Phenix

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku

Moderátor: Caleb

Flashh
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Phenix

Příspěvek od Flashh »

Prosim vas lidi ked zapnu phenixe a dam lauch tak mi vyhodi tabulku ze Phoenix Fatal Error a ta tabulka v nej je nieco take:

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.ArgumentException: Font 'Tahoma' does not support style 'Regular'.
at System.Drawing.Font.CreateNativeFont()
at System.Drawing.Font.Initialize(FontFamily family, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont)
at System.Drawing.Font.Initialize(String familyName, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont)
at System.Drawing.Font..ctor(String familyName, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet)
at Phoenix.Gui.Controls.CategoryControl.InitializeComponent()
at Phoenix.Gui.Controls.CategoryControl..ctor()
at Phoenix.Gui.Pages.SettingsPage.InitializeComponent()
at Phoenix.Gui.Pages.SettingsPage..ctor()
at Phoenix.Gui.PhoenixWindow..ctor()
--- End of inner exception stack trace ---
at System.RuntimeTypeHandle.CreateInstance(RuntimeType type, Boolean publicOnly, Boolean noCheck, Boolean& canBeCached, RuntimeMethodHandle& ctor, Boolean& bNeedSecurityCheck)
at System.RuntimeType.CreateInstanceSlow(Boolean publicOnly, Boolean fillCache)
at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(Boolean publicOnly, Boolean skipVisibilityChecks, Boolean fillCache)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic)
at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at System.Reflection.Assembly.CreateInstance(String typeName, Boolean ignoreCase, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes)
at Phoenix.Gui.GuiThread.MessagePump(Object arg)

Skusal som uz vsetko a neviem to spojazdnit keby ze sa niekto vyzna tak mi prosim napiste co mam delat mozna je to tim ze mam windows vista ale nevim fakt .
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Phenix

Příspěvek od Big Bud »

vistama to není.. mám je taky a phoenix funguje.. máš stáhlýho fénixe z amonwiky? :p
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

napis mikeemu on ti poradi
Mate radi ptacky?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

zkus neco cemu budes rozumet a umet ovladat
Flashh
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flashh »

Big Bud píše:vistama to není.. mám je taky a phoenix funguje.. máš stáhlýho fénixe z amonwiky? :p
Stiahol som to a nic nefunguje mne asi nejde ziadny phenix len sa divim ze co je to za chybu a preco mi to vyhadzuje. :)
Flashh
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flashh »

Acarus píše:zkus neco cemu budes rozumet a umet ovladat
Sak ja to chci jenom spojazdnit aby som si to mohol vyskusat.Nie kazdy vie vsetko hned.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Flashh píše:
Big Bud píše:vistama to není.. mám je taky a phoenix funguje.. máš stáhlýho fénixe z amonwiky? :p
Stiahol som to a nic nefunguje mne asi nejde ziadny phenix len sa divim ze co je to za chybu a preco mi to vyhadzuje. :)
A co tvuj Framework? Myslim ze byla potreba nejaka vyssi verze na rozbeh, jak je to ted kdo ví.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

A co client mas spravny?
Flashh
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flashh »

Longhorn píše:A co client mas spravny?
Framework tym to asi nebude si myslim mam naistalovany.
Clien mi ted kamos poradil at stahnu stej amothie stranky a nic nejede to a jeste mi tam vihodi dalsi tabulku a pise se vni :
Unknown Client.Please use the same account and password you specified in laucher.
Ale inak mam vsetko dobre nastavene v optionse.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Bacha je potřeba Framework 3.6 .. sice občas někomu jde i Framework 3.1 ale na tuhle hlášku se mě ptá každej a je to Frameworkama ....
Flashh
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flashh »

Smoce píše:Bacha je potřeba Framework 3.6 .. sice občas někomu jde i Framework 3.1 ale na tuhle hlášku se mě ptá každej a je to Frameworkama ....
Tak ja naistaluji ty verzie co si mi napisal a napisem ci to jede nebo ne .
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Clien mi ted kamos poradil at stahnu stej amothie stranky a nic nejede to a jeste mi tam vihodi dalsi tabulku a pise se vni :
Unknown Client.Please use the same account and password you specified in laucher.
[/quote]

Co se týče tohodle nevím co je za problém taky mi to dělalo ale stačí to cca 3x po sobě pustit a jede to už pak normálně aspoň mě to tak vždy dělá ..
Kosticka
Inkless
Inkless

Příspěvek od Kosticka »

Kód: Vybrat vše

System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.ArgumentException: Font 'Tahoma' does not support style 'Regular'.
Doinstaluj prislusny font.
Naposledy upravil(a) Kosticka dne 11.07.2010 18:42:38, celkem upraveno 1 x.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Kosticka píše:

Doinstaluj/preinstaluj prislusny font.

Taky dobrý :-d toho sem si ani nevšim :-D
Flashh
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flashh »

Kosticka píše:

Doinstaluj prislusny font.
Ja ho mam tomaha subor ale cital som ze moze byt kludne chybny ale nejde mi ho odstranit lebo on je v zlozke windows
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Ahoj,
nevim proc nekterym lidem blbnou pisma, moc to nechapu.. ale zkuz tohle
http://download.microsoft.com/download/ ... homa32.exe
a restart pc, snad to pomuze.
Flashh
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flashh »

Mikee píše:Ahoj,
Nepomohlo to :(
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Flashh píše:
Mikee píše:Ahoj,
Nepomohlo to :(
tak dalsi:
Jdi od adresare
C:\Windows\Fonts
tam najdi tahomu, pretahni ji na plochu (nebo nekam), zkopiruji se tam nejspis 2 soubory tahoma*.ttf, a pak je zase obratem pretahni zpatky. Zepta se zdali chces instalovat, prepsat atd..
(nutno delat primo ve windows (tento pocitac), ne v nejakem total commanderu atp).
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

ja jsem mel taky problem s pismem. Pri zkkuseni vyvolat zalozku ve fene mi to napsalo, ze doslo k vyjimce a phoenix proste zkolaboval ( psalo to pokazde, kdyz jsem se snazil cokoliv udelat - vyjma maker na VUS a VAN ... :-D ) Tak jsem si vzal flashku a pproste ty pisma stahl ze stareho PC, kde jsou taky XPcka... Vse zacalo slapat a taky jsem zjistil, ze jedna offline hra si meni pisma a proto vznikl takovy problem. Ale preinstalovat pisma pomuze, verte... :-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

nechce sa mi zakladat novy topic tak to napisem sem mam par problemov s phoenixom 1. nikdy mi nenapise stav hpciek monstra (priklad 1200/1300) proste ani ked vytiahnem zalozku ani ked nanho dam target nic. 2. mam macro na bandage usetype "0x0E21"self ale ked sa idem bandit tak to neda self ale waittarget a 3. ked pouzivam hocijake macra v phoenixovi tak potom mi proste napise ze neodpovida hrat ide ale nejde v nom nic zmenit ani sa nevypne s clientom.
Mate radi ptacky?
Odpovědět