hmmm tak toho necra hram asi fakt špatne ked nemam stale manu na toho sumaWizzy píše: me teda prijde ze nekr to delal uz tedka, jedinej rozdil je ze udela min dmg/cas
Tak neviem na čo si zvyknuty ty, ale dung sa da ist aj bez clerika aj bez maga. Povedz mi presnu zostavu na Cove? Alebo na fdd? Ja na to nemam, stači niekto kto hodi aspon jednu stenu, aj ked v cove to neni treba už a niekto kto vie dat dmg a ostatne je fuk. A mag musel ist do ťažkych dungov? Ja som bol x dungov kedy desp prskal necro sam ako prsk ... stači trošku rozmýšlať a uvažovať ako sa dá miestnost vyriesit s tym co mas a nie hned plakat. Tak ako ludia hovorili, že za wara sa neda zabit to alebo to a ked to niekto dal všetci boli ticho... A ako sam píšeš, ide to k tomu, že do despu sa bude chodit mag, necro, clerik, ranger, vamp, pal, war, craft a ked nebudeš mat potrebnu špecializaciu alebo char tak do dungu nebudeš môcť ...Wizzy píše: Ty jo, ty tu argumentujes ale stale necim co uz tak funguje. Vzdyt se chodi presnych zostavach. Tim ze by se summoni jako takovy nechali jen nekrovi, tak by se nekr hold "musel" brat do tezsich dungu (stejne jako se musi brat cler nebo mag) a nebo by proste mag summonil drahy elementaly popr se klamakovalo v velkym stylu. (stejne jako tedka maga brat nemusis ale mas pomalejsi a drazsi zdi, cler na druhou stranu nahradu nema)
Zed furt nekr ma, vds ma, takze jedinej rozdil je ze si !asi! (nezkousel jsem to zatim) nevynda sam cokoliv ale bude muset vzit nekoho kdo vezme nejake veci s nejakou cenou. Takze pouzitelnost nekra zadna zmena.
Pokud by byl death vort vazanej napr na ancestral robu, tak ano at z toho je udelanej nejakej mocno summ. Dokud ale pude pres nb robu a brnka za 30k, nemuzete od toho cekat nic zazracnyho.
A prosim nežiarli na toho wortexa až, sprav si necra, prispejem ti na skladačku a budeš taky suport ako každy necro ... ja ho už nepouživam vobec, našiel som si lepších sumov .
Wizzy píše: ponevadz sem to vysvetloval nejakymu blind. jekkylovi uz v vamp topicu, akorat zkopiruju tvoje:Mihal píše: o vampoch neviem nič ani po zmene som ich neštudoval takže budem možno mimo
tak čo som počul, žiadne forko nečítam, ale stači ak si jednu top čast na vampa premenis na krystal a morfneš si
prečo by mal použiť vog ked stači aby si portol, odstenil to cez vos zvytky ??? Alebo si tam nahadze sumov, počka kym draci priletia a pochyta ich do pfka? chces ešte dalšie metody ako sa to da robiť alebo skusiš prísť aj na nejake vlastne? prečo rozmýšlaš tak strašne jednosmerne, skus zapojiť fantažiu, vela veci sa da urobit uplne inak. A tu bude asi tvoj problem, rozmyšlaš tak strašne jednosmerne a preto je všetko preboost. Keby maš maga, pochopim to ale čo som počul hraš iba vampa, tak neviem prečo hučiš do povolani o ktorych nevieš nič alebo len velmi malo.Wizzy píše:btw, ukaz mi maga jak si pomoci VOGu odtahne posledni mistnost v Dest 3, pak ano priznam ze vds je proste vog bez dmg