A diskuzi si o tom s někým vedl, nebo jen podle svého "citu" pro hru ?Mulambo píše:Ja se pod to klidne podepisu: udelal sem to ja
Ranger
Re: Ranger
ee to sem delal ja. Nehlede na to, ze to celych 8 dni lezelo k prodiskutovani s hraci... a vlnu nevole to nezvedlo.
Navic co se tyka ranga. Ale to uz to bylo receno xkrat. Jojo on se vlastne oslabil nevjic ubah char a tedka me nikdo nevezme do dungu
Navic co se tyka ranga. Ale to uz to bylo receno xkrat. Jojo on se vlastne oslabil nevjic ubah char a tedka me nikdo nevezme do dungu
... Neoslabil-- vymršil.
Oslabil se presne v tehle bodech.
Nedostava archery, nedostava magery, nedostava se mu srdicka a par klamaku navic. Navic pauza 1s na klamaku byla hovadina, tak ma stale nejmensi pauzu ze zakladnich povolani. Ale uz bych se to asi opakoval.
Nedostava archery, nedostava magery, nedostava se mu srdicka a par klamaku navic. Navic pauza 1s na klamaku byla hovadina, tak ma stale nejmensi pauzu ze zakladnich povolani. Ale uz bych se to asi opakoval.
-
- Inkless
Nevim proc by mela byt pauza 1s na klamaku hovadina.Soucasny stav je hovadina. Navic se ten topic jmenoval: Prerozdelovani charu, doufam ze ne. Jinej topic kde by se diskutovalo s hraci sem nevidel, asi tam nemaj normalni hraci pristup, aby mohli diskutovat a jejich nazory meli nejakou vahu.
Koukněte se na statistiku serveru kdy se o dost zvedla připojenost hráčů a to si myslim, že mluví za vše........změnu to chtělo .....primárně hraju ranga a myslim, že se ranger téměř neoslabil .......plus měl se oslabovat a cesta 3 cest je dobrá v tom, že si můžeš vybrat o co přídeš až teda šaman to je dost specifickej char
No to potez koste aby takovy hraci diskutovali v takovym topicu, se podivej co vzniklo z tohoto topicu za 5 dni, kdyz tu neustale 5 stejnych lidi na kazde strance proziva neskutecne emocionalni vylevy aniz by si nejdrive vyzkouseli co to umi ...Carl Casius Clai píše:Nevim proc by mela byt pauza 1s na klamaku hovadina.Soucasny stav je hovadina. Navic se ten topic jmenoval: Prerozdelovani charu, doufam ze ne. Jinej topic kde by se diskutovalo s hraci sem nevidel, asi tam nemaj normalni hraci pristup, aby mohli diskutovat a jejich nazory meli nejakou vahu.
Jednak nikdo nikoho nenuti se na neco specializovat (ano doslo k dlouho dopredu avizovanemu oslabeni ranga v podobe sebrani portu, HoDF a bonusu do bojovek.)
Druhak takovy ostrostrelec, kterej to v dmg / sec se spravou zbrani v klidu natre i warovi, s brnkem co dava relativne dost AR a muze stat obrazovku od obludy(hlavne me tu zase nerikejte ze nehraju ranga a ze u vsech oblud se neda stat daleko) si myslim, ze zase tak velky oslabeni neni, spise naopak ...
EDIT: Ano Shaman se me osobne take nelibi, abych jenom nechvalil - z toho se opravdu mohl udelat novy char misto te divoke krysy
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Me se zmeny libi nechapu lidi zkuste si to druid je super clas skoro stejne jako normalni rang aorad ze nema dmg ze zbrani no ma jen lehkou kus, jen se mi nelibi ze od chvile co je magickej strom na druid hulku tak sem ho videl jen 1 u hb a od te doby beham okolo vsechn mest a nemuzu ho najit mohla tam byt trochu jina napoveda nez ze je jen v blizkosti gz a navic se mi zda 2,5hodiny moc vzhledem k tomu kolik lidi se premeni ted zezacatku na druida treba tak bude trvat dalsich 14 dni nez si vsichni udelaji druid hulku, ale jinak nic proti nemam zmeny sou dobry az teda na shamana nevim co to ma byt ale rang to urcite neni
Co mi vadí?
1)ta přemrštená cena 1m. Za boha nemůžu pochopit proč tam ta cena je. Ano další věci at jsou placený ,ale výber ? Mi osobně je to jedno jestli to stojí 1m, 10k nebo zdarma. A určitě jsou potřeba odčerpat z lidí peníze protože jich je na servru hodně. Je mnoho jinejch možností jak ty peníze z lidí dostat. Ne toto !! Tim zabíjíte jen sváteční hráče co si po práci večer zajdou deceit občas.
2) Doufám že hodláte toho Sphinxe někam dát po 19.9. !!!
Jinak ty lidi co si stěžují na rangera to že dávala střelná zbraň rangerovi +skill se nelíbilo ani mě. Nikomu to nedávalo. A nevim co se vám na druidovi nelíbí. Jako pardon, summ,para,blesk,brnění,LC-který stojí pár fufliků, teleport,klamáky a nevýhoda že nedostava skill z luku ...nejuniversálnější
A ten ostrostřelec......ress svitek,summy,a kdo zkoušel +9 luk musí jen slintat---a 3-5 pauza na klamáky bejky a krávy .
No a ten shaman to je jen na trh za medvěda. Ten může vlastně morfnout cokoli a proto je tak universální že je uplně kničemu
zase jako v každým postu návrh na odčerpání peněz:
NPC ke koupi klamáků ptáčků. Nazvat ho třeba "Ornitolog". Umístit ho ho někam do scary k cechu rangeru a dát mu jak je u bacharky odkup ptáčka za 500gp.
1)ta přemrštená cena 1m. Za boha nemůžu pochopit proč tam ta cena je. Ano další věci at jsou placený ,ale výber ? Mi osobně je to jedno jestli to stojí 1m, 10k nebo zdarma. A určitě jsou potřeba odčerpat z lidí peníze protože jich je na servru hodně. Je mnoho jinejch možností jak ty peníze z lidí dostat. Ne toto !! Tim zabíjíte jen sváteční hráče co si po práci večer zajdou deceit občas.
2) Doufám že hodláte toho Sphinxe někam dát po 19.9. !!!
Jinak ty lidi co si stěžují na rangera to že dávala střelná zbraň rangerovi +skill se nelíbilo ani mě. Nikomu to nedávalo. A nevim co se vám na druidovi nelíbí. Jako pardon, summ,para,blesk,brnění,LC-který stojí pár fufliků, teleport,klamáky a nevýhoda že nedostava skill z luku ...nejuniversálnější
A ten ostrostřelec......ress svitek,summy,a kdo zkoušel +9 luk musí jen slintat---a 3-5 pauza na klamáky bejky a krávy .
No a ten shaman to je jen na trh za medvěda. Ten může vlastně morfnout cokoli a proto je tak universální že je uplně kničemu
zase jako v každým postu návrh na odčerpání peněz:
NPC ke koupi klamáků ptáčků. Nazvat ho třeba "Ornitolog". Umístit ho ho někam do scary k cechu rangeru a dát mu jak je u bacharky odkup ptáčka za 500gp.
to Bejkal......obecně vzato souhlasim......až na.........to lc bude skoro stejně drahé jako luky nebo HC protože se po něm zdvihne poptávka.....s tim 1M je to napováženou, ale nenapadá mě jak odčerpat z lidí peníze jinak
s těma ptáčkama nvm nvm....zase pevně stanovíš cenu rangerům k tamingu
s těma ptáčkama nvm nvm....zase pevně stanovíš cenu rangerům k tamingu
Souhlas s Bejkem.
A primlouvam se za snizeni ceny premeny. Ne kvuli mne, ale kvuli lidem z malych guild, kteri chodi deceity a TKcka.
A aby si nestezovali lide, kteri za to dali 1M - stale muzou dostat u Sphinx 995k nazpet a premenit se za snizenou cenu (navrhuji 250k).
A primlouvam se za snizeni ceny premeny. Ne kvuli mne, ale kvuli lidem z malych guild, kteri chodi deceity a TKcka.
A aby si nestezovali lide, kteri za to dali 1M - stale muzou dostat u Sphinx 995k nazpet a premenit se za snizenou cenu (navrhuji 250k).
Jsem z malé guildy která sotva chodí covecko a to mega sme vesměs všichni dali
Ok, tak potom pohodaRainbow píše:Jsem z malé guildy která sotva chodí covecko a to mega sme vesměs všichni dali
Zas nadruhou stranu je asi i dost lidí kteří jsou bezpartyjní a jsou na tom ještě hůř než rod tak proč ne .....ale řikám nevim jak jinak odstranit peníze ze shardu
Nastuduju makroekonomickou poučku jak se to dělá hned po obědě přijdu s řešením
Nastuduju makroekonomickou poučku jak se to dělá hned po obědě přijdu s řešením
Tak historicky se to řešilo náhradní měnou........v převedení do uo....z monster budou padat třeba místo gp tak sp a všem npc které něco prodávat nastavit aby přijímali jen sp a dát termín do kdy si je lidi musí proměnit gp na sp třeba v poměru 1:2
Borec přijde s 10m gp ke kapeni a odejde se 20m spRainbow píše:Tak historicky se to řešilo náhradní měnou........v převedení do uo....z monster budou padat třeba místo gp tak sp a všem npc které něco prodávat nastavit aby přijímali jen sp a dát termín do kdy si je lidi musí proměnit gp na sp třeba v poměru 1:2
No jde o to že to zamezí příchod nových hráčů a nový hráči budou mít zase těžší a těžší se dostat do guildy když nemají ani speacializaci. Ono vlastně jde hrát i bez ní ale je to diuvný !
Ano některý jsou ujetý ale jsou to furt návrhy....
Bacharka taky pevně stanoví ceny lam. Nevim proč by to nešlo i u práčků za 500gp.
Nebo třeba možnost změnit jméno za 1-2M.
Nebo v síni mystiků by NPC nedávalo jen za mystiky ale třeba i za 700K třeba mystik item se kterým by se muselo do jít do ice a dát to na ten keterej chci.
chyba v poměru člověk příde s 10m gp a odejde s 5M sp, ale drop sp a gp by byl stejný
čili jen nározově snížíš objem peněz
k lamě je to takové netržní, ale u lamy je to takové poslední záchrana......bez ptáčka přežiješ bez jezdítka je to naprd
stejné proč si většina států drží energetický koncerny.....to že ti někdo vyžene cenu polobotek tě nesere tak, jako když bys platil xkrát víz za elektřinu
Mystiky mi už přídou ted nechutně drahý
čili jen nározově snížíš objem peněz
k lamě je to takové netržní, ale u lamy je to takové poslední záchrana......bez ptáčka přežiješ bez jezdítka je to naprd
stejné proč si většina států drží energetický koncerny.....to že ti někdo vyžene cenu polobotek tě nesere tak, jako když bys platil xkrát víz za elektřinu
Mystiky mi už přídou ted nechutně drahý
Tak specializace asi nejsou urceny pro zacinajici hrace, ale spis, aby trosku mamonu pustili ti, kdo uz maji nahrany
Jen teda sem ani nevedel, ze hraci male gildy co sotva chodi cove (predpokladam, ze ne 5 dungu za den a vic, nebo mamon mam z regy/svitky/pitivo atd) muze mit v pohode mamon na koupeni specializaci, ale je fakt, ze co je to mega, dit to uz nema zadnou poradnou hodnotu
A zajimalo by me jak se to ted zmenilo od 3. 4. 2010
2 028 222 610gp, 340 727 754gp v 17509 kupickach coinu, 2715x 50k deedu, 1295x 250k deedu a 1228x 1000k deedu
Jen teda sem ani nevedel, ze hraci male gildy co sotva chodi cove (predpokladam, ze ne 5 dungu za den a vic, nebo mamon mam z regy/svitky/pitivo atd) muze mit v pohode mamon na koupeni specializaci, ale je fakt, ze co je to mega, dit to uz nema zadnou poradnou hodnotu
A zajimalo by me jak se to ted zmenilo od 3. 4. 2010
2 028 222 610gp, 340 727 754gp v 17509 kupickach coinu, 2715x 50k deedu, 1295x 250k deedu a 1228x 1000k deedu
No docela vám, který máte peníze, závidím. Asi chodím fakt málo, protože prostě peníze nemám a znám svůj potenciál --možnost chodit dungy+ jaký dungy. Hraju na pohodu a fakt ten mega nedám. Ano, nedávno jsem koupil 3 coby za 210K, prostě jsem fakt honem potřeboval robku, tak kdybych nekoupil, ten mega mám...ale co další mega na druhou postavu?
Slovo mega schválně zdůrazněno, aby bylo vidět, jak to obracím v mysli
p.s.: zrovna jsem utekl z přednášky Ekonomie veřejného sektoru a nenapadlo mě se zeptat docenta, jak by to řešil...
Slovo mega schválně zdůrazněno, aby bylo vidět, jak to obracím v mysli
p.s.: zrovna jsem utekl z přednášky Ekonomie veřejného sektoru a nenapadlo mě se zeptat docenta, jak by to řešil...
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
1 931 365 106 gp, 333 171 734 gp v 19289 hromadkach, 2799x 50k deed, 1245x 250k deed, 1147x 1m deedPheme píše: 2 028 222 610gp, 340 727 754gp v 17509 kupickach coinu, 2715x 50k deedu, 1295x 250k deedu a 1228x 1000k deedu
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56