Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!

Příspěvek od Wilson »

berny píše:Ty blbe
trochu úcty a chování by neškodilo, taky s tebou mluvím slušne, ale jestli ten ban mermomocí chceš :wink:
berny píše:shame cekuju pri kazdy obhlidce a vypravu jsem tam videl jen jednou a to ještě byla daleko... Ice a wrong jezdime tak casto protoze tam je často vyprava, jinak zkontrolovat shame neda o moc vic prace nez tydle dungy, ale nikdo tam neleze tak často.
mno zrovna shame byste v poho doběhli ikdyž byli dál ... a o to zrovna jde vám jde o to abyste vše doběhli rychle a nejlíp bez práce jako ajs nebo wrong ... vaše řeči že modráci maj trackovat (coz vetsina opravu dela), bohuzel jaksi ste zapomeli ze tan tracking vas v 99% opravdu bude platnej jen v tom yomo, ve zbytku dungu tracknete pkcka za sebou jen ve velmi malo pripadech. Pak dalsi blabol o tom jak je pro vas pk ztratovy, to se fakt musim jen smat :clap: A k dalsimu samo ze nektere respy hlidacu by se meli zkratit, ale urcite by to nemelo vypadat tak jako je to v ajsu ze si dobehnete celej dung na konec za 10 minut ...
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Přijde mi zásadní si k tomuto tématu položit několik základních otázek ... Co má mít PK na DP vlastně za funkci ? Proč hráči, kteří se tak divoce ohánějí touhou po PvP nehrají O/CH, ale raděj pojíždí dungy ? (což podle mě nemůže nikdy v životě uspokojit jejich touhu po PvP, teda pokud PvP chápeme jako boj hráče proti hráči, v tom dungu to většinou dopadne tak, že se prostě doběhne, zabije, polootí, odkopne) Respektuju exitenci PK, jakožto vrahů, bandirů, zlodějů a já nevím čeho všeho, ale ruku na srdce, kolik lidí to takhle hraje ... Ano pamatuju, že hrávalo dost červených hráčů velice poctivě, dobře a měl jsem je rád, ale opravdu velice dlouho jsem nikoho takového na DP neviděl ...
Tak si panstvo nejprve všichni zameťe před vlastním prahem a pak se tady handrkujte .)

P.S.: velice se mi líbí nápad s omezením vlastnictví pouze červených nebo pouze modrých postav, ovšem obávám se, že je to nekontrolovatelná záležitost ...
Kelnor - Člen Spolku
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Kelnor píše:P.S.: velice se mi líbí nápad s omezením vlastnictví pouze červených nebo pouze modrých postav, ovšem obávám se, že je to nekontrolovatelná záležitost ...
Být GM, velice rád nebudu měsíc dělaj nic jiného než kontrolovat tohle :D A taky věřím, že za ten měsíc nepřetržité kontroly by už nezbyl nikdo, komu by zůstaly accounty které by mohl přelogovávat. Ovšem to by trest musel být delete a ne 1K logů a den basy. Pokud nejtvrdší tresty nejsou za prasení, ale za AFK je také něco trochu špatně - ale to už jsme hodně jinde :oP

EDIT - jsem rád, že i mezi PK panují různé názory v náhledu na problém pojezdů a jejich obtížnosti.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Freak píše:...
Tak trošku nechápu o co Ti jde. Ten nick máš opravdu správně, vyhledej odbornou pomoc, abys někomu neublížil.

To koho volím a nevolím, je čistě má věc. Popravdě jsem nakonec nevolil DSSS ale TOP 09. Nejsem si jistý, jestli jsem si to rozmyslel dobře. (ale jestli ti udělá radost do Evropského parlamentu, jsem volil Národní stranu. Jsem to ale nezbedný nacista.)

Jsme Euroskeptik a těch stran, které to prosazovali nebylo mnoho. Paní Bobošíkovou jsme opravdu nechtěl. Nakonec jsem to ale oželel a volil alespoň nějakou "skoro" konzervativní stranu, i když...

Za to že jsi nejspíš Anarchista (nebo nějaká odulá Paroubkova bradavice) a pravou stranu rád nemáš, nemůžu. Co to má ale společného s tímhle tématem?

Jestli máš ještě nějakou reakci tak mi to pošli pmkou, až se budu nudit, tak si to přečtu a pobavím se :)

Mimochodem nešel by tenhle smile přidat? občas je ho tady potřeba
http://img28.imageshack.us/img28/8250/trollface.gif
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Retromancer píše:
Kelnor píše:P.S.: velice se mi líbí nápad s omezením vlastnictví pouze červených nebo pouze modrých postav, ovšem obávám se, že je to nekontrolovatelná záležitost ...
Být GM, velice rád nebudu měsíc dělaj nic jiného než kontrolovat tohle :D A taky věřím, že za ten měsíc nepřetržité kontroly by už nezbyl nikdo, komu by zůstaly accounty které by mohl přelogovávat. Ovšem to by trest musel být delete a ne 1K logů a den basy. Pokud nejtvrdší tresty nejsou za prasení, ale za AFK je také něco trochu špatně - ale to už jsme hodně jinde :oP

EDIT - jsem rád, že i mezi PK panují různé názory v náhledu na problém pojezdů a jejich obtížnosti.

kdyz nejsou nejtvrdsi tresty za praseni? Zneuziti externiho programu k obchazeni nastaveni hry. Delete. Ac.
07.01.2011 21:35 Ciarny Jazdec 55f122 lmml Zneuziti externiho programu k obchazeni nastaveni hry. Delete. Ac.
07.01.2011 21:34 Sombre 0a794c - Zneuziti externiho programu k obchazeni nastaveni hry. Delete. Ac.

To si zrejme trochu vedle.....

A nevim jaky rozdilny nazory mas na mysli? nic takovyho jsem tu nepostrehl...

Asi pořád nerozumíš tomu ze s tim jak je to nastaveny nejde hrat pure pk, jak psal wrall my hrajem blue postavy aby jsme si supportli ty red..... Jestli ti jde o tom aby pkguildy chodili do dungeonu za red chary, tak to neni zadnej problem, a jestli ti to udela radost zeptej se gmek ze do dungeonu opravdu za red chary chodime. Stejne kdyz dje vyprava tak kopnou bo si hodi bobka do trenek. Jedina amontka nas pojela a to jen proto ze jsme byli pul a pul a i tak jim trvalo 20 minut nez si vzali hnedy bezpecnosti spodky a sli do toho.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Ale já tomu rozumím, ale raději bych prostě systémovou změnu PvP, než neustávající žádosti modrých o zakázání PK v dungách a narustající nechuť PK. A naopak žádosti o snadnou dobíhatelnost dungů a nevyhnutelně následující znechucení modráků.

Jestliže jde o PvP a ne pouze o pojezdy, znechucování hraní a prasení, přeci tu musí být někdo, natolik kompetentní, že přijde s nějakým řešením, které bude jakž takž fungovat. Reward systém za fragy pro frakce a PK? Itemy do pvp zadarmo?
Svitky, potiony, regy, zbraně, zbroje - jen pro frakční/PK použití (jen v PvP) za reward coiny za zabíjení?

Já jsem přesvědčen, že především to, že se nedá PvPerům možnost vydělávat si čistě jen hraním PvP na (jinak) hodně drahý provoz PvP, DP dostalo přesně tam, kde je. K tomu, že jediný "výdělek" v PvP je pojezd modráků v dungu.

Ovšem celé to vychází z toho, že by opravdu hráči PK alespoň část svého herního času s někým raději bojovali, než naháněli mamon v pojezdech. No a také to samozřejmě předpokládá pochopení ze strany GM pro provoz opravdu zdarma, respektive jiným způsobem výdělku než je výroba/zabíjení NPC.
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Retromancer píše:Ale já tomu rozumím, ale raději bych prostě systémovou změnu PvP, než neustávající žádosti modrých o zakázání PK v dungách a narustající nechuť PK. A naopak žádosti o snadnou dobíhatelnost dungů a nevyhnutelně následující znechucení modráků.

Jestliže jde o PvP a ne pouze o pojezdy, znechucování hraní a prasení, přeci tu musí být někdo, natolik kompetentní, že přijde s nějakým řešením, které bude jakž takž fungovat. Reward systém za fragy pro frakce a PK? Itemy do pvp zadarmo?
Svitky, potiony, regy, zbraně, zbroje - jen pro frakční/PK použití (jen v PvP) za reward coiny za zabíjení?

Já jsem přesvědčen, že především to, že se nedá PvPerům možnost vydělávat si čistě jen hraním PvP na (jinak) hodně drahý provoz PvP, DP dostalo přesně tam, kde je. K tomu, že jediný "výdělek" v PvP je pojezd modráků v dungu.

Ovšem celé to vychází z toho, že by opravdu hráči PK alespoň část svého herního času s někým raději bojovali, než naháněli mamon v pojezdech. No a také to samozřejmě předpokládá pochopení ze strany GM pro provoz opravdu zdarma, respektive jiným způsobem výdělku než je výroba/zabíjení NPC.

Tak ono víš jak, částečně máš pravdu. Pokud bude jina zabava pro pk, kde jinde zabijet hrace nez v cove tak se to asi trosku zredukuje. Ale jakoze vyhodit pojezdy z dungu to ne, pro nas je to taky hra, ikdyz na ukor nekoho jinyho, ale ty pojezdy chci :)

Jinak trochu mi unika to stezovani ze je pojezdu hrozně. Dřív běhalo x red guild a pojizdelo se, dneska behaji jenom hated, a co nepojede my se proste nepojede. Beha par takovych non guild pk a lolstormovci, ale ty nepojizdeji, a kdyz tak jen vyjmečně. Takze ono to s tema pojezdama tak horky neni, si vemte trebas ty vase super dobihatelny dungy,kdyz vynecham ice a wrong jako jediny 2 z 20 dungeonu.. >

za posledni pulrok
kyklop valey? my max(a to hodne pridavam) 3x,
destard? pokud neni kempnutej tak se to taky skoro nedobiha.
ankh - nevim o jedinym pojezdu
heroic temple, fanatic caves - to nebylo pojety snad nikdy
cove - 1x?2x?
atd...atd.... ale zadny velky cisla to nejsou...

Myslim ze v tomdle ohledu by bylo hodne zajimavy kdyby(a jakoze to asi nejde) udelalo gm statistiku jak rikan inkvizitor dan, podle toho by bylo poznat ktery dung se jde kolikrat a kolik je z toho pojeto, asi by byli vsichni prekvapeny ze ta ztratovost equipu na pk je hrozne mizivý procento.
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Legend Of Pain píše: pernamentne honis curaka nad tym,
....neni uz tohle tak trochu moc? Asi by se tu par lidi melo naucit drzet svoje nervy na uzde.... :roll:
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Taky za časů kdy běhalo x PK guild byloi 300 lidi online, takže těch potencialních výprav k pojetí bylo taky mnohem víc, tím pádem nebrals věci jen jedné skupině lidí, brals věci rekneme na stridacku z 250 lidi, ale teď o věci přichází těch samejch 50 furt dokola (nebráno v absolutních číslech).
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

berny píše:za posledni pulrok
cove - 1x?2x?

Myslim ze v tomdle ohledu by bylo hodne zajimavy kdyby(a jakoze to asi nejde) udelalo gm statistiku jak rikan inkvizitor dan, podle toho by bylo poznat ktery dung se jde kolikrat a kolik je z toho pojeto, asi by byli vsichni prekvapeny ze ta ztratovost equipu na pk je hrozne mizivý procento.
ono kdyz ty ostatni dungy ani poradne neobihate, tak tezko je budete pojizdet ze :p + neni to tal lehky a rychly jak ice/wrong tak proc taky ze :p

K tem cyclopum po lodenici to je lip dobihatelny nez ice, a cyclopy se chodi casto docela, takze taky nechapu ...
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Aknah píše:
Legend Of Pain píše: pernamentne honis curaka nad tym,
....neni uz tohle tak trochu moc? Asi by se tu par lidi melo naucit drzet svoje nervy na uzde.... :roll:
Krom toho ubrecenyho spamu ze ti furt nekdo nadava, co takhle hodit nejakej post k topicu? Dekuju
berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Wilson píše:
berny píše:za posledni pulrok
cove - 1x?2x?

ono kdyz ty ostatni dungy ani poradne neobihate, tak tezko je budete pojizdet ze :p + neni to tal lehky a rychly jak ice/wrong tak proc taky ze :p

K tem cyclopum po lodenici to je lip dobihatelny nez ice, a cyclopy se chodi casto docela, takze taky nechapu ...
Sakra wilsn ty furt meles to samé dokola, nemas neco novyho? na tode uz sjem ti odpovedel....
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

berny píše:Tak ono víš jak, částečně máš pravdu. Pokud bude jina zabava pro pk, kde jinde zabijet hrace nez v cove tak se to asi trosku zredukuje. Ale jakoze vyhodit pojezdy z dungu to ne, pro nas je to taky hra, ikdyz na ukor nekoho jinyho, ale ty pojezdy chci
zavedl bych poradne pvp s tim rozdilem ze by nebyli pk ale pouze nejake dve skupiny bojujici proti sobe (neco jako OCH)akorat nepriteleby ste mohli potkat kdekoli po svete, mnohem rozmanitejsi pvp a lidi by se treba naucili vydelavat i jinak nez jen pojezdama, coz tady uprime stve spoustu lidi a tak jak ty pises v quotle casti...ale ty pojezdy NEchci!
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

berny píše: Krom toho ubrecenyho spamu ze ti furt nekdo nadava, co takhle hodit nejakej post k topicu? Dekuju
...jsem si nevsimla, ze bych nekde psala, ze mi nekdo nadava...si otri bryle nebo protri oci, dekuju, jsem reagovala jen na to, ze tu nektery neumi s ostatnima jednat slusne a bez sprostych slov :!: :!: :!: a s takovyma nema smysl neco rozebirat ....
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Wilson píše:

Ke kyklopum po lodenici, jo tam sem z plaze za 4 minutky i s 2minutovim cekanim na port v palaci, taky nechapu kde je chyba, ani malinko ne ne ne :ppppp to si teda zabil
Je videt ze si uz peknou chvili nepojizdel, smysleny dohady o tom ze se pojizdi jen 2 dungy kvuli low urovni pve a jejich dylce jsou jak bych to tak rekl, zcela zcestne.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Aknah píše:
berny píše: Krom toho ubrecenyho spamu ze ti furt nekdo nadava, co takhle hodit nejakej post k topicu? Dekuju
...jsem si nevsimla, ze bych nekde psala, ze mi nekdo nadava...si otri bryle nebo protri oci, dekuju, jsem reagovala jen na to, ze tu nektery neumi s ostatnima jednat slusne a bez sprostych slov :!: :!: :!: a s takovyma nema smysl neco rozebirat ....
Tak proč sem vůbec píšeš když to nemá smysl?
Tady se neřeší sprostá mluva ale možnost jak vyprasit celé dp a to v dungu.
Správce charity válečníků
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Nesmysl jako nesmysl :wink:
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Uz me prestavate bavit. Aknah nam tu dela Pani mamu, Wilson se zasekl a mele to samy porad dokola, Prafotr Morava uz "Robinuje" a Lucky... Umis pobavit ale nic moc ... pouzitelnyho... jsi nerekl. Jedini dva moberi co se daj cist jsou Retromancer a Bizon, diky.

My taky hrajeme PvM, taky dungujeme a ano.. za 3 hodiny v dungu si odnessu cobba, 60K a z rewardy nakou drobnost, fame a par MC. Ale uspesnost ... abych nekecal 98% + muzeme jit kdykoliv se nam zachce.

Pojezd... pojezdy nejsou PvP! Pojezd je vyhoda pro PK. Pojezd trva sice pul hodiny (+ cas za obihani atd...) a vydelek z nej je 5 celych ekvipu nicmene... Kolik vyprav my vubec dobihame? 15% ze vsech? A kolik z nich pojedeme? No dobre 70-80%. To neni zas tak moc.

Cove PvP behame a obcas je to i docela dobra zabava. Vetsinou je to ale jen o " Lol rofl omg lamo lol lamo". A jako zdroj obzivy? Nevim nevim...
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Abych to upresnil. Pojezdy nejsou PvP a jsou vyhodou pro PK jen proto, ze se modraci nebrani. Pokud vyprava vraci utok, stava se z masakru pekny PvP souboj, pojezd nabyva smyslu a zacina nas to bavit. Doufam, ze ted mluvim za vsechny z Hated.
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Freak píše:Pojezd... pojezdy nejsou PvP! Pojezd je vyhoda pro PK. Pojezd trva sice pul hodiny (+ cas za obihani atd...) a vydelek z nej je 5 celych ekvipu nicmene... Kolik vyprav my vubec dobihame? 15% ze vsech? A kolik z nich pojedeme? No dobre 70-80%. To neni zas tak moc.
pojezdy nejsou PvP?? to nas berete jako moby kdyz na nas nabehnete? mno to je teda od vas velmi pekne...
Freak píše:Cove PvP behame a obcas je to i docela dobra zabava. Vetsinou je to ale jen o " Lol rofl omg lamo lol lamo". A jako zdroj obzivy? Nevim nevim...
a proc se nemuzete zivit stejne jako my? jo aha ono je to o tolik pomalejsi ze se to nevyplati, ja na to malem zapomel promin. takze vy mate za pul hodky to co my sbirame teba tyden...uz vis proc nas ty pojezdy tak stvou a proc proti nim tolik zbrojime? zkratka o neco se tyden(prehanim) snazis neco udelat pro to aby jsi se pak mohl pouzit v dungu kde si 20minut a sjedou te Pk...vylozene sis tech veci uzil ze? skoda ze vam nic nerika empatie, hlavne ze sme tady sami velci kuci... :roll:
Odpovědět