Zdravím, jsem úúplnej nováček, UO jsem hrál naposled kdysy dávno asi před deseti lety a měl bych pár připomínek.
Připomínka číslo jedna
- moc díky za ten dungeon! Je to fajn věc!
Připomínka číslo dvě - v porovnání s ostatními hrami je UO pro dnešní hráče malinko zdlouhavé. Myslím, že by nebylo na škodu někde říct, že v tom dungeonu může člověk strávit klidně i několik hodin. Aby si pak po 30ti minutách neříkal „Ty jo, už jsem tu takovou dobu a ještě pořád pižlám tu kostřičku na začátku...“, aby zkrátka byl alespoň trochu připravenej.
Připomínka číslo tři - člověk se od začátku hry několikrát dozví, že banka se otevírá slovíčkem „bank“. Taky se dozví, že v hospodě jsou nějací obchodníci. Ale už se nedozví jak se od nich něco dá koupit
. To jsem zjistil až po několika desítkách minut od jiného hráče, kdy jsem jako crafstman zabíjel sekerou ty nepřátelský mrchy tak dlouho, až jsem se prosekal (a zčásti i proběh
), k tomu kostrounovy který hlídá dveře a dokonce se mi ho povedlo zabít a obrat o meč a štít
. Vědět tohle dřív, šlo by to člověku lépe...
Připomínka číslo čtyři - taková ta hláška když člověk vstoupí do podzemí a projde do té chodby kde jsou první příšery „Na nestvury lze beztrestne utocit a carovat. Ale pozor, brani se!“ je fajn. Poprvé. Podruhé. I potřetí. Ale když tam člověk tráví i hodiny a pořád mu to tam vyskakuje je to na-nervy-lezoucí. Nešla by z toho taky udělat tabulka na zeď? Ty jsou fajn
.
Připomínka číslo pět - nějak se tu řešila dostupnost šípů. Kdybych já jako crafstman měl přístup k nějakým peříčkům, nebyl by problém pro mě nějaké udělat. Nemohli by se tam nějaké dát? Jako ptáčky nebo z čeho padají
. Vím, že obecně se většinou nestane, že by tam byl Ranger a Craftsman, ale stát se to může, na škodu by to podle mě nebylo a alespoň by to podporovalo mezihráčskou soudržnost, případně rozvíjelo obchod
. A pak ty stromy venku jsou takové opuštěné...
To bude k dungeonu a připomínkám na něj vše
.
Rád bych se zeptal - jde ten Lich na konci zabít v jednom? Protože pokud ne, měla by se někam dát výstraha...
ještě jsem u něj nebyl, tak nevím.
Zatím se mějte, pěknej večer
.
Co je malý to je hezký. A když to hezký není tak je to alespoň málo ;) .