Phenix
Moderátor: Caleb
Phenix
Prosim vas lidi ked zapnu phenixe a dam lauch tak mi vyhodi tabulku ze Phoenix Fatal Error a ta tabulka v nej je nieco take:
System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.ArgumentException: Font 'Tahoma' does not support style 'Regular'.
at System.Drawing.Font.CreateNativeFont()
at System.Drawing.Font.Initialize(FontFamily family, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont)
at System.Drawing.Font.Initialize(String familyName, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont)
at System.Drawing.Font..ctor(String familyName, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet)
at Phoenix.Gui.Controls.CategoryControl.InitializeComponent()
at Phoenix.Gui.Controls.CategoryControl..ctor()
at Phoenix.Gui.Pages.SettingsPage.InitializeComponent()
at Phoenix.Gui.Pages.SettingsPage..ctor()
at Phoenix.Gui.PhoenixWindow..ctor()
--- End of inner exception stack trace ---
at System.RuntimeTypeHandle.CreateInstance(RuntimeType type, Boolean publicOnly, Boolean noCheck, Boolean& canBeCached, RuntimeMethodHandle& ctor, Boolean& bNeedSecurityCheck)
at System.RuntimeType.CreateInstanceSlow(Boolean publicOnly, Boolean fillCache)
at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(Boolean publicOnly, Boolean skipVisibilityChecks, Boolean fillCache)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic)
at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at System.Reflection.Assembly.CreateInstance(String typeName, Boolean ignoreCase, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at Phoenix.Gui.GuiThread.MessagePump(Object arg)
Skusal som uz vsetko a neviem to spojazdnit keby ze sa niekto vyzna tak mi prosim napiste co mam delat mozna je to tim ze mam windows vista ale nevim fakt .
System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.ArgumentException: Font 'Tahoma' does not support style 'Regular'.
at System.Drawing.Font.CreateNativeFont()
at System.Drawing.Font.Initialize(FontFamily family, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont)
at System.Drawing.Font.Initialize(String familyName, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont)
at System.Drawing.Font..ctor(String familyName, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet)
at Phoenix.Gui.Controls.CategoryControl.InitializeComponent()
at Phoenix.Gui.Controls.CategoryControl..ctor()
at Phoenix.Gui.Pages.SettingsPage.InitializeComponent()
at Phoenix.Gui.Pages.SettingsPage..ctor()
at Phoenix.Gui.PhoenixWindow..ctor()
--- End of inner exception stack trace ---
at System.RuntimeTypeHandle.CreateInstance(RuntimeType type, Boolean publicOnly, Boolean noCheck, Boolean& canBeCached, RuntimeMethodHandle& ctor, Boolean& bNeedSecurityCheck)
at System.RuntimeType.CreateInstanceSlow(Boolean publicOnly, Boolean fillCache)
at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(Boolean publicOnly, Boolean skipVisibilityChecks, Boolean fillCache)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic)
at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at System.Reflection.Assembly.CreateInstance(String typeName, Boolean ignoreCase, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at Phoenix.Gui.GuiThread.MessagePump(Object arg)
Skusal som uz vsetko a neviem to spojazdnit keby ze sa niekto vyzna tak mi prosim napiste co mam delat mozna je to tim ze mam windows vista ale nevim fakt .
Re: Phenix
vistama to není.. mám je taky a phoenix funguje.. máš stáhlýho fénixe z amonwiky? :p
Stiahol som to a nic nefunguje mne asi nejde ziadny phenix len sa divim ze co je to za chybu a preco mi to vyhadzuje.Big Bud píše:vistama to není.. mám je taky a phoenix funguje.. máš stáhlýho fénixe z amonwiky? :p

Sak ja to chci jenom spojazdnit aby som si to mohol vyskusat.Nie kazdy vie vsetko hned.Acarus píše:zkus neco cemu budes rozumet a umet ovladat
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
A co tvuj Framework? Myslim ze byla potreba nejaka vyssi verze na rozbeh, jak je to ted kdo ví.Flashh píše:Stiahol som to a nic nefunguje mne asi nejde ziadny phenix len sa divim ze co je to za chybu a preco mi to vyhadzuje.Big Bud píše:vistama to není.. mám je taky a phoenix funguje.. máš stáhlýho fénixe z amonwiky? :p
A co client mas spravny?
Framework tym to asi nebude si myslim mam naistalovany.Longhorn píše:A co client mas spravny?
Clien mi ted kamos poradil at stahnu stej amothie stranky a nic nejede to a jeste mi tam vihodi dalsi tabulku a pise se vni :
Unknown Client.Please use the same account and password you specified in laucher.
Ale inak mam vsetko dobre nastavene v optionse.
Bacha je potřeba Framework 3.6 .. sice občas někomu jde i Framework 3.1 ale na tuhle hlášku se mě ptá každej a je to Frameworkama ....
Tak ja naistaluji ty verzie co si mi napisal a napisem ci to jede nebo ne .Smoce píše:Bacha je potřeba Framework 3.6 .. sice občas někomu jde i Framework 3.1 ale na tuhle hlášku se mě ptá každej a je to Frameworkama ....
Clien mi ted kamos poradil at stahnu stej amothie stranky a nic nejede to a jeste mi tam vihodi dalsi tabulku a pise se vni :
Unknown Client.Please use the same account and password you specified in laucher.
[/quote]
Co se týče tohodle nevím co je za problém taky mi to dělalo ale stačí to cca 3x po sobě pustit a jede to už pak normálně aspoň mě to tak vždy dělá ..
[/quote]
Co se týče tohodle nevím co je za problém taky mi to dělalo ale stačí to cca 3x po sobě pustit a jede to už pak normálně aspoň mě to tak vždy dělá ..
Kód: Vybrat vše
Naposledy upravil(a) Kosticka dne 11.07.2010 18:42:38, celkem upraveno 1 x.
Kosticka píše:Doinstaluj/preinstaluj prislusny font.Kód: Vybrat vše
Taky dobrý :-d toho sem si ani nevšim

Ja ho mam tomaha subor ale cital som ze moze byt kludne chybny ale nejde mi ho odstranit lebo on je v zlozke windowsKosticka píše:Doinstaluj prislusny font.Kód: Vybrat vše
Ahoj,
nevim proc nekterym lidem blbnou pisma, moc to nechapu.. ale zkuz tohle
http://download.microsoft.com/download/ ... homa32.exe
a restart pc, snad to pomuze.
Nepomohlo toMikee píše:Ahoj,

tak dalsi:Flashh píše:Nepomohlo toMikee píše:Ahoj,
Jdi od adresare
C:\Windows\Fonts
tam najdi tahomu, pretahni ji na plochu (nebo nekam), zkopiruji se tam nejspis 2 soubory tahoma*.ttf, a pak je zase obratem pretahni zpatky. Zepta se zdali chces instalovat, prepsat atd..
(nutno delat primo ve windows (tento pocitac), ne v nejakem total commanderu atp).
ja jsem mel taky problem s pismem. Pri zkkuseni vyvolat zalozku ve fene mi to napsalo, ze doslo k vyjimce a phoenix proste zkolaboval ( psalo to pokazde, kdyz jsem se snazil cokoliv udelat - vyjma maker na VUS a VAN ...
) Tak jsem si vzal flashku a pproste ty pisma stahl ze stareho PC, kde jsou taky XPcka... Vse zacalo slapat a taky jsem zjistil, ze jedna offline hra si meni pisma a proto vznikl takovy problem. Ale preinstalovat pisma pomuze, verte... 

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nechce sa mi zakladat novy topic tak to napisem sem mam par problemov s phoenixom 1. nikdy mi nenapise stav hpciek monstra (priklad 1200/1300) proste ani ked vytiahnem zalozku ani ked nanho dam target nic. 2. mam macro na bandage usetype "0x0E21"self ale ked sa idem bandit tak to neda self ale waittarget a 3. ked pouzivam hocijake macra v phoenixovi tak potom mi proste napise ze neodpovida hrat ide ale nejde v nom nic zmenit ani sa nevypne s clientom.
Mate radi ptacky?