Necromancer

Odpovědět
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Necromancer

Příspěvek od Mihal »

Wizzy píše: me teda prijde ze nekr to delal uz tedka, jedinej rozdil je ze udela min dmg/cas
hmmm tak toho necra hram asi fakt špatne ked nemam stale manu na toho suma :)
Wizzy píše: Ty jo, ty tu argumentujes ale stale necim co uz tak funguje. Vzdyt se chodi presnych zostavach. Tim ze by se summoni jako takovy nechali jen nekrovi, tak by se nekr hold "musel" brat do tezsich dungu (stejne jako se musi brat cler nebo mag) a nebo by proste mag summonil drahy elementaly popr se klamakovalo v velkym stylu. (stejne jako tedka maga brat nemusis ale mas pomalejsi a drazsi zdi, cler na druhou stranu nahradu nema)
Zed furt nekr ma, vds ma, takze jedinej rozdil je ze si !asi! (nezkousel jsem to zatim) nevynda sam cokoliv ale bude muset vzit nekoho kdo vezme nejake veci s nejakou cenou. Takze pouzitelnost nekra zadna zmena.
Pokud by byl death vort vazanej napr na ancestral robu, tak ano at z toho je udelanej nejakej mocno summ. Dokud ale pude pres nb robu a brnka za 30k, nemuzete od toho cekat nic zazracnyho.
Tak neviem na čo si zvyknuty ty, ale dung sa da ist aj bez clerika aj bez maga. Povedz mi presnu zostavu na Cove? Alebo na fdd? Ja na to nemam, stači niekto kto hodi aspon jednu stenu, aj ked v cove to neni treba už a niekto kto vie dat dmg a ostatne je fuk. A mag musel ist do ťažkych dungov? Ja som bol x dungov kedy desp prskal necro sam ako prsk ... stači trošku rozmýšlať a uvažovať ako sa dá miestnost vyriesit s tym co mas a nie hned plakat. Tak ako ludia hovorili, že za wara sa neda zabit to alebo to a ked to niekto dal všetci boli ticho... A ako sam píšeš, ide to k tomu, že do despu sa bude chodit mag, necro, clerik, ranger, vamp, pal, war, craft a ked nebudeš mat potrebnu špecializaciu alebo char tak do dungu nebudeš môcť ...
A prosim nežiarli na toho wortexa až, sprav si necra, prispejem ti na skladačku a budeš taky suport ako každy necro ... ja ho už nepouživam vobec, našiel som si lepších sumov :).
Wizzy píše: ponevadz sem to vysvetloval nejakymu blind. jekkylovi uz v vamp topicu, akorat zkopiruju tvoje:
Mihal píše: o vampoch neviem nič ani po zmene som ich neštudoval takže budem možno mimo

tak čo som počul, žiadne forko nečítam, ale stači ak si jednu top čast na vampa premenis na krystal a morfneš si :)

Wizzy píše:btw, ukaz mi maga jak si pomoci VOGu odtahne posledni mistnost v Dest 3, pak ano priznam ze vds je proste vog bez dmg
prečo by mal použiť vog ked stači aby si portol, odstenil to cez vos zvytky ??? Alebo si tam nahadze sumov, počka kym draci priletia a pochyta ich do pfka? chces ešte dalšie metody ako sa to da robiť alebo skusiš prísť aj na nejake vlastne? :) prečo rozmýšlaš tak strašne jednosmerne, skus zapojiť fantažiu, vela veci sa da urobit uplne inak. A tu bude asi tvoj problem, rozmyšlaš tak strašne jednosmerne a preto je všetko preboost. Keby maš maga, pochopim to ale čo som počul hraš iba vampa, tak neviem prečo hučiš do povolani o ktorych nevieš nič alebo len velmi malo.
Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

Říkejte si co chcete, ale pokud top sumon je horší, než wraith, tak to asi neni uplne idealní nastavení. Zároveň jsou blbosti "pro PK" keci, jako ze top suma napojit jen na ancestralku...co pak teprve magove s NB BSS...co s nima Wizzi? Sládačky jsou pořád hodně drahá věc. Kecy typu, že nikdy nebylo zamýšleno aby sumové davali dmg jsou keci i když budete tisíckrat tvrdit opak...kdyby původní GM DP nechtěli, aby dávali DMG, tak ty sumy nenastavují, jak byly. Změny z poslední doby mě nepříjde jak doladění, ale jak nepochopení původní idei a kašlání na to, jak to původní GM mysleli (neříkam, že se nepletu).

For Wizzi: Ty jsi si vyservilil naboostění wampa, tak nechápu tvojí drzost tady cpat se do lidí, co se braní uslabení jejich povolaní. Krom toho je fajn se řídít: "Když to nehraješ, tak do toho nekecej."
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Ackerman píše: For Wizzi: Ty jsi si vyservilil naboostění wampa, tak nechápu tvojí drzost tady cpat se do lidí, co se braní uslabení jejich povolaní. Krom toho je fajn se řídít: "Když to nehraješ, tak do toho nekecej."

Jenže chápeš wizzy ví všechno :pp hlavně že vamp už je v cajku !
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Mihal píše: Tak neviem na čo si zvyknuty ty, ale dung sa da ist aj bez clerika aj bez maga. Povedz mi presnu zostavu na Cove? Alebo na fdd? Ja na to nemam, stači niekto kto hodi aspon jednu stenu, aj ked v cove to neni treba už a niekto kto vie dat dmg a ostatne je fuk. A mag musel ist do ťažkych dungov? Ja som bol x dungov kedy desp prskal necro sam ako prsk ... stači trošku rozmýšlať a uvažovať ako sa dá miestnost vyriesit s tym co mas a nie hned plakat.
Nechapu na co si stezujes ale furt, vzdyt na tomhle se nic nezmenilo (jak ti furt pisu btw). Porad muzes zasummit neco vortama, jediny co se oslabilo je "solovani" za nekra.
Mihal píše: tak čo som počul, žiadne forko nečítam, ale stači ak si jednu top čast na vampa premenis na krystal a morfneš si :)
non-nb krystal (20nabiti) za 3-3,5 mega, ktery po morfu nemuzes vyhodit z baglu. Zde si stezujes na co ?
Mihal píše: prečo by mal použiť vog ked stači aby si portol, odstenil to cez vos zvytky ??? Alebo si tam nahadze sumov, počka kym draci priletia a pochyta ich do pfka? chces ešte dalšie metody ako sa to da robiť alebo skusiš prísť aj na nejake vlastne? :) prečo rozmýšlaš tak strašne jednosmerne, skus zapojiť fantažiu, vela veci sa da urobit uplne inak. A tu bude asi tvoj problem, rozmyšlaš tak strašne jednosmerne a preto je všetko preboost.
Ja sem nerek ze to mag nedokaze dat, ja sem napsal ze mag to nedokaze tak snadno poresit jako nekro vdskem.
Mihal píše: Keby maš maga, pochopim to ale čo som počul hraš iba vampa, tak neviem prečo hučiš do povolani o ktorych nevieš nič alebo len velmi malo.
ja zas pocul od tvych arandil kamaradu ze sem vampa nehral jeste dva tejdny zpatky, se trochu rozchazite
Ackerman píše: Krom toho je fajn se řídít: "Když to nehraješ, tak do toho nekecej."
Tak diky teda za povoleni do toho kecat :p

... Vision vs Speech test ...
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Nekr a Mák jak se furt tvrdí jsou dvě odlišné povolání
z princupu chápu tak, že nekr je sumoner a mák je zedník.
Pak tedy vůbec nechápu proč má mák silnější sumony
Corruptus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corruptus »

Mno nová změna je zajímavá ale něják nechápu její učel.
Oslabit nekra? Nekro si bude dál uplně stejnym stylem dávat to co si dával doted. Jen mu to bude trvat řekněme o třetinu delší dobu.
Jen jste tim vyřadily z oběhu věci které nekrové nosily aby si usnadnily hraní (25 kosti/25 roby).
Neni rozdíl jestli na něco hodim 7 vortu nebo 7 SW/Wraitu. Nekro je sumoner, množství sumů co zvladne v kombinaci s kouzly co má mu umožnuje udržet na cíly dost obludek aby ubil cokoli co sumy nežere a dost z toho co sumy žere.
Pokud jste chtěli nekra oslabit měla tomu předcházet nějáká smysluplná analýza jeho schopností a stylu hry. Ale co mělo za význam udělat mu z top suma klamáka? Žádnej, prostě jen někdo brečel na správném rameni tak se hold narychlo splácal nějákej zásah. Ted máte suma kterej nemá žádné využití (jak už bylo rečeno wraith je stejně rychlej ale silnější a má nulové naroky na equip)
Mno a že jste hru ještě víc ztížily těm chudákům co to ještě sumí na yoku snad ani nemusim říkat.
Mohl bych ve vší slušnosti poprosit toho kdo je za to zodpovědnej aby tu změnu něják osvětlil hráčům? Určitě v tom byl nějákej logickej záměr, jen ho prostě zatim nevidíme. Díky.
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

muze nekdo pls ason napsat co se na tom necrovi menilo? :) ale tak srozumitelne:p
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Castian píše:muze nekdo pls ason napsat co se na tom necrovi menilo? :) ale tak srozumitelne:p
Netusim ...
nejspis nekdo delal 1000 pokusu s nejakym summem a pak dalsich 1000 pokusu s jinym a nasledne to vsechno pekne prorval pres excel minimalne.

alebrz vyjadreni nekoho kompetetniho. Stahl sem si aktualni scripty a Death Vortex je nejsilnejsim sumem ve spell summon creature. Odhaduji ( nemam zadne testovani ) ze je i silnejsi vzhledem k nemissovosti i nez earth elm, kterej se trefuje s tim co ma nastaveny velmi bidne... takze asi tak k vseobecny hysterii.

Tesim se na dalsi topic az se po vikendu vratim domu.
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Acarus píše:
Castian píše:muze nekdo pls ason napsat co se na tom necrovi menilo? :) ale tak srozumitelne:p
Netusim ...
nejspis nekdo delal 1000 pokusu s nejakym summem a pak dalsich 1000 pokusu s jinym a nasledne to vsechno pekne prorval pres excel minimalne.
Zaujímavé, že X hráčov čo hrá aktívne nekra a používa DV si to všimlo...
Hlavne že si tie pokusy robil ty, tak ako s inými povolaniami a teraz to len sekáte, ako to, že ste to neodhalili pri vašich skvelých testoch, ktoré ste si previedli to EXCELU...
Corruptus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corruptus »

Mno zlanařil jsem kolegu z gildy a udělal několik pokusných zápasu.
Abych se přiznal moc to nechápu, odpoledne se ten vort choval výrazně hůř než ted. Dělali jsme vždy sadu 5 pokusů aby byl aspon nástin vzájemné síly.
Vort vs Earth Elem 1:4 (to jedno vitezstvi byla haluz koule)
Vort vs Had 4:1 (tentokrat haluz pro hada )
Vort vs Kostlivec 3:2
Vort vs Wraith 4:1 (vort má převahu ale je to většinou dost těsně)
Vort vs Energy vort 0:5

Celkově jsme měli oba dojem že se chovají "normálně" ale odpoledne kdy jsme to zkoušeli byli daleko slabší (bohužel mě předtím nenapadlo udělat komplexnější test)
Takže pokud se v tom nikdo nevrtal a šlo o vrtoch koule, beru svůj post zpět a jsem takhle malinkej...
Ale nezdá se mi to vzhledem k tomu že to pozorovalo víc lidí najednou.
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Corruptus píše:Takže pokud se v tom nikdo nevrtal a šlo o vrtoch koule, beru svůj post zpět a jsem takhle malinkej...
Presne tak, posledných pár dní to tak fungovalo, že by náhoda? Tomu neverím...
Ak ste to už opravili, tak sa to tu môže rozpustiť, hodiť do koša.
Naposledy upravil(a) Nun dne 01 říj 2010 01:01, celkem upraveno 1 x.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Corruptus píše:Mno zlanařil jsem kolegu z gildy a udělal několik pokusných zápasu.
Abych se přiznal moc to nechápu, odpoledne se ten vort choval výrazně hůř než ted. Dělali jsme vždy sadu 5 pokusů aby byl aspon nástin vzájemné síly.
Vort vs Earth Elem 1:4 (to jedno vitezstvi byla haluz koule)
Vort vs Had 4:1 (tentokrat haluz pro hada )
Vort vs Kostlivec 3:2
Vort vs Wraith 4:1 (vort má převahu ale je to většinou dost těsně)
Vort vs Energy vort 0:5

Celkově jsme měli oba dojem že se chovají "normálně" ale odpoledne kdy jsme to zkoušeli byli daleko slabší (bohužel mě předtím nenapadlo udělat komplexnější test)
Takže pokud se v tom nikdo nevrtal a šlo o vrtoch koule, beru svůj post zpět a jsem takhle malinkej...
Vopred Gratulujem k takmer dokonalej analyze!
Sklamem ta, ale musis zacat odznovu.
Na to aby si zistil ci sa ten konkretny summon chova spravne je potrebnych presne 6 pokusov!
Nejsi ty syn neakeho znameho vedca?:)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

robil som 12 pokusov a zavery su taketo 5x vyhral wortex tesne nad wariorom. 3x tesne vyhral warior. 3x vyhral warior s prehladom(zabil približne 1,5 vortexa) a 1x vyhral warior tak, že zabil 2x worta a 3 ubral 12 hp.
Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

Acarus píše:
Netusim ...

alebrz vyjadreni nekoho kompetetniho. Stahl sem si aktualni scripty a Death Vortex je nejsilnejsim sumem ve spell summon creature. Odhaduji ( nemam zadne testovani ) ze je i silnejsi vzhledem k nemissovosti i nez earth elm, kterej se trefuje s tim co ma nastaveny velmi bidne... takze asi tak k vseobecny hysterii.

Tesim se na dalsi topic az se po vikendu vratim domu.
Todle asi bude jako tenkrát když se zaváděli pytlíky :-D. Přestali padat cobíky a i když "všichni" hráči na DP psali, že cobíky padají podstatně méně, tak se všichni GM dušovali, že to koulovitost, že to padá úplně stejně, že jen prostě máme smůlu a že je prostě všechno jak předtím. Pak se počkalo nějakej ten měsíc a ono ejhle ....objevilo se od našeho milého GM týmu, že to teda asi vážně trošičku miň padá....jak se to dořešilo je věc jiná. Neříkám, že to že se worti chovají jinak je úmyslné, třeba je to nepřímí následek nějaké změny, ale i netvrdil bych že to je stejné.

P.S.: Empirické odhady jsou běžně v praxi používány jako náhrada za statistické experimenty (kterým zde jako koukám všichni opravdu velmi rozumíte :-d )
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

tyjo wizzy člověk jednou z nudy zavítá na forko a co se tu o tobě nedozví..ale musím s nimi souhlasit,jsi lama..:p
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

dokud funguje mumka porad stejne tak si ten nekro ty dungy muze nekro solovat ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Opravdu ma vendeta fungovat i pri 100 poisnu tak jak funguje ? mlatit za prska do monstra v dungu bude dost obtizne
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Opravdu ma vendeta fungovat i pri 100 poisnu tak jak funguje ? mlatit za prska do monstra v dungu bude dost obtizne
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Obavam se kapre, ze kdyz si znovu zacal hrat a jsi v tom haperaktivni, tak u gm tomu bude jinak
Zkus tedy spis rict nekomu s pristupem do uds, nebo jak to hoax pise, at to nadhodi tam
Odpovědět