Ranger
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ranger
Ano, to jedine. Ale na rozdil od vampu, cena na webu uvedena neni... Jelikoz shamana nehraju, tak opravdu netusim, kolik to je...Acarus píše:Socha na premenu je celkem draha zalezitost o kterou lze prijit.
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Jacqy dokud nevyzkoušíš vůbec nevíš...pokud bys mohla svévolně morfnovat a podmorfovat je to super char díky tomu jak to je a kolik to stojí fame to zas taková paráda je
Pro tvojí informaci byl sem za jelena s dvěma vampama v morfu v Tk je doprovodit k fontáně a mam slušně ozkoušený všechny morfy aby byl shaman co k nečemu musí být v nějaké formě toho sis možná taky všimla to že formy v průměru vydrží 8 min je věc daná 8krat 10 je 80 min za předpokladu že neumřeš nebo nebudeš musim remorfovat tolik času máš na to abys udělala 1K fame a zůstala na svém
Pro tvojí informaci byl sem za jelena s dvěma vampama v morfu v Tk je doprovodit k fontáně a mam slušně ozkoušený všechny morfy aby byl shaman co k nečemu musí být v nějaké formě toho sis možná taky všimla to že formy v průměru vydrží 8 min je věc daná 8krat 10 je 80 min za předpokladu že neumřeš nebo nebudeš musim remorfovat tolik času máš na to abys udělala 1K fame a zůstala na svém
Shaman není až tak COOL hračka jak si myslíte.
Jinak pro info a srovnaní:
Soška 95K
Ryby 50K (někdo tady psal)
---------------------
celkem 145K
A teď pokud k tomu budeš počitat že budeš bez fame a karmy což se stane velice lehce. Budeš potřebovat nějáké NonFame brnko (kuže od crafta) za to nic nedáš ale houby v tom vydržíš. A pak luk no napada mě buď obyc elven, nebo ten dlouhý elven (což není zrovna laciná hračka zvhledem k nedostupnosti logu a fizzu) teda pro normální hráče.
Jinak mám odskoušené morfy v polarovi a v grizzlym.
V základním polarovi poměrně missuješ protože 100wrest není žádná slava. V prvním submorfu máš sice 130wrest a nemissuješ ale pruraznost prakticky žádná zakže jsi v haji proti vyššímu ar. V druhém submorfu máš průraz ale nízkej AR takže tě velice snadno něco sunda.
V základním grizzlikovi dmg moc nemáš a navíc je pomaly, opravdu trva než užižlaš blbého skeletona. V prvním submorfu máš 140ar a fireimunku ale dmg prakticky chybí a i s armorem co máš ti monstra davaji docela slušně(některá). V druhém submorfu otravu nedáš každým zásahem, hlavně stále máš 100wrest což není slavný a missuješ a vzhledem k ARu taky nic moc, jsi jak obětní beránek.
Jelena jsem zatím nepoužil.
Když nemáme Fame a Karmu tak Shaman nemorfne, Vamp ano sice nebude nic moc ale morfne.
A mimochodem zkus si naharvit Fame a Karmu do maxima za jeden den abys druhy den mohla jít do dungu. Dá se to jen velmí těžce a je to celkem nerelané.
Jinak pro info a srovnaní:
Soška 95K
Ryby 50K (někdo tady psal)
---------------------
celkem 145K
A teď pokud k tomu budeš počitat že budeš bez fame a karmy což se stane velice lehce. Budeš potřebovat nějáké NonFame brnko (kuže od crafta) za to nic nedáš ale houby v tom vydržíš. A pak luk no napada mě buď obyc elven, nebo ten dlouhý elven (což není zrovna laciná hračka zvhledem k nedostupnosti logu a fizzu) teda pro normální hráče.
Jinak mám odskoušené morfy v polarovi a v grizzlym.
V základním polarovi poměrně missuješ protože 100wrest není žádná slava. V prvním submorfu máš sice 130wrest a nemissuješ ale pruraznost prakticky žádná zakže jsi v haji proti vyššímu ar. V druhém submorfu máš průraz ale nízkej AR takže tě velice snadno něco sunda.
V základním grizzlikovi dmg moc nemáš a navíc je pomaly, opravdu trva než užižlaš blbého skeletona. V prvním submorfu máš 140ar a fireimunku ale dmg prakticky chybí a i s armorem co máš ti monstra davaji docela slušně(některá). V druhém submorfu otravu nedáš každým zásahem, hlavně stále máš 100wrest což není slavný a missuješ a vzhledem k ARu taky nic moc, jsi jak obětní beránek.
Jelena jsem zatím nepoužil.
Když nemáme Fame a Karmu tak Shaman nemorfne, Vamp ano sice nebude nic moc ale morfne.
A mimochodem zkus si naharvit Fame a Karmu do maxima za jeden den abys druhy den mohla jít do dungu. Dá se to jen velmí těžce a je to celkem nerelané.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No, vzhledem k posledním úpravám :
1) po první smrti prakticky přijdete o všechny zbývající formy a
2) vaše staty se po první smrti blíží v součtu hodnotě 200 (armor kolem 15ti)
3) omezení počtu speciálních forem z "5 a 5" na "3až5 a 3až5"
je ze šamana naprostej chudák ve všech dungách, ve kterých se umírá (lepší dungy) - takovej vampík postaru...
Chtěl bych poprosit GM, aby někam hodili Sphinxe nebo podobné NPC, třeba na dno nějakého dungu, aby bylo možné se tohohle "silného" směru zbavit a získat zpátky své peníze. Myslím, že vzhledem k tomu, že (nejen) tento subclass dolaďujete ještě v těchto dnech by to bylo fér. Díky.
PS : vzhledem k anti-lobingu tady na fóru od lidí, kteří šamana viděli nejblíže z letadla, jsem nic jiného než brutální oslabení ani nečekal, holt jsem byl blb, že jsem si to koupil, měl jsem si počkat tak půl roku, než se to doladí. Chtěl jsem si zahrát už teď, moje chyba.
EDIT : neuvažovali jste tedy alespoň nad tím, udělat morf do základní formy přes něco jiného než je jídlo, když jde o finanční opatření? Kdo bude víc umírat, bude víc platit, ale neodepíšete tím tohle povolání do dungeonů, kde je umírat normální...
je ze šamana naprostej chudák ve všech dungách, ve kterých se umírá (lepší dungy) - takovej vampík postaru...
Chtěl bych poprosit GM, aby někam hodili Sphinxe nebo podobné NPC, třeba na dno nějakého dungu, aby bylo možné se tohohle "silného" směru zbavit a získat zpátky své peníze. Myslím, že vzhledem k tomu, že (nejen) tento subclass dolaďujete ještě v těchto dnech by to bylo fér. Díky.
PS : vzhledem k anti-lobingu tady na fóru od lidí, kteří šamana viděli nejblíže z letadla, jsem nic jiného než brutální oslabení ani nečekal, holt jsem byl blb, že jsem si to koupil, měl jsem si počkat tak půl roku, než se to doladí. Chtěl jsem si zahrát už teď, moje chyba.
EDIT : neuvažovali jste tedy alespoň nad tím, udělat morf do základní formy přes něco jiného než je jídlo, když jde o finanční opatření? Kdo bude víc umírat, bude víc platit, ale neodepíšete tím tohle povolání do dungeonů, kde je umírat normální...
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kralik(Jackrabitt) neni uvedenej v rozdeleni klamaku podle lvlu... je to jedno ze zvirat ktere jdou tamnout od nejnizsiho skillu ale jako necromant ho nemuzu vyhodit. Zato Zajic mi vyhodit jde i kdyz je v rebricku tamovatelnosti klamaku o neco vys..
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
jojo bylo by to fajn, takhle se to hrát nedáRetromancer píše:No, vzhledem k posledním úpravám :
Jedine s cim se hlo je pravdepodobnost nabiti forem, s tim ,ze se zavede predmet, ktery snizi fame/karma narocnost na jideni a zvysi pocet nabiti forem, nicim jinym se od sphinxe nehybalo u shamana ...
Nevim, kde je to oslabeni tak markantni.
Sphinx bude v tomto tydnu nastalo uz ... s ovsem vetsi penalizaci, nez posledne.
Nevim, kde je to oslabeni tak markantni.
Sphinx bude v tomto tydnu nastalo uz ... s ovsem vetsi penalizaci, nez posledne.
Jsem realista takže jakej mega těžkej Q pro některé top hráče to bude?Acarus píše:..... s tim ,ze se zavede predmet, ktery snizi fame/karma narocnost na jideni a zvysi pocet nabiti forem.....
Jo lidi. Kdo bude chtít změnit vrati mu to 5K a 995K propadneAcarus píše:Sphinx bude v tomto tydnu nastalo uz ... s ovsem vetsi penalizaci, nez posledne.
Ne a teď vážně kolik bude ta "PENALIZACE"?????
Jo mimochodem neda se udělat aby po smrti medvěda šlo vrátit puvodni staty jinak nez kompletnim remorfem?
Morf - 900fame a karmy
Smrt - ??? fame
Remorf 900fame a karmy
To je trochu moc. tímhle tempem umřem několikrat a mužem se jit klouzat a kopat z dungu domu
Tak jsem se presvedcil, ze ranger - shaman mma opravdu malo moznosti bez fame... Neslo by zavect, ze by se mohl morfovat morf podobny posmrtnemu zdarma ? Neco okolo 30 ar a 120+ HP ? At ma Ranger moznost tu fame nabrat jinak nez na ukor lidi v dungeonu, kterym vic prekazi nez pomaha
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
souhlasim s tim ze to je trosku moc, i kdyz umiram malo, fame ani karmu nikdy zpet uz nenaberu.. Nevim, co bych delal v treba v sorcech (o vetsich ani nemluve, ty sou koncipovane na to, ze clovek dostava jedno ik za druhym).erunno píše: Jo mimochodem neda se udělat aby po smrti medvěda šlo vrátit puvodni staty jinak nez kompletnim remorfem?
Morf - 900fame a karmy
Smrt - ??? fame
Remorf 900fame a karmy
To je trochu moc. tímhle tempem umřem několikrat a mužem se jit klouzat a kopat z dungu domu
Naposledy upravil(a) Mikee dne 26 zář 2010 23:59, celkem upraveno 2 x.
mimochodem, tahle veta moc pravdiva neni
"umření ve formě nic neřeší a zůstávate v ní i po smrti"
protoze dneska se mi minimlane jednou stalo, ze sem kratce po morfu do specialni formy umrel, a musel sem morf znova.. (i kdyz zas aspon jednou sem v ni zustal). sem z toho uz trosku zmatenej, jak to teda vlastne ma byt (a je tezke tyhle veci v dungu sledovat)
proc tech par vet nepreformulujete, at je jasny jak se to ma chovat? nekolik bodu "pokud umru v tehle forme stane se tohle, pokud v tehle stane se tohle" misto fraze "umreni nic neresi". Dekuji
protoze dneska se mi minimlane jednou stalo, ze sem kratce po morfu do specialni formy umrel, a musel sem morf znova.. (i kdyz zas aspon jednou sem v ni zustal). sem z toho uz trosku zmatenej, jak to teda vlastne ma byt (a je tezke tyhle veci v dungu sledovat)
proc tech par vet nepreformulujete, at je jasny jak se to ma chovat? nekolik bodu "pokud umru v tehle forme stane se tohle, pokud v tehle stane se tohle" misto fraze "umreni nic neresi". Dekuji
Ja ti řeknu co bys dělal v sorcech. Kopal bys domu protože bys byl zbytečná přitěž pro clerika. Bez fame a karmy a vzhledem k tomu ze ani nepomužes sumem nebo bleskem tak je to docela v haji prostě se timhle Shaman vyřadil z těžších dungu.Mikee píše: souhlasim s tim ze to je trosku moc, i kdyz umiram malo, fame ani karmu nikdy zpet nenaberu.. Nevim, co bych delal v treba v sorcech.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem vypozoroval já :Mikee píše:mimochodem, tahle veta moc pravdiva neni
1) pokud umřeš ve speciálním morfu (z flašky, nebo mušle) - staty ti sůstanou jako v daném speciálním morfu, dmg se ti sníží na základ formy (přijdeš o "zbraň" - tj třeba i otrávené drápy)
2) pokud umřeš v kterékoli základní formě (polar,grizzly,jelen) : zhoršení statů k nepoužitelnosti (100 str, 20int, 100 dex, 15ar v polarovi a podobně), kouzla a skilly zůstávají podle formy - a nemožnost použít itemy na morf do speciální formy - jediné řešení odmorf přes sošku a znovusežrání ryby.
---
Právě smrt v základní formě je podle mého trestána až moc - vzhledem k tomu, že se také snížila doba, po kterou speciální morf trvá (z cca 11 minut na cca 6) je možné, že během jednoho těžšího souboje budete muset do speciální formy morfnout třeba 2x nebo v některých místnostech i vícekrát.
Pokud by se staty snížily pouze základní formě s tím, že by stále bylo možné využít morfy do speciálních podob, nebylo by to tak drastické.
Nalezl sem jednu dost zavaznou chybu, ktera se vyskytla pri zmene z morfu do cloveka -> opraveno ze se sb opravuje a jdou kouzlit kouzla co nesla a dale jedna zavorka zapricinila fakt, ze shaman nemohl v humanovi kouzlit vsechny summony, coz je nechtena chyba... po resyncu by melo oboje funguvat jak ma. Shaman nemel bejt zalozenejciste jen na morfoani, ale na hrani v cloveku s pomoci sem tam morfu kdyz se to hodi.
pridan predmet do vyroby kraftum pro shamany. pridava neco malo nekam.
drapy pri smrti zkusim poresit.
Osobne co se faktu toho morfoani tyka, tak jeste behem zitrka udelam questik ( neco jako maji druidi/ iskarioti), kdy s jeho pomoci by to nezralo fame, ale pouze karmu.
pridan predmet do vyroby kraftum pro shamany. pridava neco malo nekam.
drapy pri smrti zkusim poresit.
Osobne co se faktu toho morfoani tyka, tak jeste behem zitrka udelam questik ( neco jako maji druidi/ iskarioti), kdy s jeho pomoci by to nezralo fame, ale pouze karmu.
Mela by byt. Visi to na memorce, ktera se pri smrti zastavi. Pri save nezmizi, akorat pri restartu se znovu oblika == timer > 1k s .Mikee píše:mimochodem, tahle veta moc pravdiva neni
Acare? A neslo by ze by to žralo jen méně fame a karmy? treba jen 1/3 nebo 1/2? ( nebo jen 1/2 nebo 2/3 fame )Osobně mě bavi Shaman kuli těm morfům do zvířete a 100% nejsem sám.Acarus píše:... Shaman nemel bejt zalozenej ciste jen na morfoani, ale na hrani v cloveku s pomoci sem tam morfu kdyz se to hodi.
Jasne chapu, ale chapejte zase na druhou stranu, ze to nema/nemel byt primarne jen ledni medved v morfu neustale.erunno píše:Acare? A neslo by ze by to žralo jen méně fame a karmy? treba jen 1/3 nebo 1/2? ( nebo jen 1/2 nebo 2/3 fame )Osobně mě bavi Shaman kuli těm morfům do zvířete a 100% nejsem sám.Acarus píše:... Shaman nemel bejt zalozenej ciste jen na morfoani, ale na hrani v cloveku s pomoci sem tam morfu kdyz se to hodi.
ale jisteze kdyz umres v zakladu, tak jistej remorf -> tzn fame - fame/10 == zde jsem clovek a -fame abych byl medved znovu...
Ale zase pokud chce tamovat musi odmorf, ressovat musi odmorf, pokud nema fame a karmu nemuže morf takže ja bych se toho zase tak extra nebál.Acarus píše:Jasne chapu, ale chapejte zase na druhou stranu, ze to nema/nemel byt primarne jen ledni medved v morfu neustale.
A on ten ledni medvěd taky není vše ja občas taky radší morfnu grizzliho.
Promin ale trošku mi tahle věta nedochází
Acarus píše:ale jisteze kdyz umres v zakladu, tak jistej remorf -> tzn fame - fame/10 == zde jsem clovek a -fame abych byl medved znovu...
- Kaywerbrimmis
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ta věta říká, že smrtí přijdeš o 10% fame (tzn. jako obvykle) a pak ještě navíc o další fame za morfnutí do medvěda.