On ho nekdo nuti pouzivat externi programy? To by pak mohla chtit ress i vyprava co umrela na CC prska napr.berny píše: kdyz to nebyla jeho chyba
a pravidlo "pheme ma vzdy pravdu a vsetko vie" je nad alebo pod pravidlom "vsetci su zly, skaredy a kradnu a podvadzaju" ?Pheme píše:Ano, pravidlo "vsem stejne" je na stupnici niz nez pravidlo, "je to free shard a gm se muze rozhodnou jak mu libo"
Nadavat na to se sice muze, ale nema to zadny vyznam. Stejne tak, kdyz by gm nekomu verejne s necim pomohlo, nebo neco dalo a druhym ne. Tak je sice povoleno mluvit o spravedlnosti, ale pravidlo "je to free shard a gm se muze rozhodnou jak mu libo" to vse maze ze stolu
Hrejte jak to jde, kdyz neco buguje at uz ve vas prospech, nebo neprospech vyhnete se tomu
Nebudte smutni jestli druzi podvadi, nebo je jim pomahano a uklidnujte se tim, ze gm ve vysledku delaji tu hru i pro vas
Wizzy píše:On ho nekdo nuti pouzivat externi programy? To by pak mohla chtit ress i vyprava co umrela na CC prska napr.berny píše: kdyz to nebyla jeho chyba
Sam jsi hovinkoMrakoplas píše:Ouh! monstr hovinko si zas vypustil z papulky Wiziku...
pada i cisty klient... ale to ty nevis, protoze si nikdy normalniho hrace na cistem klientu nepotkal...
to Amon tu ma jednoho tru skill hrace co jede na cistym a i on ma cc...
jak rikam, monstr hovinko:p
twe kamaráde nehltej to tolik..Mrakoplas píše:......
Mraku, za 4 měsíce prvního hrají na čistym klientu, s vykopáním z dolu, s pvp warem a pvm negrem mi klient nespadl ani jednou... spíš by sis měl dát do kupy ten tvuj šrot, kterýmu říkáš PC,... třeba by to přestaloMrakoplas píše:
Kdyz by neznal nekoho kdo hraje na cistem klientu x roku a nevidel ho psat cc, tak by to sem asi nepsal, pokud te to teda vubec zajimaNeverdie píše:Mraku, za 4 měsíce prvního hrají na čistym klientu, s vykopáním z dolu, s pvp warem a pvm negrem mi klient nespadl ani jednou... spíš by sis měl dát do kupy ten tvuj šrot, kterýmu říkáš PC,... třeba by to přestaloMrakoplas píše: