Retromancer píše:Ale já tomu rozumím, ale raději bych prostě systémovou změnu PvP, než neustávající žádosti modrých o zakázání PK v dungách a narustající nechuť PK. A naopak žádosti o snadnou dobíhatelnost dungů a nevyhnutelně následující znechucení modráků.
Jestliže jde o PvP a ne pouze o pojezdy, znechucování hraní a prasení, přeci tu musí být někdo, natolik kompetentní, že přijde s nějakým řešením, které bude jakž takž fungovat. Reward systém za fragy pro frakce a PK? Itemy do pvp zadarmo?
Svitky, potiony, regy, zbraně, zbroje - jen pro frakční/PK použití (jen v PvP) za reward coiny za zabíjení?
Já jsem přesvědčen, že především to, že se nedá PvPerům možnost vydělávat si čistě jen hraním PvP na (jinak) hodně drahý provoz PvP, DP dostalo přesně tam, kde je. K tomu, že jediný "výdělek" v PvP je pojezd modráků v dungu.
Ovšem celé to vychází z toho, že by opravdu hráči PK alespoň část svého herního času s někým raději bojovali, než naháněli mamon v pojezdech. No a také to samozřejmě předpokládá pochopení ze strany GM pro provoz opravdu zdarma, respektive jiným způsobem výdělku než je výroba/zabíjení NPC.
Tak ono víš jak, částečně máš pravdu. Pokud bude jina zabava pro pk, kde jinde zabijet hrace nez v cove tak se to asi trosku zredukuje. Ale jakoze vyhodit pojezdy z dungu to ne, pro nas je to taky hra, ikdyz na ukor nekoho jinyho, ale ty pojezdy chci
Jinak trochu mi unika to stezovani ze je pojezdu hrozně. Dřív běhalo x red guild a pojizdelo se, dneska behaji jenom hated, a co nepojede my se proste nepojede. Beha par takovych non guild pk a lolstormovci, ale ty nepojizdeji, a kdyz tak jen vyjmečně. Takze ono to s tema pojezdama tak horky neni, si vemte trebas ty vase super dobihatelny dungy,kdyz vynecham ice a wrong jako jediny 2 z 20 dungeonu.. >
za posledni pulrok
kyklop valey? my max(a to hodne pridavam) 3x,
destard? pokud neni kempnutej tak se to taky skoro nedobiha.
ankh - nevim o jedinym pojezdu
heroic temple, fanatic caves - to nebylo pojety snad nikdy
cove - 1x?2x?
atd...atd.... ale zadny velky cisla to nejsou...
Myslim ze v tomdle ohledu by bylo hodne zajimavy kdyby(a jakoze to asi nejde) udelalo gm statistiku jak rikan inkvizitor dan, podle toho by bylo poznat ktery dung se jde kolikrat a kolik je z toho pojeto, asi by byli vsichni prekvapeny ze ta ztratovost equipu na pk je hrozne mizivý procento.