Ranger

Odpovědět
Randall
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Randall »

Wizzy píše:...
ale není to "za málo gp" :P
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Katrin píše: nj, ale musis uznat, ze furt podrazdis min lidi tim, ze neco vylepsis nez, kdyz neco snizis a o to tu dle me jde nejvic, aby se lidi bavili..
hlavne jste ty specky nezkouseli, jak teda muzes vedet, ze to neni vylepseni ?:)
(jako samozrejme zakladni rang se snizil, ale to proste muselo prijit)

... Vision vs Speech test ...
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Wizzy píše:
Katrin píše: nj, ale musis uznat, ze furt podrazdis min lidi tim, ze neco vylepsis nez, kdyz neco snizis a o to tu dle me jde nejvic, aby se lidi bavili..
hlavne jste ty specky nezkouseli, jak teda muzes vedet, ze to neni vylepseni ?:)
(jako samozrejme zakladni rang se snizil, ale to proste muselo prijit)
Ty povolani vylepsujou urcitou cinnost na ukor jine, coz by se mi libilo, kdyby nebyl poskozenej zaklad, takze chtej nebo nechtej, ale stejne si clovek neco musi vybrat, aby byl aspon v necem dobrej a to je ten princip, kterej se mi na tom nelibi..
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Katrin píše: jsou lidi, kterejm by stacil starej dobrej rang :) dulezita vec je to ze se furt jedna o PC hru, ktera se primarne hraje za ucelem pobaveni a nikdo se na me nemuze zlobit, ze kdyz ti nekdo sahne na dovednosti, ktery sis vytrenil, ze to cloveka nepotesi, coz zas nejde dohromady s faktorem zabavy. Osobne by mi prislo lepsi, kdyz je teda rang takovej preboost, vylepsit ostatni postavy na uroven nejvetsi preboost postavy a byl by klid. Ale ono je lepsi ty hrace trochu podrazdit..
Abych opakoval svoje vlastní posty, tak neni to tak dávno, co se brečelo, že ranger se bere do dungu jen kvuli tamování, jinak je na nic.
Přišel poison mystik, neteleport pro ostatní, lockpick poklady a ejhle :)
Jinak s tim braním skillů s tebou souhlasím a taky právě proto bych si ty specializace zkusil, ale za nedotrénované postavy, které normálně nehraju.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Jekyll píše: Ale sak my nevravim ze zakaldny rang sa nemal znizovat len vravime to ze to strasne ovlivnilo PVP ( srdiecka a miss ranga v pvp ) v PVM to je opodstatnene, preto som pisal to stym naramkom a ze v dungu ho zmaze ( tzn miss v pvp by sa vratil naspet ),
uz zas s tim 100% archery missem do prsku? zkousel si to vubec nebo tu jedes na spis teoreticke urovni ?:)
srdicko je oslabeni, furt ale ma rang 90 heal....
Katrin píše: Ty povolani vylepsujou urcitou cinnost na ukor jine, coz by se mi libilo, kdyby nebyl poskozenej zaklad, takze chtej nebo nechtej, ale stejne si clovek neco musi vybrat, aby byl aspon v necem dobrej a to je ten princip, kterej se mi na tom nelibi..
no aby specky se pouzivali, nemuze bejt zakladni povolani nejlepsi na vsechno
proto si musis vybrat co chces, bud tamujes horsi musty a strilis, nebo proste musis hodit specku a nemuzes bejt na oboje

... Vision vs Speech test ...
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Wizzy píše:srdicko je oslabeni, furt ale ma rang 90 heal....
ono taky jde o to, ze jsou lidi, ktery nechtej bejt jak stvana zver a snazej se branit, nerikam, ze v kazdym pripade, ale ve vetsine se snazim branit pokavad to neni presila a pak taky zalezi na miste souboje, pokavad sou stromy, tak to de s tim healem celkem gut, ale nesmi se clovek seknout, ale nemeni to nic na tom ze si porad postava, ktera je v defensive, coz me moc neba a to by stacilo toho chudaka ranga nechat strielt za behu... :)
Randall
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Randall »

Jekyll píše:Co k tomu ze by sa dali odskusat tie chary zadarmo a ne za 1 mega ?
a co potom odliv peněz z DP? :)
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Wizzy píše:nejvetsi misser neni, nejvetsi misser je furt vamp
osobne mi treba specka kde si muzes tamnout na 5 minut krakena a pouzivat ho jako summa prijde fajnova (aspon z pohledu toho co si vemu ze udela nekr s zvedlym 1k drakem)

hlavne to nikdo poradne nezkousel ale tvrdite ze vsechny specky sou na xoxot, nejdriv bych to zkusil a pak rikal co kde chybi a upravit se to de
vsechno by to melo bejt stejne silny tak, tak celkem i shaman muze bejt krajec
Jako tohle se me hodne libi, proc ne, zajimave, ale tamnout si toho krakena na pet minut jednou za dung a dat za to 35K ???? To me prijde dosti pretazene ... Jeste vzhledem k tomu, ze se odstranili GP z reward, tak takovy rang se speckou krakenem (teoreticky i Balikem) bude z medium nedej boze low dungu dost v minusu :)
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

dovolit rangovi prefarbit druidku. ved to je humus
btw -> preco z dp robite _?
clear brainwashing
dNb prezents
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Acarus píše:Pvp se bude ladit jeste je otakzou jakym smerem.
Nebylo by tedy fer mu do te doby to srdce nechat?
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Jarin Van Fead »

By mne zajímalo, co má šaman společného s oslabením ranga
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Jedine co stoji za uvazeni je to, ze v topku slo tamnou vse.
Jacquelline
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacquelline »

Uz dlouho jsem si tu na foru do niceho nerypla (budou to dobre dva roky), ale nedavno jsem se k uo vratila i po nekolika zmenach, co se mezitim udaly a moc se mi nelibily (zdi). Kazdopadne moje setrvani tady netrvalo moc dlouho. Duvod?

Jelikoz hraju ranga a prakticky nic jineho (obcas nejakou tu NB postavicku probehnu) tak se mi samozrejmne jako vetsine jen rangera hrajicich lidi zmeny prilis nelibi. Nebudu na ne nadavat, spis tady napisu takove shrnuti toho, co se ted zmenilo a jak to vidim ja.

Prodlouzeny teleport ze svitku: chapu, ze portit prakticky bez pauzy je moc. Ale ranger mel drive teleport ve spellbooku, narozdil tusim od paladina a ted ma mnohem delsi timer. Pokud by se nyni uz zkratil napriklad na dobu, po jakou se da pouzivat i ress svitek (16-20 vterin), pripadne jeste trosku vic (na jednu minutu), spokojenost by byla jak na strane ranga, tak na strane vsech ostatnich. Rang by si nemohl dungem proportit, a svitky by uzival rozumneji, ale zase by mel v krizovce sanci, protoze by svitek nepouzil pred minutou, aby se dostal z jine krizovky. Ano, jsem jedna z tech, co tahne do dungu 30 svitku a doma jich musi 25 doplnit, ale to je vedlejsi, vetsinu vyuzivam dle meho nazoru rozumne.

Specializace na rangera: chapu, ze nekdo to pravdepodobne odzkousel (nekde jsem tu cetla tema o tom, jak by se lidem libily specializace povolani), ale meli sanci si to ozkouset a ohodnotit normalne hrajici hraci? Idealne ti, kteri hrajou hlavne toho rangera (popripadne vampa, pala?). Kdyz jsem si tak prochazela co ktera postava muze a nemuze, nejvice se mi zalibil druid, ale co nevidim?
1.Druid muze jen LC (nevadi, pro me to je nejoblibenejsi zbran) nemuze pouzivat otravene zbrane (co mam delat se 4 mystikama a dalsima 5ti receptama na ne?)
2.nedocetla jsem se, jestli muze/nemuze silver zbrane a pokud ano, co mam delat s linknutymi HC a lukem? Vyhodit?
3.A co vsecky chain veci? Taky se jich zbavit, protoze je neoblecu a shanet ringy (tuniky a gate) ktere padaji mnohem min, jak chainy?
4. specialni taminga je pekna hracka, ale kolik stoji to nabiti? Stejne jako druid hul 35k? Dobre, pouzitelna je prakticky jen v dungu na rychle tamnuti konika, ale vetsina tech koniku ani nedosahuje ceny za nabiti. Mozna nekomu prijde rang jako celkem levne povolani, ale jsou hraci, kteri maji v dungu vetsi spotrebu, nez nejaka tupa mlaticka typu warr, a kdyz se pak dozvim, ze nesmim jit, dokud nebudu mit nabitou spesl staffku, tak se na to muzu vykaslat, bo dung pro me bude se soucasnym dropem jeste ztratovejsi, nez do ted. Jeste navic, pokud budu s sebou muset nosit druidskou hul, kterou budu pratelit potvory.
5. cena je opravdu neprimerene velka. Chapu nutnost odlivu GP, ale hold nekteri maji proste problem nasetrit si 1M... V poslednim mesici jsem sla pomerne slusny pocet dungeonu, a stejne jsem se nebyla schopna dostat z castky 250k, kterou jsem mela nekam o mnoho vys. A nebylo to tim, ze jsem bezmyslenkovite skupovala vsecko, co bylo k mani... Jedna +25 cast, jedna kusa, jeden luk... A nebyly to dungy typu deceit (od tama mi prijde, ze si odnesu vic gp, nez z tech vetsich).

Pokud se podivam na ostatni specializace rangera, tak ostrostrelec bude asi vyhovovat velkemu mnozstvi hracu, kteri nemaji taming a neplanuji ho, ale potom si zacnou warriori opet stezovat, ze rang ma vetsi dmg a buh vi co, protoze rang prestane tolik missovat a nakonec s tim, ze nemuze poradne kouzlit se z nej stane dalsi tupa mlaticka...

Co se tyce shamana, prijde mi to jako dalsi zmutovany vamp krizeny s magem a v nekterych pripadech s clerikem...

Shrnuti: na DP se mi libilo nekolik veci:
-system skillovani a ne expeni postavy
-loot pytlicky
-hodne lidi (nemusim bloudit pul dne, nez na nekoho narazim)
-vyrovnanost povolani a zadne speciality v jednotlivych povolanich

Co se tyce ctvrtehoho bodu vetsina jinych UO shardu tohodle nevyuzila a maji ruzne rasy, povolani, podpovolani, speciality jednotlivych povolani a ras. A taky tam je strasne malo lidi. Propracovane je to uzasne, ale moc to nezaujme, protoze kazdy by radsi mel schopnosti obou podpovolani, nez jen jednoho a pokud si vybiram mezi rangerem, vampem, magem a clerou, vyberu si proste to, co mi sedi nejvic a ne nejakou prapodivnou smes, ktera umi vsecko a nic a ne to, co umi summit rangovsky summy, morfovat do zvirat, pouzivat stejny kouzla jako clera ale mit vetsi mgr, takze silnejsi, nebo mit prakticky vetsi magerku nez mag... Ano, vsecko to neco stoji a rang je prezranej, ale prijde mi to dost zvlastni a hodne divoke.

To je asi tak vsechno, co k novemu systemu rangeru muzu napsat... Timer na svitky se mi nelibil, ale tohle je jeste horsi a pokud se budou delat speciality pro vsechny povolani, tusim, ze se to muze libit tak nekomu, kdo s uo teprve zacina a ne kdo ji hraje 5 a vice let. Pokud by totiz tihle lide chteli speciality povolani, hrajou jinde a ne na DP, ktere timto bylo vyjimecne...

Navic by me zajimalo, pokud se tohle zavadelo, proc se to nezavedlo pro vsechny povolani naraz? Pokud se planuje rozskatulkovani aji jinych charu, mely se zmeny udelat naraz a ne postupne, protoze takhle by si aspon kazdy na foru brecel ve svoji skupine (nejcasteji hrany charakter-nejoblibenejsi char) a do jednotlivych temat by nepsali lide, kteri urcite povolani hrajou jen okrajove, pripadne skoro vubec. Pokud se specializace na ostatni povolani neplanuji, proc tedy jen tyhle 3?
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Jacquelline píše: **
Planovalo se oslabeni ranga. Oslabil se zaklad, nikdo se delat ten mocny dalsi buld nemusi.
Na skilly se nesahlo. Jedina zmena co se te tyka jest ta ze sebral podle +skovosti skill z kusi/luku. Prodlouzeni timeru na teleport.

O tamingu zda se vrati ci ne popripade se upravi musti tak aby to slo je otazka.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Take bych odesel, kdyby se mi dala moznost neceho noveho.
Jekyll píše:
Ad Zelena cast: ano mas pravdu nemusi si ten build robit ale ked mu osekate taming tak ranger kt ma 100 taming pre neho je Druid viac nez povinnost.

Ad cervena cast: Zobralo sa srdiecko, da sa prosim vratit spet ? viacej rngov uz povedalo ze to bola chyba, palovy sa dokonca vratil ress zvitok pretoze to ho robilo tym cim bol a to iste srdiecko ranga. vdaka

Ad Jacky: suhlasim s tym co pise DP bol jedinecny shard a a takto vela ludi odide pretoze ich to prestane bavit :(
Hodne hracu rikalo, ze sebrani port svitku bez pauzy vsem povolanim byla chyba. Spousta lidi povidalo, ze zruseni run byla chyba.
Prudom

Příspěvek od Prudom »

Jekyll píše:suhlasim s tym co pise DP bol jedinecny shard a a takto vela ludi odide pretoze ich to prestane bavit :(
První den ve světě to máte, vyzkoušený to nemáte a už je to zase pro vás na odchod.
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Acarus píše: Hodne hracu rikalo, ze sebrani port svitku bez pauzy vsem povolanim byla chyba. Spousta lidi povidalo, ze zruseni run byla chyba.
Na tuto hlášku jsem si vzpomněl:

Před patnácti sty lety všichni věděli, že Země je středem vesmíru. Před pěti sty lety každej na týhle planetě věděl, že Země je placka. A ty jsi před patnácti minutami věděl, že jsme na týhle planetě sami. Teď si představ, co se dozvíš zítra.
Bez podpisu
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Tak co se mi líbí a co ne......nelíbí se mi, že ostatní chary mají přeměnu u cechu my zas hledáme....líbí se mi, přeměna na druida myslim, že ranger bude ete silnější než dřív
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Po dnesku a vasem euforickem a histerickem tentonoc, mozna na tyden at si to zkusite teda povolim zmeny za symbolickou cenu pokud uz si jednu vetev zvolite.Mozna.
Jacquelline
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacquelline »

Acarus píše:
Jacquelline píše: **
Planovalo se oslabeni ranga. Oslabil se zaklad, nikdo se delat ten mocny dalsi buld nemusi.
Na skilly se nesahlo. Jedina zmena co se te tyka jest ta ze sebral podle +skovosti skill z kusi/luku. Prodlouzeni timeru na teleport.

O tamingu zda se vrati ci ne popripade se upravi musti tak aby to slo je otazka.
Nerikam, ze si specializaci musim/nemusim delat, ovsem ranga uz mam co se skillu tyce temer max, a predpokladam, ze pokud se pujde dung, bude prvni otazka an neznameho ranga: jaka spec?

O tom, ze se sebrala + zbrani jsem se nezminila. Ano, archery a taktika je podle me znat, ale porad mi to nevadi tolik, abych si na to stezovala (hold mlaticky proste musi mit vseho vic, tak at tolik nebreci). Tak velke prodlozeni timeru na teleport mi prijde az moc prehnane. Minuta ok, 8 minut nebo kolik, jak tu nekdo rikal je az moc (co jsem tak pochytila mimo rec (neni to moje tvrzeni a nerikam, ze je to 100% pravda)- nektere pasti jsou zavisle od toho, kdo pres ne prejde, nejvic vyskakuji na magy, necry, nejmin na plechovky, vampy. potom rang je nekde uprostred a ted s tim nic neudela a proste to vsecko vyslape)
Specializace povolani podle me poskozuji vice, nez snizeni skillu. Radsi rangovi zruste nektery bojovky (MF, SW, fenc) nebo je umerne vsecky snizte (pouziva je minimum rangu). Seberte mu x% lockpicku a dejte to jen treba craftovi... Snizte mu parry, protoze stit rang vyuziva minimalne, ale neberte rangovi klamaky, diky kterym vetsinou preziva, neberte mu taming, protoze nikdo jiny ho proste takhle neovlada a neberte mu zbrane ktere pouzije jen on, protoze potom je prakticky nepouzije nikdo.
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Odpovědět