Scripty
Moderátor: Caleb
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Scripty
Ahoj, zkousel jsem to Tve hlidani boostu.. Postup presne podle infa, ale nezobrazuje mi to zmeny u ostatnich, jen u me.. + pri dalsim spusteni feny to hlasi compiler eror vtom skriptu na line 228 (byl zjisten nedosazitelny kod). 

mě to jede uplně normálně, takže asi mám starou fenuRampa McKvak píše:Ahoj, zkousel jsem to Tve hlidani boostu.. Postup presne podle infa, ale nezobrazuje mi to zmeny u ostatnich, jen u me.. + pri dalsim spusteni feny to hlasi compiler eror vtom skriptu na line 228 (byl zjisten nedosazitelny kod).

jo mimochodem zapoměl jsem napsat že nesmíš targetovat první sebe .. musíš první někoho a sebe nakonec:-D sem udělal pro sebe pojístku

Rampa McKvak píše:Ahoj, zkousel jsem to Tve hlidani boostu.. Postup presne podle infa, ale nezobrazuje mi to zmeny u ostatnich, jen u me.. + pri dalsim spusteni feny to hlasi compiler eror vtom skriptu na line 228 (byl zjisten nedosazitelny kod).
pošli mi s console compilatorské kde byla najita ta chyba a pošli ten řádek celý ...
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Verzi feny mam 0.7.2.0. Az dovalim domu, tak zkusim to s tim targetem sebe jako posledniho. Kdyz to nepujde, poslu Ti udaje z te console. Zatim dikySmoce píše:mě to jede uplně normálně, takže asi mám starou fenuRampa McKvak píše:Ahoj, zkousel jsem to Tve hlidani boostu.. Postup presne podle infa, ale nezobrazuje mi to zmeny u ostatnich, jen u me.. + pri dalsim spusteni feny to hlasi compiler eror vtom skriptu na line 228 (byl zjisten nedosazitelny kod).nebo jinou verzy .......
jo mimochodem zapoměl jsem napsat že nesmíš targetovat první sebe .. musíš první někoho a sebe nakonec:-D sem udělal pro sebe pojístku

JJ, ke mě na forko jsem dal foto jak to vypadá...Rampa McKvak píše:Verzi feny mam 0.7.2.0. Az dovalim domu, tak zkusim to s tim targetem sebe jako posledniho. Kdyz to nepujde, poslu Ti udaje z te console. Zatim dikySmoce píše:mě to jede uplně normálně, takže asi mám starou fenuRampa McKvak píše:Ahoj, zkousel jsem to Tve hlidani boostu.. Postup presne podle infa, ale nezobrazuje mi to zmeny u ostatnich, jen u me.. + pri dalsim spusteni feny to hlasi compiler eror vtom skriptu na line 228 (byl zjisten nedosazitelny kod).nebo jinou verzy .......
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to dneska zkousel - na (vcetne me) 3, 4, a 5 ti lidech. Zrejme to bylo tim targetem sebe jako posledniho. Nicmene, objevuje se mi tu stale jeden problem. At mam zatargetovanych kolik chci lidi, vzdy to spatne, nebo vubec hlasi staty druheho targetleho cloveka.
A tady je ten avizovany eror, co mi to hlasi pri spousteni:
....\Phoenix\Scripts\DarkParadise\Boost.cs(228,32): warning CS0162: Byl zjištěn nedosažitelný kód. (228-line, 32-column)
....\Phoenix\Scripts\DarkParadise\Boost.cs(228,32): warning CS0162: Byl zjištěn nedosažitelný kód. (228-line, 32-column)
Rampa McKvak píše:Tak jsem to dneska zkousel - na (vcetne me) 3, 4, a 5 ti lidech. Zrejme to bylo tim targetem sebe jako posledniho. Nicmene, objevuje se mi tu stale jeden problem. At mam zatargetovanych kolik chci lidi, vzdy to spatne, nebo vubec hlasi staty druheho targetleho cloveka.
Jak budu mít chvilku mrknu se na to .. ale všera jsem byl fdd a fungovalo dobře.... ale ta chyba je divná ....
je možné že u toho phoenixa co používáš vypustil mikee Print nad charem, ale to by ti nešlo vubec.. to bys misto promene.print musel dat UO.Print......
me to tu hlasku Byl zjištěn nedosažitelný kód v report viewru haze taky, ale zadnej problem mi to nedela, script funguje
sem spokojen :p Diky Smoce
Btw, mam nejnovejsi verzi feny.

Farwik píše:me to tu hlasku Byl zjištěn nedosažitelný kód v report viewru haze taky, ale zadnej problem mi to nedela, script fungujesem spokojen :p Diky Smoce
![]()
Jo to jsem rád, že ti to jde.. jak říkám scrtipt prostě neví asi odkud vzít proměnou takže buď to bude ukazovat nějaké údaje blbě a nebo to bude ukazovat i kdy nema .. ale když to jde tak je lepší nerejpat..