Craftsman
- Davissman
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Re: Craftsman
Přidávám se na stranu Miriho co se týká leoparda pro crafta. Viděl jsem Miriho nejednou v akci kdy pk prsk padnul na zem jak koroptev a pk mlátilo hlavou o zem a nikoliv Miri! Ono dostat skládačkou po papule od crafta znamená IK pro prska pokud se povede effekt, ale kolikrát i bez něj. Je vidět, že pan vážený Retromancer je v pvp naprostý bůh a proto nám může říkat co s craftem lze a co s ním nelze... na to se ptej Miramara. Má o tom určitě vetší ponětí než-li ty... Hloupé narážky jako "Místo smíchu se zkus naučit psát česky." si nech od cesty, protože na ně neni nikdo zvědavej. Pokud máš nějaký problém s vyjadřováním tak zkus doktora v Bohnicích... Přijde mi totiž, že se víc snažíš útočit na Miramara než-li diskutuješ k tématu...
Miri něco navrhnul a návrh to neni vůbec špatnej. Leopard pro crafty by mohla být alespoň ňejaká pomoc=)
Miri něco navrhnul a návrh to neni vůbec špatnej. Leopard pro crafty by mohla být alespoň ňejaká pomoc=)
Kazdej jednou pozna k cemu je urcen
REtromancer, ty opravdu kecas zasadne jen do toho, o cem vis absolutni nic?;]
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Takže teď už se bavíme o craftech s mystikem a ješte skládačkou? Tak to pak jo, já už myslel, že se bavíme o těch 99 procentech craftů na DP, to mě nenapadlo, že jde o ty 3 ostatní
Jestli vím nebo nevím prd o PvP X vs craft se můžete leda tak domnívat. Zkusíme dohodu : já vám budu věřit, že Miramar je v PvP naprostý bůh a pobíjí nepřátele svým skládaným krumpáčem po desítkách. Po nocích plení poklady v despu a když má chuť, tak sám brání bránu do Cove proti útočícím pékadlům.
A vy mi zas na oplátku zkuste věřit to, že poznám bezdůvodný lobbing pár tupců, když ho vidím ju?
EDIT : ještě k tomu pravopisu... Nemůžu si pomoci a mít nějakou úctu k jedinci, který si není ani schopen přečíst to, co sám napsal a ohání se "vrozenými" problémy s pravopisem. A už bych se k tomu dál nerad vracel, napsal jsem k tématu pravopisu předtím jednu jedinou větu a strhla se bouře, žeby potrefené husy? Ostatně když se někdo chová jako primitiv, tak s největší pravděpodobností primitivem je. A když někdo píše jako žák prvního stupně základní školy, tak... že?
Jestli vím nebo nevím prd o PvP X vs craft se můžete leda tak domnívat. Zkusíme dohodu : já vám budu věřit, že Miramar je v PvP naprostý bůh a pobíjí nepřátele svým skládaným krumpáčem po desítkách. Po nocích plení poklady v despu a když má chuť, tak sám brání bránu do Cove proti útočícím pékadlům.
A vy mi zas na oplátku zkuste věřit to, že poznám bezdůvodný lobbing pár tupců, když ho vidím ju?
EDIT : ještě k tomu pravopisu... Nemůžu si pomoci a mít nějakou úctu k jedinci, který si není ani schopen přečíst to, co sám napsal a ohání se "vrozenými" problémy s pravopisem. A už bych se k tomu dál nerad vracel, napsal jsem k tématu pravopisu předtím jednu jedinou větu a strhla se bouře, žeby potrefené husy? Ostatně když se někdo chová jako primitiv, tak s největší pravděpodobností primitivem je. A když někdo píše jako žák prvního stupně základní školy, tak... že?
Pááááááááááááán je i mistr na vrozene vady...
podivejme se:)
PROSIM PRECTI SI NASLEDUJICI RADKY, NEZ ZACNES ZAS BLIT...
Vis, kamarade, tebe si clovek vazit taky nemuze, ac mozna pises bez chyb... pises o vecech, kterym nerozumis ani za mak... at uz pvp, nebo toto, nebo cokoliv jineho...
to, ze si nevidel nikdy zadneho krafta se branit pk... vubec neni duvod k tomu, aby jsi tu nekoho napadal z "bezduvodneho" lobingu...
nechapu, co ti tak vadi na tom, ze nekteri lide, hraji jedno povolani(pravdepodobne crafta nemas)... to povolani je kraft... a ze je zmena klamaku ovlivnila vice, nez si tvoje tupa palice dokaze predstavit...
a tak tu upozornují, ze zmena je ovlivnila mozna vice, nez GM domysleli a chteji dostat odpovedi, zda-li takova mira omezeni pro jejich povolani je chtena...
a to, ze jsou to jen tri bojovy crafti na servru, vubec neni duvod, proc by meli byt urazeni...
PROSIM PRECTI SI NASLEDUJICI RADKY, NEZ ZACNES ZAS BLIT...
Vis, kamarade, tebe si clovek vazit taky nemuze, ac mozna pises bez chyb... pises o vecech, kterym nerozumis ani za mak... at uz pvp, nebo toto, nebo cokoliv jineho...
to, ze si nevidel nikdy zadneho krafta se branit pk... vubec neni duvod k tomu, aby jsi tu nekoho napadal z "bezduvodneho" lobingu...
nechapu, co ti tak vadi na tom, ze nekteri lide, hraji jedno povolani(pravdepodobne crafta nemas)... to povolani je kraft... a ze je zmena klamaku ovlivnila vice, nez si tvoje tupa palice dokaze predstavit...
a tak tu upozornují, ze zmena je ovlivnila mozna vice, nez GM domysleli a chteji dostat odpovedi, zda-li takova mira omezeni pro jejich povolani je chtena...
a to, ze jsou to jen tri bojovy crafti na servru, vubec neni duvod, proc by meli byt urazeni...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem tu psal na co jsem největší odborník : na šmejdy.Mrakoplas píše:Pááááááááááááán je i mistr na vrozene vady...
Vždycky čtu to, na co reaguji, narozdíl od některých lidí.Mrakoplas píše:PROSIM PRECTI SI NASLEDUJICI RADKY, NEZ ZACNES ZAS BLIT...
Nebo cokoli jiného - tedy podle tebe nesmím psát nic, protože jsi ve své neskonalé moudrosti přišel na to, že nevím nic. Gratuluji, jsem rád, žes na to přišel tak brzo, kamaráde můj.Mrakoplas píše:Vis, kamarade, tebe si clovek vazit taky nemuze, ac mozna pises bez chyb... pises o vecech, kterym nerozumis ani za mak... at uz pvp, nebo toto, nebo cokoliv jineho...
Ale prosímtě, kdepak jsem psal, že jsem nikdy neviděl žádného crafta se bránit PK? Naopak jsem viděl hodně craftů se "bránit" PK a to vždy s velice žalostným úspěchem. Ale pravda je, že ony božské crafty z tvých legend jsem opravdu neviděl.Mrakoplas píše:to, ze si nevidel nikdy zadneho krafta se branit pk...
Až začnu někoho napadat, tak to poznáš. Zatím se pouze dobře bavím Ale budu velmi rád poučen, víš vůbec, co to znamená slovo lobbing? Možná bych to měl napsat česky, abys tomu rozuměl. Znamená to prostě prosazování zájmů určité skupiny jedinců u jejich vládců. A to je opravdu to, co tu provádíte, nebo se mýlím?Mrakoplas píše:vubec neni duvod k tomu, aby jsi tu nekoho napadal z "bezduvodneho" lobingu...
Tak ještě jednou : nevadí mi že někdo hraje jedno povolání. Žádný z mých postů není nikde namířen proti žádnému povolání. Dokonce ani proti "kraftům".Mrakoplas píše:nechapu, co ti tak vadi na tom, ze nekteri lide, hraji jedno povolani(pravdepodobne crafta nemas)... to povolani je kraft...
Ale no tak, už zase urážky? Ale nakonec je tohle to jádro pudla - jsem totiž přesvědčen, že craft je povolání, kterého se změna v odshrinku zvířat dotknula naprosto nejméně. Je tohle schopná pochopit zase ta tvoje tupá palice?Mrakoplas píše:a ze je zmena klamaku ovlivnila vice, nez si tvoje tupa palice dokaze predstavit...
Právě ti tři bojoví crafti tu přeci psali něco o hrozně vysoké ceně zostrichů ne? Když se zamyslíš nad tím, že hned o pár postů dál začali mluvit o PvP v mystiku a se skládaným pickaxem, je to trochu k zamyšlení (jsi li toho schopen)Mrakoplas píše:a to, ze jsou to jen tri bojovy crafti na servru, vubec neni duvod, proc by meli byt urazeni...
A jediný, kdo tu byl urážen po celou dobu jsem já (ale už jsem zvyklý)
mno... asi takhleRetromancer píše: Ale prosímtě, kdepak jsem psal, že jsem nikdy neviděl žádného crafta se bránit PK? Naopak jsem viděl hodně craftů se "bránit" PK a to vždy s velice žalostným úspěchem. Ale pravda je, že ony božské crafty z tvých legend jsem opravdu neviděl.
jep, clovek se spatnou gramatikou je smejd... a ty opravdu idiot...
a za druhy, ke quotu, dej si s Mirim ten duel, at oba vime, o cem se tu vlastne bavime... jeho krumpac, pro ty, co ho poznali, je opravdu legendarni... urcite nezabije kazdeho, ale par jich padlo urcite... ale to se musi videt a zazit na vlastni kuzi:p taky sem neveril:p
ne vazne, zkus to...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
ad vase problemy z ktorych sa zajtra zruti svet.
Kraft ma stale zosta.Ked vam vadi pauza tak na jednom staci sediet a druheho vypustit pri dotycnom bojovom ukone.
ad chudobny kraft
Remeselnici byvaju a byvali od prirody bohaty co niektory dokazuju aj skladanimy krumpacmi(a ked ten vas krumpac je taky chuck norris tak na co bojovu zver?:)).Nevravte mi ze si miliony zarabajuci remeselnici nemozu dovolit par jasteric za 10k kus....
este Edit: Ak chce krat zabijat pkcka a chodit dungy mal by si imho spravit iny char.
gp akurat tak :p
Kraft ma stale zosta.Ked vam vadi pauza tak na jednom staci sediet a druheho vypustit pri dotycnom bojovom ukone.
ad chudobny kraft
Remeselnici byvaju a byvali od prirody bohaty co niektory dokazuju aj skladanimy krumpacmi(a ked ten vas krumpac je taky chuck norris tak na co bojovu zver?:)).Nevravte mi ze si miliony zarabajuci remeselnici nemozu dovolit par jasteric za 10k kus....
este Edit: Ak chce krat zabijat pkcka a chodit dungy mal by si imho spravit iny char.
Mrakoplas píše:ano, kraft ztratou leoparda opravdu ztratil... a hodne...
gp akurat tak :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Možná by sis měl někdy dojet na nějaký sraz, aby jsi pod těmi avatary viděl i konkrétní lidi.... docela mě pobavilo, označit zrovna Miriho za prvňáčkaRetromancer píše:A když někdo píše jako žák prvního stupně základní školy, tak... že?
dál už opravdu nebudu šířit OT a omlouvám se za něj, ale o arogantních lidech platí stejná poučka, kterou si aplikoval na primitivy..... další reakce by bylo jen házení perel sviním
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Asi všem neco schází, akorat nekteří jedinci zapomínají co
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
I kdyz me je dany problem uplne lhostejny, tak pro ty kteri neznaji miramar, tak je to blazen do hrani crafta. Nemyslim tim makrovani, ale treba pripravit lidem fire, nebo blbnuti v pvp. Miramar neni zadnej velkej aktivni hrac, nikdy nebude hvezda top dungu. Pro me je to warcraft(ice) a kdyz neco o klamakach a craftovy rekne, verim mu, protoze on o tom aspon neco vi. Jestli jeho nazor, ale zajima ty jedine na kterych zalezi, gm to je vec jina
Retromancer, hrac vasi gildy john dunbar IV byl tusim dobry ve hre, kde mu pomahali bojovi klamaci, urcite by jsi na jeho nazor take dal, kdyz by o nich neco napsal
Retromancer, hrac vasi gildy john dunbar IV byl tusim dobry ve hre, kde mu pomahali bojovi klamaci, urcite by jsi na jeho nazor take dal, kdyz by o nich neco napsal
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
A Dunbar je kraft ze?Pheme píše:hrac vasi gildy john dunbar IV byl tusim dobry ve hre, kde mu pomahali bojovi klamaci, urcite by jsi na jeho nazor take dal, kdyz by o nich neco napsal
Sklb - okrasny clovek
Ano - možná. Nepíše zcela bez chyb. Dle jeho postů je to (*) sice pouze právě proto, že je to jedinecMrakoplas píše:Vis, kamarade, tebe si clovek vazit taky nemuze, ac mozna pises bez chyb...Retromancer píše:EDIT : ještě k tomu pravopisu... Nemůžu si pomoci a mít nějakou úctu k jedinci, který si není ani schopen přečíst to, co sám napsal a ohání se "vrozenými" problémy s pravopisem. A už bych se k tomu dál nerad vracel, napsal jsem k tématu pravopisu předtím jednu jedinou větu a strhla se bouře, žeby potrefené husy? Ostatně když se někdo chová jako primitiv, tak s největší pravděpodobností primitivem je. A když někdo píše jako žák prvního stupně základní školy, tak... že?
. Tak jako tak - k takovým zde ale rozhodně Retromancer nemůže mítRetromancer píše:[..] který si není ani schopen přečíst to, co sám napsal [..]
. Z této rovnice mi vychází, že opovrhuje sám sebou. Neveselé.Retromancer píše:[..] nějakou úctu [..]
(*) Jak se tak zdá, dle úrovně jeho psané češtiny. Pravdou zůstává, že málokterý člověk na světě zvládá dokonale naprosto všechno, takže bych si dovolil tvrdit, že někdo, kdo nezvládá gramatiku může být schopen zvládnout nějakou věc, kterou tento gramatický démon nezvládá. Ale přesto mu to v očích Retromancerových nebude nic platné. Například, pokud by se zjistilo, že Mozart psal dopisy domů s hrubkami, tak by jím Retromancer začal od minuty opovrhovat. Jasné jako facka ;P
Nexios
Zdravím,
na webu v sekci o Blacksmithy se praví, že Iron věcí se dají kovat od 5 do 50 bodů skilu. Zjistil jsem, že iron platemail zbroje (včetně té přilby, která je tam pro ukázku) je možné kovat až od 50 bodů. Mohli by jste to prosím na webu opravit ? Dlouhou dobu jsem nechápal, proč se mi platemail nezobrazuje v menu, než mi ctihodná Lara Craft půjčila stříbné kladívko a róbu.
díky
Elmar
na webu v sekci o Blacksmithy se praví, že Iron věcí se dají kovat od 5 do 50 bodů skilu. Zjistil jsem, že iron platemail zbroje (včetně té přilby, která je tam pro ukázku) je možné kovat až od 50 bodů. Mohli by jste to prosím na webu opravit ? Dlouhou dobu jsem nechápal, proč se mi platemail nezobrazuje v menu, než mi ctihodná Lara Craft půjčila stříbné kladívko a róbu.
díky
Elmar
Z topiku o rangovi:
Starému mistrovi Dalandovi již smrt pomalu klepe na dveře a rád by předal své zkušenosti schopnému nástupci. Ovšem po letech používání jsou již jeho speciální nástroje velmi opotřebené a potřebují nabrousit. Sám je již příliš sláb a nemůže si dovolit vydat se do katakomb plných nebezpečných monster, aby tam na magickém kameni nástroje nabrousil.
Přijmutí úkolu: Buď těžší hádanka na souřadnice vchodu nebo přímo portne dovnitř. Po průchodu kraftík přijde o všechny věci u sebe a dostane pouze potřebné náčiní.
Bude muset nasekat dříví ze stromů a získat peří z ptáčků vyplašeně vyskakujících ze stromů při sekání. Následně si vyrobí šípy a luk aby se mohl odvážit vstoupit do krátkých katakomb plných zlých příšer, kde prokáže, že zbraně, které vyrobí umí také použít. (Bandy buď získá při vstupu, vyrobí je nebo na začátku katakomb bude mumie, ze které bude moct nějaké získat) Katakomby by byly postaveny přiměřeně kraftovým možnostem, ovšem neměl by být extrémně lehký. Na konci nabrousí nářadí které dostal od Dalanda.
Ten mu jej přenechá a předá mu své zkušenosti.
Jeslti zavést nějakou vstupenku nebo časový limit na splnění úkolu už je na posouzení.
Neměl jsem moc co dělat, tak mě napadlo tohle. Myslím, že by to udělalo radost hlavně kraftíkům, kteří se mu více věnují a mají u něj i bojové skilly a umí ho hrát. Buď ten úkol postavit jako opravdu těžký a odměnou by byl předmět na pár použití s minimálním (žádným) fizzem nebo udělat ho lehčí, kde by byl item taky na omezený počet použití, ale fizz by jen snižoval.Ducky píše:Zrovna sme se o tom bavili v guilde HC fizzujou opravdu hodne. Mam tedy navrh: Co nejaky questik pro crafta na nozik, ktery bude pridavat skill bowcraft.
Starému mistrovi Dalandovi již smrt pomalu klepe na dveře a rád by předal své zkušenosti schopnému nástupci. Ovšem po letech používání jsou již jeho speciální nástroje velmi opotřebené a potřebují nabrousit. Sám je již příliš sláb a nemůže si dovolit vydat se do katakomb plných nebezpečných monster, aby tam na magickém kameni nástroje nabrousil.
Přijmutí úkolu: Buď těžší hádanka na souřadnice vchodu nebo přímo portne dovnitř. Po průchodu kraftík přijde o všechny věci u sebe a dostane pouze potřebné náčiní.
Bude muset nasekat dříví ze stromů a získat peří z ptáčků vyplašeně vyskakujících ze stromů při sekání. Následně si vyrobí šípy a luk aby se mohl odvážit vstoupit do krátkých katakomb plných zlých příšer, kde prokáže, že zbraně, které vyrobí umí také použít. (Bandy buď získá při vstupu, vyrobí je nebo na začátku katakomb bude mumie, ze které bude moct nějaké získat) Katakomby by byly postaveny přiměřeně kraftovým možnostem, ovšem neměl by být extrémně lehký. Na konci nabrousí nářadí které dostal od Dalanda.
Ten mu jej přenechá a předá mu své zkušenosti.
Jeslti zavést nějakou vstupenku nebo časový limit na splnění úkolu už je na posouzení.
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
To je hezke moc zajimavej ,i dej dava smysl a ukol hodný zralemu crftikovi šitý na míru Ted jen jetli bohové budou zdílet naše prozby Drzim palce za všechny fiznutel hc
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Napad fajn, questik vymyslenej moc pekne, ale mel bych k tomu par poznamek:
Prisun logu do sveta je omozen a kontrolovan dle meho nazoru. Pri tom prisunu se s tim fizzem zrejme pocita, proto kdyz udelas craft questik, bude sice fajne, ale se snizenym poctem fizznutejch logu se logicky snizi i prisun logu do sveta. Samozrejme nemam potuchu o presnejch statistikach, ale rikam si, aby to neskoncilo tak, ze bude mit 30 craftu na DP kudlicku a log uvidej jednou za uherskej rok....
Kdyz uz, tak quest udelat opravdu HC a dat moznost predelavat logy jen craftum s kudlou.
Prisun logu do sveta je omozen a kontrolovan dle meho nazoru. Pri tom prisunu se s tim fizzem zrejme pocita, proto kdyz udelas craft questik, bude sice fajne, ale se snizenym poctem fizznutejch logu se logicky snizi i prisun logu do sveta. Samozrejme nemam potuchu o presnejch statistikach, ale rikam si, aby to neskoncilo tak, ze bude mit 30 craftu na DP kudlicku a log uvidej jednou za uherskej rok....
Kdyz uz, tak quest udelat opravdu HC a dat moznost predelavat logy jen craftum s kudlou.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
no dane ja ti nevim cim je to omezovane kdyz ti logy padaj na Questu od andrewa, takze pokud to nekdo chodi dokola muze mit logu jak na .........Inkvizitor Dan píše:Napad fajn, questik vymyslenej moc pekne, ale mel bych k tomu par poznamek: