Vampire
Re: Vampire
Tak už jsem zašel klanové pláště , zatím neuspěšně ... Velice se mi zpracování libí. Zatím jsem tam byl 2x a 2x smrt.
1. Respawn monstra (okamžity) ... dead
2. Svojí blbostí po 2 minutách ... dead (Aneb obrázek co mám v avataru dokáže zabíjet. :p .. )
2. Svojí blbostí po 2 minutách ... dead (Aneb obrázek co mám v avataru dokáže zabíjet. :p .. )
Add 1, ten resp okamzity nebyl. Vzhledem, cos tam delal za manevry. Kdybys to zabil normalne jak se ma tak, by se ti nic nejspis nespawnulo. Navic otevrit ty dvere hnedka tak no problemo si mohl jit dal, jen nevim,cos tam tak cca 15s nacvicoval. Ale spis smula.Miki píše:Tak už jsem zašel klanové pláště , zatím neuspěšně ... Velice se mi zpracování libí. Zatím jsem tam byl 2x a 2x smrt.
Aneb obrázek co más v avataru je trefný...Miki píše:Zatím jsem tam byl 2x a 2x smrt.
No já jsem remorfoval , a boostil se , kdo má tušit ,že se mu ta příšerka respne do 15s , ale pokad mi řekneš , že to bylo v pohodě... tak řekni ... Jinak jak jsem zabíjel tu příšeru mi přišlo normální...Acarus píše:Add 1, ten resp okamzity nebyl. Vzhledem, cos tam delal za manevry. Kdybys to zabil normalne jak se ma tak, by se ti nic nejspis nespawnulo. Navic otevrit ty dvere hnedka tak no problemo si mohl jit dal, jen nevim,cos tam tak cca 15s nacvicoval. Ale spis smula.Miki píše:Tak už jsem zašel klanové pláště , zatím neuspěšně ... Velice se mi zpracování libí. Zatím jsem tam byl 2x a 2x smrt.
Ten resp byl okej. Zadnej bugspawn to nebyl.
Add k tomu zes to zabijel pres ty dvere a tak tak to bylo dost krkolomny, ja tim nemyslim, ze to bylo neco mimo ramec hrani.
Add k tomu zes to zabijel pres ty dvere a tak tak to bylo dost krkolomny, ja tim nemyslim, ze to bylo neco mimo ramec hrani.
14:48 .... byl jsem tam ..... bugl timer vykoplo mě to po 5 minutách.Acarus píše:Ten resp byl okej. Zadnej bugspawn to nebyl.
Vim co to bylo. Nebuglo nic. jen ta vezicka ma jine region.flag nez cela zona okolo.Miki píše:14:48 .... byl jsem tam ..... bugl timer vykoplo mě to po 5 minutách.Acarus píše:Ten resp byl okej. Zadnej bugspawn to nebyl.
Hmm ,hotov... zajímavé ... leckdy hektické.... Myslím si že ta vež je zajímavá , ikdyž mi pila krev. Rozhodně tam můžou monstra projít přez strop , což mi nepříjde moc dobré.
Jinak , asi to šel už někdo , protože tam nebyl pokládek... Aspon ten mystik nebo artefakt by byl dobrej ...
Jinak , asi to šel už někdo , protože tam nebyl pokládek... Aspon ten mystik nebo artefakt by byl dobrej ...
Kvam to dosel jako prvni a hnedka to vybral:p Je to trochu nemoralni,ale za tu namahu si to zaslouzi:p
Sejra 26 čer 2009
Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .
Eliška čt únor 19, 2009
Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Regisi si klaun :/ a cela ta vaše frakce jeden velkej cirkus .. K tomu ještě hodně špatnej .
Eliška čt únor 19, 2009
Po tom co jste tu dnes předvedli, bych se vzdal vstupu aji já. Mihale, nad tvýma psotama jen kroutím hlavou.
Tak to je borec , protože byl u toho kdy jsem to šel já , a bugovali mu tam zony )...Ale jinak se mi líbí myšlenka toho qwestu.Bidas píše:Kvam to dosel jako prvni a hnedka to vybral:p Je to trochu nemoralni,ale za tu namahu si to zaslouzi:p
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Brana na stone impa je permanentne otevrena, nezavira se a netreba vubec delat uvod questu "az pomsteny spocine"
Prvni gate na questu je taky bugla, permanentne ukazuje, ze je nekdo uvnitr a magie brany se jeste nezregenerovala.. takze se v podstate na quest neda ani dostat.
Co jsem tam byl pred 2-3 mesici tak byla bugla i prvni mistnost a dal se cez ni dostat nedalo.
Prvni gate na questu je taky bugla, permanentne ukazuje, ze je nekdo uvnitr a magie brany se jeste nezregenerovala.. takze se v podstate na quest neda ani dostat.
Co jsem tam byl pred 2-3 mesici tak byla bugla i prvni mistnost a dal se cez ni dostat nedalo.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem úplně stejné problémy, akorát před pár lety.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Kutik:
to odvolas
Alex:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Brujah funguje dobře. Už delší čas mi nebugnul timer, ale chodím to ve stejný reálný čas.
Řeč je o stone impovi.
Řeč je o stone impovi.
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Ja vim, ta brana do zmeny byla temer totozna ... takze bych ji jen zkusil vymenit.Deacon Frost píše:Brujah funguje dobře. Už delší čas mi nebugnul timer, ale chodím to ve stejný reálný čas.
Řeč je o stone impovi.
Co takhle přidat do Blood ringmail kompletu gorget, stejně jako je to u Paladin's brnění ?
Kelnor - Člen Spolku
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Co ho pridat i rangum?
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Já se jen tak ptám, když ne tak ne, jen jsem chtěl, aby to vypadalo stejně =)
Kelnor - Člen Spolku