Jediné, k čemu by z logiky věci relogovací pauza sloužila, by bylo právě zabránění rychlého pojezdu. Chápu, proč ti to vadí, chápu, proč ti to připadá likvidační. Ale právě proto je to nutné

A ja myslel, ze PURE RED je nekdo, kdo hraje JEN a POUZE PK se vsemi jeho PRO a PROTI. Kdyby to tak bylo, tak bych i za Vas loboval, ale vzhledem k tomu, ze to tak z 99% neni, tak nikoliv.berny píše:Ne to asi nejde splnit, a je to blbost.... Ale jestli ti to udělá radost, tak třebas běhame cove pvp-(jsme na red) a jdeme pojezd pak. takze jsme pure red.
ten kdo napise tohleBizon píše: Opet se budu vracet k Retromancerovu navrhu. Bylo by dobre ze strany GM si ho aspon promyslet a zvazit, zda je to v nasem svete technicky i prakticky mozne a vyjadrit se k tomu.
Nemuze vznaset navrhy ohledne pvp systemu, protoze o danem tematu, jak je videt, nema ani nejmensi tuseni, je to smutne ale je to tak.Hloupost. Ti hráči, kterým jde o PvP přejdou tam, kde se budou bavit pravou PvP hrou - a to bude O/Ch (teď mluvím o systému funkčních reward). U PK zůstanou ti, které baví způsobovat bezmocný pláč a skřípění zubů ostatním, nejlépe bezmocným craftům v dolech.
No a tady jsi strašně mimo, protože například u nás je opravdu hodně lidí, kteří hráli pure PK.... přesně takové, o kterém mluvíš, ale systém nás - konkrétně teda s čistým svědomím jmenuju minimálně sebe a Mikyho Moru (určitě je nás víc, ale do tvých parametrů by se nevlezli s tím, že si zašli občas za blue char dung) - dokopal k tomu, s tím, jak je nastavený, že jsme si udělali modráky a dopadlo to tak jak to dopadlo... zase se vracíme k tomu, že pro pk tu není vpodstatě nic, co by se dalo hrát, kromě 15 vs 4 cv pvp, nebo pojíždění nepojezditelných dungů. Ještě před pár lety například mě ani nenapadlo, že bych, když lognu, šel hrát modráka... teď musím. Nebo ano, můžu zase odlognout, nebo... jít do cv a následně odlognout. Blue/Pk server 4ever. A ano, teď už jen nadávám a brblu, protože návrh jste ode mě slyšeli a nemyslím, že nějak zaujatej.Bizon píše:A ja myslel, ze PURE RED je nekdo, kdo hraje JEN a POUZE PK se vsemi jeho PRO a PROTI. Kdyby to tak bylo, tak bych i za Vas loboval, ale vzhledem k tomu, ze to tak z 99% neni, tak nikoliv.berny píše:Ne to asi nejde splnit, a je to blbost.... Ale jestli ti to udělá radost, tak třebas běhame cove pvp-(jsme na red) a jdeme pojezd pak. takze jsme pure red.
Nevím kde si co četl o znemožňování hry pro PK a mamonu pro frakce, ale pokud dobře čtu tak jsem do reward systému zahrnul všechny..Vitasho píše:Takže znepříjemníme, nebo znemožníme PK hru za frakci. Ještě k tomu lépe nastavíme reward systém, ať za za boj proti PK nemusíme nic platit. Már rád nezaujaté nápady :pLatos píše:Souhlas..Nun píše:kto chce byt v O/CH, nemal by mať pk a je to vybavené, vyhne sa stretu zaujmov (ísť pojet Pkčka, alebo relognuť a ísť pojet výpravu v dg)... Retromancer tu načrtol pár šikovných nápadov, ako oživiť frakcie, tak už len dúfať, že sa niekto toho chytí a skúsi sa s tým niečo spraviť...
Dneska hrajou frakci z 90% PKčka. K čemu mi jako frakčnímu je jinej frakční hráč, když radši jede mě s jeho PK kamarádem..
Jak říkal Retromancer, hráč by mohl hrát buď za O/CH/PK a mohl by patřit jen do jedné skupiny + k tomu nějak šikovně provedený reward systém pro tyto skupiny, aby si na sebe pvp hráč mohl vydělat.
Otázka je co k tomu řeknou GM, pokud se vůbec vyjádří. Určitě by s tím bylo hodně práce, ale chtěli ste návrh a myslím že Retromancer jeden takovej návrh položil na stůl. Teď je na GM co řeknou a jestli má smysl se s tím vůbec dál zabývat.
Líbí se mi jak moc vážně jsi vzal mojí větu o zabíjení craftů v dolechLucky píše:Oba dva posty nahoře.
Nemyslim si, ze jsou to kraviny, ale je to Tvuj nazor. Funguje to takhle na jinych servrech a nekde dokonce muzes mit jen jednu postavu a dle Tveho pusobeni ve hre muze dostat druhou a dalsi. Tim se oddeluji prasata od ostatnich hracu. Ale jak jsem rekl, je to Tvuj nazor.Retromancer píše:Kraviny jako jeden account, nebo všechny postavy na accountu neberu jako relevantní možnosti.
Ano, ale tam se ten shard s tímto pravidlem zakládá. Jekékoli nucené nebo "dobrovolné" mazání a zakazování postav bych rozhodně nedoporučoval. Krom toho by to ani nebylo nutné, pokud by se systém hry nastavil tak, aby relogování mezi jednotlivými PvP frakcemi nebylo nijak výhodné.Bizon píše:Nemyslim si, ze jsou to kraviny, ale je to Tvuj nazor. Funguje to takhle na jinych servrech a nekde dokonce muzes mit jen jednu postavu a dle Tveho pusobeni ve hre muze dostat druhou a dalsi. Tim se oddeluji prasata od ostatnich hracu. Ale jak jsem rekl, je to Tvuj nazor.Retromancer píše:Kraviny jako jeden account, nebo všechny postavy na accountu neberu jako relevantní možnosti.
Teraz tam môžu byť hráči čo majú PK, sú tam a k čomu je to dobré, keď to nefunguje...berny píše:Jenže realita je taková, že takovych 60-80% pvp komunity tvoří hráči hrajicí i red chary. tzn. když zakážeš vstup pk do frakce tak tam podle me nebude mit kdo vlezt.Nun píše:kto chce byt v O/CH, nemal by mať pk a je to vybavené, vyhne sa stretu zaujmov (ísť pojet Pkčka, alebo relognuť a ísť pojet výpravu v dg)... Retromancer tu načrtol pár šikovných nápadov, ako oživiť frakcie, tak už len dúfať, že sa niekto toho chytí a skúsi sa s tým niečo spraviť...
A ako by si to vyriešil ty?Vitasho píše:Takže znepříjemníme, nebo znemožníme PK hru za frakci.
Dneska si pořádal v Cove kvestík, nevím kdo si z hráčů a na kolik rozumíš PvP, ale snad bych si dovolil drze udělit pár rad ohledně pořádání kvestíku pro tak mentálně pestré osazenstvo jako pvp komunita bezpochyby je.Grim píše:Proč ne. Nějaký rozumný, který bude mít odezvu u hráčů navrhni.Otec Z Nebes píše: Přibyla nová GM, ale stejně kvesty pro pk jednou za uherskej rok udělá akorát Acarus... co třeba začit u tohoto.
A v návaznosti na Otce Z Nebes ještě upřesním, že jsem se "toho" nechopil. Jen jsem udělal questík, jeden mám ještě v plánu a realizaci dalšího jednoho návrhu řeším přes pm. Jestli budu realizovat více PvP akcí záleží v podstatné míře na zájmu a chování zúčastněných hráčů.Acarus píše: ... Tak si mili pvp hraci ( jediny zde v opozici - pojezdnici) ujasnete co chcete, nebo jak a proc a jake dusledky z toho plynou a ne jen co? chcete zmenit. Rict co chci zmenit je strasne jednoduchy...
Jojo, omlouvam se.Grim píše:Aha už debatujete jinde, nevšiml jsem si.
Co tam je?Freak píše: Pro GP a Amonthii :
http://auberon.stranky.org/
Ráj true mobařů.Corax píše:Co tam je?Freak píše: Pro GP a Amonthii :
http://auberon.stranky.org/
Prafotr Morava píše:Nevadí, že hráči z těchto dvou gild hráli pvp ještě když si kadil do nočníku a považoval si to za životní úspěch...
Já mám zas doporučení pro tebe
http://www.hbi.cz/cs/NACE2/zdravotni-so ... h-latkach/
Ano ano, pro hlupáka každý hloupý.Prafotr Morava píše:Trotl jako ty se zde objevuje s pravidelnou kadencí 1-2 ročně, ani jako novinka se nevyznamenáš. Promiň...