v traderu místo zbraní za mystiky, hvezdny prach nebo cokoliv pouzitelneho by nebyl od veci, klidne bych nvarhnul za 50-100k mc moznost zakoupeni lvl 5 mapy
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Víš co vymyslel ten co myslel ? (ho***)
Já bych nejradší ty tradery zrušil úplně, jestli ti jde o tohle...
Já bych nejradší ty tradery zrušil úplně, jestli ti jde o tohle...
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pravda je ze MC je vsude plno a po poslednich zmenach recyklatoru hodne ztratily na cene...sam jich mam hromadu, do dungu to pokazdy zapomenu vzit, +9tek mam tak akorat diky lvl 9 pokladum v low dungach, a kdyby mi misto 6k MC v drowch dalo 6k SS regu byl bych mnohem radsi.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nezlob te se, ale tím, že se obtížneji dají sehnat lepší +9 (WF, WM, Hala a Barda) bude mít docela velký dopad na nové hráče, né každý měl tu možnost si namamonit +9 na trhu... a nevím jak vám, ale mě již docházejí ... z monster padá jinej šubruňk a poklady jsou většinou prázdne nebo je tam MWL, elven log, kameny atp.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Aktivne dunguju - zbrani mam dost, ne moc, ale tak akorat abych kdyz lehnu mel nahradni. Myslim ze system funguje vcelku dobre, jen MC je zbytecne moc, vetsina lidi co znam toho ma desitky az stovky tisic doma.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
To jen ty "mamoneri" maj MC hromady. Neřikam že se nedaj MCčka sehnat na trhu za 4 gp, to je jiná věc. I když převážně hraju Clerika, tak mi tam schází v nabýdce +9 WM ( stejně jedinej Trade kde sem měnil byl v Pride a ani sem si nevšiml +9 WM jestli je nebo ne, protože sem si raději sehnal levnou +9 HC pro Ostrostřelce, kterej využije zbraň víc než Clerik, kterému stačí do ruky +5 WM a do batohu +9 HP. Ale jak řikam na Solovky ( třeba ten po..elanej Quest ) Si budu muset sehnat WM, a jsem zvědavej jak se bude měnit cena.Inkvizitor Dan píše:Aktivne dunguju - zbrani mam dost, ne moc, ale tak akorat abych kdyz lehnu mel nahradni. Myslim ze system funguje vcelku dobre, jen MC je zbytecne moc, vetsina lidi co znam toho ma desitky az stovky tisic doma.
MC je opravdu přehršel.....výběr zbraní z nich je velmi omezen....žádné slušné MF zbraně tam nejsou, odebrala se i možnost si brát LC....btw z hytlu je 5k MC z ankhu tušim 4k mc .....to je prostě moc.......jinak radši bych apeloval na přidání karma bonusu do reward gate
Pokud někdo má moc mc, potažmo +9 zbraní, může si je enchantovat soul shardama. Při procesu enchantování se těch +9 zbraní dost zničí.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Ani jsem to nemusel psát. Asi budeš můj tiskový mluvčí.Corax píše:Pokud někdo má moc mc, potažmo +9 zbraní, může si je enchantovat soul shardama. Při procesu enchantování se těch +9 zbraní dost zničí.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
To je ale blabol. Kdyz chodis middle a tezsi dungy, +9 zbran ti bud padne, nebo mas gp na to si ji koupit, nebo mas MC a vytahnes ji z recyklatoru, nebo si v nejhorsim udelas +9 pomoci shardu. Nechodis tyhle dungy, tak mas smulu ( navic mas vcelku sanci jeste k tomu lvl 9 pokladu v low dungach). Hracum co chodej jen low by +9 zbrane ani nemeli patrit do ruky. Na pruchod dungu to nepotrebujes a neni to odpovidajici tvym hracskym vykonum.Driana píše:To jen ty "mamoneri" maj MC hromady. Neřikam že se nedaj MCčka sehnat na trhu za 4 gp, to je jiná věc. I když převážně hraju Clerika, tak mi tam schází v nabýdce +9 WM ( stejně jedinej Trade kde sem měnil byl v Pride a ani sem si nevšiml +9 WM jestli je nebo ne, protože sem si raději sehnal levnou +9 HC pro Ostrostřelce, kterej využije zbraň víc než Clerik, kterému stačí do ruky +5 WM a do batohu +9 HP. Ale jak řikam na Solovky ( třeba ten po..elanej Quest ) Si budu muset sehnat WM, a jsem zvědavej jak se bude měnit cena.Inkvizitor Dan píše:Aktivne dunguju - zbrani mam dost, ne moc, ale tak akorat abych kdyz lehnu mel nahradni. Myslim ze system funguje vcelku dobre, jen MC je zbytecne moc, vetsina lidi co znam toho ma desitky az stovky tisic doma.
PS: Ani ten quest na klera neudelas bez navstevy tezkyho dungu

professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Nevim mě zrovna +9 WM nepadlo dobrej rokInkvizitor Dan píše:......
To je ale blabol. Kdyz chodis middle a tezsi dungy, +9 zbran ti bud padne, nebo mas gp na to si ji koupit, nebo mas MC a vytahnes ji z recyklatoru, nebo si v nejhorsim udelas +9 pomoci shardu. Nechodis tyhle dungy, tak mas smulu ( navic mas vcelku sanci jeste k tomu lvl 9 pokladu v low dungach). Hracum co chodej jen low by +9 zbrane ani nemeli patrit do ruky. Na pruchod dungu to nepotrebujes a neni to odpovidajici tvym hracskym vykonum.
Co sem slyšel Shardama nejde vylepšovat menší než +9 zbraň a Ebon Logy hodně fízujou, už sem si zničil dost zbraňí
Driana píše:Nevim mě zrovna +9 WM nepadlo dobrej rokInkvizitor Dan píše:......
To je ale blabol. Kdyz chodis middle a tezsi dungy, +9 zbran ti bud padne, nebo mas gp na to si ji koupit, nebo mas MC a vytahnes ji z recyklatoru, nebo si v nejhorsim udelas +9 pomoci shardu. Nechodis tyhle dungy, tak mas smulu ( navic mas vcelku sanci jeste k tomu lvl 9 pokladu v low dungach). Hracum co chodej jen low by +9 zbrane ani nemeli patrit do ruky. Na pruchod dungu to nepotrebujes a neni to odpovidajici tvym hracskym vykonum.
Co sem slyšel Shardama nejde vylepšovat menší než +9 zbraň a Ebon Logy hodně fízujou, už sem si zničil dost zbraňí
Aha takže když ti řeknu že když dáš soul shard na +9 udělá ti to zní hned +20 tak tomu taky uvěříš? Radil bych ti nejdřív to zkusit a pak až psát takový voloviny že si to slyšel
Já spíše nepochopil vyjmutí z recyklátoru +9 LC...káždá postava tam najde zbraň, kterou obleče a je fuk ať je už méně použitelná nebo více... Ale momentálně se věc má tak, že druid si v recyklátoru neudělá nic na střílení... Pokud ovšem to v nějakém recyklátoru není jinak, navštivil jsem zatím 2 a tam nebyly
-
- Inkless
Áno, áno, dobrá připomínka, jen už tušim, jak bude vypadat opověd GM.Arianna píše:Já spíše nepochopil vyjmutí z recyklátoru +9 LC...káždá postava tam najde zbraň, kterou obleče a je fuk ať je už méně použitelná nebo více... Ale momentálně se věc má tak, že druid si v recyklátoru neudělá nic na střílení... Pokud ovšem to v nějakém recyklátoru není jinak, navštivil jsem zatím 2 a tam nebyly

Jeslti se to nikoho nedotkne tak bych se ještě rád zeptal na něco mimo tohle téma, nechce se mi kvůli tomu zakládat nové... Nezdá se vám (hráčům co mají druida), že +25 ringy padají mnohem méně než chainy? 

Podle me ty ringy padaj vic jak chainy:) a z chainu padaj hlavne porad nohy a hrude kdyz uz:p