Tot otazkaArim píše: Z ceho kdyz nebude nic mit ... To zase byla odpoved ...

O nb mysticich, nb minotaurech a dalsich zbytkacich v obehu ani nemluve.
Jinak bastety bych tam osobne vubec nepoustel.
Tot otazkaArim píše: Z ceho kdyz nebude nic mit ... To zase byla odpoved ...
Uvidite :p baset at klidne jde jeden ... :] nebude to mit zrovna lehke.Kaj píše:Tot otazkaArim píše: Z ceho kdyz nebude nic mit ... To zase byla odpoved ...Jestli pujde i o harv regu tak takovy clobrda s nb krabkou a dostatkem hotovosti v bance bude dost ve vyhode.
Jo, ja bych to dal s cistym stitem ... Uz vidim 3 magy se skladanejma robama ... Myslim, ze to je dost velka vyhoda pred zbytkem, kterej nebude mit na sebe zhola nic ...Acarus píše:Uvidite :p baset at klidne jde jeden ... :] nebude to mit zrovna lehke.Kaj píše:Tot otazkaArim píše: Z ceho kdyz nebude nic mit ... To zase byla odpoved ...Jestli pujde i o harv regu tak takovy clobrda s nb krabkou a dostatkem hotovosti v bance bude dost ve vyhode.
No nevim jak ty tedy, ale kdyz ja se prihlasuju do nejaky souteze ci klani, tak s vedomim, ze chci ukazat co umim, na jake jsem urovni a pokud mozno se umistit na nejakem peknem miste ...Longbowman píše:Jde vám o zábavu nebo o vítězství/love/kdovíco..?
V tomto s tebou teda nesouhlasím ... minulé dvě pvm soutěže byly výborné a perfektně jsem se u nich bavil i když jsem při druhém průchodu nechal v dungu několik myth kompletů, elvenu atd atd...Arim píše:EDIT: Imho tady se prave pozna komu jde o tu zabavu a komu o ty vitezstvi/love/kdovico, protoze ten komu jde o tu zabavu tak tam prijde z holym zadkem a neco si dokaze a komu jde o to vitezstvi a ceny, tak tam prijde ve skladacce a s krabkou v baglu ...
Proc? Protoze se staci podivat na hrace a jejich pristup k hrani ... Viz nedavny turnaj palu/waru ... Nekdo kdo do ty souteze jde jenom kvuli "zabave" a proto teda vylooti protivniky takrka do nuly a pul hodiny po turnaji ty veci prodava na vyvesce? Tak to je teda fakt zabava pro obe strany ... BTW. nebyl jsem ucastnikem aby me nekdo nenapad, ze tu brecim, ze jsem prisel o veci ...Gil-Galad píše:Nevím proč hned škatulkuješ všechny kolem sebe takto blbě teda
Tak nebudeme slovíčkařit přeci, ano výhoda to jistě je jasně.Arim píše:...Pokud je pro tebe jenom zanedbatelna...