Zajímá mě názor na situaci
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímá mě názor na situaci
Je to naprosto stejný případ jako odnášení propadlých nájmů z cove. Jeden GM to pro hráče rád udělal, aby se s tím nemuseli tahat a co čert nechtěl, teď to hráči chtějí po všech GM a nejlépe na zavolání telefonem Není nic špatného na tom pomoct, když můžu, ale u GM se z toho pak stane pravidlo, které hráči budou chtít pokaždé a za chvíli by GM naopak nedělali nic jiného, než zkoumali, jestli šlo v případě XY opravdu o chybu hry, nebo o úmysl. Nebo si myslíte, že by to bylo jinak?
On ho nekdo nuti pouzivat externi programy? To by pak mohla chtit ress i vyprava co umrela na CC prska napr.berny píše: kdyz to nebyla jeho chyba
ti ze stredne starych hracu zajiste pamatuji zvedani vyprav pri giga lagach... napsal jste si page "omg lol giga lagy, delej ress" a gm Vas vetsinou zvedlo...
jenze pak najednou sla vyprava, ktera umrela na lagy, ale zrovna nebylo online zadne gm..
a kuku hele... rofl suport, Gilda X dostali ress a my ne...
uplne to same muzete videt na reginaldovi{nebo za koho tu brecel}... kamosovi kdysi nejake velmi hodne gm odneslo truhly... a dnes se Omgackuje "JAK SI MUZETE DOVOLIT MI RICT,ZE TO NEDELATE, KDYZ STE JE KAMARADOVI ODNESLI,OMG SUPPORT" ...
Divim se, ze se stale divite, ze se snazi jet vsem stejne...
ani je totiz nebavi topiky s nazvem Gilda X ma Support... atp...
jenze pak najednou sla vyprava, ktera umrela na lagy, ale zrovna nebylo online zadne gm..
a kuku hele... rofl suport, Gilda X dostali ress a my ne...
uplne to same muzete videt na reginaldovi{nebo za koho tu brecel}... kamosovi kdysi nejake velmi hodne gm odneslo truhly... a dnes se Omgackuje "JAK SI MUZETE DOVOLIT MI RICT,ZE TO NEDELATE, KDYZ STE JE KAMARADOVI ODNESLI,OMG SUPPORT" ...
Divim se, ze se stale divite, ze se snazi jet vsem stejne...
ani je totiz nebavi topiky s nazvem Gilda X ma Support... atp...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Ano, pravidlo "vsem stejne" je na stupnici niz nez pravidlo, "je to free shard a gm se muze rozhodnou jak mu libo"
Nadavat na to se sice muze, ale nema to zadny vyznam. Stejne tak, kdyz by gm nekomu verejne s necim pomohlo, nebo neco dalo a druhym ne. Tak je sice povoleno mluvit o spravedlnosti, ale pravidlo "je to free shard a gm se muze rozhodnou jak mu libo" to vse maze ze stolu
Hrejte jak to jde, kdyz neco buguje at uz ve vas prospech, nebo neprospech vyhnete se tomu
Nebudte smutni jestli druzi podvadi, nebo je jim pomahano a uklidnujte se tim, ze gm ve vysledku delaji tu hru i pro vas
Nadavat na to se sice muze, ale nema to zadny vyznam. Stejne tak, kdyz by gm nekomu verejne s necim pomohlo, nebo neco dalo a druhym ne. Tak je sice povoleno mluvit o spravedlnosti, ale pravidlo "je to free shard a gm se muze rozhodnou jak mu libo" to vse maze ze stolu
Hrejte jak to jde, kdyz neco buguje at uz ve vas prospech, nebo neprospech vyhnete se tomu
Nebudte smutni jestli druzi podvadi, nebo je jim pomahano a uklidnujte se tim, ze gm ve vysledku delaji tu hru i pro vas
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a pravidlo "pheme ma vzdy pravdu a vsetko vie" je nad alebo pod pravidlom "vsetci su zly, skaredy a kradnu a podvadzaju" ?Pheme píše:Ano, pravidlo "vsem stejne" je na stupnici niz nez pravidlo, "je to free shard a gm se muze rozhodnou jak mu libo"
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Kdyz by me to napsal nekdo slusnej tak prosim, ale ty?
je hele, zlodej shadowsong si dovoluje vubec mluvit:p
soupej nohama a mlc, lmo:p
soupej nohama a mlc, lmo:p
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
oh, ok. or wait a sec
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Wizzy píše:On ho nekdo nuti pouzivat externi programy? To by pak mohla chtit ress i vyprava co umrela na CC prska napr.berny píše: kdyz to nebyla jeho chyba
Jojo, světa pan wizzy hraje na pure clientovi. Bez si raději upravit ceník na web, mas to zastaraly.
Ouch! Jsem nenapsal ze hraju na cistym klientovi pokud vim. CC je zpusobeny pomocnym programem a ten povinej neni. ;)
Ouh! monstr hovinko si zas vypustil z papulky Wiziku...
pada i cisty klient... ale to ty nevis, protoze si nikdy normalniho hrace na cistem klientu nepotkal...
to Amon tu ma jednoho tru skill hrace co jede na cistym a i on ma cc...
jak rikam, monstr hovinko:p
pada i cisty klient... ale to ty nevis, protoze si nikdy normalniho hrace na cistem klientu nepotkal...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Sam jsi hovinkoMrakoplas píše:Ouh! monstr hovinko si zas vypustil z papulky Wiziku...
tak kamarade od tebe ... mne to fakt trapi:((
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Pristup srat na vsechny je nejhorsi mozny, dyz se pomahalo nekterym tak aspon bylo o cem debatit a nad cim se rozcilovat, ale furt to slo brat s nadhledem. Ovsem ve chvili kdy se nasadila politika srat na vsechny tak vysledek je jen znechuceni vsech kteri maji nejaky problem. Casy supportu byli imho lepsi. Aspon bylo o cem tlachat na foru a na mape.
Svatý bojovník bez víry
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
twe kamaráde nehltej to tolik..Mrakoplas píše:......
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Mraku, za 4 měsíce prvního hrají na čistym klientu, s vykopáním z dolu, s pvp warem a pvm negrem mi klient nespadl ani jednou... spíš by sis měl dát do kupy ten tvuj šrot, kterýmu říkáš PC,... třeba by to přestaloMrakoplas píše:
Kdyz by neznal nekoho kdo hraje na cistem klientu x roku a nevidel ho psat cc, tak by to sem asi nepsal, pokud te to teda vubec zajimaNeverdie píše:Mraku, za 4 měsíce prvního hrají na čistym klientu, s vykopáním z dolu, s pvp warem a pvm negrem mi klient nespadl ani jednou... spíš by sis měl dát do kupy ten tvuj šrot, kterýmu říkáš PC,... třeba by to přestaloMrakoplas píše:
jak pise pheme, mame v gilde cloveka, ktery hraje na obyc klientu nekolik let(nevim, jestli nekdy zkusil neco jineho) ... a videl jsem ho napsat cc:)
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Vymlouvá se každý
Mně to třeba nepadalo ani s yokem v době, kdy všichni brečeli, že nutně potřebují Phoenix, protože to v Despu, Pride atd. padá...zajímavé...
Mně to třeba nepadalo ani s yokem v době, kdy všichni brečeli, že nutně potřebují Phoenix, protože to v Despu, Pride atd. padá...zajímavé...
Ou tak to jsi asi těžce vyvolený nebo lžeš
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...