Longbowman píše:Jde vám o zábavu nebo o vítězství/love/kdovíco..?
No nevim jak ty tedy, ale kdyz ja se prihlasuju do nejaky souteze ci klani, tak s vedomim, ze chci ukazat co umim, na jake jsem urovni a pokud mozno se umistit na nejakem peknem miste ...
A to s vedomim, ze treba ostatni maji naskok, ktery nemam sanci dohnat neni zrovna ani moc motivujici jak k ucasti tak k te zabave ...
Uz jenom z principu se neucastnim ruznych turnaju, kde je dovoleno cokoliv, protoze je to jenom o tom, kdo ma lepsi veci a ne to tom, jak to kdo umi hrat ... Posledni dobry turnaj waru byl ten, kde si dva stoupli proti sobe a dve vlastniho vyberu libovolne iron zbrane porazili soupere a absolutne to nebylo o tom, kdo ma vice NB zbrani co davaji wara na tri rany ... To samy soutez poradana Najou, kdo drive projde fire bez niceho u toho jsem se fakt bavil ...
A clovek co me tu rekne, ze hraje UO pro zabavu a ne pro gp je u me sasek co si nevidi do ust ... Protoze to, aby tu UO mohl hrat pro tu zabavu se bohuzel neobejde bez znacnych prostredku prave v tech GP ... Jinak me moc zabavne behat v robce po lese moc neprijde tedy ...
EDIT: Imho tady se prave pozna komu jde o tu zabavu a komu o ty vitezstvi/love/kdovico, protoze ten komu jde o tu zabavu tak tam prijde z holym zadkem a neco si dokaze a komu jde o to vitezstvi a ceny, tak tam prijde ve skladacce a s krabkou v baglu ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...