Napomahanie PK

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Napomahanie PK

Příspěvek od Anselmo »

Zdravim , nechcem aby tento post bol vyhodnoteny ako plac nad tym ze ma niekdo dal. Chcem sa opitat ze co znamena napomahanie PK. Dnes sa mi stalo ze som si tazil v Homaroch a zrazu vidim PK. Zacalo ma nahanat a ja som utiekol pod mesku straz. V tom PK prislo z druhej strany. Ale na jeho nestastie ho dala Meska straz, ale mna zabil wraith. V tom vidim modreho maga. Tesim sa ze ma resne, ale on namiesto toho resne PK a namna kasle.

Podla mna je toto priklad napomahanie PK. A za to napomahanie sa rozdavaju killi alebo logy. Tak som napisal page. Zatial sa nikdo neozval ... som zvedavy ako sa to bude riesit a ci vobec ide o napomahanie PK .
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Napomahanie PK

Příspěvek od Stich »

pokial ja viem tak napomahanie pk je trestne len v ilshenare...ale neviem ci je to este pravda pozri si pravidla tam by to malo byt jasne napisane
Mate radi ptacky?
Anselmo
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Anselmo »

Je zakázáno za modrou postavu přímo či nepřímo podporovat červeného či oranžového hráče v PvP souboji s modrou postavou, nebo postavou která se nemůže této modré postavě bez postihu postavit(například heal, bandage, protekce apod.)

No ono to bolo po PvP suboji... Ale nezda sa mi to podla pravidiel ajtak
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Stich píše:pokial ja viem tak napomahanie pk je trestne len v ilshenare...ale neviem ci je to este pravda pozri si pravidla tam by to malo byt jasne napisane
Ty jsi hodne mimo :)

No napomahani ... jak se to vezme ... byl to treba kamos a kdo ví.. ale beztak se resoval na dualu :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

napomahanie pk je trestne vsade. tento pripad sa toho ale netyka. napomahanie pk by bolo keby na teba zautocili modrak a pk spolu. modrak moze pkcko resnut (relativne)kdekolvek a kedykolvek a za to ze neresol teba potrestany byt nemoze. aspon tak to teda vidim ja podla mojich doterajsich skusenosti a vedomosti.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Anselmo píše: ...
Podla mna je toto priklad napomahanie PK. A za to napomahanie sa rozdavaju killi alebo logy. Tak som napisal page. Zatial sa nikdo neozval ... som zvedavy ako sa to bude riesit a ci vobec ide o napomahanie PK .
Mas tazke, ak ta ten pk pak nelootil ani nic, tak to az tak hrozne snad neni... A ak to bol hated, tak to musis pisat priamo Acarovi/Prudomovi na icq, ono sa tieto page na nich same mazu... :(
Ale co ja viem, tak sa to riesi, az ked to robi opakovane a staznosti sa mnozia... :roll:
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Severka píše:
Anselmo píše: ...
A ak to bol hated, tak to musis pisat priamo Acarovi/Prudomovi na icq, ono sa tieto page na nich same mazu... :(
To sou ale veci . . .
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

som vravel ze toho AutoPageMazaciehoBotasHighPlevelomaHighlightomNaHated nemame pustat tak casto...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

ono by bylo napomahani, kdyby jsi to PKK sundal, prilit modrak a resl PK a utek... Ale ress kouzlo nedava crim ( podavad si pamatuji, nekde jsem to cetl...

Ono i po souboji PK vs Non - PK je povolene "obet" ressnout a odejit... I ja jsem parkrat ressl... Um ten modrak muze rict, ze te prehlidl a chtel pomoci cervenemu spoluhraci..

Nemas sanci vyhrat, kamarade, i kdyz chapu, proc jsi rozhorcen a toto me taky dokaze nastvat... :-/
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

prudic by za to snadno moh bejt

... Vision vs Speech test ...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Spíš by stálo za to se podívat, zdali to vážně nebyl ten dual, to už by byl hezčí trest :)
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Je to "RESURRECT" :P
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Lucky píše:Ty jsi hodne mimo :)

No napomahani ... jak se to vezme ... byl to treba kamos a kdo ví.. ale beztak se resoval na dualu :p
Dobré vědět. Takže teď si najdu nějakého PK kamaráda a budu mu za modráka pomáhat okrádat.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Deacon Frost píše:Dobré vědět. Takže teď si najdu nějakého PK kamaráda a budu mu za modráka pomáhat okrádat.
Uz te vidim :wink:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Severka píše:Mas tazke, ak ta ten pk pak nelootil ani nic, tak to az tak hrozne snad neni... A ak to bol hated, tak to musis pisat priamo Acarovi/Prudomovi na icq, ono sa tieto page na nich same mazu... :(
Ale co ja viem, tak sa to riesi, az ked to robi opakovane a staznosti sa mnozia... :roll:
Citim v tom postu nejaky vzneseni obvineni na nekoho konkretniho z nakych akci pro konkretni lidi ? Muzes se mi sverit a nebo to mam brat jako znevazeni autority gm?
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Acarus píše:Citim v tom postu nejaky vzneseni obvineni na nekoho konkretniho z nakych akci pro konkretni lidi ? Muzes se mi sverit a nebo to mam brat jako znevazeni autority gm?
Nee znevazovat autoritu, to nikdy, by som si nedovolil! No ale kedze dufam, ze v oficialnom topiku maju vsetky posty rovnaku vahu /ano, od gm maju asi vyssiu :)), tak a kedze:

Shadowsong napsal:
som vravel ze toho AutoPageMazaciehoBotasHighPlevelomaHighlightomNaHated nemame pustat tak casto...

tak vinnika/-ou mas tu... Botom, internym skriptom, zakazanym programom nerozumiem, tak preco by som nemohol verit, ze hovori pravdu? V pokeci to neni...
Toz moje obvinenie tam je, vinnik sa priznal sam, tak dalej to ries s nim, lotrom jednym...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Severka píše:
Acarus píše:Citim v tom postu nejaky vzneseni obvineni na nekoho konkretniho z nakych akci pro konkretni lidi ? Muzes se mi sverit a nebo to mam brat jako znevazeni autority gm?
Nee znevazovat autoritu, to nikdy, by som si nedovolil! No ale kedze dufam, ze v oficialnom topiku maju vsetky posty rovnaku vahu /ano, od gm maju asi vyssiu :)), tak a kedze:

Shadowsong napsal:

tak vinnika/-ou mas tu... Botom, internym skriptom, zakazanym programom nerozumiem, tak preco by som nemohol verit, ze hovori pravdu? V pokeci to neni...
Toz moje obvinenie tam je, vinnik sa priznal sam, tak dalej to ries s nim, lotrom jednym...
:D:D nehraj si na dementa prosim tébe:)
a napsal to až po tobě ne?:P šmarjá severka ty si moc :)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Erik Nighelt píše:
Severka píše:

Shadowsong napsal:

:D:D nehraj si na dementa prosim tébe:)
a napsal to až po tobě ne?:P šmarjá severka ty si moc :)
jo napsal to po mne, ale napsal to... cize mi pomohol vyriesit to, toz mu dakujem a pre mna je to ukoncene, kedze sa priznal on :)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

začal bych ve výkladovém slovníku hledat slovo ironie ba dokonce prstem zašátrat i na pojem sarkas(z)mus...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Odpovědět