1. Respawn monstra (okamžity) ... dead
2. Svojí blbostí po 2 minutách ... dead (Aneb obrázek co mám v avataru dokáže zabíjet. :p .. )
Add 1, ten resp okamzity nebyl. Vzhledem, cos tam delal za manevry. Kdybys to zabil normalne jak se ma tak, by se ti nic nejspis nespawnulo. Navic otevrit ty dvere hnedka tak no problemo si mohl jit dal, jen nevim,cos tam tak cca 15s nacvicoval. Ale spis smula.Miki píše:Tak už jsem zašel klanové pláště , zatím neuspěšně... Velice se mi zpracování libí. Zatím jsem tam byl 2x a 2x smrt.
2. Svojí blbostí po 2 minutách ... dead (Aneb obrázek co mám v avataru dokáže zabíjet. :p .. )
Aneb obrázek co más v avataru je trefný...Miki píše:Zatím jsem tam byl 2x a 2x smrt.
No já jsem remorfoval , a boostil se , kdo má tušit ,že se mu ta příšerka respne do 15sAcarus píše:Add 1, ten resp okamzity nebyl. Vzhledem, cos tam delal za manevry. Kdybys to zabil normalne jak se ma tak, by se ti nic nejspis nespawnulo. Navic otevrit ty dvere hnedka tak no problemo si mohl jit dal, jen nevim,cos tam tak cca 15s nacvicoval. Ale spis smula.Miki píše:Tak už jsem zašel klanové pláště , zatím neuspěšně... Velice se mi zpracování libí. Zatím jsem tam byl 2x a 2x smrt.
14:48 .... byl jsem tam ..... bugl timer vykoplo mě to po 5 minutách.Acarus píše:Ten resp byl okej. Zadnej bugspawn to nebyl.
Add k tomu zes to zabijel pres ty dvere a tak tak to bylo dost krkolomny, ja tim nemyslim, ze to bylo neco mimo ramec hrani.
Vim co to bylo. Nebuglo nic.Miki píše:14:48 .... byl jsem tam ..... bugl timer vykoplo mě to po 5 minutách.Acarus píše:Ten resp byl okej. Zadnej bugspawn to nebyl.
Add k tomu zes to zabijel pres ty dvere a tak tak to bylo dost krkolomny, ja tim nemyslim, ze to bylo neco mimo ramec hrani.
Tak to je borec , protože byl u toho kdy jsem to šel já , a bugovali mu tam zonyBidas píše:Kvam to dosel jako prvni a hnedka to vybral:p Je to trochu nemoralni,ale za tu namahu si to zaslouzi:p
Ja vim, ta brana do zmeny byla temer totozna ... takze bych ji jen zkusil vymenit.Deacon Frost píše:Brujah funguje dobře. Už delší čas mi nebugnul timer, ale chodím to ve stejný reálný čas.
Řeč je o stone impovi.