Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!

Příspěvek od Retromancer »

Reward systém, jak bys zjistil, pokud by sis můj návrh přečetl, by byl naprosto stejný pro PK hráče, jako pro O/Ch hráče.

Jediné, k čemu by z logiky věci relogovací pauza sloužila, by bylo právě zabránění rychlého pojezdu. Chápu, proč ti to vadí, chápu, proč ti to připadá likvidační. Ale právě proto je to nutné 8)
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

berny píše:Ne to asi nejde splnit, a je to blbost.... Ale jestli ti to udělá radost, tak třebas běhame cove pvp-(jsme na red) a jdeme pojezd pak. takze jsme pure red.
A ja myslel, ze PURE RED je nekdo, kdo hraje JEN a POUZE PK se vsemi jeho PRO a PROTI. Kdyby to tak bylo, tak bych i za Vas loboval, ale vzhledem k tomu, ze to tak z 99% neni, tak nikoliv.

Strasne se mi libi, jak tady brecite. Ale v realu to je tak, ze kdyz nekam jde vyprava, tak si dava uz bacha, kdyz vubec je v baraku, pri ceste k portu, proste kdykoliv. A diva se koho cestou potka. Zda nahodou dotycnou MODROU postavu neloguje nejake PK, ktere to ihned rekne ostatnim, ze tam a tam jde vetsi skupina tim a tim smerem. Tak ze tady nerikejte, ze musite jenom obihat dungy, aby jste vubec neco zjistili. Staci litat s modrakem. Delat si, co potrebujete. Nejlepe se motat kolem GH aktivnejsich guild ci hracu a je to. :evil:

Tak ze jsem pro PK nebo modrak na uctu, at se vi, kdo co je zac. I kdyz to by se zase muselo zmenit to, ze je mozne vlastnit jen jeden ucet, atd. Tak ze i tak jsme zase zpatky.

Opet se budu vracet k Retromancerovu navrhu. Bylo by dobre ze strany GM si ho aspon promyslet a zvazit, zda je to v nasem svete technicky i prakticky mozne a vyjadrit se k tomu. :idea:
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Bizon píše: Opet se budu vracet k Retromancerovu navrhu. Bylo by dobre ze strany GM si ho aspon promyslet a zvazit, zda je to v nasem svete technicky i prakticky mozne a vyjadrit se k tomu. :idea:
ten kdo napise tohle
Hloupost. Ti hráči, kterým jde o PvP přejdou tam, kde se budou bavit pravou PvP hrou - a to bude O/Ch (teď mluvím o systému funkčních reward). U PK zůstanou ti, které baví způsobovat bezmocný pláč a skřípění zubů ostatním, nejlépe bezmocným craftům v dolech.
Nemuze vznaset navrhy ohledne pvp systemu, protoze o danem tematu, jak je videt, nema ani nejmensi tuseni, je to smutne ale je to tak.
Nejde mit all blu/red a jak si sam naznacil je spoustu accountu.
Pokud nechcete pojezdy dungu, fajn zakazte je, ale chci mit jako alternativu funkcni reward, chci si za nej koupit barak, slozit skladacku a vsemozny dalsi veci ktery k pvp zivotu proste patri, tak kde je problem?
Tim ze by se rusily pojezdy se zase muzou zrusit lockovaci poklady a celkove se muzou ve vsech dungach degradovat a bude pokoj.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Bizon píše:
berny píše:Ne to asi nejde splnit, a je to blbost.... Ale jestli ti to udělá radost, tak třebas běhame cove pvp-(jsme na red) a jdeme pojezd pak. takze jsme pure red.
A ja myslel, ze PURE RED je nekdo, kdo hraje JEN a POUZE PK se vsemi jeho PRO a PROTI. Kdyby to tak bylo, tak bych i za Vas loboval, ale vzhledem k tomu, ze to tak z 99% neni, tak nikoliv.
No a tady jsi strašně mimo, protože například u nás je opravdu hodně lidí, kteří hráli pure PK.... přesně takové, o kterém mluvíš, ale systém nás - konkrétně teda s čistým svědomím jmenuju minimálně sebe a Mikyho Moru (určitě je nás víc, ale do tvých parametrů by se nevlezli s tím, že si zašli občas za blue char dung) - dokopal k tomu, s tím, jak je nastavený, že jsme si udělali modráky a dopadlo to tak jak to dopadlo... zase se vracíme k tomu, že pro pk tu není vpodstatě nic, co by se dalo hrát, kromě 15 vs 4 cv pvp, nebo pojíždění nepojezditelných dungů. Ještě před pár lety například mě ani nenapadlo, že bych, když lognu, šel hrát modráka... teď musím. Nebo ano, můžu zase odlognout, nebo... jít do cv a následně odlognout. Blue/Pk server 4ever. A ano, teď už jen nadávám a brblu, protože návrh jste ode mě slyšeli a nemyslím, že nějak zaujatej.
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Vitasho píše:
Latos píše:
Nun píše:kto chce byt v O/CH, nemal by mať pk a je to vybavené, vyhne sa stretu zaujmov (ísť pojet Pkčka, alebo relognuť a ísť pojet výpravu v dg)... Retromancer tu načrtol pár šikovných nápadov, ako oživiť frakcie, tak už len dúfať, že sa niekto toho chytí a skúsi sa s tým niečo spraviť...
Souhlas..
Dneska hrajou frakci z 90% PKčka. K čemu mi jako frakčnímu je jinej frakční hráč, když radši jede mě s jeho PK kamarádem..

Jak říkal Retromancer, hráč by mohl hrát buď za O/CH/PK a mohl by patřit jen do jedné skupiny + k tomu nějak šikovně provedený reward systém pro tyto skupiny, aby si na sebe pvp hráč mohl vydělat.

Otázka je co k tomu řeknou GM, pokud se vůbec vyjádří. Určitě by s tím bylo hodně práce, ale chtěli ste návrh a myslím že Retromancer jeden takovej návrh položil na stůl. Teď je na GM co řeknou a jestli má smysl se s tím vůbec dál zabývat.
Takže znepříjemníme, nebo znemožníme PK hru za frakci. Ještě k tomu lépe nastavíme reward systém, ať za za boj proti PK nemusíme nic platit. Már rád nezaujaté nápady :p
Nevím kde si co četl o znemožňování hry pro PK a mamonu pro frakce, ale pokud dobře čtu tak jsem do reward systému zahrnul všechny..

Edit: Jinak vidím problém v tom, že PKčkům nevyhovuje nic co by je mohlo připravit o jeden podělanej obrázek goldu a nejradši by měli gate do dungu co by skákali modrákům přímo na hlavu, jak už tu někdo zmínil...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše:Oba dva posty nahoře.
Líbí se mi jak moc vážně jsi vzal mojí větu o zabíjení craftů v dolech 8) To jen tak na okraj, bylo to myšleno s hodně velkou nadsázkou, cehož si lze celkem dobře všimnout. Teď k té likvidaci pojezdů v dungách - kde to proboha vidíš? Já jen píšu, že pokud už by vzniknul systém, díky kterému by hráči mohli hrát volné PvP za order a chaos strany, bylo by dobré, aby ti samí hráči nemohli pojíždět výpravy. Jediný způsob, jak jim to znesnadnit, je relogovací pauza - napadá tě jiná možnost? Kraviny jako jeden account, nebo všechny postavy na accountu neberu jako relevantní možnosti.

Nikdo tedy nechce po nikom, aby své PK postavy nehrál, nebo je jakkoli omezoval - jediné co bych rád aby z toho nakonec vyšlo je :

1) pokud chci hrát PvP ve světě a bavit se prakticky bez nutnosti předchozího hromadění spotřebáku, platím za tu možnost tím, že nechám bavit se i PvM hráče.
2) pokud dostanu chuť pojíždět dungeony nebo lovit rangery, bojovat s O/Ch, lognu svou PK postavu a zase se budu věnovat tomuhle. Pokud jsem předtím běhal za O/Ch, počkám tu nutnou dobu (dle rozumného zvážení) a klidně si během ní lognu modrého crafta/kvedlačku a mrknu na díl seriálu.

Prostě to směřuje k tomu, aby nikdy nemohla nastat situace :

3) hraju si PvP za Ordera, kámoš mi píše, že vidí skupinku modráků, jak lezou do wrongu, přelognu z Orderáka na PK a jdu uspořádat pojezd.

Co na tomhle je proboha diskriminačního, nebo omezujícího? Je to naprosto fér.
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Retromancer píše:Kraviny jako jeden account, nebo všechny postavy na accountu neberu jako relevantní možnosti.
Nemyslim si, ze jsou to kraviny, ale je to Tvuj nazor. Funguje to takhle na jinych servrech a nekde dokonce muzes mit jen jednu postavu a dle Tveho pusobeni ve hre muze dostat druhou a dalsi. Tim se oddeluji prasata od ostatnich hracu. Ale jak jsem rekl, je to Tvuj nazor.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Bizon píše:
Retromancer píše:Kraviny jako jeden account, nebo všechny postavy na accountu neberu jako relevantní možnosti.
Nemyslim si, ze jsou to kraviny, ale je to Tvuj nazor. Funguje to takhle na jinych servrech a nekde dokonce muzes mit jen jednu postavu a dle Tveho pusobeni ve hre muze dostat druhou a dalsi. Tim se oddeluji prasata od ostatnich hracu. Ale jak jsem rekl, je to Tvuj nazor.
Ano, ale tam se ten shard s tímto pravidlem zakládá. Jekékoli nucené nebo "dobrovolné" mazání a zakazování postav bych rozhodně nedoporučoval. Krom toho by to ani nebylo nutné, pokud by se systém hry nastavil tak, aby relogování mezi jednotlivými PvP frakcemi nebylo nijak výhodné.
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

berny píše:
Nun píše:kto chce byt v O/CH, nemal by mať pk a je to vybavené, vyhne sa stretu zaujmov (ísť pojet Pkčka, alebo relognuť a ísť pojet výpravu v dg)... Retromancer tu načrtol pár šikovných nápadov, ako oživiť frakcie, tak už len dúfať, že sa niekto toho chytí a skúsi sa s tým niečo spraviť...
Jenže realita je taková, že takovych 60-80% pvp komunity tvoří hráči hrajicí i red chary. tzn. když zakážeš vstup pk do frakce tak tam podle me nebude mit kdo vlezt.
Teraz tam môžu byť hráči čo majú PK, sú tam a k čomu je to dobré, keď to nefunguje...
Vitasho píše:Takže znepříjemníme, nebo znemožníme PK hru za frakci.
A ako by si to vyriešil ty?
Ako chceš potom riešiť situácie "beháš char O/CH a kamoši ti napíšu, relogni PK tam a tam je modrá výprava, ideme ich pojet..., šup relog a pojazd, samozrejme to platí aj opačne..."
Alebo relog, nerelog, hlavne že to režeme...
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Grim píše:
Otec Z Nebes píše: Přibyla nová GM, ale stejně kvesty pro pk jednou za uherskej rok udělá akorát Acarus... co třeba začit u tohoto.
Proč ne. Nějaký rozumný, který bude mít odezvu u hráčů navrhni.
Dneska si pořádal v Cove kvestík, nevím kdo si z hráčů a na kolik rozumíš PvP, ale snad bych si dovolil drze udělit pár rad ohledně pořádání kvestíku pro tak mentálně pestré osazenstvo jako pvp komunita bezpochyby je.

1) PvP kvesty omezovat na počty hráčů není dobrej tah, kord když se zapojí pak ti co přišli déle místo těch, kteří tam čekali od začátku.
2) Nebylo vůbec ošetřené prasení (Pár modrých pseudopvperů si tam přišlo vybít komplexy rk apod..)
3) Ve světě je pár zajímavých lokací kde se už kvesty konaly, proto by bylo fajn třeba se přesunout tam. (kvůli lidem co ochcávali fame gate v cove)

Jinak odměna byla dobře vyvážená, klidně by mohla být i menší, kvestík ikdyž byl jednodušší tak to rozhodně potěšilo.

Nějaké návrhy na PvP kvesty sepisujeme a až to bude pošleme pm, aby sis nemyslel že jen kritizujeme. Ale i tak jsem rád že někdo se toho chopil a blýská se snad na lepší časy. Taky jsem ti chtěl za část pvperů co tam byla poděkovat za kvestík.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Jakykoliv quest kde bude mejmn pro modraky a pritom bude povoleno pvp. Kdyz se dal na vesper hrbitov jeden Acaruv boss a povolilo se pvp, tak to bylo super. Modri hraci se snazili zabit bosse, ale pritom museli odrazet utoky pkcek. Rozdelilo se to na pvm hrace, co chteli mamon z bosika a na pvp hrace, co meli prilezitost se kockovat mezi sebou. Bez rewardy, bez niceho, ciste pro zabavu. Netreba temer zadneho dozoru gmek, idealni (v podstate jen ohlasit do hry, aby se o tom vedelo). Ja bych byla pro, aby se neco takoveho delalo pravidelne.
Show is over motherlovers!
Grim
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Grim »

Jen raďte, zpětnou vazbu vítám - odpovím později a asi v jiné části fóra, protože pár jednorázových pvp questů není a ani nemá být koncepčním řešením současné pvp situace. A měl jsem pocit, že právě po změně systému v tomto topicu volala řada hráčů. Několik návrhů tu zaznělo, není škoda je nechat jen tak bez konstuktivních poznámek? Takže bych Vás rád směřoval k tomu, o čem mluvil Acarus:
Acarus píše: ... Tak si mili pvp hraci ( jediny zde v opozici - pojezdnici) ujasnete co chcete, nebo jak a proc a jake dusledky z toho plynou a ne jen co? chcete zmenit. Rict co chci zmenit je strasne jednoduchy...
A v návaznosti na Otce Z Nebes ještě upřesním, že jsem se "toho" nechopil. Jen jsem udělal questík, jeden mám ještě v plánu a realizaci dalšího jednoho návrhu řeším přes pm. Jestli budu realizovat více PvP akcí záleží v podstatné míře na zájmu a chování zúčastněných hráčů.

Edit: Aha už debatujete jinde, nevšiml jsem si.
Kontakt: ICQ 727 506 222 nebo PM zde na foru
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Grim píše:Aha už debatujete jinde, nevšiml jsem si.
Jojo, omlouvam se.

Pro všechny kteří mají nějaký rozumný nápad který by pomohl PvP systému :

http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... =14&t=4363

Pro GP a Amonthii :

http://auberon.stranky.org/
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Freak píše: Pro GP a Amonthii :
Co tam je?
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Corax píše:
Freak píše: Pro GP a Amonthii :
Co tam je?
Ráj true mobařů.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Nevadí, že hráči z těchto dvou gild hráli pvp ještě když si kadil do nočníku a považoval si to za životní úspěch...

Já mám zas doporučení pro tebe
http://www.hbi.cz/cs/NACE2/zdravotni-so ... h-latkach/
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Prafotr Morava píše:Nevadí, že hráči z těchto dvou gild hráli pvp ještě když si kadil do nočníku a považoval si to za životní úspěch...

Já mám zas doporučení pro tebe
http://www.hbi.cz/cs/NACE2/zdravotni-so ... h-latkach/
:D Alespon že smysl pro humor máš
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Trotl jako ty se zde objevuje s pravidelnou kadencí 1-2 ročně, ani jako novinka se nevyznamenáš. Promiň...
[/color]
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Prafotr Morava píše:Trotl jako ty se zde objevuje s pravidelnou kadencí 1-2 ročně, ani jako novinka se nevyznamenáš. Promiň...
Ano ano, pro hlupáka každý hloupý.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

..... :wink:
[/color]
Odpovědět