Progresivni guilda pana Empa
Progresivni guilda pana Empa
Tak jsem si dneska prohlížel weby guild a mé očko narazilo i na zápis dungeonu této guildy. Více informace zde. Je mi však známo, že despa včera šla úplně jiná výprava a tedy zde empíři nemohli jít Despa. Dle kuloárních informací šli totiž říši, kde jakýsi nejmenovaný drak zlootil několik mrtvol vylehnuvší výpravy. A proto takovýto zápis dovádí ke spekulacím.
Nemá tato guilda koule na to přiznat, že si přilepšili k pokladu i těly lidí a nechtějí to vrátit ? Stydí se za toto v mnohých očích odsouzeníhodné chování? Ukrývat lži ve lžích, to teda...
Udělejte si obrázek.
Nemá tato guilda koule na to přiznat, že si přilepšili k pokladu i těly lidí a nechtějí to vrátit ? Stydí se za toto v mnohých očích odsouzeníhodné chování? Ukrývat lži ve lžích, to teda...
Udělejte si obrázek.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Progresivni guilda pana Empa
A co jako? Proč by měli vracet těla lidí kteří tam předtím lehli?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Ať si to klidně nechaj. Ale proč se za to stydějí? Však ta výprava o to přišla. Jen to schovávání se za jiný dung je dost zajímavé.Prafotr Morava píše:A co jako? Proč by měli vracet těla lidí kteří tam předtím lehli?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to je ale uličník ten empair!
Já bych to svedl teda na hodňouše Bejka, když už tu budeme jmenovat! :p
edit: smajlík
edit: smajlík
Naposledy upravil(a) Pallando dne 02 led 2011 15:27, celkem upraveno 1 x.
Přeji pěkný den!
Normálně toho Empaira zlinčujeme to je vrchol nechat výlehu vší výpravu v představě ze tam ty těla mají
Protože je to ukázka toho, co jsi zač. Pokud pochopíš, co je tím míněno.Prafotr Morava píše:A co jako? Proč by měli vracet těla lidí kteří tam předtím lehli?
Ale každopádně to není nic proti pravidlům, atd. Tak že je to každého osobní věc a pohled na svět. Nic víc, nic míň.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně si pak někteří zase budou stěžovat, že tam není žádnej pořádnej drop a podobně.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Holly Word
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Ach bože... kámen se kutálí, voda stále teče, Cove opět před/za branami zažívá vrcholné PvP, na Trhu se opět vytahují topka a rare jezdítka a GPčka šli dung a zase došli! Pojďme jim závidět, že tam tolikrát lehli, až se poučili ze svých chyb a většinou nelehají, ale když lehnou!! nechají tam věci, které se opravdu oplatí tahat do Top dugeonů - od toho ty věci přeci jsou. I když v bance jim je pěkně a v GZ se dobře nosí...
... řešte sami sebe
... řešte sami sebe
- Holly Word
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Takže vlastně všeci jsme svině a prasátka... už jen protože chodíme dungy!! Zkus si vzit par bandu a projdi se po světě, tam poznáš ty pravý... Nech brouka žít.Bizon píše:Protože je to ukázka toho, co jsi zač. Pokud pochopíš, co je tím míněno.Prafotr Morava píše:A co jako? Proč by měli vracet těla lidí kteří tam předtím lehli?
Ale každopádně to není nic proti pravidlům, atd. Tak že je to každého osobní věc a pohled na svět. Nic víc, nic míň.
P.S.: mi připadá že mimo lidí co s námi dungují a mají naší důvěru na DP jsou už jen prasátka a lidi co se bavěj tím, že se POKOUŠEJÍ nám to znepříjemnit, ale i pro ně máme pochopení...
Asi to tam nenapsal aby to nekazilo jeho snahu vsechny presvedcit jak jsou ti nejublizenejsi slusni hraci. Ale who cares ze jo :p
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Jako o equipy moc nejde ne? Ale napsat sli jsme desp, kdyz jsme sli pride, to mi hlava nebere :p Ja bych se jeste pochlubila tim, ze jsme meli navic equipky nejakych lamek :p Ze by se za to zrovna empovci stydeli... Zvlastni. Ale viz wizzy, who cares.
Show is over motherlovers!
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
O Empairovi bych si rozhodne obrazek nedelal vubec zadnej. Jednodusse Ultima neni hra! Je to styl zivota!!
Jde to přece i takhle : http://www.empair.wz.cz/gp/?text=412-pr ... d-harpagon
Holly Word píše:Takže vlastně všeci jsme svině a prasátka... už jen protože chodíme dungy!! Zkus si vzit par bandu a projdi se po světě, tam poznáš ty pravý... Nech brouka žít.
P.S.: mi připadá že mimo lidí co s námi dungují a mají naší důvěru na DP jsou už jen prasátka a lidi co se bavěj tím, že se POKOUŠEJÍ nám to znepříjemnit, ale i pro ně máme pochopení...
Nikdo nerika, ze jste svine a prasatka jen mi tohle prijde trapny jestli to delate za ucelem aby vam nikdo nesel vybrat desp nebo aby tam ta vyprava sla znovu a utrela nos to by chtelo nejdriv zaridit aby o tech vypravach nevedeli prave tyhle lidi ;p protoze pak je efekt docela opacnej....
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Mě přijde úsměvné, jak vás velice snadno rozhodí to, co si kdo píše na své guild stránky. Aspoň vidíme, kolik máme pravidelných fanoušků.
Mohl bych vám to tu vysvětlit a většina by to asi pochopila, ale stejně tak dobře nemusím, takže tak. Sledovat konspirační teorie je zábavnější.
Mohl bych vám to tu vysvětlit a většina by to asi pochopila, ale stejně tak dobře nemusím, takže tak. Sledovat konspirační teorie je zábavnější.
Přeji pěkný den!
Člověk by neřekl co vše se na tom foru dá řešit.
Eliska píše:Jj v těch jste nejlepší hlavně v té, jak na vás GM team nemá rád a chce vás dostat ze serveru.Pallando píše:Mě přijde úsměvné, jak vás velice snadno rozhodí to, co si kdo píše na své guild stránky. Aspoň vidíme, kolik máme pravidelných fanoušků.
Oh, přesně tak a proto jsem před dvěma týdny znovu po roce a půl nehraní logl. Protože mě chce GM tým dostat ze serveru . Ještěže už teď vím na koho se tu obracet pro objasňující odpovědi díky Elisho.
Přeji pěkný den!
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel se to porad nedari, jste vsichni jako bumerang :p Ale to neni z Eliscine hlavy, tos snad pochopil ne :pPallando píše:Oh, přesně tak a proto jsem před dvěma týdny znovu po roce a půl nehraní logl. Protože mě chce GM tým dostat ze serveru . Ještěže už teď vím na koho se tu obracet pro objasňující odpovědi díky Elisho.
Show is over motherlovers!
Na elishku se obracet nemusíš stačí zavítat na svoje stránkyPallando píše: Oh, přesně tak a proto jsem před dvěma týdny znovu po roce a půl nehraní logl. Protože mě chce GM tým dostat ze serveru . Ještěže už teď vím na koho se tu obracet pro objasňující odpovědi díky Elisho.
Výňatek z vašich stránek kdy si ! dovolili ! GM vám nedoplnit Despice 1+4:
"Moc mě nenapají slova, kterými bych GM poděkovat za tento vánoční dáreček. Snad jen pokud nás tu nechcete tak se to udělat i jinak.."
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...