Ranger

Odpovědět
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Hajek II. »

Chci se zeptat, jestli je normalni, ze u Rangera bez specializace mam v zakladu 110 taktiky (bez zbrane).

EDIT: Jo proc uz nejde odsrinknout pack zver v domku?
Naposledy upravil(a) Hajek II. dne 10 zář 2010 12:30, celkem upraveno 1 x.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Proc kdyz sem druid si neodshrinknu ani lamu? id 0x00143539

tak uz se mi to podarilo ale na co ze sem pred tim nic neodshrinkoval a na tu lamu sem klikal aspon pul minuty bylo to na miste jak vyhazuje gate z trhu
Naposledy upravil(a) Ciatronic dne 10 zář 2010 12:30, celkem upraveno 1 x.
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Hajek II. píše:Chci se zeptat, jestli je normalni, ze u Rangera bez specializace mam v zakladu 110 taktiky (bez zbrane).
Neni a napis to acarovi do posty s id..
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Zmente prosim zviratka v ohradce u cechu rangu. Je tam napriklad orel, ktery je ted od vyse skillu 60. Drive tam byla chamrat jen do vyse skillu 20.

Cau
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

spawnuje se ten strom na druid stafku nobe beham celej den okolo vsechn mest zbytecne nevite nekdo?
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Co muze teda ostrostrelec za klamaky? U tamingu se pise jen o jen o Druidech, Shamanech a Rangerech (coz predpokladam ze jsou ty bez specializace).
Leinad
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leinad »

Sekcia taming:
Žába, Prase, Veverka, Pes, Kočka, Šedý vlk - Paladin, Ranger, Vampire, Craftsman, Clerik

Videl som uz asi vsetky zvieratka na dp, ale veverku este nie. To je/bude nove zvieratko? Ak hej, tak nie je v liste zvierat na taming.
Pain, DoHR
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Jarin Van Fead »

Leinad píše:Sekcia taming:
Žába, Prase, Veverka, Pes, Kočka, Šedý vlk - Paladin, Ranger, Vampire, Craftsman, Clerik

Videl som uz asi vsetky zvieratka na dp, ale veverku este nie. To je/bude nove zvieratko? Ak hej, tak nie je v liste zvierat na taming.
Veverka je na _ no :oP
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

ja som videl veverky na poslednom perunovom massqueste..
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Jarin Van Fead píše:
Leinad píše:Sekcia taming:

Veverka je na _ no :oP
veverka je v UO:Mondain's legacy ....

... Vision vs Speech test ...
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Za druida mi nejdou vyhazovat medvedi a vlci nevim jeslti i neco jineho, ale treba leoparda nebo bulla vyhodim bez problemu..ID postavy 0x0018C29E
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

1. Na tom webu jsou dole napsana zviratka v cestine, ale jinak jejich vycet je v anglictine. Copak to maji byt nejake kurzy anglictiny? Trosku si to sjednotte.

2. Drive jsi mel stejnou zver, ale odlisny nutny skill pro tamovani (Polar Bear; hnede kravy po shrinknuti take maji stejne ID i barvu jako ty cerne). Vsiml jsem si, ze stejne ani dnes ti stari polari nejdou pridat do animalu s tim druhym typem polara. Odshrinknuti u slabsi varianty medveda bude mozne u jakych postav, nebo je nejak budes menit?

3. Pokud si mel spatne nasetovany strom, tak zkontroluj a oprav vsechny postavy. Lide ani nevedi jakou vysi novych skillu maji mit.
########################################

na webu vam chybi:

Krysa;
potkan;
obri mys;
Timber wolf;

Nasledujici srovnani plati?:

krkavec=ptacek???;
straka=ptacek???;
cena kocka=kocka???;
Jackrabbit=zajíc???;
Kanec=prase???;
Jehne=ovce???;
Horska koza=koza???;

Dale predpokladam:
Hneda krava= Cerna krava
Hnedy byk= Sedy byk
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Je tam jen jeden polar ve vypisu, takze tak.

Co se tyce jazyka, tak ja se to snazim psat v cestine vsechno, jestli mas nejaky cas tak to predelaj trebas vsechno jak do cestiny tak duplicitne do anglictiny, staci mi to poslat v html a ja to tam soupnu.
Desper
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Desper »

Mulambo nemej peci o moji inteligenci. Narozdil od tvych postu, ten muj alespon vyjadril nazor hrace co tu hraje deset let, i kdyz posledni roky sleduju jak se ten server jenom prasi a leze se na ruku kdejakym kriplum. Co jsi pred deseti lety delal ty krome toho ze jsi cucal mliko z flasky?

Vsecky dementclassy na Ranga stoji za prdlacku a je to zfusovany, usity horkou niti a nekoho napadlo udelat si alfa test serveru po deseti letech ostreho provozu. To je ale stupidnost. Zajimalo by me jestli jste si aspon neco malo vyzkouseli na privatni kouli nez jste to najebali primo do hry???

Je mile videt ze Wizzi je porad stejnej vlezdoprdelka, ublafanek a rejpalek. Vlastne je to porad stejnej blbec jako vzdycky. A porad se tu najde dostatek takovych, kteri jsou stejni nebo podobni. Nastesti se ukazuje, ze na DP jsou jeste i rozumni lide, hraci kteri toho rangera opravdu hraji a to prevazne vice let. To je fajn videt ty nazory tady, bohuzel vsak nevyslysene. Situace je bohuzel takova abych pouzil slova samotneho GM "protoze jsme to tak chteli" coz je uplne smesne jelikoz GameMasteri by podle me meli primarne plnit smysluplna prani a navrhy hracu, meli by s nimi vest konstruktivni diskuse a ne jednat timto dementnim zpusobem na zaklade kecu nekolika vlezdoprdelku.

System dementclassu je proste spatny. Ted uz si to ale nikdo ze zainteresovanych neprizna. Nechapu proc nekdo vubec investoval cas, energii a schopnosti do neceho tak spatneho. Ranger je proste ranger a ne nejaky superman. Proc nema Vamp jako class Batmana???? Druid ani Saman nemaji s "rangerovstvim" nic spolecneho. To jsou proste samostane fantasy a RPG charaktery a vy to tu proste akorat prznite. Druid je spise alchymista se schopnostmi privolat si na pomoc lesni zver, takze mozna by mel umet odshrinkovat vsecko, ale rozhodne ne to ochocit, to je prace Rangera. Saman je vlastne vyvolavac, summoner, lecitel ale rozhodne NEMA VUBEC NIC SPOLECNEHO s Rangerem. Podivejte se na wikipedii co je to saman a co je to druid. Rozhodne to neni nic z toho co jste tu zprasili.

Proc se proste nevytvorily jeden nebo dva uplne nove charaktery??? Proc se museli rozesrat tri chary co tu leta funguji a z toho Rangera uplne zabit a z Paladina udelat neschopnyho miniwara.
Jacquelline
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacquelline »

Desper píše:Druid ani Saman nemaji s "rangerovstvim" nic spolecneho. To jsou proste samostane fantasy a RPG charaktery a vy to tu proste akorat prznite. Druid je spise alchymista se schopnostmi privolat si na pomoc lesni zver, takze mozna by mel umet odshrinkovat vsecko, ale rozhodne ne to ochocit, to je prace Rangera.
Nemysli si, ze jsem z tech, komu soucasne nastaveni ranga vyhovuje (uz jen shaneni celeho milionu pro me jako pro ranga bylo dost obtizne-nechodim top dungy a mam jen to, co potrebuju), ale trosku bych zareagovala na to, co pises o druidech. Celych 10 let tady nikomu nevadilo, ze ranger nosi robe of druids, ktera pridavala taming. Proc ted najednou vadi, ze krome strelce je druid? Shamana za rangera uz nepovazuju, je to straslivy paskvil a byt moznost morfovat do tri typu pavouku, tak se to mohlo nazvat spidermanem.

Timhle chci jen rict, ze ackoliv "spravna definice druida podle wiki" je jina, nez tady, porad je lepsi deleni druid/strelec, nez vymyslet uplne novy nazev (dej jim misto nadavani navrh na jmeno, mozna se ujme). Jinak druid se me osobne libi, pujde tedka zasolovat mnohem vic jednoduchych dungeonu, vcetne skyhawka, pokud se to za posledni rok nemenilo.
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

Proc se proste nevytvorily jeden nebo dva uplne nove charaktery??? Proc se museli rozesrat tri chary co tu leta funguji a z toho Rangera uplne zabit a z Paladina udelat neschopnyho miniwara. [/quote]

...tak na tohle jsem se chtěl zeptat taky.
Nechci útočit na GM, protože jsem rád, že se snaží, ale tohle, co bylo vytvořeno, nechápu. Copak musíte vyhovět za každou cenu pár chudáčkům, který jsou tohle hrou přesycený a tak vás nutěj do změn? Proč jste vytvořili blbou krysu, jako nový char, namísto vytvoření novýho šamana?( např.). Osobně: dunguju průměrně, jak mě real nechá a tak jsem v bance našel jen 800K...a na to, abych si někde půjčoval, na to mám tu hru moc rád...vždy jsem si vše vydungoval. Tedy: nemám na změnu pala a až něco prodám, změním si ho, ale pak nebudu mít na změnu ranga...a to dlouho. To jste mi jí teda tu hru vylepšili, díky.

Vím, že tady nic nezměním, protože nemíním plýtvat energií a dohadovat se tady s dětičkama, který mindráky v rl vyvažují skillcupem ve hře a hlavně tady na foru...jen mi nedalo, abych to tu prostě nenapsal.

Andy.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Dekuji Mrs. Beanes, ze jak napsal tak i udelal a poslal mi zviratka v html.
Max
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Max »

acare taky mam nejakou velkou taktiku na rangovi ID=0x000445DF
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Desper píše:
Proc se proste nevytvorily jeden nebo dva uplne nove charaktery??? Proc se museli rozesrat tri chary co tu leta funguji a z toho Rangera uplne zabit a z Paladina udelat neschopnyho miniwara.
nema cenu se rozcilovat, jistli si si vsimnul, tak na kritiku se tu nereaguje, ta si uplne ignoruje. Oni ani nemaji tolik hrdosti a odvahy, aby si tu ty svy 3 paskvily co udelali z ranga obhajili. Taky by me zajimalo kdo by se pod to jeho zmrveni podepsal... NIKDO!
Ty zmeny se projednavaly, asi s hracema, co uz je rang nebavi a hrajou za jiny support chary
Naposledy upravil(a) Mianek dne 11 zář 2010 05:11, celkem upraveno 1 x.
Legie (navzdy!!)
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Ja se pod to klidne podepisu: udelal sem to ja
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Odpovědět